2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
beimde 15+6 da gittiğimde aşırı hareketliydi 16+3 te gittiğimde uyuyordu sanırım rahatsız ettik çok hareket etmedi :))
benimkide uyuyormuydu acaba ya valla iki kere de hep sırt üstü yatıyordu sıpa :) bi ara vücudunu attırıp durdu ama yok galiba has Arnavut geliyor inadım inat diyor

Benim doktorum yuzme ve yürüyüş yapabilirsin dedi yoga ve pilates için profesyonel bir yer bul ve hamilelere ozel olsun dedi fakat yoga ve pilates doğuma yardımcı olmuyormus
ben yüzmenin çok faydalı bi spor olduğunu biliyorum vücuttaki tüm kasları aynı anda çalıştırıyor.dün akşam markete gittim yağmur yağıyor diye biraz hızlı tempoda yürüyeyim dedim ama nasıl yoruldum nasıl yoruldum bide yüzmeye gitsem kulaç atcak dermanım kalmazmış olduğum yerde kalımışım.

Maraba hamis anneler 16 haftalik hamisimdün doktora gittim cinsiyet için be üçlü tarama için doktor kiza benziyo dedi ikinci kizim geliyo benim .aranızda veya çevrenizde 16haftadan sonra cinsiyet degisimi yaşayan varmi
gözün aydın tatlım rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin :) benim kardeşim için doktor 16 haftalık iken %90 kız demişti 20 haftalık gittiğimizde de %100 erkek demişti ve erkek dünyaya geldi.ya bu işler hiç belli olmuyor inan ki en azından bi merak gideriyoruz ama kuzenimin çocuğu için doktor 7.aya kadar kız dedi ve 7.aydan sonra erkek olduğu ortaya çıktı aldıkları bütün kıyafetleri kızı olan birine vermek zorunda kaldılar.bende doktor kesin net olarak göstermeden bir şey almak istemiyorum ama tabi hem kız hem erkek için kullanılan renklerden stok yapıcam :))

kızlar bende bugün doktora gittim bebgim iyi çok sukur cinsiyeti de öğrendim sonunda :) oğlum olacak Allah nasip ederse.
Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin:)
amin canım hepimizin gönlünden geçen ilk baş sağlıklı olmaları rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin kız erkek hiç farketmez :) bu arada gözün aydın bi paşa bekliyormuşsun rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim evet çok doğru sağlık olması çok çok önemli rabbim hayırlısiyla kucağımiza da almayi nasip etsin yavrularimizi

cnm geçmiş olsun... drlar halledcek sen rahat ol endşe etme

Kizlar ya bugun ise gelirken yolda bir hapşurdum sonrasinda karnimda agri hissettim. Cok korktum bisey oldu diye dualar ettim. Simdi de ara ara karnimin sol tarafinda batma var. Korkuyorum

çok haklısın, hiç başladın mı tavsiyen va rmı?

Canım benim hiç korkma ben 12 haftalıkken öyle bir grip oldum ki hayatımda olmamıştım kanlı balgam atıyordum sen düşün gerisini doktor bronşite doğru gidiyorsun dedi augmentin 1000 mg düşün 1000lik antibiyotik verdi. 2 gün kullandım normalde alerjim yok bebek antibiyotiğe tepki verdi bütün vücudum ürtiker oldu. İlaç da kullanamadım sürüne sürüne çaresiz ıhlamurla iyileşmeye çalıştım. Çok zor atlattım ama çok şükür bebeğime hiçbir şey olmamış Sen de hiç merak etme haftaya göreceksin içerde hobareyyy hobareyyy diye oynuyor

cnm çok geçmiş olsun sana da... inşallah öyledir kuzum ben de hep dua ediyorum.. bi de hissedemiyoruz ya içimizde ne olup bittiğinden haberimiz yok :) hayırlısı herşeyin, iyi olsunlar da..
Haftaya benim randevu.. senin ne zaman..

Kızlar çatlak kremine başladınız mı.. Aslında 12 haftadan sonra başlamak lazımmış sanırım ama ben ihmal ettim. 16 haftam bitiyor ve göbek çıktı artık başlamalıyız sanırım.. internetten baktım Mustela ve Lierac övülüyor ama kararsız kaldım...

Ha bir de aktardan alınan kakao yağı,badem yağı vb. ürünlerle geçiren ve çatlak oluşmayan bayanlar da olmuş ama ben güvenemedim sadece yağa...
siz ne düşünüyorsunuz ?

Hangisi daha iyi "ayseyma, post: 46235900, member: 370331"]Kızlar ben telefonuma gebelik takibi ve hamilelik takibi programlarını indirdim canım sıkıldıkça internete girmeden okuyorum ne oluyor ne gidiyor diye
Hangisi daha iyi bende indirmek istiyorun[/QUOTE]
Hamilelik takibi nde haftalık bilgiler daha fazla bide hikaye gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…