2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Himbende hayırlı olsun canım bende sanki bacak arasi bos gibi gördüm ama iste acaba erkek bebekler kendini nasil.saklar diye dusunuorum çok duydum doğuma kadar kiz deyip doğumda erkek bebeği olan rabbimin takdiri ama benim hisleer hep erkekti.anneler hissedermis ya bakalım ama renkliuktrasyonu bekleyelim
valla cnm bende 16+3 gecen hafta kiza benziyo dedi bugunde %90 kiz dedi ama artik degisecegini sanmiyorum bakalim mayis sonu detayli var ozaman ne dicek

Kozlar beneğini kaybeden arkadaş için çok üzgünüm..
Acaba biz neler yaşayacağız?

Kızlar ben telefonuma gebelik takibi ve hamilelik takibi programlarını indirdim canım sıkıldıkça internete girmeden okuyorum ne oluyor ne gidiyor diye

Iyi akşamlar güzel anneler dün kan verip sonucumu kendi doktoruma söylediğimi doktorunda bugün için beni görmek istediğini yazmıştım gittim muayene etmedi sadece tahlil sonuçlarıma bakıp seni hastaneye yatırcam dedi bende yarın gelsem olur mu dedim sağolsun kabul etti banyomu yapıp temiz yatmak istedim yarın 10 buçuga kadar yatışını yapalım dedi doktorum. 26 martta kanamadan 27 nisanda enfeksiyondan yatıyorum bebisim çok sevdi heralde hastaneyi anasını yatırıyor uzun lafın kısası sizden dua bekliyorum enfeksiyonun kökünü kurutsunlar ve bidaha uğramasın insallah birde hastane maceramız uzun sürmesin..

Hangisi daha iyi "ayseyma, post: 46235900, member: 370331"]Kızlar ben telefonuma gebelik takibi ve hamilelik takibi programlarını indirdim canım sıkıldıkça internete girmeden okuyorum ne oluyor ne gidiyor diye[/QUOTE]
Hangisi daha iyi bende indirmek istiyorun

şimdi yeni soru??
bebeklerle, hamilelikle ilgili kitap okuyan var mı?
Selam , ben Tracy hogg un bebek bakımında mucize Çözümler Kitabını okuyorum tekrar mahiyetinde , kızımda okuyup acayip faydasını görmüştüm , kadın best seller seçilmiş Avrupa'da mı Dünya'da mı hatırlayamadım eve gelen misafirler çocuğuma nazar değdirecek diye ödüm kopuyordu, okuyun o kitabı bana ve Tracy hocaya dua edeceksiniz

Herkese merhabalar

Bugun ikili tarama için doktora gittik ultrasonda %90 erkek dedi doktorumuz ilk gebeliğim olduğu için cinsiyet önemli değildi bizim için gerçi doktorumuz daha küçük değişebilir dedi ama ben hep erkek hissettim acaba etrafınızda sonradan değişen oldu mu çünkü çok kaptırmak da istemiyorum kendimi eşim zaten kaptırdı iyice =)

zeran canım benim ya çok üzüldüm büyük geçmiş olsun , Rabbim şifa versin tez zamanda tekrar hayırlı haber verirsin inşallah bize, Meleğin için de üzülme Rabbimizin imtihanı cennette seni bekleyecek inşallah ve günahlarına kefaret olacak.. Allah'a emanet ol

Günaydın arkadaşlar, yarın yani persembe hem 17. Hafta dolacak hem de doktor kontrolum var, güzel haberler aldıkça seviniyorum arkadaşlarımdan. Benim pazartesi ve salı olmak üzere, ishal ve buna bağlı olarak bulantı mide ekşisi gibi durumlar oldu, dün akşam acile gittim ve tam kan hemogram ve idrar bakıldı, maasallah daha destek ilaçları alamama rağmen 2 ay önce ki testimde bile eksik olan değerler referans aralığı girmişti. Ekfeksiyon vs yok, bebek buyudugu icin mideyi sikidtirmis olmali artik normmal bunlar dediler, ultrasonda bebegide gördüm o da sağlıklı plesenta iyi durumda suyu vs bakıldı vajınal, karından sa kalp atışına baktılar, genel kotrol gibi oldu. Şimdi yarın doktoruma gidip bebekle ilgili daha detayli bilgiler alınca yazarım mesela kesinleşen cinsiyeti vs gibi :) simdi okul için hazirlanayim, evde kalanlar benim içinde uzanin olur mu :)

Güzelim yazını şimdi gördüm, ben çok üzüldüm, ama senin sağlıklı olman iyi bir şey, allahım en kisa surede toparlanmanın ve hazır hissettiğinde zamanı geldiğinde sevginle bir çocuk sahibi olmanı dilerim. Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…