Biara sormustun sonra kayboldun naptin aldin mi?muhip rapor isini naltim halledebildin mi
Evet cnm hallettim çok şükğr , ama Araya tanıdık sokarak halloldu . Özelden 45 günlük heyet aldık . Kafam da bebişim de rahatladı çok şükürmuhip rapor isini naltim halledebildin mi
Evet cnm hallettim çok şükğr , ama Araya tanıdık sokarak halloldu . Özelden 45 günlük heyet aldık . Kafam d
İyi bari halletmiisnn sevindim senin adina bidaha alabilcek misin
Güvenli uyku yastığı var kızlar 6 aya kadar kullanılıyor kuzular sağa sola dönmesin diye ben geçen Ebebekten indirimdeydi aldım
Erkekmiş dün kesinleşti ama 2 hafta önce de erkek gibi demişti doktorMerhaba canım.bizim muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyo.cinsiyet ögrendin mi merak ettim.biz henüz öğrenemedik.
Erkekmiş dün kesinleşti ama 2 hafta önce de erkek gibi demişti doktor
Amin seninde söylerler ne zman bi dahaki muayene? Yine 20. Haftada daha kesin oluyormuş sanırsam amaHayırlı olsun.saglıklıca kucagımıza alırız inşallah hepimiz bebeklerimizi..
Canım ben de kızıma bir dolap aldım bi de park yatak , ohh miss bitti , anaokul çağında onun isteğime göre oda yaptırıcam inşallah genç odası gibi...iyi geceler hanımlar..
oda meselesi konuşulmuş. Ben bebek odası yapma taraftarı değilim. çocuklar çabuk büyüyorlar ve zevkleri o zamana göre şekil alıyor. örneğin ayıcıklı veya kelebekli bir oda alıyorsun 4 yaşına gelince arabalı yatak ya da winx li bir oda isteyebiliyorlar :))
ben oğluma çok amaçlı bir dolap yaptırdım. bir tarafına yorganlarimi koyuyorum. bir tarafı çekmeceler ve raflardan ibaret kıyafetlerini koyuyorum. Park yatak aldım bir de. her yere rahatlıkla katlayıp tasiyabiliyoruz. Ankara ya giderken yanımda götürüyorum. evde odadan odaya rahatlıkla taşıyorum. tavsiye ederim..
oğlumun yatağını 5 aylıktan itibaren ayırdım. zaten dönmeye başlıyorlar ve kendilerini kurtarabiliyorlar. yatak odamın hemen yanında oğlumun odası. bir de öyle yatıyorsun ki yatağında yan dönse bile duyuyorsun.. :)
ben bana bağımlı değil bağlı olsun istedim hep. Çok şükür o konulardan rahat ettik. ama zaten bir kere bebek oluyorlar 2 sene koynumda yatırırım diyen anneye de saygım sonsuz..
Doktoruna sorsaydim canim benim pek bilgimyok acikcasiBoğaz ağrım için strepsils pastil kullanmaya başladım umarım bi sıkıntı olmaz nette kullanılanilir yazıyordu ama
Yarın soracağım bakalım ne diyecekDoktoruna sorsaydim canim benim pek bilgimyok acikcasi
Kızlar boğaz enfeksiyonu olmuşum sanırım boğazım şiş ve ağrıyor acaba pastil kullanabilir miyim
Teşekkür ederim canım yarın arayacağımCanım ben de aynı şekilde oldum bademcikler şişmiş gibi hissediyordum ve inanılmaz baş ağrısı oldu sabah doktora gittim Grip olmuşum ve biraz ağır geçiyor antibiyotik olmadan geçmez dedi doktor kendi doktoruma da sordum ilaçları onay verdi bence kendi doktorun ile görüş mutlaka
Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş.Gunaydin arkadaslar herkese uykusuz bir gece gecirdim dun annemlerdeydim onlarin evde patlamanin oldugu ulucamiiye 5 dk yakinlikta birsey gormedim ama duydugumuz o ses bizi sarsmaya yetti yani anlatilmicak birseydi ve ben bebegime birkac birsey bakmaya carsiya inicektim hazirlanip 5 dk ile kurtulduk rabbim orda olanlara yardim etsin allahima bin sukur kimsede buyuk birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?