henüz kesin karar vermemekle birlikte kızımın ismini Zeynep azra çok istiyorum iki isimli olsun. bir dahaki ay kontrole gittiğimizde doktor erkekmiş derse değiştirmezse erkek ismi olarak eşimle ortak olarak Can ismine karar verebilirz. Çınar,Yaman,Mehmet isimleride çok hoşuma gidiyor.Kızlsrrrr bebişlere isim düşünmeye başladınız mı bakimmmm , neler düşünüyorsunuz ?.. Bu isim işi de zor işmiş vesselam
hepimize çok geçmiş olsun bende haberi alır almaz şehir kameralarından ulucamiyi canlı izledim görüntü gelir gelmez amblansları görmemle içim çok kötü oldu çok şükür rabbime ölümüz yok.yani bizden yok onların allah bin belasını vericek.rabbim kimsenin canını yakmasın inşallah kimsenin evine kor ateş düşmesin onlarında kökü kurusun inşallahGunaydin arkadaslar herkese uykusuz bir gece gecirdim dun annemlerdeydim onlarin evde patlamanin oldugu ulucamiiye 5 dk yakinlikta birsey gormedim ama duydugumuz o ses bizi sarsmaya yetti yani anlatilmicak birseydi ve ben bebegime birkac birsey bakmaya carsiya inicektim hazirlanip 5 dk ile kurtulduk rabbim orda olanlara yardim etsin allahima bin sukur kimsede buyuk birsey yok
cnm sana katılıyorum... ama işte dediğin gibi bağımlı olduktan sonra ayıramıyanlar var kendsinden geceleri.. bu sebeple 2.çocuğu yapamayan arkadaşım var benim ilk çocuğu rahat bırakmıyo diyeiyi geceler hanımlar..
oda meselesi konuşulmuş. Ben bebek odası yapma taraftarı değilim. çocuklar çabuk büyüyorlar ve zevkleri o zamana göre şekil alıyor. örneğin ayıcıklı veya kelebekli bir oda alıyorsun 4 yaşına gelince arabalı yatak ya da winx li bir oda isteyebiliyorlar :))
ben oğluma çok amaçlı bir dolap yaptırdım. bir tarafına yorganlarimi koyuyorum. bir tarafı çekmeceler ve raflardan ibaret kıyafetlerini koyuyorum. Park yatak aldım bir de. her yere rahatlıkla katlayıp tasiyabiliyoruz. Ankara ya giderken yanımda götürüyorum. evde odadan odaya rahatlıkla taşıyorum. tavsiye ederim..
oğlumun yatağını 5 aylıktan itibaren ayırdım. zaten dönmeye başlıyorlar ve kendilerini kurtarabiliyorlar. yatak odamın hemen yanında oğlumun odası. bir de öyle yatıyorsun ki yatağında yan dönse bile duyuyorsun.. :)
ben bana bağımlı değil bağlı olsun istedim hep. Çok şükür o konulardan rahat ettik. ama zaten bir kere bebek oluyorlar 2 sene koynumda yatırırım diyen anneye de saygım sonsuz..
henüz kesin karar vermemekle birlikte kızımın ismini Zeynep azra çok istiyorum iki isimli olsun. bir dahaki ay kontrole gittiğimizde doktor erkekmiş derse değiştirmezse erkek ismi olarak eşimle ortak olarak Can ismine karar verebilirz. Çınar,Yaman,Mehmet isimleride çok hoşuma gidiyor.
Güzel isimEvlenmeden hani insan der ya kizim olsa su ismi koyarim diye... Yilllar öncesinden heppp ecemnaz ismi geçerdi aklimdann... Esimi ikna etmek zor olacak gibi ( Nazli kralicem)
canım ya benimki de karanlıkta uyuyordu. aynı tepkileri annem de dahil olmak üzere ben de aldım ve kulak tıkadım....Canım ben de kızıma bir dolap aldım bi de park yatak , ohh miss bitti , anaokul çağında onun isteğime göre oda yaptırıcam inşallah genç odası gibi...
7 aylık olduktan sonra Odasında yatırdım , sonra taşındık kendini yanlız hisseder eve Alışık değil psikolojisi bozulmasın dedim 10 aylıktan 14 aya kadar bizim odaya taşıdım park yatağı sonra 14 aylıkken yeni evde de Odasına götürdüm park yatağını... Bi sürüü tepki aldım Minicik bebek tek başına hem de karanlık odada nasıl uyuyor diye ama kulaklarımı tıkadım hepsine ..
Sen en son ne zaman gittin canım doktora kız mı erkek mi belli oldu mu ? Kız erkek en son kız demişlerdi galiba
canım çok geçmiş olsun. biz de çarşıya çıkmayı düşünmüştük dün akşam. iyi ki çıkmamışız o sesi duymak bile psikolojimi bozmaya yeterdi.Gunaydin arkadaslar herkese uykusuz bir gece gecirdim dun annemlerdeydim onlarin evde patlamanin oldugu ulucamiiye 5 dk yakinlikta birsey gormedim ama duydugumuz o ses bizi sarsmaya yetti yani anlatilmicak birseydi ve ben bebegime birkac birsey bakmaya carsiya inicektim hazirlanip 5 dk ile kurtulduk rabbim orda olanlara yardim etsin allahima bin sukur kimsede buyuk birsey yok
haklısın canım, anladıktan sonra ayırmak zor oluyor. bence de en iyisini yaparsın elindeki mobilya da değerlenmiş olur.. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah hepimizin evladına...cnm sana katılıyorum... ama işte dediğin gibi bağımlı olduktan sonra ayıramıyanlar var kendsinden geceleri.. bu sebeple 2.çocuğu yapamayan arkadaşım var benim ilk çocuğu rahat bırakmıyo diyeşaka bi yana, ben de ufak ve kelebekli çiçekli ayıcıklı bulutlu mobilyaya karşıyım... ben almayacağım,evdeki kendi genç odamı krem renge dönüştürüp kullanacağım dolabı,şifonyeri,yatağı,kitaplığı var zaten ve yıllarca kullanılacak kalitede..
ama eğer hiç olmasaydı da genç olduğunda da kullanabileceği sade bir takım alırdım sanırdım
herşey bebişkolar için
doktor kızınız olucak dedi ama bize ultrasonda göstermediği için biz biraz şok olduk bide bir sonraki kontrolumuzu bekliyoruz kesinlik kazanması için :)ben eşime çok aşığım rabbim mutluluğumuzu bozmasın çocuğumun huylarıda olsun kendiside olsun kocama benzemesini kocama deli divane olmasını çok isterim ister kız olsun ister erkek olsun babasının oğlu yada babasının kızı olsun isterim :) onları öyle gördükçe dünyalar benim olur.zeynep ismini çok beğeniyordum çünkü eskimeyen modası geçmeyen bir isim bide anlamını öğrenince daha da çok ister oldum ilk baş kocamda Zeynep ismine pek ılımlı bakmıyordu ama anlamını oda öğrenince Zeynep güzel isim demeye başladı :) benim babamla aramda pek fazla baba kız ilişkisi hiç olmadı babam biraz hem ters hemde çocuklara sevgisini gösteremeyen bi insan evde babamla iletişimimiz bile doğru düzgün olamazdı doğum günlerimde fotoğraf çektirmeye bile zar zor babamı getiriyorlardı onda bile birbirimize sarılırken hep bi emanet gibi tutmuşuz birbirimizi o öyle olunca bende hep senelerdir çekinir utanırdım babamdan hep kendi babamdan böyle gördüğüm için çocuğumunda benim gibi olmasını istemiyorum babasına deli divane olsun isterim anasının kızı yada anasının oğlu değilde ben babasının kızı babasının oğlu olsun isterim benim tek mutluluğum bu olur :) o yüzden kızımıza da babasının süsü Zeynep ismini koymak istiyorum çok :) yanınada azra hiçte fena durmuyor ZeynepAzra :))))[QUOTEkesimde anlama3394, post: 46253207, member: 704652"]henüz kesin karar vermemekle birlikte kızımın ismini Zeynep azra çok istiyorum iki isimli olsun. bir dahaki ay kontrole gittiğimizÇına
Benim esimdeanlamini öğrendikten snra bi zeyneptir gidiyor:)) bugün Dr a tekrar sorucam cinsiyeti..ben pek istemiyorum zeynep
doktor kızınız olucak dedi ama bize ultrasonda göstermediği için biz biraz şok olduk bide bir sonraki kontrolumuzu bekliyoruz kesinlik kazanması için :)ben eşime çok aşığım rabbim mutluluğumuzu bozmasın çocuğumun huylarıda olsun kendiside olsun kocama benzemesini kocama deli divane olmasını çok isterim ister kız olsun ister erkek olsun babasının oğlu yada babasının kızı olsun isterim :) onları öyle gördükçe dünyalar benim olur.zeynep ismini çok beğeniyordum çünkü eskimeyen modası geçmeyen bir isim bide anlamını öğrenince daha da çok ister oldum ilk baş kocamda Zeynep ismine pek ılımlı bakmıyordu ama anlamını oda öğrenince Zeynep güzel isim demeye başladı :) benim babamla aramda pek fazla baba kız ilişkisi hiç olmadı babam biraz hem ters hemde çocuklara sevgisini gösteremeyen bi insan evde babamla iletişimimiz bile doğru düzgün olamazdı doğum günlerimde fotoğraf çektirmeye bile zar zor babamı getiriyorlardı onda bile birbirimize sarılırken hep bi emanet gibi tutmuşuz birbirimizi o öyle olunca bende hep senelerdir çekinir utanırdım babamdan hep kendi babamdan böyle gördüğüm için çocuğumunda benim gibi olmasını istemiyorum babasına deli divane olsun isterim anasının kızı yada anasının oğlu değilde ben babasının kızı babasının oğlu olsun isterim benim tek mutluluğum bu olur :) o yüzden kızımıza da babasının süsü Zeynep ismini koymak istiyorum çok :) yanınada azra hiçte fena durmuyor ZeynepAzra :))))
M melek1212 pınar da çok güzel isim canım ama yanına uyumlu bir isim çok zor ya :) kendi başına da pınar güzel yani
neler aldınız bebişlerinize? indirimlerden haberleşelim yahu özellikle bebek arabası, bebek mobilyası gibi büyük kalemlerde
ben hala hareket hissetmedim doktor bile sordu azcık endişeleniyorum 2 gün oldu doktora gideli iyi bebiş ama neden hissetmiyorum anlamadım kilolu da sayılmam ( 172 cm/63 kg) var mı sizde hisseden?
BENDE Hissediyor muyum bilmiyorum valla :)) ama doktor 20. hafta da hissedersin dedi :)) banyo seti aldım ben a101 e gelmişti :)) ateş ölçer alıyoruz birde bu hafta bi kampanya varmış 1+1 160 tl bi arkadaşla ortak alacağız :))
biz bu hafta aldık ateşölçeri 135e chiccodan alından ölçenlerden
ahahhaha o ben oluyorum :)) 4 ismim var. gerçekten zor. erkek yine 2 isim olabilir ama kız olursa kesinlikle tek isimden yanayım :)İsim konusu cidden çok sıkıntılı.Tabiki en güzelini koymak istiyor insan, ama bir türlü eşimle anlaşamıyoruz. Şimdi bizim cinsiyet net değil ama, biz kız olsun erkek olsun tek isim koymayı planlıyoruz. Özellikle kızda 2 isim kullandığında evlendiğinde kendi kızlık soyadını kullanmak isterse (ki olabilir ben mesela kullanıyorum 3 tane -isim soyad soyad-onda bile zorluk çıkabiliyor.) 4 tane ediyor.. Gereksiz uzun bence.
İsim önerilerine her daim açığızakşama belki cinsiyetimizde netleşir :))
Yaaa ben 3 ile başedemiyorum seni düşünemiyorum :))))))))))))))ahahhaha o ben oluyorum :)) 4 ismim var. gerçekten zor. erkek yine 2 isim olabilir ama kız olursa kesinlikle tek isimden yanayım :)
sosyal medyada kendi soyadım var sadece, iş ile ilgili maillerde eşimin soyadı da oluyor, resmi işlerdi ikinci adımı da ekliyorum :))Yaaa ben 3 ile başedemiyorum seni düşünemiyorum :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?