Evim aynı seninki gibi . Ütü camasır odamı cocuk odası yapıcam allah kısmet ederse. Ne kadar küçük olsa bile kendine ait bir yasam alanı olsun alışsın istiyorum.Kızlar benim kafamda bebek odası yapsam mı yapmasam mı düşüncesi var. Siz ne düşünüyorsunuz? Benim boş bir odam var var tam yatak odamın karşısında ütü ve çamaşır için kullanıyorum ama evimiz de kira ne düşünüyorsunuz ikinci çocuğu olanlar yapmadıklarına yada yaptıklarına pişman mı?
Mustela cok iyiymiş. İnternette kampanyalı var iki kutu 114 tl .bazı marka kremler çok övülmüş bende araştırdım ama ciddi paralar
100 ml si 100 tl yani çok geldi bana açıkcası.
ben aktardan aldım. 20 tl ye. hazır karısım direk anne adayları için
Bileşimi : Aynı safa, avakado, buğday, badem, ceviz, çuha çiçeği, heliantus, jojoba, kakao, kayısı çekirdeği, nar çekirdeği, papatya, susam, zeytin yağları ve E vitamini.
ismi talya görselini de ekledim
valla bilmiyorum suyu günlük düzenli olarak tüketmeye çalışıyorum az içmiyorum.nemlendiricilerimi sürüyorum vazelini 2 kere sürmüştüm oda iyidir herhalde diye ama bakalım belki ilerleyen zamanlarda krem alabilirim.peki 1.hamileliğinde çatlağın oluşmuşmuydu?canım ben 1. hamileliğimde lierac kullanmıştım.. bu sefer mustelanın yağını aldım banyolardan sonra sürüoyrum hergün sürecek ne vaktim var nede kokusuna dayanabilirim ha kokusu çok güzelaslında ama şuan koku hassasietim üst seviyede.. mustela almamın sebebide oğluma hep mustela ürünlerini kullandım hepsinden çok memnun kaldım onun için mustelayı seçtim hem mustela yağ leke falan bırakmıyo.. lierac kremdikremde mutlaka bi katkı vardır gibi geldi bana ..
Peki canımkardeşin ne zaman hamileydi yani önceden olan bi hamilelik mi genelde eskiden olurmuş bu ultrasyon yanilmalari şimdi olacağını sanmiorum ama Allahtan umit kesilmez dedigin gibi rabbim gonlumuze göre versin insallah sağlıklı olsunlardaHimmteşekkürler yazdigin için ben hep erkek hissetmiştim doktor kiza benziyo diyince yani kesinde konuşmuyorlar bide erkek doktorum utaniyirum binyandanda.bu kizim var rabbim bunu erkek verir insallah iki kiz annesi olmak da güzel biseydir heralde.Yalnız eşimin ailesi bu duruma pek sevinecek onlar erkek çocuğum olmasını istemiyorlar bide ben en küçük gelinim aralarında zaten hamile olduğunu duyuncada sok geçirmişlerdi.benim üç gün önce kanamam geldi ve hastaneye gitmistim hastaneden dönünce insan bu geçmiş olsun der bunlar hemen cinsiyet nedir diye tepeme usustuler bende sinirlendim soylemedim onlara şimdi meraktan catliolar hepsi erkektir diye dusunuolar bana bi tuhaf bakiolar doğuma kadar söylemeyeceğim bende
sağol canım gerçekten içeriğindeki malzemeler iyi malzemeler acaba kesinliği var mı kesin çatlamayı önlüyormu?bazı marka kremler çok övülmüş bende araştırdım ama ciddi paralar
100 ml si 100 tl yani çok geldi bana açıkcası.
ben aktardan aldım. 20 tl ye. hazır karısım direk anne adayları için
Bileşimi : Aynı safa, avakado, buğday, badem, ceviz, çuha çiçeği, heliantus, jojoba, kakao, kayısı çekirdeği, nar çekirdeği, papatya, susam, zeytin yağları ve E vitamini.
ismi talya görselini de ekledim
Evim aynı seninki gibi . Ütü camasır odamı cocuk odası yapıcam allah kısmet ederse. Ne kadar küçük olsa bile kendine ait bir yasam alanı olsun alışsın istiyorum.
Mustela cok iyiymiş. İnternette kampanyalı var iki kutu 114 tl .
Peki bebeğini yanında yatırcak mısın? Ben kışın bizim yanımızda kalsın yazın hava da ısınır kendi odasına koyarım diyorum ( yaklaşık 7 8 aylık olunca). Ama tabi büyükler bebek anneden ayrılmaz 2 yaşına kadar sizle kalacak odaya ne gerek var diyolar. Kafamı karıştırdılar yani
sezeryan yaptıpeki arkadaşının hamileyken yüzmesi doğumunu kolaylaştırmışmıydı??
ya rabbim öncelikle sağlıklı versin sağlıklı olmadığı sürece kız olmuş erkek olmuş nesine sevineceksin ki??yeterki sağlıklı olsun ama büyükler daha çok olgun olup öyle davranmaları gerekirken neden böyle yapıyorlar ya sen hiiç takma kafana rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin.inşallah rabbim gönlünüze göre nasip eder. her evlat bereketiyle geliyor rabbim acılarını göstertmesin.ama bu haftalarda biraz merakımızı gidersekte ileri zamanlarda kız değilde erkek olduğunu öğrenebiliyoruz :) doktor göstermeden bende inanamıycam kızım olacağına.Himmteşekkürler yazdigin için ben hep erkek hissetmiştim doktor kiza benziyo diyince yani kesinde konuşmuyorlar bide erkek doktorum utaniyirum binyandanda.bu kizim var rabbim bunu erkek verir insallah iki kiz annesi olmak da güzel biseydir heralde.Yalnız eşimin ailesi bu duruma pek sevinecek onlar erkek çocuğum olmasını istemiyorlar bide ben en küçük gelinim aralarında zaten hamile olduğunu duyuncada sok geçirmişlerdi.benim üç gün önce kanamam geldi ve hastaneye gitmistim hastaneden dönünce insan bu geçmiş olsun der bunlar hemen cinsiyet nedir diye tepeme usustuler bende sinirlendim soylemedim onlara şimdi meraktan catliolar hepsi erkektir diye dusunuolar bana bi tuhaf bakiolar doğuma kadar söylemeyeceğim bende
ben başladım canım bikaç hafta oldu. elancyl diye bi krem aldım eczaneden kokusu filan güzel. baya da büyük boy. o bitince lierac kullancam. bi de bebe yağı alacağım da unuttum. :)Kızlar çatlak kremine başladınız mı.. Aslında 12 haftadan sonra başlamak lazımmış sanırım ama ben ihmal ettim. 16 haftam bitiyor ve göbek çıktı artık başlamalıyız sanırım.. internetten baktım Mustela ve Lierac övülüyor ama kararsız kaldım...
Ha bir de aktardan alınan kakao yağı,badem yağı vb. ürünlerle geçiren ve çatlak oluşmayan bayanlar da olmuş ama ben güvenemedim sadece yağa...
siz ne düşünüyorsunuz ?
Peki
Peki canımkardeşin ne zaman hamileydi yani önceden olan bi hamilelik mi genelde eskiden olurmuş bu ultrasyon yanilmalari şimdi olacağını sanmiorum ama Allahtan umit kesilmez dedigin gibi rabbim gonlumuze göre versin insallah sağlıklı olsunlarda
cnm bence 2 yaş çok.. 2 yıl yanında neden yatırasın ki.. ilk 5-6 ay evet ama sonra odasına alışması lazım bence, çevremde arkadaşlarım öyle yapıyorlar ve çocuklar odalarında uyumaya alıştılar daha 1 yaşında bile :)Peki bebeğini yanında yatırcak mısın? Ben kışın bizim yanımızda kalsın yazın hava da ısınır kendi odasına koyarım diyorum ( yaklaşık 7 8 aylık olunca). Ama tabi büyükler bebek anneden ayrılmaz 2 yaşına kadar sizle kalacak odaya ne gerek var diyolar. Kafamı karıştırdılar yani
ben de sordum da botanicecza.com var ya, onun mağazası bizim evin orda, mustelayı önerdiler 85tl idi 150 ml.. bakalım biraz daha düşünüp alırım çünkü benim karnım akşama doğru ve akşam aşırı şişiyo ve geriliyo patlıycak gibi hissediyorum...ben başladım canım bikaç hafta oldu. elancyl diye bi krem aldım eczaneden kokusu filan güzel. baya da büyük boy. o bitince lierac kullancam. bi de bebe yağı alacağım da unuttum. :)
cnm bir şey diycem sana, iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim.. kaç haftalıksın bilmiyorum ama tavsiye alarak, sorarak,herkesin memnun olduğu deneyimli bir doktora, ultrason cihazı iyi olan güvenebilceğin bir doktora git bence kafa karışıklığın bitsin :)Peki
Peki canımkardeşin ne zaman hamileydi yani önceden olan bi hamilelik mi genelde eskiden olurmuş bu ultrasyon yanilmalari şimdi olacağını sanmiorum ama Allahtan umit kesilmez dedigin gibi rabbim gonlumuze göre versin insallah sağlıklı olsunlarda
Kızlar çatlak kremine başladınız mı.. Aslında 12 haftadan sonra başlamak lazımmış sanırım ama ben ihmal ettim. 16 haftam bitiyor ve göbek çıktı artık başlamalıyız sanırım.. internetten baktım Mustela ve Lierac övülüyor ama kararsız kaldım...
Ha bir de aktardan alınan kakao yağı,badem yağı vb. ürünlerle geçiren ve çatlak oluşmayan bayanlar da olmuş ama ben güvenemedim sadece yağa...
siz ne düşünüyorsunuz ?
Canım sen zaten hissedersin yani bebek ne taraftatysa orda bi sertlik olur ve özellikle.sut ictigin zaman hafif bi kıpırdar böyle kalp atusindan biraz fazla dusun ilerleyen zamanlarda o dahada sidetlenecek ve hareket ederken kemikleri batacak çok güzel duygular bunlar rabbim herkese tattirsinKızlar bebeginin hareketlerini hissedenler bize yardımcı olabilir misiniz
Nasıl birsey :/ sürekli aklım orda bagırsak hareketiyle karısabilecek birsey mi.
Arkadaşlar bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Biooil kullanmaya başladım. Kokusu çok güzel, 25 tl eczanelerde tavsiye ederim. Ben sabah işe gitmeden giyinirken sürüyorum bol bol, banyodan çıktığımda vücudumun çatlayabilecek her tarafına sürüyorum.[/QUOTE Canim ne surerseniz surun genetik olursa herkeste çatlama oluyo ailenizde anneniz de falan olmadıysa sizdede olmaz genelde.doktorum bana çatlak için krem verdi değişik bi krem ama genetik olursa naparsan yap ama çatlar dedi bilginize
valla bilmiyorum suyu günlük düzenli olarak tüketmeye çalışıyorum az içmiyorum.nemlendiricilerimi sürüyorum vazelini 2 kere sürmüştüm oda iyidir herhalde diye ama bakalım belki ilerleyen zamanlarda krem alabilirim.peki 1.hamileliğinde çatlağın oluşmuşmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?