Yok yok bulamazsak son saniyeye kadar, öyle koycam. Junior gibi olcak yani, babasının oğlu misaliyok kuzum yaa başka isim bul bence :) hem kendi ismini desen ona da kulp bulur :):)
O araştırsa iyi, anca bulunana ı-ıhh , cık, olmaz diyorbence ona bırak o araştırsın :) bakalım o nasıl isimler bulacak belki beğenirsin :)
ayy :) cidden iyiki biz evlenmeden kararlaştırmışız :) şimdi düşünüyom da bizde ne olaylar dönüyor olurdu:)O araştırsa iyi, anca bulunana ı-ıhh , cık, olmaz diyor
Ayy ne güzel ikiz, maşallahBenim rabbim izin verirse bir kizim bir oglum olacak canim ve siddetli bas agrilari yasiyorum cinsiyetle alakali oldugunu sanmiyorum ama hormonlar degisiyor ya vucutta onunla alakali diye duymustum
Insallah bir am once gecer canim 2 gundur yaşıyorum bugun arada sola da vurmaya basladi. Onemsiz oldugundan emin olunca sorun yok ta insan kaygilaniyor
Evet yaa hep aç karnına tartılıyordum almamıştım üç dört gün öncesine kadar, bide yiyorum yani şükürler olsun hatta hep şiş kalkıyorum sofradan, kilo almaya da müsait bi yapım var, böyle olunca da sanki endişe ediyorum ters giden bişey mi var diye, Allah korusun. Ya da birden şişcemhiç kilo almadın mııı ?? bende abartılı buluyordum ne o öyle koca göbekleri gere gere elleri bellerinde geziyorlar diyordum ama başa gelmeden bilemiyormuşuz
Kesin sizde de buna benzer şeyler olurdu :)))) en güzelini yapmışsınız vallaayy :) cidden iyiki biz evlenmeden kararlaştırmışız :) şimdi düşünüyom da bizde ne olaylar dönüyor olurdu:)
daha beteri olurdu eşim cok sakin ve kararlı ben çok konuşkan ( geveze denecek kadar ) ve kararsızımKesin sizde de buna benzer şeyler olurdu :)))) en güzelini yapmışsınız valla
Hahahahhdaha beteri olurdu eşim cok sakin ve kararlı ben çok konuşkan ( geveze denecek kadar ) ve kararsızım
Canım bebeğin gelişiminden ziyade rahim içini düzenleyen hormon ilacı progestan. Yani olası düşük tehlikesini minimal seviyeye indirmek için. Bebek gelişimiyle progestanın bir alakası yok, bence keşke almaya devam etseydin. Özellikle ilaç olaylarında kafana göre hareket etmemelisin , sonuçta bebiş için her şey. İğrenç bi ilaç biliyorum ama bende aylarca kullandım.KIZLAR MERHABA BİŞEY SORMAK İSTİYORUM DOKTOR BANA 12 HAFTAYA KADAR PROGESTAN FİTİL KULLANICAKSIN DEDİ KULLANDIM DOKTORA GİTTİM 2 HAFTA DAHA KULLAN DEDİ EVE GELDİM PROGESTANIM BİTMİŞ 5 GÜNDÜR ALMADIM SIKILDIM DA ÇÜNKÜ O İLAÇTAN BİŞEY OLUR MU SİZCE ÇOK ŞÜKÜR GELİŞİMİ 3-4 GÜN ÖNDEN GİDİYOR BEBİŞİMİN
YA İĞNE VURULUYORUM GÜN İÇERİSİNDE 3-4 İLAÇ KULLANIYORUM BİDE YATMADAN ÖNCE PROGESTAN BİRAZ BUNALDIM AÇIKÇASI BİDE O İLACI ALINCA HİÇ UYUYAMIYORUM AKINTI VE ISLAKLIK YAPIYOR HAKLISIN TABİ KAFAYA GÖRE OLMAZ YARIN DOKTOR KONTROLÜM VAR BAKALIM YAZDIRICAM YİNECanım bebeğin gelişiminden ziyade rahim içini düzenleyen hormon ilacı progestan. Yani olası düşük tehlikesini minimal seviyeye indirmek için. Bebek gelişimiyle progestanın bir alakası yok, bence keşke almaya devam etseydin. Özellikle ilaç olaylarında kafana göre hareket etmemelisin , sonuçta bebiş için her şey. İğrenç bi ilaç biliyorum ama bende aylarca kullandım.
Bende aynı iğne ve Protestan kullandım bende senin hesap progestani kendim bıraktım hatta son 3 ignem kalmıştı onuda vurdirmadimYA İĞNE VURULUYORUM GÜN İÇERİSİNDE 3-4 İLAÇ KULLANIYORUM BİDE YATMADAN ÖNCE PROGESTAN BİRAZ BUNALDIM AÇIKÇASI BİDE O İLACI ALINCA HİÇ UYUYAMIYORUM AKINTI VE ISLAKLIK YAPIYOR HAKLISIN TABİ KAFAYA GÖRE OLMAZ YARIN DOKTOR KONTROLÜM VAR BAKALIM YAZDIRICAM YİNE
eskiden böyle bizim gibi sık sık doktora gitmemiş analarımız cinsiyetimizi doğduğumuz gün öğrenirlermiş annem Betül ismini beğeniyormuş ama dayımın kızının adı Betül o yüzden koymamış doğduğum gün takvimde kız ismi neyse onu koymuşlarYok yok bulamazsak son saniyeye kadar, öyle koycam. Junior gibi olcak yani, babasının oğlu misalitabi canımm ona da buldu kulp söyledim, ne o öyle olurmuymuş filan dedi :)))
sorun yok çok şükür dimi?Bende aynı iğne ve Protestan kullandım bende senin hesap progestani kendim bıraktım hatta son 3 ignem kalmıştı onuda vurdirmadim
endişe etme tatlım bebeğin herbirşeyi senden alıp tamamlıyordur.zaten kontrollere gittiğinde bebeğini sağlıklı görüyorsan ne mutlu sana :) ben 3 kilo aldım da noldu sanki bebeğime mi gitti o kilolar hayır hepsi bana gittiAyy ne güzel ikiz, maşallah
Evet yaa hep aç karnına tartılıyordum almamıştım üç dört gün öncesine kadar, bide yiyorum yani şükürler olsun hatta hep şiş kalkıyorum sofradan, kilo almaya da müsait bi yapım var, böyle olunca da sanki endişe ediyorum ters giden bişey mi var diye, Allah korusun. Ya da birden şişcem
Yok canım ama tabi bende bişey yok diye sendede olmayacak değil kendin bilirsinsorun yok çok şükür dimi?
Aynı sorun bendede var hala geçmedi çok zor dayanmasıBenim bulantilarim iki gündür fenagecmesi gerekmiyormuydu
Biz cok sansliydik ikimizde oguzu cok begeniyoduk tam nisanliyken karar vermistik oglumuz olunca adi oguzkagan die doktor erkek diyince dedik adi belli dieAyyy darısı bize , ismiyle yaşasın fıstığınız :))))
isim bulmak zor zanaaattt, hele karı-koca anlaşıp isim koymak daha da zorr zanaat her şeye bir kulp mu bulunur yaa
Cnm benm 180 dedi doktor erkekbi de şey vardı, bebeğin kalp atışları 130-150 arasındaysa erkek, 150 üstüyse kız, diye. o tuttu mu sizde ?
ben oglumda oyleydim ya deli gibi tatli yiyordum toplamda 13 kilo almistim ama sadece bir haftada tatli yemekten abartmiyorum 4 kilo almıştım dikkat et cnmOğlum olcakmış ama bende çok şükür yok baş ağrısı. Ama deli gibi tatlıya sardım öyle sütlü filanda değil böyle baba baba tatlılardoktor hatta uyardı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?