2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Beni ebe bana ısrarla 20 dedi, gün belirledi hatta, erken geleyim dedim , çalışıyorum vs dedim ısrarla olmaz dedi. Anlamadım bu işi, akşam randevum var, benim doktora sorarım söylerim sana da

Zor soru bilmiyorum ki, tecrübeli anneler bi aydınlatsa bizi.. Onlarda tetanoz aşısı var çünkü

tamm siz de bilgi verin canım bana bende doktora gidince sorarım artık

ayyy kızlar iyki varsınız ya ne güzel birşeyler paylaşıyoruz konuşup dertleşiyoruz yeni şeyler öğreniyoruz girmediğim zaman aklım burda kalıyor

Canımm koskocaman bir aile olduk ki biz burda

hiç sevmiyorum ya bir sürü yaşlı insan anlıycaklar hamile olduğumu kaç aylık cinsiyeti ne onu ye bunu ye. geçen hiç alakasız bir teyze aman limon yeme çocuk erir dedi biri bana çocuğun nasıl yapıldığını biliyor musunuz diyince terbiyesiz oldum

Cidden öyle mi dedin? :)) henüz öyle bir durum yaşamadım ama ben de okulda böyle saçma sapan konuşanlar olunca he he diyip geçiyorum

Canm saglikli olan bebegin 3 aydan sonra kendi odasinin olmasi orasi yatak odasi sizin ozel alaniniz cocuk 3 ayliktan sonra butun sesleri anlayip anlamdirabiliyo belki kavgalarinza sahit olcak orda belki ozel anlariniza ben sahsen hemen 3 aylikken kendi odasina koyup saglikli buyusun die ugrascam

Cidden öyle mi dedin? :)) henüz öyle bir durum yaşamadım ama ben de okulda böyle saçma sapan konuşanlar olunca he he diyip geçiyorum
ben kaardenizliyim ağızla beyin arasındaki bağlantı çok sağlam değil yani çat söylerim ne geçerse aklımdan. bide sevimli mi geliyorum anlamadım tüm teyze ve amcalar yapışıyor bana alakasız alakasız. hayır saygılı davranmaya çalışıyorum öyle birşey söylüyor ki annem söylese paylarım arkadaş şalterim atıyor sonra terbiyesiz saygısız oluyorum

ya orası öyle de bide kış bebeği oluyor bir nevi bizimkiler allah izin verirse bide boş duran odayı mı ısıtıcaz arkadaş diye düşünüyorum (kocam pinti diyo bana ) 6 ay falan kış geçsin atarım ben onu odadan verdim kararı

Ayyyy inşallahhh bugün benim de doktor günüm ama taaa akşam 18:00 de gün geçer mi ki?? @besyo_86 nında bugün doktor günü
İnşallah güzel haberlerle dönelimmm

Saat 2 de de benim muayenem var, :) bugün kalabaligiz , hayırlı haberlerle dönelim insallah

İZİM EV ALLAHTAN MERKEZİ SİSTEM HERYER AYNI AYAR YANMAK ZORUNDA :)) O YÜZDEN ODASI HEP AYRI OLACAK MİNİĞİMİN ))

Zor soru bilmiyorum ki, tecrübeli anneler bi aydınlatsa bizi.. Onlarda tetanoz aşısı var çünkü
nickminckyok gebelikte farkediyomu bilmiyorum ama ben bi doz işe başlarken olmuştum geçen sene farketmez demişlerdi yarın bende bi aile hekimine gidiyim artık, kalp atışını duymaya gittiğimiz gün gitmiştim kayıt açtı ama sonra bi daha hiç uğramadım

İZİM EV ALLAHTAN MERKEZİ SİSTEM HERYER AYNI AYAR YANMAK ZORUNDA :)) O YÜZDEN ODASI HEP AYRI OLACAK MİNİĞİMİN ))
güvenli yatış yastığı al ozaman mutlaka bebek bu döner allah korusun boğulur evlerden ırak. arkadaşlarım çok memnun hep bıraktıkları gibi bulmuşlar çocuğu 6 ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…