2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben zaten size illayanınızda yatirin demiyorum herkes istediğini yapar çocuğuna tabi benim sadece onerimdi bu. Ister yanınızda yatırın ister ayrı o beni ilgilendirmz

Ben zaten size illayanınızda yatirin demiyorum herkes istediğini yapar çocuğuna tabi benim sadece onerimdi bu. Ister yanınızda yatırın ister ayrı o beni ilgilendirmz

Allah korusun... yanında olsa da sen uyurken olmuş olabilir..
kişisel tercih herkes ne istiyorsa onu yapar çocuğunu kendi evinde kendi düzeniyle yetiştirir..
Allah korusun hepimizin çocuklarını bebeklerini..
Tabiki o anhemen müdahale edersin ben o bakımdan soyledim 6 aya yaklaşık çok kusuyorlar özellikle yan yatirmaya çalışın benim fikrim buydu ama herkes çocuğuna istedigiini yapmakta özgür tabi kimse bunu kisitlayamaz benimki sadece bi oneriydi

Güvenli uyku yastığı var kızlar 6 aya kadar kullanılıyor kuzular sağa sola dönmesin diye ben geçen Ebebekten indirimdeydi aldım

Kizlar ben zırt pırt acıkıyorum ya kafayi yicem, bi mutfak bi yatak odasi arasi mekik dokuyorum. Cok uykum geliyor, uyuyorum kalkiyorum acikiyorum yemek yiyorum bida yatiyorum ben napicam gidişatım hic iyi diiiiiiillll
Şükret en azından yiyorsun bende hala bulantılar devam

Kizlar ben zırt pırt acıkıyorum ya kafayi yicem, bi mutfak bi yatak odasi arasi mekik dokuyorum. Cok uykum geliyor, uyuyorum kalkiyorum acikiyorum yemek yiyorum bida yatiyorum ben napicam gidişatım hic iyi diiiiiiillll
Valla yemek yemeyi özledim hiç şikayet etme,mide bulantısı yüzünden kuru ekmek ve galetaya talimim bende halâ,önce bunlarla midemi bastırıp sonra az az yemek yemeye başladım diye seviniyorum bende,hayatın iki yüzü işte

Ay inşallah seninkiler geçer bana 16da azalır dediler hala aynı bide demir ilacı öldürüyor

Kızlarrr sürekli etsiz çiğköfte aşeriyorm dayanamıyorm resmennnnnnn etsiz çiğköftenin zararı olmaz di mi bebişime bilindk temiz bi yerden siprş ediyorm sürekli. Adamlar alıştı ztn artk bana
İlk hamileligimde bende yedim hemde cooook aynı canım çok istiyordu maşallah oğlum turp gibi bişey olmaz

Yarin doktor randevum vat dualrinizi eksik etmeyin .. İnş güzel haberlel donerim...ins plesanta cekmistir yukari ve inş enfeksionda geçmiştir
.. En önemlisi inş bebegim iyidir ...yarin 3 lu taramayida yapicak dr
Hadi canım inşallah benimde cuma günü randevum çok heycanliyim inşallah benimde bir sorunum yoktur bebeği hissettiğim için yaşadığından eminim ama başka sıkıntı yoktur inşallah

Yarin doktor randevum vat dualrinizi eksik etmeyin .. İnş güzel haberlel donerim...ins plesanta cekmistir yukari ve inş enfeksionda geçmiştir
.. En önemlisi inş bebegim iyidir ...yarin 3 lu taramayida yapicak dr
İnsaallah canim. Bende yarin gidicem, Rabbim yardimcimiz olsun

İnş inş caniOTE="tugbavebebik, post: 46248495, member: 732141"]Hadi canım inşallah benimde cuma günü randevum çok heycanliyim inşallah benimde bir sorunum yoktur bebeği
İns ins canimm.. Bak sanslisin bize gore bebisini hissediosun

[QUOTinşcanimmSedebu, post: 46248508, member: 661311"] besyo_86 İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.[/QUOTE]
Amin ins canimmm hepimiz ins

[QUOTinş helimibayan diyet, post: 46248513, member: 657817"]İnsaallah canim. Bende yarin gidicem, Rabbim yardimcimiz olsun[/QUOTE]
Amin ins hepimiz güzel haberlerle geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…