2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hanimlar disim icin dr a gittim,kanal onerdi ama rontgen cekemedigi icin ne kadar dogru olur bilemem dedi. Endodentist e gittim o hemen benim karim,yakinim olsan mudahale etmem sorun yaratinca bakariz dedi..dualarinizda bana da yer verin nolur

besyo_86 Cnm bi daha almama gerek kalmaz artık inş, raporum haziran ın 2. Haftası bitşyor , okulun son 2 haftası okula giderim , daha rahat geçiyor son günler bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum inşsllahhhh ... Sonrası da yaz tatili zaten ...

muhip bakalim bana yarin Dr ne diyecek , duruma gire rapor veririm diyordu ...seminerhaftasi zaten ggidersin sanirjm okula

Güvenli uyku yastığı var kızlar 6 aya kadar kullanılıyor kuzular sağa sola dönmesin diye ben geçen Ebebekten indirimdeydi aldım

Merhaba canım.bizim muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyo.cinsiyet ögrendin mi merak ettim.biz henüz öğrenemedik.

Boğaz ağrım için strepsils pastil kullanmaya başladım umarım bi sıkıntı olmaz nette kullanılanilir yazıyordu ama

iyi geceler hanımlar..
oda meselesi konuşulmuş. Ben bebek odası yapma taraftarı değilim. çocuklar çabuk büyüyorlar ve zevkleri o zamana göre şekil alıyor. örneğin ayıcıklı veya kelebekli bir oda alıyorsun 4 yaşına gelince arabalı yatak ya da winx li bir oda isteyebiliyorlar :))
ben oğluma çok amaçlı bir dolap yaptırdım. bir tarafına yorganlarimi koyuyorum. bir tarafı çekmeceler ve raflardan ibaret kıyafetlerini koyuyorum. Park yatak aldım bir de. her yere rahatlıkla katlayıp tasiyabiliyoruz. Ankara ya giderken yanımda götürüyorum. evde odadan odaya rahatlıkla taşıyorum. tavsiye ederim..
oğlumun yatağını 5 aylıktan itibaren ayırdım. zaten dönmeye başlıyorlar ve kendilerini kurtarabiliyorlar. yatak odamın hemen yanında oğlumun odası. bir de öyle yatıyorsun ki yatağında yan dönse bile duyuyorsun.. :)
ben bana bağımlı değil bağlı olsun istedim hep. Çok şükür o konulardan rahat ettik. ama zaten bir kere bebek oluyorlar 2 sene koynumda yatırırım diyen anneye de saygım sonsuz..

Canım ben de kızıma bir dolap aldım bi de park yatak , ohh miss bitti , anaokul çağında onun isteğime göre oda yaptırıcam inşallah genç odası gibi...
7 aylık olduktan sonra Odasında yatırdım , sonra taşındık kendini yanlız hisseder eve Alışık değil psikolojisi bozulmasın dedim 10 aylıktan 14 aya kadar bizim odaya taşıdım park yatağı sonra 14 aylıkken yeni evde de Odasına götürdüm park yatağını... Bi sürüü tepki aldım Minicik bebek tek başına hem de karanlık odada nasıl uyuyor diye ama kulaklarımı tıkadım hepsine ..
Sen en son ne zaman gittin canım doktora kız mı erkek mi belli oldu mu ? Kız erkek en son kız demişlerdi galiba

Kızlar boğaz enfeksiyonu olmuşum sanırım boğazım şiş ve ağrıyor acaba pastil kullanabilir miyim

Canım ben de aynı şekilde oldum bademcikler şişmiş gibi hissediyordum ve inanılmaz baş ağrısı oldu sabah doktora gittim Grip olmuşum ve biraz ağır geçiyor antibiyotik olmadan geçmez dedi doktor kendi doktoruma da sordum ilaçları onay verdi bence kendi doktorun ile görüş mutlaka

Teşekkür ederim canım yarın arayacağım

Gunaydin arkadaslar herkese uykusuz bir gece gecirdim dun annemlerdeydim onlarin evde patlamanin oldugu ulucamiiye 5 dk yakinlikta birsey gormedim ama duydugumuz o ses bizi sarsmaya yetti yani anlatilmicak birseydi ve ben bebegime birkac birsey bakmaya carsiya inicektim hazirlanip 5 dk ile kurtulduk rabbim orda olanlara yardim etsin allahima bin sukur kimsede buyuk birsey yok

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…