2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
BENCE DE ODA YAPILMALI ÇOCUĞA O KADAR EŞYASI OLCAK ONUN DA BİR DÜZENİ OLMALI

Kızlar boğaz enfeksiyonu olmuşum sanırım boğazım şiş ve ağrıyor acaba pastil kullanabilir miyim

Arkadaşlar benim başıma geldiği için söylemek istedim kızımı odaya yayirmistim tek uyusun alissin dedim bende ama birgün odaya geldimki bebek kusmus eğer biraz daha gelmeseydim kendi kusmugunda bogulabilirdi.size tavsiyem bebeklerinizi ikinyasina kadar ayirmayin uykuda ne olacağı belli olmaz onlar herşeye muhtaç arkadaşlar siz bakmayın başkalarına

Bana ambalajlı geldi ve son kullanımtarihi 2018.
Sahteyse bittim ben

Canım ben ufak bir şey alıcam. Annenin yatagına eklenen bebek yataklarından alıcam yanıma. Ama genel olarak gunduz uykuları ve rutinzamanı odasında geçirsin istiyorum . Sonradan alışması zor olanilir.

baskalarına bakmalık bir durum yok. Nihayetinde Herkes istedigini yapmakta özgür zaten . Fikir alışverişi yapıyoruz. ama soyle bir durum var ilk aylarda gece mutlaka yanında olmalı ama gunduz saatlerinde ADAPTASYON amaçlı odasında uyumasında fayda var.

Allah korusun... yanında olsa da sen uyurken olmuş olabilir..
kişisel tercih herkes ne istiyorsa onu yapar çocuğunu kendi evinde kendi düzeniyle yetiştirir..
Allah korusun hepimizin çocuklarını bebeklerini..

Son düzenleme:
Canım ben ufak bir şey alıcam. Annenin yatagına eklenen bebek yataklarından alıcam yanıma. Ama genel olarak gunduz uykuları ve rutinzamanı odasında geçirsin istiyorum . Sonradan alışması zor olanilir.
cnm ben de ufak beşik alayım diyorum ilk aylarda yanımızda olması için.. ama daha sonrası için kendi mobilyası olsun istiyorum, korkuluklu bir yatağı, dolabı olsun ki eşyaları orda dursun süsleri oyuncakları falan flan..
İnşallah o günleri görürürz hepimiz.. Amin...

Canım insallaaaah yaa ben herseyine bakıyorum ama 7. Aydan once birsey almayı düşünmüyorum. Kıyafetler dahil.
Dolapları yatakları bir tatlı allahım nasip ederse inşallah

göbeğimde değilde bacakalrımın üst kızımlarında var gibiydi hamileyken doğum yaptıkdan sonra zayıfladım hiç bir yırtığım yoktu ..
ay ne kadar güzel inşallah bende de yırtılma olmaz ne kiloyu severm nede vücudun deformasyon olmasını

Canım insallaaaah yaa ben herseyine bakıyorum ama 7. Aydan once birsey almayı düşünmüyorum. Kıyafetler dahil.
Dolapları yatakları bir tatlı allahım nasip ederse inşallah
:) benim evimde kendi genç odam var cnm. temmuz gibi (6 ay bitince) onları süslüycem falan belki beyaz kaplarım, yeni alcak maddi gücümüz yok zaten de kaliteli ve sağlam ahşap. onu bi güncelleriz yani.. ama bebek arabasıdır beşiktir temmuzdan önce almam bişey ben de... ama kıyafet alırım sen cinsiyeti biliyordun kızdı dimi yanlış hatırlamıyorsam, benim daha 1 hafta 10 günüm var :) hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah

kızlar bu arada 4lü taramanın zamanını konuşmuştuk ya benim drum 16 bitince gel demişti, bi arkşn doktoruda 18 olmadan gel demiş...
ama internette 16-20 arasında yapılabileceği yazıyor..
siz yine de randevu almadan drunuza danışın...

bir de ben dik durmaya çalıştığımda karnımın üstü de kasılıyor. oralara da süreyim en iyisi. önemli olan elden geldiğince nemli tutmak.

aahh ahhhh 1. gebeliğimde kaç kutu bitirdim bilmiyorum.. günahı vebali saklayanlara olsun.. 2. gebeliğimde pek içmedim foklik asit değerim yüksekdi decavit içiyorum şuan bundada bişey çıkmaz inşAllah ya..
evet bende epey icmistim günahı onların artık...

Merhaba canım, ev kendimizi ama kira da olsa yapardım hiç pişman değilim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…