2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
tesadüfün bu kadarı zevklerimiz aynıymış seninle isim konusu yine eğlenceli tarafı yeterki sağlıklı olsunlar :)

Hahahahag
Ohh içim rahatladı canım teşekkürler

Kizlar Saglik ocagindan aradilar ebemmmmm :)) aradi bugün asiniz var diye tetanoz asisi...@acikcay sana 20. Hafta demişler uygulama ayni değil mi ? 18
Hafdakiler arandiniz mi?
Canım onlar protokole göre hareket etmek zorundalar,ben bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum.Aşı ille 20.haftada olacak diye bir kural yok,uygun görülen haftalar var ama için rahat etmiyorsa dr'unu ara,seni yönlendirsin:)

Gunaydin guzel annelerr.. Bugun doktor gunummmm, İnsaallah cinsiyetini artik ogreniriz, pek mutasip bizimki, bi açmadi gitti İnsaallah hersey yolundadir. Bugun doktora gidicek olanlarada bol şans, Rabbim bizimle olsun
Ayyyy inşallahhh bugün benim de doktor günüm ama taaa akşam 18:00 de gün geçer mi ki?? besyo_86 nında bugün doktor günü
İnşallah güzel haberlerle dönelimmm

kızlar merhaba, 12. hafatada doktorum kıza çok benzettim demişti.. 14. haftada dün randevumuz vardı tekrar bebek hiç hareekt etmedi iş çıkış gittiğim için oda yorgunmuş hiç hareket ettiremedik sadece arkaasını döndü ve sonunda doktorum bu erkek dedi.. Sağlıklı rabbime bin şükürler olsun kızlar ama şoka girdim o an 1 tane oğlum var kız dediği için nerdeyse 10 gündür uyuyamadım çok mutlu olmuştum.. keşke doktorlar emin olmadan birşey demeseler gece dahil atlatamadım şuandada kimseye söylemiycem 1 ay sonra gittiğimde kesin olanı öğrenmek istiyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli versin İnşallah oğlumun yanına erkek kardeşide çok güzel olacak eminim .. bunun gibi birşey yaşayan varmı aranızda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…