2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm ben bi hafta ilerden gidiyorum bendede oldu ve doktora sordum cok odaklandiginda ole hissedersin artik dedi cok sevindim

ben oglumda oyleydim ya deli gibi tatli yiyordum toplamda 13 kilo almistim ama sadece bir haftada tatli yemekten abartmiyorum 4 kilo almıştım dikkat et cnm
Ayy bende kilolu hamile kaldim simdi 2.5 kilo verdim ve hic istahim yok cok seviniyodum dun is yerinde bikac kisi daha cok acilir istahin duramiyacagin zaman olacak sen rahat 15 alirsin fln dediler uzuldum 16 haftalik hamileyim doktor cok iyi fln dedi kalan 24 haftada 15 kilo alirsam cok uzulurum

ay bayılıyorlar moral bozmaya. son aylarda normal kilo almak. dikkat edersen dengeli gider, etmez, salarım ben dersen de kilolar gelir. peşin peşin sen 15 kilo alırsın ne demek ya. aaaa delleniyorum.

hep zaten insanların dediklerinden üzülüyoruz ya bir rahat bırakmıyorlar şu hamile insanları, yersin çok yiyorsun derler yemezsin hiç yemiyorsun derler. Kilo alırsın ay duba gibi olacaksın derler, almazsın cılız birşey mi doğacak bu çocuk derler azıcık çenelerini tutsalar ölürler sanki

ben oglumda oyleydim ya deli gibi tatli yiyordum toplamda 13 kilo almistim ama sadece bir haftada tatli yemekten abartmiyorum 4 kilo almıştım dikkat et cnm
Ay mahvoldum ya doktor çok kızdı. Tatlıyı kesinlikle bırakmam gerekiyor. Kanamam bitmiş şükür, ufaktan yürüyüşe başla dedi. Ya sen o kadar tatlı yemeye nasıl 13 kilo aldın ki? Az yani 13. Imdattt, yardım , tatlıyı direkt kesince yoluna girer mi acaba???

Cnm ben bi hafta ilerden gidiyorum bendede oldu ve doktora sordum cok odaklandiginda ole hissedersin artik dedi cok sevindim
Teşekkür ederim canım beni daha çok umutlandırdın şimdi ben her akşam yoklarım bebitomu telefonumda hamilelik diye bi program var hergün günün detaylarını okuyorum.bugün için şunu yazmışlar:
bebeğinizin hareket ettiğini hissetmeye başlayabilirsiniz ama 20.haftaya kadar bebeğinizin hareketlerini hissetmemeniz normaldir.
diye yazmışlar :)))) burdan diğer arkadaşlarada böyle bir müjde vermek isterim :)

Kıh kıh kıh biz de öyle mi yapsak ne

İşte en son 7 sinde gitmiştim uzun zaman olduğu için bazen öyle aklımdan kötü şeyler geçiyor gibi ama hemen geçiştiriyorum bebişimle konuşuyorum bebişim ses ver nerdesin diye o zaman geçiyor endişem, bide arada içimde titreme hissediyorum

geçmiş olsun canım çok şükür kanaman bitmiş artık çok sevindim senin adına :) ama yinede kendine dikkat etmeyi ihmal etme.valla hamileliğimden beri tatlıyı görünce yüzüne bakasım gelmiyor.nerde benim ekşilerimmmmmm

belkide şanslısındır :) bide o yönden düşün zaten bu zamanlarda kilo almak pek bir şey değiştirmiyor ki içini ferah tut.
acikcay bak bakalım ekim ayında beğendiğin bi isim var mı

Çok şükür canımm biz de sevindik, ay keşke ekşi yiyebilsem fena oluyorummm görünce bile hatta hastayken limonlu ballı su içicem diye canım çıktı :// gelsin baba baba tatlılar sonra bi anda cortingen

belkide şanslısındır :) bide o yönden düşün zaten bu zamanlarda kilo almak pek bir şey değiştirmiyor ki içini ferah tut.
acikcay bak bakalım ekim ayında beğendiğin bi isim var mı
Ben bilmem beyim bilir hahaha :))))) o da beğenmez hahahah ben değil eşim baksın ,,her isme bi bahane töbe yarabbim

benim de canım bişey çekmiyo cnm. geçen gün erik çekmişti aldım yedim. bi kaç gün sonra deli gibi ciğer çekti onu da aldım azcık yedim rahatladım ama hep kendi kendime yani kimseye nazlanmadım yeri gelmemiş onu da yaparız nazımızı da yaparız

Evet çok güzel isimler cnm..

Ama mesela yiğit ya da yağız koyuyosun çocuk küçücük oluyo bunları da düşünmek lazım..
Bi bakalım elimde neler var.....

Kerem.... anlamı da güzel cömert falan demek.
Aras... tınısı çok hoşuma gidiyo ve erkeklere çok yakıştırıyorum...
Arda... Ardalar hep çok tatlış oluyorlar :)
Anıl olabilir,
Umut da güzel bir isim..
Onur
Barış.. bu iki isim bu sene çok konuluyormuş..
Furkan... çok severim ama çok islami geliyor bebeğe yakıştırmıyor bazı kişiler (benim eşime mesela )
Evren.. güzel olabilir..
Ege... Ege de koruyucu demekti yanlış hatırlamıyorsam..
Çağan... çok güzel isim ama noktalı harfler belki zor olabilir..
Bi de Emir var. Ben Emir düşünüyorum oğlum olursa
Bakalım beğenicek misin cnm :)

Al benden de o kadar bende kilolu hamile kaldım ve şu ana kadar kilo almadım iştahım normal canım da bir şey istemiyor yok 4. aydan sonra tutamazsın, yok 6. ayda ben 7 kilo aldım sende alırsın, aaa şimdi normal son ay 5er 5er alacaksın kiloları bende senin gibiydim 25 kilo aldım gibi gibi uzayıp giden konuşmalar hiç canını sıkma moralini de bozma burda kaç kişiyiz hepimizin hamileliği bir mi hamileliğin tadını çıkar sağlıklı beslendikten sonra da bişeycik olmaz biz çok seviyoruz millet olarak kendimizi referans almayı ayyy sinirlendim birden çünkü bana da çok yorumlar geliyor aklıma onlar geldi hep beraber hamileliğimizin tadını çıkaralım kimseyi de takmayalım he he deyip geçelim

ama şu an adını çok merak ettirdin bize

Ben beğeniyorum kiii ege , furkan onları da önermiştim , emir arkadaşım yeni koydu çağan da aynen,, ama bizim isim zor iş acaba ne çıkacak sonunda bizden

cnm ben de aynı.. en son 8inde gittim doktora.. ve daha 1 hafta var gitmeme inşallah her şey yolundadır hep dua ediyorum hepimiz içnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…