2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
sosyal medyada kendi soyadım var sadece, iş ile ilgili maillerde eşimin soyadı da oluyor, resmi işlerdi ikinci adımı da ekliyorum :))
İşteki mailimde yıllarca eşimin soyadını benimsetemedim en son bu sene imzama eklettim :) Ama birde benim -ad soyad soyad- tiplemem 3'ü de isim şeklinde de kullanıldığı için herkes beni yazışmalarda ya da görmeden erkek sanıyorlar :))))))))))
isim :unisex , kendi soyadım: erkek ismi , eşimin soyadı: erkek ismi :)))) sonuç bu hahaha çoook çekiyorum çoooook

bizim daha cinsiyetimiz belli olmadığı için pek birşey almadık canım ama seninde dediğin gibi indirm oludğu zaman haber verelim birbirimize

canım nerden aldınız markası falan ne bende yavaştan telsiz ateş ölçer gibi alıyım diyorum

Yaaa ben 3 ile başedemiyorum seni düşünemiyorum :))))))))))))))

ayy bende bende 3 ile zor baş ediyorum canım ya

hedef ecza deposunda bulduk plusmed markası

Çeken bilir :) ne çektikk beee ama bir güne bir gün eşime yansıtmıyorum, çünkü en başından demişti hayatım resmi daire işlerinde vs. sıkıntı çekersin diye,, aslllaaaa belli etmiyorum ona

Kiloluolunca geç mi hissedilirmiş:/

173/65 kg

Kizlar Saglik ocagindan aradilar ebemmmmm :)) aradi bugün asiniz var diye tetanoz asisi...@acikcay sana 20. Hafta demişler uygulama ayni değil mi ? 18
Hafdakiler arandiniz mi?

canım ne tesadüf :) bizde kız olursa azra yağmur düşünüyoruz, erkek olursada ya ali çınar yada yavuz kadir geçiyo aklımızdan :) çok yakın bi arkadaşımında oğlu 4yaşında mehmet yaman adı

Kiloluolunca geç mi hissedilirmiş:/

173/65 kg

öyle dedi doktor daha doğrusu karın bölgesindeki yağ oranı ile alakalıymış. ben kalça ve göğüs irisi olduğumdan karnım dümdüzdür hep ama hiç anlamıyorum. belki hareket ediyordur. bebekte 196 g 19 cm olmuş (ortalamanın üstünde) neden hissetmedin diyince gerildim

kızlar pamidorda tekstilde indirim var bu arada :) 5o lira üzeri %25 ti herhalde :) bi bakın isterseniz :)

Çeken bilir :) ne çektikk beee ama bir güne bir gün eşime yansıtmıyorum, çünkü en başından demişti hayatım resmi daire işlerinde vs. sıkıntı çekersin diye,, aslllaaaa belli etmiyorum ona
alışverişe gidiyoruz, kasada fatura için adımı soyadımı soruyorlar, gayet de kendi soyadımı söylüyorum sadece, alışkanlık. sonra bozuk atıyor adam. e 27 sene kullanmışım bu soyadı, çat diye değişmez ki

A Ankaaa öyle bişey yok tatlım ben hissediyorum bebişimi :) kilomu da ne siz sorun ne ben söyleyeyim :) bebek tedavisi dolayısı ile epey fazlam var :) bence bebiş alakalı :) annem seni nerdeyse hiç hissetmezdim diyor hakkatende böyle hareket etmeyi sevmeyen rahatıma düşkün biriyim

Kizlar Saglik ocagindan aradilar ebemmmmm :)) aradi bugün asiniz var diye tetanoz asisi...@acikcay sana 20. Hafta demişler uygulama ayni değil mi ? 18
Hafdakiler arandiniz mi?
banada 10 mayıs a aşı için gün verdiler ve ben o zaman 17+2 olucam doktoruma söyledim 20.haftada olmuyor mu normalde diye genel de 20.haftada yapıyorlar ama 17.haftada yaptırabilirsin bi sakıncası yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…