Benim rabbim izin verirse bir kizim bir oglum olacak canim ve siddetli bas agrilari yasiyorum cinsiyetle alakali oldugunu sanmiyorum ama hormonlar degisiyor ya vucutta onunla alakali diye duymustumBir de benim hamileliğim boyunca çok sık başım ağrıdı hatta şu anda da ağrıyor, baş ağrıyınca da erkek olur diyorlar, var mı yaşayan acaba
Insallah bir am once gecer canim 2 gundur yaşıyorum bugun arada sola da vurmaya basladi. Onemsiz oldugundan emin olunca sorun yok ta insan kaygilaniyorBenim de özellikle sağ kasığımda ağrı olsun zor yürüdüm, rahim büyüyormuş sonra sol A da vurdu bi iki güne geçti
Aynen canım tek isim düşünüyoruz. Çift isim düşünseydik birini ben koyardım diğerini eşim ama biz tek isimciyiz. Mesela benim beğendiklerim Efe, Mert, Demir, Kaan, Çınar, Mete, Sarp, Alen , Tibet, Yiğit, Yağız. Bunlara burun kıvırdıAy cnm olmam mı :)
sen ama yardımcı ol biraz, senin sevdiğin isimler neler, eşinin sevdikleri neler, tek isim mi çift isim mi ordan yürürüz
mesela biz tek isim düşünüyoruz ve birazcık daha modern ve kısa isimler düşüncez gibi...
Ee ne dediki? Suratına bakıp geri mi yolladı? Sinir oluyorum böyle olunca neyse 3 gün kaldı, pazartesi güzel haberlerini alcaz inşallah canımKızlar doktordan çıktım klasik devlet hastanesi boş gittim boş geldimne kilo ne boy hiç bişey demedi ya cinsiyetide göstermedi kısaca hiç bişey anlamadım pazartesi günü kendi doktorum herşeyi anlatır 3 gün daha bekle offf
dün bide misafirim vardı tam servisi bitirdim oturayım derken çay tazelemeye çok zor kalktım oturduğum yerden bel ağrısı valla mafediyor.bende ona şaşırıyorum daha yolu yarılamadan yolun sonuna gelmiş gibiyim daha çok erken olmasına rağmen.canım benim kasık ağrılarım 8.haftadan beri hiç yok.bi gitti daha da hiç gelmedi.canını sıkma bebişlerin iyidir demekki hepimizde aynı belirtiler olmasına rağmen normal.Hepimiz ayni durumdayiz galiba ben de bel agrisinda kalkamiyorum bazen oturdugum yerden kalkmak icin bile esim destek oluyor daha yolu yarilamadan erken oldu galiba bizimkisi...
Benim 1 gündur siddetli kasik agrilarim ve batmalarim var arada karnimda agriyor biraz telaslandim ama bu haftalarda normal yaziyor nette yasayan var mi bu durumu? Pazartesi kontrol var insallah bebeklerim iyidir
Oğlum olcakmış ama bende çok şükür yok baş ağrısı. Ama deli gibi tatlıya sardım öyle sütlü filanda değil böyle baba baba tatlılarBir de benim hamileliğim boyunca çok sık başım ağrıdı hatta şu anda da ağrıyor, baş ağrıyınca da erkek olur diyorlar, var mı yaşayan acaba
hiç kilo almadın mııı ?? bende abartılı buluyordum ne o öyle koca göbekleri gere gere elleri bellerinde geziyorlar diyordum ama başa gelmeden bilemiyormuşuzAynen ben de abartılı buluyordum el belde yürümeyi sanki hava atıyorlar gibi geliyordu, Allah affetsinbenim göbüş de yok ki bi ayva göbek kadar
canım yaa kıyamamKızlar benim de canım hiç bir şey istemiyor sadece bulantılarımın olduğu dönemde yeni dünya istemişti onu da 3-4 tane yiyince kesildi hele naz hiç yapmıyorum çünkü eşim sürekli şehir dışında haftada 1 görürsem şükürailemde şehir dışında kendi kendime nazlanıyorum çok daraldığımda da ağlıyorum o kadar.
acaba bu isim beğenmeyen eşler kendi babalarının ya da annelerinin ismini mi düşünüyorlar :) var mı öyle bi istek :)Aynen canım tek isim düşünüyoruz. Çift isim düşünseydik birini ben koyardım diğerini eşim ama biz tek isimciyiz. Mesela benim beğendiklerim Efe, Mert, Demir, Kaan, Çınar, Mete, Sarp, Alen , Tibet, Yiğit, Yağız. Bunlara burun kıvırdı
Onu da önerdim cıkss :))) amaç uyuzluk olsunacaba bu isim beğenmeyen eşler kendi babalarının ya da annelerinin ismini mi düşünüyorlar :) var mı öyle bi istek :)
cidden zor iş isim :) erkekler bu konu da daha kararsız nedense :) ayı durum bi arkadaşımın başına geldi ismi bebiş doğmadan 3 gün önce belirlediler anca :):)Onu da önerdim cıkss :))) amaç uyuzluk olsun
Satış mühendisi ve işi hep şehir dışında 1 haftadır yine yok Konya da fuarda pazar akşamı gelecek ama bu defada ben gidiyorumcanım yaa kıyamameşin asker ya da polis mi ??
anladım canımSatış mühendisi ve işi hep şehir dışında 1 haftadır yine yok Konya da fuarda pazar akşamı gelecek ama bu defada ben gidiyorummuhtemelen geleceğim o yine olmayacak şimdi idare ediyorum ama çocuk olunca ne olur bilemiyorum
Suratına baksa yine iyi suyu iyi kalbi atıyor dedi plazenta iyi dedi bu kadar onuda bana demedi hemşireye not etmesi için dedi ben ordan duydum artık pazartesiEe ne dediki? Suratına bakıp geri mi yolladı? Sinir oluyorum böyle olunca neyse 3 gün kaldı, pazartesi güzel haberlerini alcaz inşallah canım
Ayy çok şükür benim ki isim konusuna karışmadı ben öneriyorum anlamını soruyor tamam diyor biz yani ben kızda kararsız kaldım ama erkek de kararımız Yiğit Ali , oğluşumuz olacağı için bir Yiğit geliyor , kız olsaydı da en son Aylin'de karar kıldık.Aynen canım tek isim düşünüyoruz. Çift isim düşünseydik birini ben koyardım diğerini eşim ama biz tek isimciyiz. Mesela benim beğendiklerim Efe, Mert, Demir, Kaan, Çınar, Mete, Sarp, Alen , Tibet, Yiğit, Yağız. Bunlara burun kıvırdı
Gittim ama devlet hastanesi olunca cinsiyeti pozisyonu iyi olmadığı için göremedi başkada bişey demedi kilo ve boy yaaa ultrasonda bile görmedim ya o kadar düşünmezsin gerisiniRabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşAllah en önemli eli ayağı düz sağlıklı oması ama 1 erkek olunca diğeride bir ümit kız denilince insan nasıl umutlanıyor.. sana ne dedi gittinmi..
Gene onlar belirlemiş :))) ben umutsuzum şuan, en son valla bulamazsak ,eşimin isminin sonuna CAN eklicem onu koycam.. Nasıl fikir:)))cidden zor iş isim :) erkekler bu konu da daha kararsız nedense :) ayı durum bi arkadaşımın başına geldi ismi bebiş doğmadan 3 gün önce belirlediler anca :):)
Çooook güzel isim bence Yiğit .Ayy çok şükür benim ki isim konusuna karışmadı ben öneriyorum anlamını soruyor tamam diyor biz yani ben kızda kararsız kaldım ama erkek de kararımız Yiğit Ali , oğluşumuz olacağı için bir Yiğit geliyor , kız olsaydı da en son Aylin'de karar kıldık.
yok kuzum yaa başka isim bul bence :) hem kendi ismini desen ona da kulp bulur :):)Gene onlar belirlemiş :))) ben umutsuzum şuan, en son valla bulamazsak ,eşimin isminin sonuna CAN eklicem onu koycam.. Nasıl fikir:)))
bence ona bırak o araştırsın :) bakalım o nasıl isimler bulacak belki beğenirsin :)Gene onlar belirlemiş :))) ben umutsuzum şuan, en son valla bulamazsak ,eşimin isminin sonuna CAN eklicem onu koycam.. Nasıl fikir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?