2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kötü düşünme tatlım inşallah olmamıştır... içini ferah tut ve bol bol dua oku elini karnında gezdirerek...kızlar bu korkular için tavsiyem boynunuzda cevşen-i kebir taşıyın hamilelikte bebişin 40 ı çıkana kadar çıkarmayın boynunuzdan...ve yapabiliyorsanız okuyunda bol bol eliniz karnınızda...

Cok gecmis olsn canim fakat bebise birsey oldugunu sanmiyorum.allah korusun

Ben de birsey danismak istiyorum.malum disten cekiyorum arkadaşım misvak kullan dedi.zarari var midir kullanan fikri olan birsey duyan var mi

Basta bendede vardi da canim bebeklerim ikiz belki ondan oluyordur. Internette arastirdim 20.haftalara kadar olabiliyormus rahim gerildigi icin
Canim ayni dert bendede var.birde bebek ememiyormus. Normalde hamile kalmadan bir aparat varmis gogus ucu cikarmak icin onun 3 ay kullanilmasi gerekiyormus olmazsa dogumdan sonra kullanicam. Birde surekli sagarsak belki cikar gogus ucumuz

ben bi ara adaş bulamazdım :) bekar evimde 4 kişiden 3ü emel di yazık 4. arkadaşımız artık kafayı yiyecekti emel diyince ya 3 müz giderdik ya da kimse üstüne alınmazdı

canımmm teşekkür ederim hayatına soktuğun ikinci ışılay olduğum için :)
üzülme endişelenme annesi bu aralar çok hassasız kendimizi kontrol edemiyoruz. ama için rahat etmesini istiyorsan doktoruna gözük derim. bende çalıştığım yerde o kadar gerizekalı insanlarla birlikte çalışıyorum ki sanki beni özellikle seçip korkutuyorlar. dukkan sahibi geçende geldi fare var diye korkuttu bi kere geldi kapının arkasına geçmiş kapıyı açınca birden çıkıp korkuttu ve bunu yapan yaşlı başlı adam korkutulmaktan hiç hoşlanmıyorum heleki bu durumumda yüreğime iniyor korkudan bebeğimi düşürücem diye korkuyorum.bugünde gerizekalılar hem zile basıyorlar geliyorum diye seslenmeme rağmen kapıyı kırıp içeri girdiler ya ödüm patladı yüreğime indi resmen vallahi korkudan ağlayacaktım zaten biliyorsunuz ki türkiyede durumlar hiç iyi değil.kapıyı açarken aklıma binbir türlü şey geliyor.

Cok gecmis olsn canim fakat bebise birsey oldugunu sanmiyorum.allah korusun

Ben de birsey danismak istiyorum.malum disten cekiyorum arkadaşım misvak kullan dedi.zarari var midir kullanan fikri olan birsey duyan var mi
zannetmiyorum tatlım zararı olacağını... istersen bi araştır netten...

bursa3394 canım bende çok hassaslaştm ya eşim aniden sessizce beliriyor bazen, o an bile korkuyorm yani. Ama bugün çocuk korkuttu beni ya yani bşy oldu sandm o an. Çok fena düştü kuzum ona da kıyamam. İşte başka doktordan randevu aldm bakalm

deli mi ne ya oo korkutmak da ne... anasııfında sanıyor kendini zar...

MarV-el ay ben çok pinpirikli oldm ya doğunca iyice üstünde düşcem heralde :)
sorma yaa :) ben de tüm gün deli gibi konuşuyom oğluşumla gören tescilli deli sanıcak :) kendisine alacağım bisiklette bile bahsettim tahmin etsu bardağı alıcam raftan acaba uzansamı rafa bişey olur mu diye sürekli içim içimi yiyor :)

ben bi ara adaş bulamazdım :) bekar evimde 4 kişiden 3ü emel di yazık 4. arkadaşımız artık kafayı yiyecekti emel diyince ya 3 müz giderdik ya da kimse üstüne alınmazdı
ay öylede çok komik :))) ben bi tane bulamazken sen 2 tane bulmuşsun 3 emel olmuşsunuz

için rahat olsun tatlım o an korkudan kasılmışsındır ondan ağrın olabilir.üzme tatlı canını sen iyi olki bebiton da iyi olsun annesi.

Aa Işılay ismi çok da güzelmiş o kadar kız ismi qradım hiç de rastlamadım, kızım olursa eğer seçenekler arasına bile alabilirim

MarV-el aynen aynen bende sürekli annemi arıyom anne korktm bşy olmuş mudur anne koltuğa biraz sert otrdm bşy olmuş mudur :))) rabbim tüüm bebişlerş korusun :)
ben ilk öğrendiğimde arabaya bindim sıkıca tutunmuştum annem de yanımdaydı :) eşim bi tümseğe biraz hızlı girice bi yaygarayı basmıştım bayağı kızmıştım eşime de annem de rabbim ömür biçmişse inşallah yaşayacaksa doğumda görürsün bi tümsekle çocuğun yerinden oynayamıycağını demişti :) kalakalmıştım :)

Kızlar hatırladğım kadarıyla @besyo_86 da da @leyl-i efruz gibi enfeksiyon vardı en son.
Kızlar nerelerdesiniz... haber verin...
Ben hastanede yatıyorum canım sabah öğlen akşam serum veriyorlar o şekilde bitirmeye çalışıyorlar enfeksiyonu inşallah biter Sağol sorduğun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…