2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım ne güzel degerlendirecek malzemen varken yenisini niye alasın
Evet kız cinsiyeti hayırlısıyla bi doğsalar minnoşlar. İnsallah hayırlısıyla ögrenirsin canım sen de. Yavas geçiyor gibi geliyor ama bayağı geçmiş zaman aslında :)
Ya ben korkuyorum açıkcası biraz evhamlı bir tipimde

Canım beni 16. Hafta biterken gel dedi 3lü test için :/
20. Haftada kalbine bakılacak.
Dortlüye gerek yok dedi:/

:) ben de çok evhamlıyımdır cnm.. her hafta dra gitsem anca evhamım geçer araya zaman girince sağlıklı mı acaba diye stres oluyorum.. dualarımız kabul olur inşallah sağlıkla alırız kucağımıza cinsiyet önemli değil hiç..

Canım beni 16. Hafta biterken gel dedi 3lü test için :/
20. Haftada kalbine bakılacak.
Dortlüye gerek yok dedi:/
cnm ben de istemiyorm aslnda ama dogum paketine dahil oldugu için sesimi çıkartmıyorum.. ben 10 gün sonra gidebilcem dra 18. hafta olcak.. hayırlısı bakalım :)

cnm ben de istemiyorm aslnda ama dogum paketine dahil oldugu için sesimi çıkartmıyorum.. ben 10 gün sonra gidebilcem dra 18. hafta olcak.. hayırlısı bakalım :)
Canım ne güzel ya ne zaman yaptırdın sigortayı .
Ben de istiyordum da geç kaldık mlesef

Kızlarrr sürekli etsiz çiğköfte aşeriyorm dayanamıyorm resmennnnnnn etsiz çiğköftenin zararı olmaz di mi bebişime bilindk temiz bi yerden siprş ediyorm sürekli. Adamlar alıştı ztn artk bana

Kızlarrr sürekli etsiz çiğköfte aşeriyorm dayanamıyorm resmennnnnnn etsiz çiğköftenin zararı olmaz di mi bebişime bilindk temiz bi yerden siprş ediyorm sürekli. Adamlar alıştı ztn artk bana

ayyy bende bende bi çiğköfte bi hamburger istiyorum ama korkuyorum acaba bi zararı olur mu diye daha yiyemedim:/

nickminckyok ben yiyorm canım ya yanına salatamı kendim yapıyorm dayanamıyorm ya kendimi en fazla bi gün tutabiliyorm son bi haftadr. Onun haricinde meyve süt yumurta yiyorm ztn gün içinde ama gelgelelim o akşam saatlernde başlıyo çiğköfte olayı :)

canım bende herşeyi yiyorum ama arada böyle şeyler istiyor insan ayy iş çıkışı gidiyim yiyim bari bi seferden bişey olmaz

Canım ne güzel ya ne zaman yaptırdın sigortayı .
Ben de istiyordum da geç kaldık mlesef
Yok cnm sigorta değil... özel hastane.. ama doğum paketi diye bi imkan veriyor tüm muayeneler testler doğum konaklama her şey dahil diye, sigorta olayı nasıl bilmiyorum

ayyy bende bende bi çiğköfte bi hamburger istiyorum ama korkuyorum acaba bi zararı olur mu diye daha yiyemedim:/
Kızlar niye zararı olsun ki ? Çiğ et olmadıktan sonra bi sıkıntı olmaz bence o kadar tutmayın kendinizi canın çektiği şeyi yememek kötüymüş hamilelikte yiyin az da olsa

Hamilelikte ciğer iyi değil diyorlar ya. Fazla A vitamini içerdiği için toksik olabilirmiş belli bi oranın üstündeyse. Aylardır yemiyordum ve çok canım çekti dün gittim aldım. Ama hazır ciğerlerden aldım 50gr sadece. dayanamadım resmen azıcıktan bişey olmazzzzzzz

cicekkokusu canım sanki eşim hamile bir görsen benden evhamlı beni de etkiliyor söyledikleriyle yiyemiyorum :/
:) hamburgeri evde yapın kuzum mesela.. dışarda da mesela mcdonalds burgerkıng gibi değil ama butik hamburgerciler oluyor ya malzemeni seçiyosn falan.. öyle bir yerden yiyebilirsn eti de temiz olur hem haftasonu güzel bi aktivite olur

Bu hafta sonu eşim kendi elleriyle yapıcakmış canım söz verdi bakalım

Gunaydin kizlar ben ultrasonda bi hafta ilerden gidiyorum ve oglum olcak hep erkek erken hissedilir diyo iki gundur sirt ustu yattigimda ozellikle yorulup yatinva sanki icimde bi dalgalanma bi gidiklanma oluyo o bebek olabilir mi
Ben de birkac gundur gobegimin altinda pit pit birkac atis hissediyorum ama daha erken diye hep baska seylere yoruyorum.

Sen neler okuyorsun Can'ım? Ben de Bebek bakımıyla ilgili olanları tercih ediyorum. Dediğin gibi sonra fırsatım olmazsa diye. İsim verebilir misin
Bütün beyinli çocuk,mahallenin en mutlu bebegi diye iki kitap aldim canim ben.arkadasim psikolog,yeni dogum yapti.onun onerisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…