2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben beğeniyorum kiii ege , furkan onları da önermiştim , emir arkadaşım yeni koydu çağan da aynen,, ama bizim isim zor iş acaba ne çıkacak sonunda bizden
Aaaaa ama olmaz öyle !!! en güzel isimleri sen ve ben yazdık yani aklıma başka gelmio inan

Bence sen eşine zaman ver.. mesela 1 hafta.. de ki internetten araştır anlamına falan bakarak bana 3 isim getir.. ben de 3 isim getiricem sana.. sonra karar verin

Ohooo daha doğuma çok var , bulcam ben diyor :))))
Alem yaa
Valla en güzellerini yazdık biz

ama şu an adını çok merak ettirdin bize
ay hiç sevmiyorum zaten adımı geçende heramora ya ay'lı isim düşündüğünde kendi adımı önermiştim hadi söyleyim bari ismim ışılay ama nolur lay lay,ışıl,ışık diye takılmayın hiç sevmem bu yüzden hiç sevmiyorum adımı bide kendi adımı düzgün söyleyemiyorum galiba biriyle tanıştığımda önce bi enteresan şekilde suratıma bakıyor çok zor geliyor ismimi telaffuz etmesi

Bence güzel isim ışılay ben sevdim

bence çok tatlış . takvimde ışılay gbi bir isim yazdığını da hiç tahmin etmezdim

bence çok tatlış . takvimde ışılay gbi bir isim yazdığını da hiç tahmin etmezdim
bir gün önce yada bir gün sonra takvimde yazaydı iyiydi benim doğduğum güne yazarak iyi yapmamışlar yani
neyse Allahtan anlamı kötü bir şey değil ismimin anlamı : aydan gelen ışınlar bu arada beğenmiyorum ama idare ediyoruz işte napcan

Malesef bende 65 kiloyum henüz kilo almadım ama 9. Ayda 100 olursun diyen oldu. En sonunda sinirlendirdiler beni. Yahu 100-65=? Kaç eder farkında değiller..

İnsallah saglıklı geçsinde hamileliğimiz sonra veririz allahın iZmiyle.

gayet güzel ismin bence:)

öyle diyenlere az dedin 120 olcam ben de bakalım bi daha agızlarını açıyolar mı

ben oglumda oyleydim ya deli gibi tatli yiyordum toplamda 13 kilo almistim ama sadece bir haftada tatli yemekten abartmiyorum 4 kilo almıştım dikkat et cnm
Canım cok iyi kiloyla tamamlamışşın. Tebrikelr

bursa3394 yok canım sen değilsin eminim :)) hamile değil arkadaşm :)) ama sende arkadaşım sayılrsn iki tane ışılay oldu hayatmda :)

Kızlarrr size danışmam lazımmmmm. Bugün okulda çocuklarımdan biri çok kötü düştü o an gözümn önnde aniden oldu ve o kdr çok korktm ki yüreğime otrdu baya 5 dk kendime gelemedim. Karnıma ağrı girmedi kasıklarıma gln ağrı grmedi ama çok korktm aniden bebeğime bi şey olmuşmudur ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…