BENCE DE ODA YAPILMALI ÇOCUĞA O KADAR EŞYASI OLCAK ONUN DA BİR DÜZENİ OLMALIcnm bence 2 yaş çok.. 2 yıl yanında neden yatırasın ki.. ilk 5-6 ay evet ama sonra odasına alışması lazım bence, çevremde arkadaşlarım öyle yapıyorlar ve çocuklar odalarında uyumaya alıştılar daha 1 yaşında bile :)
ben de evdeki bir odayı bebek odası gibi yapmayı düşünüyorum inşallah Rabbim sağlık versin de.
Arkadaşlar benim başıma geldiği için söylemek istedim kızımı odaya yayirmistim tek uyusun alissin dedim bende ama birgün odaya geldimki bebek kusmus eğer biraz daha gelmeseydim kendi kusmugunda bogulabilirdi.size tavsiyem bebeklerinizi ikinyasina kadar ayirmayin uykuda ne olacağı belli olmaz onlar herşeye muhtaç arkadaşlar siz bakmayın başkalarınacnm bence 2 yaş çok.. 2 yıl yanında neden yatırasın ki.. ilk 5-6 ay evet ama sonra odasına alışması lazım bence, çevremde arkadaşlarım öyle yapıyorlar ve çocuklar odalarında uyumaya alıştılar daha 1 yaşında bile :)
ben de evdeki bir odayı bebek odası gibi yapmayı düşünüyorum inşallah Rabbim sağlık versin de.
canım o an bi kaslar kasılmıştır.. anlık bir şey hissetmiştir en fazla.. bendede kasılma varmış 2li teste girdiğimde gördü doktor ağrı yokmu dedi hiçbişey hissetmiyorum ama ani hareketlerimde sol tarafımda bi batma oluyo osteocare kullanıyorum günde 2 tane sende doktoruna git devam ederse kasılma beebğin gelişimini etkileyebilirmiş dr bana 4 kilo doğacak bebek 3 kilo d
O ictigin haplar kasilma icin canim ? Babada suda eriyen verdi seninkide mi ole.. Ama bu ictigim suda eriyeeri aslimda son iki ay kala kullaniyrlarmis kafam karisti oyuzden
Internet ten almayın bence.çünkü mustela nın internet üzerinden satısı yasakmıs.bu yüzden orjınal olmayan ürün gelebiliyomus.ürünü alanların yorumunu okudum ambalajsız geldi diyen var son kullanma tarihi geçmek üzere olan ürün geldi diyen var.tabi siz bilirsiniz.normal de eczaneler de tek kutu 100 tl.internet te 2 kutusu o fiyat nerdeyse.yani tereddüt ettim.ben de mustela kullanıyorum cok memnunum
Canım ben ufak bir şey alıcam. Annenin yatagına eklenen bebek yataklarından alıcam yanıma. Ama genel olarak gunduz uykuları ve rutinzamanı odasında geçirsin istiyorum . Sonradan alışması zor olanilir.Peki bebeğini yanında yatırcak mısın? Ben kışın bizim yanımızda kalsın yazın hava da ısınır kendi odasına koyarım diyorum ( yaklaşık 7 8 aylık olunca). Ama tabi büyükler bebek anneden ayrılmaz 2 yaşına kadar sizle kalacak odaya ne gerek var diyolar. Kafamı karıştırdılar yani
baskalarına bakmalık bir durum yok. Nihayetinde Herkes istedigini yapmakta özgür zaten . Fikir alışverişi yapıyoruz. ama soyle bir durum var ilk aylarda gece mutlaka yanında olmalı ama gunduz saatlerinde ADAPTASYON amaçlı odasında uyumasında fayda var.Arkadaşlar benim başıma geldiği için söylemek istedim kızımı odaya yayirmistim tek uyusun alissin dedim bende ama birgün odaya geldimki bebek kusmus eğer biraz daha gelmeseydim kendi kusmugunda bogulabilirdi.size tavsiyem bebeklerinizi ikinyasina kadar ayirmayin uykuda ne olacağı belli olmaz onlar herşeye muhtaç arkadaşlar siz bakmayın başkalarına
Allah korusun... yanında olsa da sen uyurken olmuş olabilir..Arkadaşlar benim başıma geldiği için söylemek istedim kızımı odaya yayirmistim tek uyusun alissin dedim bende ama birgün odaya geldimki bebek kusmus eğer biraz daha gelmeseydim kendi kusmugunda bogulabilirdi.size tavsiyem bebeklerinizi ikinyasina kadar ayirmayin uykuda ne olacağı belli olmaz onlar herşeye muhtaç arkadaşlar siz bakmayın başkalarına
cnm ben de ufak beşik alayım diyorum ilk aylarda yanımızda olması için.. ama daha sonrası için kendi mobilyası olsun istiyorum, korkuluklu bir yatağı, dolabı olsun ki eşyaları orda dursun süsleri oyuncakları falan flan..Canım ben ufak bir şey alıcam. Annenin yatagına eklenen bebek yataklarından alıcam yanıma. Ama genel olarak gunduz uykuları ve rutinzamanı odasında geçirsin istiyorum . Sonradan alışması zor olanilir.
cnm ben de ufak beşik alayım diyorum ilk aylarda yanımızda olması için.. ama daha sonrası için kendi mobilyası olsun istiyorum, korkuluklu bir yatağı, dolabı olsun ki eşyaları orda dursun süsleri oyuncakları falan flan..
İnşallah o günleri görürürz hepimiz.. Amin...
ay ne kadar güzel inşallah bende de yırtılma olmaz ne kiloyu severm nede vücudun deformasyon olmasınıgöbeğimde değilde bacakalrımın üst kızımlarında var gibiydi hamileyken doğum yaptıkdan sonra zayıfladım hiç bir yırtığım yoktu ..
:) benim evimde kendi genç odam var cnm. temmuz gibi (6 ay bitince) onları süslüycem falan belki beyaz kaplarım, yeni alcak maddi gücümüz yok zaten de kaliteli ve sağlam ahşap. onu bi güncelleriz yani.. ama bebek arabasıdır beşiktir temmuzdan önce almam bişey ben de... ama kıyafet alırımCanım insallaaaah yaa ben herseyine bakıyorum ama 7. Aydan once birsey almayı düşünmüyorum. Kıyafetler dahil.
Dolapları yatakları bir tatlı allahım nasip ederse inşallah
hayırlı olsun cnmmKızlar kız olacakmış bizimki :)MarV-el listeye ekler misin canım :)
bir de ben dik durmaya çalıştığımda karnımın üstü de kasılıyor. oralara da süreyim en iyisi. önemli olan elden geldiğince nemli tutmak.ben de sordum da botanicecza.com var ya, onun mağazası bizim evin orda, mustelayı önerdiler 85tl idi 150 ml.. bakalım biraz daha düşünüp alırım çünkü benim karnım akşama doğru ve akşam aşırı şişiyo ve geriliyo patlıycak gibi hissediyorum...
ayyyy annesiii maşallaahhKızlar kız olacakmış bizimki :)MarV-el listeye ekler misin canım :)
evet bende epey icmistim günahı onların artık...aahh ahhhh 1. gebeliğimde kaç kutu bitirdim bilmiyorum.. günahı vebali saklayanlara olsun.. 2. gebeliğimde pek içmedim foklik asit değerim yüksekdi decavit içiyorum şuan bundada bişey çıkmaz inşAllah ya..
Kızlar benim kafamda bebek odası yapsam mı yapmasam mı düşüncesi var. Siz ne düşünüyorsunuz? Benim boş bir odam var var tam yatak odamın karşısında ütü ve çamaşır için kullanıyorum ama evimiz de kira ne düşünüyorsunuz ikinci çocuğu olanlar yapmadıklarına yada yaptıklarına pişman mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?