- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
benimkide uyuyormuydu acaba ya valla iki kere de hep sırt üstü yatıyordu sıpa :) bi ara vücudunu attırıp durdu ama yok galiba has Arnavut geliyor inadım inat diyorbeimde 15+6 da gittiğimde aşırı hareketliydi 16+3 te gittiğimde uyuyordu sanırım rahatsız ettik çok hareket etmedi :))
ben yüzmenin çok faydalı bi spor olduğunu biliyorum vücuttaki tüm kasları aynı anda çalıştırıyor.dün akşam markete gittim yağmur yağıyor diye biraz hızlı tempoda yürüyeyim dedim ama nasıl yoruldum nasıl yoruldum bide yüzmeye gitsem kulaç atcak dermanım kalmazmışBenim doktorum yuzme ve yürüyüş yapabilirsin dedi yoga ve pilates için profesyonel bir yer bul ve hamilelere ozel olsun dedi fakat yoga ve pilates doğuma yardımcı olmuyormus
gözün aydın tatlım rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin :) benim kardeşim için doktor 16 haftalık iken %90 kız demişti 20 haftalık gittiğimizde de %100 erkek demişti ve erkek dünyaya geldi.ya bu işler hiç belli olmuyor inan ki en azından bi merak gideriyoruz ama kuzenimin çocuğu için doktor 7.aya kadar kız dedi ve 7.aydan sonra erkek olduğu ortaya çıktı aldıkları bütün kıyafetleri kızı olan birine vermek zorunda kaldılar.bende doktor kesin net olarak göstermeden bir şey almak istemiyorum ama tabi hem kız hem erkek için kullanılan renklerden stok yapıcam :))Maraba hamis anneler 16 haftalik hamisimdün doktora gittim cinsiyet için be üçlü tarama için doktor kiza benziyo dedi ikinci kizim geliyo benim .aranızda veya çevrenizde 16haftadan sonra cinsiyet degisimi yaşayan varmi
tabi canım havuzu ilaçladıkları için bize bi zararı olmaması gerekir. bende yüzme daha iyi diye biliyorum.Aslında öncelikli olarak yüzmeyi öneriyorlar. Havuzsa biraz daha dikkatli olmak gerekiyor tabii.
amin canım hepimizin gönlünden geçen ilk baş sağlıklı olmaları rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin kız erkek hiç farketmez :) bu arada gözün aydın bi paşa bekliyormuşsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallahkızlar bende bugün doktora gittim bebgim iyi çok sukur cinsiyeti de öğrendim sonunda :) oğlum olacak Allah nasip ederse.
Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin:)
çok teşekkür ederim evet çok doğru sağlık olması çok çok önemli rabbim hayırlısiyla kucağımiza da almayi nasip etsin yavrularimiziamin canım hepimizin gönlünden geçen ilk baş sağlıklı olmaları rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin kız erkek hiç farketmez :) bu arada gözün aydın bi paşa bekliyormuşsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah
cnm geçmiş olsun... drlar halledcek sen rahat ol endşe etmeIyi akşamlar güzel anneler dün kan verip sonucumu kendi doktoruma söylediğimi doktorunda bugün için beni görmek istediğini yazmıştım gittim muayene etmedi sadece tahlil sonuçlarıma bakıp seni hastaneye yatırcam dedi bende yarın gelsem olur mu dedim sağolsun kabul etti banyomu yapıp temiz yatmak istedim yarın 10 buçuga kadar yatışını yapalım dedi doktorum. 26 martta kanamadan 27 nisanda enfeksiyondan yatıyorum bebisim çok sevdi heralde hastaneyi anasını yatırıyoruzun lafın kısası sizden dua bekliyorum enfeksiyonun kökünü kurutsunlar ve bidaha uğramasın insallah birde hastane maceramız uzun sürmesin..
@leyl-i efruzKizlar gunaydin@leyl-i efruz çok geçmiş olsun inş tez zamanda gecicek..
benim doktor gidilir dedi. aynı doktora başka arkım gitmişti. havuza giderken fitil veririm bişey olursa demiş. o da bol bol yüzdü canımcım.cheesecake30 yüzmeye gidilir mi hamileyken??
valla pipiyi bile gösterdi :) işte burda dedi
çok haklısın, hiç başladın mı tavsiyen va rmı?ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kitap stoğu yapıyorum, vakit buldukça okuyorum, hamilelik bir şekilde gidiyor ama bebekle ilgili çok fazla öğrenilmesi gereken şey var, doğduktan sonra kitap okumak imkansız olacak diye bebek kitaplarına yoğunlaştım ben :)
Perşembe öğrenir öğrenmez bize söylüyosun :)) benim de 1 haftam kaldı... hayırlısıyla bi göriyim sağlıklı olduğunu da.. bu defa içimde bi korku var.. hem hastalık geçirdim antibiyotik kullandım. Çok öksürdüm günlerce. Tam iyileştim derken misafir ağırlamak zorunda kaldım belim ağrıdı.. derken bi gerginim.. inşallah herşey yolundadır.. dua edin bana da
peki arkadaşının hamileyken yüzmesi doğumunu kolaylaştırmışmıydı??benim doktor gidilir dedi. aynı doktora başka arkım gitmişti. havuza giderken fitil veririm bişey olursa demiş. o da bol bol yüzdü canımcım.
cnm çok geçmiş olsun sana da... inşallah öyledir kuzum ben de hep dua ediyorum.. bi de hissedemiyoruz ya içimizde ne olup bittiğinden haberimiz yok :) hayırlısı herşeyin, iyi olsunlar da..Canım benim hiç korkma ben 12 haftalıkken öyle bir grip oldum ki hayatımda olmamıştım kanlı balgam atıyordum sen düşün gerisini doktor bronşite doğru gidiyorsun dedi augmentin 1000 mg düşün 1000lik antibiyotik verdi. 2 gün kullandım normalde alerjim yok bebek antibiyotiğe tepki verdi bütün vücudum ürtiker oldu. İlaç da kullanamadım sürüne sürüne çaresiz ıhlamurla iyileşmeye çalıştım. Çok zor atlattım ama çok şükür bebeğime hiçbir şey olmamışSen de hiç merak etme haftaya göreceksin içerde hobareyyy hobareyyy diye oynuyor
Hangisi daha iyi bende indirmek istiyorun[/QUOTE]Hangisi daha iyi "ayseyma, post: 46235900, member: 370331"]Kızlar ben telefonuma gebelik takibi ve hamilelik takibi programlarını indirdim canım sıkıldıkça internete girmeden okuyorum ne oluyor ne gidiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?