2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cicekkokusu ben şu an 13. haftamdayım, 1 haftadır kullanıyorum. lierac almıştım ikiz doğuran bir arkadaşım memnun kalıp tavsiye etmişti ama fiyat ve daha 6 ay kullanacağım gerçeğini göz önünde bulundurunca lierac'ı son 3 aya saklamaya karar verdim. şimdi palmer's markalı çatlak kremi kullanıyorum.

bende bugün bu soruyu sormak istiyordum :) bende henüz kullanmaya başlamadım krem çatlak oluşmadı göbeğim artık belli oluyor.sadece vazelin var toplasan iki kere sürmüşümdür vazelin. göbeği , göğüsleri, basenleri çatlayan arkadaşlar var mı??

Çatlak biraz vücut yapına bağlı, vücut nemsiz kaldığında ve esnekliğini kaybederse oluşuyor. Ben lierac aldım ama 2 günde bir falan sürüyorum şimdilik, günlük nemlendirici sürüyorum 4 aydan sonra düzenli kullanmak gerekir demişti doktorum. Birde bol bol su içmek çok önemliymiş zaten bizim hamileliklerimiz yaz döneminde geçecek yanımızdan suyu eksiltmemiz lazım.
Yağlar da kullanılabilir ama kıllanmayı arttırabiliyorlar.

ay bende 11+5te ikili teste gidicem öğrenir miyiz cinsiyeti acaba

canım bende 12 de kıza çok benzettim dedi ama 10 gün sonra 14.haftadaa birdaha bakıyım dedi bugün gidicez 5 de randevumuz var bakalım sağlıklı olsunda 2liye doktorum ultrasondan baktı sadece kan vermdim kızlar siz verdiniz mi? bu 2. çocuğum olucak inşallah nasip olursa 1.bebeğimdede yaptırmamıştım..Rabbime emanetler kuzularımız

canım ben 1. hamileliğimde lierac kullanmıştım.. bu sefer mustelanın yağını aldım banyolardan sonra sürüoyrum hergün sürecek ne vaktim var nede kokusuna dayanabilirim ha kokusu çok güzelaslında ama şuan koku hassasietim üst seviyede.. mustela almamın sebebide oğluma hep mustela ürünlerini kullandım hepsinden çok memnun kaldım onun için mustelayı seçtim hem mustela yağ leke falan bırakmıyo.. lierac kremdikremde mutlaka bi katkı vardır gibi geldi bana ..

kan hapı kullanıyomusun,, o yapıyo diyolar bende yapmadı ama ben meyveyi çok bollll yiyorum elmayı kabuğuyla ye sabah aç karna ye mesela ..

Arkadaslar birde elevit kullanıyorsanız içinde Domuz yağı varmış kendileri de kabul etmis .doktorum bırak dedi devlet hastanesinde vermislerdi

Kizlar ya bugun ise gelirken yolda bir hapşurdum sonrasinda karnimda agri hissettim. Cok korktum bisey oldu diye dualar ettim. Simdi de ara ara karnimin sol tarafinda batma var. Korkuyorum

canım o an bi kaslar kasılmıştır.. anlık bir şey hissetmiştir en fazla.. bendede kasılma varmış 2li teste girdiğimde gördü doktor ağrı yokmu dedi hiçbişey hissetmiyorum ama ani hareketlerimde sol tarafımda bi batma oluyo osteocare kullanıyorum günde 2 tane sende doktoruna git devam ederse kasılma beebğin gelişimini etkileyebilirmiş dr bana 4 kilo doğacak bebek 3 kilo doğar mesela dedi..

kızlar bu kişiler detaylı ultrasona girmiyomu çok ilginç değilmi ya,detaylı ultrasonda bebeğin ayak parmakalrına kadar sayıyo doktor cinsiyet organı nasıl görünmüyoki.. şaşırtıcı gerçekten ..

Arkadaslar birde elevit kullanıyorsanız içinde Domuz yağı varmış kendileri de kabul etmis .doktorum bırak dedi devlet hastanesinde vermislerdi

aahh ahhhh 1. gebeliğimde kaç kutu bitirdim bilmiyorum.. günahı vebali saklayanlara olsun.. 2. gebeliğimde pek içmedim foklik asit değerim yüksekdi decavit içiyorum şuan bundada bişey çıkmaz inşAllah ya..

valla cnm bende 16+3 gecen hafta kiza benziyo dedi bugunde %90 kiz dedi ama artik degisecegini sanmiyorum bakalim mayis sonu detayli var ozaman ne dicek

canım hayırlı olsun,16. hafta artık netleştiği bir hafta değişeceğini pek sanmıyorum.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşAllah..

canım hayırlı olsun,16. hafta artık netleştiği bir hafta değişeceğini pek sanmıyorum.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşAllah..
aynen bende artik sanmiyorum degisecegini oglumuda bi haftada ogrenmistim hayirlisi artik cnm rabbim me yazdiysa o

kızlar... size kaç zamandır söylüycem söylüycem unutuyodum... bir video var, belgesel kanalı hazırlamış...
ben ingilizce izledim ama belki nette türkçe altyazılı hali de vardır bi bakmak lazım,
bebeğin oluşumu , embriyonun bölünüp çoğalması, kalp atışının başlaması, uzuvların gelişimi, falan filan her şey hatta en son doğumu var..
Life Before Birth - In the Womb

Kızlar benim kafamda bebek odası yapsam mı yapmasam mı düşüncesi var. Siz ne düşünüyorsunuz? Benim boş bir odam var var tam yatak odamın karşısında ütü ve çamaşır için kullanıyorum ama evimiz de kira ne düşünüyorsunuz ikinci çocuğu olanlar yapmadıklarına yada yaptıklarına pişman mı?

Himmteşekkürler yazdigin için ben hep erkek hissetmiştim doktor kiza benziyo diyince yani kesinde konuşmuyorlar bide erkek doktorum utaniyirum binyandanda.bu kizim var rabbim bunu erkek verir insallah iki kiz annesi olmak da güzel biseydir heralde.Yalnız eşimin ailesi bu duruma pek sevinecek onlar erkek çocuğum olmasını istemiyorlar bide ben en küçük gelinim aralarında zaten hamile olduğunu duyuncada sok geçirmişlerdi.benim üç gün önce kanamam geldi ve hastaneye gitmistim hastaneden dönünce insan bu geçmiş olsun der bunlar hemen cinsiyet nedir diye tepeme usustuler bende sinirlendim soylemedim onlara şimdi meraktan catliolar hepsi erkektir diye dusunuolar bana bi tuhaf bakiolar doğuma kadar söylemeyeceğim bende

Kızlar bebeginin hareketlerini hissedenler bize yardımcı olabilir misiniz

Nasıl birsey :/ sürekli aklım orda bagırsak hareketiyle karısabilecek birsey mi.

bazı marka kremler çok övülmüş bende araştırdım ama ciddi paralar

100 ml si 100 tl yani çok geldi bana açıkcası.

ben aktardan aldım. 20 tl ye. hazır karısım direk anne adayları için

Bileşimi : Aynı safa, avakado, buğday, badem, ceviz, çuha çiçeği, heliantus, jojoba, kakao, kayısı çekirdeği, nar çekirdeği, papatya, susam, zeytin yağları ve E vitamini.

ismi talya görselini de ekledim

Eklentiler

• indir.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 31
Him anladim canim. Cok sukur şu an o batmalari hissetmiyorum. Ama cok korktum bebegime zarar mi verdim diye. Rabbim beneklerimize saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…