İşteki mailimde yıllarca eşimin soyadını benimsetemedim en son bu sene imzama eklettim :) Ama birde benim -ad soyad soyad- tiplemem 3'ü de isim şeklinde de kullanıldığı için herkes beni yazışmalarda ya da görmeden erkek sanıyorlar :))))))))))sosyal medyada kendi soyadım var sadece, iş ile ilgili maillerde eşimin soyadı da oluyor, resmi işlerdi ikinci adımı da ekliyorum :))
Hayırlı olsun canım :)Kızlar kız olacakmış bizimki :)MarV-el listeye ekler misin canım :)
hahahaahaha :))))))))) çok tatlısın yaaaaacikcay gün almaya gittiğimizde kendi soyadımı kullanacağıma dair belge dolduracaktım, formu doldurmadan eşime sordum sen alır mısın benim soyadımı diye, ciddiye bile almadı beni :))
neler aldınız bebişlerinize? indirimlerden haberleşelim yahu özellikle bebek arabası, bebek mobilyası gibi büyük kalemlerde
ben hala hareket hissetmedim doktor bile sordu azcık endişeleniyorum 2 gün oldu doktora gideli iyi bebiş ama neden hissetmiyorum anlamadım kilolu da sayılmam ( 172 cm/63 kg) var mı sizde hisseden?
BENDE Hissediyor muyum bilmiyorum valla :)) ama doktor 20. hafta da hissedersin dedi :)) banyo seti aldım ben a101 e gelmişti :)) ateş ölçer alıyoruz birde bu hafta bi kampanya varmış 1+1 160 tl bi arkadaşla ortak alacağız :))
Yaaa ben 3 ile başedemiyorum seni düşünemiyorum :))))))))))))))
bizim daha cinsiyetimiz belli olmadığı için pek birşey almadık canım ama seninde dediğin gibi indirm oludğu zaman haber verelim birbirimize
canım nerden aldınız markası falan ne bende yavaştan telsiz ateş ölçer gibi alıyım diyorum
ayy bende bende 3 ile zor baş ediyorum canım ya
Çeken bilir :) ne çektikk beeebizim daha cinsiyetimiz belli olmadığı için pek birşey almadık canım ama seninde dediğin gibi indirm oludğu zaman haber verelim birbirimize
canım nerden aldınız markası falan ne bende yavaştan telsiz ateş ölçer gibi alıyım diyorum
ayy bende bende 3 ile zor baş ediyorum canım ya
Kiloluolunca geç mi hissedilirmiş:/neler aldınız bebişlerinize? indirimlerden haberleşelim yahu özellikle bebek arabası, bebek mobilyası gibi büyük kalemlerde
ben hala hareket hissetmedim doktor bile sordu azcık endişeleniyorum 2 gün oldu doktora gideli iyi bebiş ama neden hissetmiyorum anlamadım kilolu da sayılmam ( 172 cm/63 kg) var mı sizde hisseden?
Kizlar Saglik ocagindan aradilar ebemmmmm :)) aradi bugün asiniz var diye tetanoz asisi...@acikcay sana 20. Hafta demişler uygulama ayni değil mi ? 18
Hafdakiler arandiniz mi?
canım ne tesadüf :) bizde kız olursa azra yağmur düşünüyoruz, erkek olursada ya ali çınar yada yavuz kadir geçiyo aklımızdan :) çok yakın bi arkadaşımında oğlu 4yaşında mehmet yaman adıhenüz kesin karar vermemekle birlikte kızımın ismini Zeynep azra çok istiyorum iki isimli olsun. bir dahaki ay kontrole gittiğimizde doktor erkekmiş derse değiştirmezse erkek ismi olarak eşimle ortak olarak Can ismine karar verebilirz. Çınar,Yaman,Mehmet isimleride çok hoşuma gidiyor.
Kiloluolunca geç mi hissedilirmiş:/
173/65 kg
Peki benim ebecim niye öyle dedi ki:)) @acikcaycim:))
alışverişe gidiyoruz, kasada fatura için adımı soyadımı soruyorlar, gayet de kendi soyadımı söylüyorum sadece, alışkanlık. sonra bozuk atıyor adam. e 27 sene kullanmışım bu soyadı, çat diye değişmez kiÇeken bilir :) ne çektikk beeeama bir güne bir gün eşime yansıtmıyorum, çünkü en başından demişti hayatım resmi daire işlerinde vs. sıkıntı çekersin diye,, aslllaaaa belli etmiyorum ona
banada 10 mayıs a aşı için gün verdiler ve ben o zaman 17+2 olucam doktoruma söyledim 20.haftada olmuyor mu normalde diye genel de 20.haftada yapıyorlar ama 17.haftada yaptırabilirsin bi sakıncası yok dedi.Kizlar Saglik ocagindan aradilar ebemmmmm :)) aradi bugün asiniz var diye tetanoz asisi...@acikcay sana 20. Hafta demişler uygulama ayni değil mi ? 18
Hafdakiler arandiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?