2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Evim aynı seninki gibi . Ütü camasır odamı cocuk odası yapıcam allah kısmet ederse. Ne kadar küçük olsa bile kendine ait bir yasam alanı olsun alışsın istiyorum.

Mustela cok iyiymiş. İnternette kampanyalı var iki kutu 114 tl .

valla bilmiyorum suyu günlük düzenli olarak tüketmeye çalışıyorum az içmiyorum.nemlendiricilerimi sürüyorum vazelini 2 kere sürmüştüm oda iyidir herhalde diye ama bakalım belki ilerleyen zamanlarda krem alabilirim.peki 1.hamileliğinde çatlağın oluşmuşmuydu?

Peki
Peki canımkardeşin ne zaman hamileydi yani önceden olan bi hamilelik mi genelde eskiden olurmuş bu ultrasyon yanilmalari şimdi olacağını sanmiorum ama Allahtan umit kesilmez dedigin gibi rabbim gonlumuze göre versin insallah sağlıklı olsunlarda

sağol canım gerçekten içeriğindeki malzemeler iyi malzemeler acaba kesinliği var mı kesin çatlamayı önlüyormu?

Evim aynı seninki gibi . Ütü camasır odamı cocuk odası yapıcam allah kısmet ederse. Ne kadar küçük olsa bile kendine ait bir yasam alanı olsun alışsın istiyorum.

Peki bebeğini yanında yatırcak mısın? Ben kışın bizim yanımızda kalsın yazın hava da ısınır kendi odasına koyarım diyorum ( yaklaşık 7 8 aylık olunca). Ama tabi büyükler bebek anneden ayrılmaz 2 yaşına kadar sizle kalacak odaya ne gerek var diyolar. Kafamı karıştırdılar yani

icecreamm canım aman diyorum kabızlığa çok dikkat et.korkutmak gibi olmasın ama dün akşam başıma çok korkutucu bir şey geldi.bundan 1 ay öncesine kadar bende çok kabızlıktan rahatsızdım ama kayısı kurusu ve incir kurusu yiyorum 1 aydır çok rahat yapıyorum zorlanma olmadan herneyse dün akşam işten geldim küçük abdestimi yaptım tahret alırken peçete kan doluydu ben şok oldum nasıl korktuğumu anlatamam çok şükür rabbime bu zamana kadar hiç bebeğimle alakalı kanamam olmamıştı o kadar çok kanı bir arada görünce beynimden vurulmuşa döndüm defalarca peçeteyle tahret aldım acaba makatımdan mı geliyor kan diye gerçekten makatımdan gelmiş o kadar kan ve nasıl korktum anlatamam kocam evde yok gece vardiyasındaydı kaynanamda evde değildi napacağımı şaşırdım korkudan.hemen doktorumu aradım korkulcak bir şey yok daha önceden hemoroid problemin varmıydı dedi bende daha önce böyle bir şey olmadığını hamilelikte başıma geldiğini söyledim gelen kanın rengini sordu açık kırmızı renkte geldiğini söyledim açık kırmızı renkte gelince bağırsakta koyu renk gelirse mideden kaynaklanabileceğini söyledi.genel cerrahide muayene olup doktorun verdiği ilaçları kendisine bildirmemi istedi. başımdan böyle bir olay geçti ama öldüm öldüm dirildim.bembeyaz kesildim tuvaletten titreye titreye çıktım bide allah korusun bayılıp düşseydim evde kimse yok of siz siz olun kabızlık probleminiz varsa hemen doktora görünün.

Mustela cok iyiymiş. İnternette kampanyalı var iki kutu 114 tl .

Internet ten almayın bence.çünkü mustela nın internet üzerinden satısı yasakmıs.bu yüzden orjınal olmayan ürün gelebiliyomus.ürünü alanların yorumunu okudum ambalajsız geldi diyen var son kullanma tarihi geçmek üzere olan ürün geldi diyen var.tabi siz bilirsiniz.normal de eczaneler de tek kutu 100 tl.internet te 2 kutusu o fiyat nerdeyse.yani tereddüt ettim.ben de mustela kullanıyorum cok memnunum

ım benim ablam hiç yanında yatırmadı bende oda yapıp kendi yatsın istiyorum oda da yapacağız Allah nasip ederse inşallah...

ya rabbim öncelikle sağlıklı versin sağlıklı olmadığı sürece kız olmuş erkek olmuş nesine sevineceksin ki??yeterki sağlıklı olsun ama büyükler daha çok olgun olup öyle davranmaları gerekirken neden böyle yapıyorlar ya sen hiiç takma kafana rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin.inşallah rabbim gönlünüze göre nasip eder. her evlat bereketiyle geliyor rabbim acılarını göstertmesin.ama bu haftalarda biraz merakımızı gidersekte ileri zamanlarda kız değilde erkek olduğunu öğrenebiliyoruz :) doktor göstermeden bende inanamıycam kızım olacağına.

ben başladım canım bikaç hafta oldu. elancyl diye bi krem aldım eczaneden kokusu filan güzel. baya da büyük boy. o bitince lierac kullancam. bi de bebe yağı alacağım da unuttum. :)

Merhaba canım.sadece fikir olsun diye yazıyorum.seni etkilemek istemem..abimin esi gecen yıl dogum yaptı.ve doğana kadar her gittiklerinde doktor kız dedi(devlet has. Gidiyorlardı.ben de simdi devlete gidiyorum.acikcasi ultrason cok net değil).ve doğum da erkek bebek.yani normal doğum olmasa bebekler mi karıstı diye düşüncektik o kadar.onların da bi kızları vardı.abim erkek bebek çok istiyodu.annem o kadar cok dua etti ki anlatamam.ama bu işler nasip kısmet.Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

cnm bence 2 yaş çok.. 2 yıl yanında neden yatırasın ki.. ilk 5-6 ay evet ama sonra odasına alışması lazım bence, çevremde arkadaşlarım öyle yapıyorlar ve çocuklar odalarında uyumaya alıştılar daha 1 yaşında bile :)
ben de evdeki bir odayı bebek odası gibi yapmayı düşünüyorum inşallah Rabbim sağlık versin de.

ben başladım canım bikaç hafta oldu. elancyl diye bi krem aldım eczaneden kokusu filan güzel. baya da büyük boy. o bitince lierac kullancam. bi de bebe yağı alacağım da unuttum. :)
ben de sordum da botanicecza.com var ya, onun mağazası bizim evin orda, mustelayı önerdiler 85tl idi 150 ml.. bakalım biraz daha düşünüp alırım çünkü benim karnım akşama doğru ve akşam aşırı şişiyo ve geriliyo patlıycak gibi hissediyorum...

cnm bir şey diycem sana, iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim.. kaç haftalıksın bilmiyorum ama tavsiye alarak, sorarak,herkesin memnun olduğu deneyimli bir doktora, ultrason cihazı iyi olan güvenebilceğin bir doktora git bence kafa karışıklığın bitsin :)
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah

Arkadaşlar bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Biooil kullanmaya başladım. Kokusu çok güzel, 25 tl eczanelerde tavsiye ederim. Ben sabah işe gitmeden giyinirken sürüyorum bol bol, banyodan çıktığımda vücudumun çatlayabilecek her tarafına sürüyorum.

Kızlar bebeginin hareketlerini hissedenler bize yardımcı olabilir misiniz

Nasıl birsey :/ sürekli aklım orda bagırsak hareketiyle karısabilecek birsey mi.
Canım sen zaten hissedersin yani bebek ne taraftatysa orda bi sertlik olur ve özellikle.sut ictigin zaman hafif bi kıpırdar böyle kalp atusindan biraz fazla dusun ilerleyen zamanlarda o dahada sidetlenecek ve hareket ederken kemikleri batacak çok güzel duygular bunlar rabbim herkese tattirsin

Canım ne surerseniz

göbeğimde değilde bacakalrımın üst kızımlarında var gibiydi hamileyken doğum yaptıkdan sonra zayıfladım hiç bir yırtığım yoktu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…