kötü düşünme tatlım inşallah olmamıştır... içini ferah tut ve bol bol dua oku elini karnında gezdirerek...kızlar bu korkular için tavsiyem boynunuzda cevşen-i kebir taşıyın hamilelikte bebişin 40 ı çıkana kadar çıkarmayın boynunuzdan...ve yapabiliyorsanız okuyunda bol bol eliniz karnınızda...Kızlarrr size danışmam lazımmmmm. Bugün okulda çocuklarımdan biri çok kötü düştü o an gözümn önnde aniden oldu ve o kdr çok korktm ki yüreğime otrdu baya 5 dk kendime gelemedim. Karnıma ağrı girmedi kasıklarıma gln ağrı grmedi ama çok korktm anidenbebeğime bi şey olmuşmudur ya (
Kızlarrr size danışmam lazımmmmm. Bugün okulda çocuklarımdan biri çok kötü düştü o an gözümn önnde aniden oldu ve o kdr çok korktm ki yüreğime otrdu baya 5 dk kendime gelemedim. Karnıma ağrı girmedi kasıklarıma gln ağrı grmedi ama çok korktm anidenbebeğime bi şey olmuşmudur ya (
Basta bendede vardi da canim bebeklerim ikiz belki ondan oluyordur. Internette arastirdim 20.haftalara kadar olabiliyormus rahim gerildigi icindün bide misafirim vardı tam servisi bitirdim oturayım derken çay tazelemeye çok zor kalktım oturduğum yerden bel ağrısı valla mafediyor.bende ona şaşırıyorum daha yolu yarılamadan yolun sonuna gelmiş gibiyim daha çok erken olmasına rağmen.canım benim kasık ağrılarım 8.haftadan beri hiç yok.bi gitti daha da hiç gelmedi.canını sıkma bebişlerin iyidir demekki hepimizde aynı belirtiler olmasına rağmen normal.
Canim ayni dert bendede var.birde bebek ememiyormus. Normalde hamile kalmadan bir aparat varmis gogus ucu cikarmak icin onun 3 ay kullanilmasi gerekiyormus olmazsa dogumdan sonra kullanicam. Birde surekli sagarsak belki cikar gogus ucumuzKızlar merhaba bu aralar bazı sayfalarda karşıma çıkan bi durum var göğüs ucu olmayanların doğumdan sonra göğüsünün yara olduğunu emzirirken zorlandığını söyleyenler var göğüs ucu çıkartan aparat varmış tecrübeli anneler ya da kullanan var mı bende de aynı sıkıntı olmasından korktum wala
ben bi ara adaş bulamazdım :) bekar evimde 4 kişiden 3ü emel di yazık 4. arkadaşımız artık kafayı yiyecektiTeşekkür ederim canımm :))) beni şımartıyorsunuzbide benim hiç adaşım olmadı yani adaşımla hiç tanışıklığım yok belki olsa ona ışılay diye diye telefuzum düzelir belki o zaman sevebilirdim adımı :)
canım yaa yine de evham yapma iyidir inşallah bebişin :)MarV-el çok dua ediyorm kuran da dinletiyorm bebişime kendi doktorumu aradm randevu yok full dolu. Bende başka doktrdan randevu aldm yarn gdip ultrasonda görücem en azndan
canımmm teşekkür ederim hayatına soktuğun ikinci ışılay olduğum için :)Kızlarrr size danışmam lazımmmmm. Bugün okulda çocuklarımdan biri çok kötü düştü o an gözümn önnde aniden oldu ve o kdr çok korktm ki yüreğime otrdu baya 5 dk kendime gelemedim. Karnıma ağrı girmedi kasıklarıma gln ağrı grmedi ama çok korktm anidenbebeğime bi şey olmuşmudur ya (
zannetmiyorum tatlım zararı olacağını... istersen bi araştır netten...Cok gecmis olsn canim fakat bebise birsey oldugunu sanmiyorum.allah korusun
Ben de birsey danismak istiyorum.malum disten cekiyorum arkadaşım misvak kullan dedi.zarari var midir kullanan fikri olan birsey duyan var mi
deli mi ne ya oo korkutmak da ne... anasııfında sanıyor kendini zar...canımmm teşekkür ederim hayatına soktuğun ikinci ışılay olduğum için :)
üzülme endişelenme annesi bu aralar çok hassasız kendimizi kontrol edemiyoruz. ama için rahat etmesini istiyorsan doktoruna gözük derim. bende çalıştığım yerde o kadar gerizekalı insanlarla birlikte çalışıyorum ki sanki beni özellikle seçip korkutuyorlar. dukkan sahibi geçende geldi fare var diye korkuttu bi kere geldi kapının arkasına geçmiş kapıyı açınca birden çıkıp korkuttu ve bunu yapan yaşlı başlı adam korkutulmaktan hiç hoşlanmıyorum heleki bu durumumda yüreğime iniyor korkudan bebeğimi düşürücem diye korkuyorum.bugünde gerizekalılar hem zile basıyorlar geliyorum diye seslenmeme rağmen kapıyı kırıp içeri girdiler ya ödüm patladı yüreğime indi resmen vallahi korkudan ağlayacaktım zaten biliyorsunuz ki türkiyede durumlar hiç iyi değil.kapıyı açarken aklıma binbir türlü şey geliyor.
sorma yaa :) ben de tüm gün deli gibi konuşuyom oğluşumla gören tescilli deli sanıcak :) kendisine alacağım bisiklette bile bahsettim tahmin etMarV-el ay ben çok pinpirikli oldm ya doğunca iyice üstünde düşcem heralde :)
ben bi ara adaş bulamazdım :) bekar evimde 4 kişiden 3ü emel di yazık 4. arkadaşımız artık kafayı yiyecektiemel diyince ya 3 müz giderdik ya da kimse üstüne alınmazdı
sorma yaaay öylede çok komik :))) ben bi tane bulamazken sen 2 tane bulmuşsun 3 emel olmuşsunuz
için rahat olsun tatlım o an korkudan kasılmışsındır ondan ağrın olabilir.üzme tatlı canını sen iyi olki bebiton da iyi olsun annesi.bursa3394 canım bende çok hassaslaştm ya eşim aniden sessizce beliriyor bazen, o an bile korkuyorm yani. Ama bugün çocuk korkuttu beni ya yani bşy oldu sandm o an. Çok fena düştü kuzum ona da kıyamam. İşte başka doktordan randevu aldm bakalm
Aa Işılay ismi çok da güzelmiş o kadar kız ismi qradım hiç de rastlamadım, kızım olursa eğer seçenekler arasına bile alabilirimay hiç sevmiyorum zaten adımıgeçende heramora ya ay'lı isim düşündüğünde kendi adımı önermiştim hadi söyleyim bari ismim ışılay ama nolur lay lay,ışıl,ışık diye takılmayın hiç sevmem bu yüzden hiç sevmiyorum adımı bide kendi adımı düzgün söyleyemiyorum galiba biriyle tanıştığımda önce bi enteresan şekilde suratıma bakıyor çok zor geliyor ismimi telaffuz etmesi
ben ilk öğrendiğimde arabaya bindim sıkıca tutunmuştum annem de yanımdaydı :) eşim bi tümseğe biraz hızlı girice bi yaygarayı basmıştımMarV-el aynen aynen bende sürekli annemi arıyom anne korktm bşy olmuş mudur anne koltuğa biraz sert otrdm bşy olmuş mudur :))) rabbim tüüm bebişlerş korusun :)
Ben hastanede yatıyorum canım sabah öğlen akşam serum veriyorlar o şekilde bitirmeye çalışıyorlar enfeksiyonu inşallah biter Sağol sorduğun için :)Kızlar hatırladğım kadarıyla @besyo_86 da da @leyl-i efruz gibi enfeksiyon vardı en son.
Kızlar nerelerdesiniz... haber verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?