2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayy ne güzel ikiz, maşallah
hiç kilo almadın mııı ?? bende abartılı buluyordum ne o öyle koca göbekleri gere gere elleri bellerinde geziyorlar diyordum ama başa gelmeden bilemiyormuşuz
Evet yaa hep aç karnına tartılıyordum almamıştım üç dört gün öncesine kadar, bide yiyorum yani şükürler olsun hatta hep şiş kalkıyorum sofradan, kilo almaya da müsait bi yapım var, böyle olunca da sanki endişe ediyorum ters giden bişey mi var diye, Allah korusun. Ya da birden şişcem

KIZLAR MERHABA BİŞEY SORMAK İSTİYORUM DOKTOR BANA 12 HAFTAYA KADAR PROGESTAN FİTİL KULLANICAKSIN DEDİ KULLANDIM DOKTORA GİTTİM 2 HAFTA DAHA KULLAN DEDİ EVE GELDİM PROGESTANIM BİTMİŞ 5 GÜNDÜR ALMADIM SIKILDIM DA ÇÜNKÜ O İLAÇTAN BİŞEY OLUR MU SİZCE ÇOK ŞÜKÜR GELİŞİMİ 3-4 GÜN ÖNDEN GİDİYOR BEBİŞİMİN

Canım bebeğin gelişiminden ziyade rahim içini düzenleyen hormon ilacı progestan. Yani olası düşük tehlikesini minimal seviyeye indirmek için. Bebek gelişimiyle progestanın bir alakası yok, bence keşke almaya devam etseydin. Özellikle ilaç olaylarında kafana göre hareket etmemelisin , sonuçta bebiş için her şey. İğrenç bi ilaç biliyorum ama bende aylarca kullandım.

YA İĞNE VURULUYORUM GÜN İÇERİSİNDE 3-4 İLAÇ KULLANIYORUM BİDE YATMADAN ÖNCE PROGESTAN BİRAZ BUNALDIM AÇIKÇASI BİDE O İLACI ALINCA HİÇ UYUYAMIYORUM AKINTI VE ISLAKLIK YAPIYOR HAKLISIN TABİ KAFAYA GÖRE OLMAZ YARIN DOKTOR KONTROLÜM VAR BAKALIM YAZDIRICAM YİNE

Bende aynı iğne ve Protestan kullandım bende senin hesap progestani kendim bıraktım hatta son 3 ignem kalmıştı onuda vurdirmadim

Yok yok bulamazsak son saniyeye kadar, öyle koycam. Junior gibi olcak yani, babasının oğlu misali tabi canımm ona da buldu kulp söyledim, ne o öyle olurmuymuş filan dedi :)))
eskiden böyle bizim gibi sık sık doktora gitmemiş analarımız cinsiyetimizi doğduğumuz gün öğrenirlermiş annem Betül ismini beğeniyormuş ama dayımın kızının adı Betül o yüzden koymamış doğduğum gün takvimde kız ismi neyse onu koymuşlar

endişe etme tatlım bebeğin herbirşeyi senden alıp tamamlıyordur.zaten kontrollere gittiğinde bebeğini sağlıklı görüyorsan ne mutlu sana :) ben 3 kilo aldım da noldu sanki bebeğime mi gitti o kilolar hayır hepsi bana gitti bebitom 116 gr cık bir şey geriye kalan 2998,84 gr hep bende

Kızlar merhaba bu aralar bazı sayfalarda karşıma çıkan bi durum var göğüs ucu olmayanların doğumdan sonra göğüsünün yara olduğunu emzirirken zorlandığını söyleyenler var göğüs ucu çıkartan aparat varmış tecrübeli anneler ya da kullanan var mı bende de aynı sıkıntı olmasından korktum wala

Ayyy darısı bize , ismiyle yaşasın fıstığınız :))))
isim bulmak zor zanaaattt, hele karı-koca anlaşıp isim koymak daha da zorr zanaat her şeye bir kulp mu bulunur yaa
Biz cok sansliydik ikimizde oguzu cok begeniyoduk tam nisanliyken karar vermistik oglumuz olunca adi oguzkagan die doktor erkek diyince dedik adi belli die

Oğlum olcakmış ama bende çok şükür yok baş ağrısı. Ama deli gibi tatlıya sardım öyle sütlü filanda değil böyle baba baba tatlılar doktor hatta uyardı beni
ben oglumda oyleydim ya deli gibi tatli yiyordum toplamda 13 kilo almistim ama sadece bir haftada tatli yemekten abartmiyorum 4 kilo almıştım dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…