bende bugün bu soruyu sormak istiyordum :) bende henüz kullanmaya başlamadım krem çatlak oluşmadı göbeğim artık belli oluyor.sadece vazelin var toplasan iki kere sürmüşümdür vazelin. göbeği , göğüsleri, basenleri çatlayan arkadaşlar var mı??Kızlar çatlak kremine başladınız mı.. Aslında 12 haftadan sonra başlamak lazımmış sanırım ama ben ihmal ettim. 16 haftam bitiyor ve göbek çıktı artık başlamalıyız sanırım.. internetten baktım Mustela ve Lierac övülüyor ama kararsız kaldım...
Ha bir de aktardan alınan kakao yağı,badem yağı vb. ürünlerle geçiren ve çatlak oluşmayan bayanlar da olmuş ama ben güvenemedim sadece yağa...
siz ne düşünüyorsunuz ?
Çatlak biraz vücut yapına bağlı, vücut nemsiz kaldığında ve esnekliğini kaybederse oluşuyor. Ben lierac aldım ama 2 günde bir falan sürüyorum şimdilik, günlük nemlendirici sürüyorum 4 aydan sonra düzenli kullanmak gerekir demişti doktorum. Birde bol bol su içmek çok önemliymiş zaten bizim hamileliklerimiz yaz döneminde geçecek yanımızdan suyu eksiltmemiz lazım.Kızlar çatlak kremine başladınız mı.. Aslında 12 haftadan sonra başlamak lazımmış sanırım ama ben ihmal ettim. 16 haftam bitiyor ve göbek çıktı artık başlamalıyız sanırım.. internetten baktım Mustela ve Lierac övülüyor ama kararsız kaldım...
Ha bir de aktardan alınan kakao yağı,badem yağı vb. ürünlerle geçiren ve çatlak oluşmayan bayanlar da olmuş ama ben güvenemedim sadece yağa...
siz ne düşünüyorsunuz ?
ay bende 11+5te ikili teste gidicem öğrenir miyiz cinsiyeti acaba
canım arkadaş göbekten bahsediyordu ondan öyle dedim :)Canim kucuk kucuk alanlara yapardan bisey olmaz rahat ol:) ben yapiyorum.
bende bugün bu soruyu sormak istiyordum :) bende henüz kullanmaya başlamadım krem çatlak oluşmadı göbeğim artık belli oluyor.sadece vazelin var toplasan iki kere sürmüşümdür vazelin. göbeği , göğüsleri, basenleri çatlayan arkadaşlar var mı??
kızlar iyi günlerrrr maşallah biçok kişi cinsiyet öğrendi darısı benim gibi bekleyenlerin başına kontrollerim aylık en son gideli bir hafta oldu ama sanki 1 ay oldu
kızlar ya afedersiniz bide kabız oldumki sormayınnn kompostu kayısı elma yok fayda etmedi şaştımmmm
Kizlar ya bugun ise gelirken yolda bir hapşurdum sonrasinda karnimda agri hissettim. Cok korktum bisey oldu diye dualar ettim. Simdi de ara ara karnimin sol tarafinda batma var. Korkuyorum
Himbende hayırlı olsun canım bende sanki bacak arasi bos gibi gördüm ama iste acaba erkek bebekler kendini nasil.saklar diye dusunuorum çok duydum doğuma kadar kiz deyip doğumda erkek bebeği olan rabbimin takdiri ama benim hisleer hep erkekti.anneler hissedermis ya bakalım ama renkliuktrasyonu bekleyelim
Arkadaslar birde elevit kullanıyorsanız içinde Domuz yağı varmış kendileri de kabul etmis .doktorum bırak dedi devlet hastanesinde vermislerdi
valla cnm bende 16+3 gecen hafta kiza benziyo dedi bugunde %90 kiz dedi ama artik degisecegini sanmiyorum bakalim mayis sonu detayli var ozaman ne dicek
aynen bende artik sanmiyorum degisecegini oglumuda bi haftada ogrenmistim hayirlisi artik cnm rabbim me yazdiysa ocanım hayırlı olsun,16. hafta artık netleştiği bir hafta değişeceğini pek sanmıyorum.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşAllah..
Himmteşekkürler yazdigin için ben hep erkek hissetmiştim doktor kiza benziyo diyince yani kesinde konuşmuyorlar bide erkek doktorum utaniyirum binyandanda.bu kizim var rabbim bunu erkek verir insallah iki kiz annesi olmak da güzel biseydir heralde.Yalnız eşimin ailesi bu duruma pek sevinecek onlar erkek çocuğum olmasını istemiyorlar bide ben en küçük gelinim aralarında zaten hamile olduğunu duyuncada sok geçirmişlerdi.benim üç gün önce kanamam geldi ve hastaneye gitmistim hastaneden dönünce insan bu geçmiş olsun der bunlar hemen cinsiyet nedir diye tepeme usustuler bende sinirlendim soylemedim onlara şimdi meraktan catliolar hepsi erkektir diye dusunuolar bana bi tuhaf bakiolar doğuma kadar söylemeyeceğim bendegözün aydın tatlım rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin :) benim kardeşim için doktor 16 haftalık iken %90 kız demişti 20 haftalık gittiğimizde de %100 erkek demişti ve erkek dünyaya geldi.ya bu işler hiç belli olmuyor inan ki en azından bi merak gideriyoruz ama kuzenimin çocuğu için doktor 7.aya kadar kız dedi ve 7.aydan sonra erkek olduğu ortaya çıktı aldıkları bütün kıyafetleri kızı olan birine vermek zorunda kaldılar.bende doktor kesin net olarak göstermeden bir şey almak istemiyorum ama tabi hem kız hem erkek için kullanılan renklerden stok yapıcam :))
bende bugün bu soruyu sormak istiyordum :) bende henüz kullanmaya başlamadım krem çatlak oluşmadı göbeğim artık belli oluyor.sadece vazelin var toplasan iki kere sürmüşümdür vazelin. göbeği , göğüsleri, basenleri çatlayan arkadaşlar var mı??
Him anladim canim. Cok sukur şu an o batmalari hissetmiyorum. Ama cok korktum bebegime zarar mi verdim diye. Rabbim beneklerimize saglik versincanım o an bi kaslar kasılmıştır.. anlık bir şey hissetmiştir en fazla.. bendede kasılma varmış 2li teste girdiğimde gördü doktor ağrı yokmu dedi hiçbişey hissetmiyorum ama ani hareketlerimde sol tarafımda bi batma oluyo osteocare kullanıyorum günde 2 tane sende doktoruna git devam ederse kasılma beebğin gelişimini etkileyebilirmiş dr bana 4 kilo doğacak bebek 3 kilo doğar mesela dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?