- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Aaaaa ama olmaz öyle !!! en güzel isimleri sen ve ben yazdık yani aklıma başka gelmio inanBen beğeniyorum kiii ege , furkan onları da önermiştim , emir arkadaşım yeni koydu çağan da aynen,, ama bizim isim zor işacaba ne çıkacak sonunda bizden
Gözünüz ayin canım sağlıkla geldi n inşallahKızlaaarrrr oğlum olacakmışşş
Balık yağı ve demir hapına başlattı bugün. Tetanozu sordum 20.hafta dedi doktorum da ,,,, ayyyy darısı cinsiyet öğrenemeyen herkeseMarV-el listeye ekleyebilirsin canım bizi de
Ohooo daha doğuma çok var , bulcam ben diyor :))))Aaaaa ama olmaz öyle !!! en güzel isimleri sen ve ben yazdık yani aklıma başka gelmio inan
Bence sen eşine zaman ver.. mesela 1 hafta.. de ki internetten araştır anlamına falan bakarak bana 3 isim getir.. ben de 3 isim getiricem sana.. sonra karar verin
Amin canıımmm hepizin yavruları sağlıkla gelsin inşallahGözünüz ayin canım sağlıkla geldi n inşallah
Seninle haftamız da aynı doktor A gidiş tarihleri de. Ben 5 Mayıs ta gitcem inşallahcnm ben de aynı.. en son 8inde gittim doktora.. ve daha 1 hafta var gitmemeinşallah her şey yolundadır hep dua ediyorum hepimiz içnn
ay hiç sevmiyorum zaten adımıama şu an adını çok merak ettirdin bize
Bence güzel isim ışılay ben sevdimay hiç sevmiyorum zaten adımıgeçende heramora ya ay'lı isim düşündüğünde kendi adımı önermiştim hadi söyleyim bari ismim ışılay ama nolur lay lay,ışıl,ışık diye takılmayın hiç sevmem bu yüzden hiç sevmiyorum adımı bide kendi adımı düzgün söyleyemiyorum galiba biriyle tanıştığımda önce bi enteresan şekilde suratıma bakıyor çok zor geliyor ismimi telaffuz etmesi
Teşekkür ederim tatlım :) birde ben sevebilsem keşke.Bence güzel isim ışılay ben sevdim
aa evet cnm..Seninle haftamız da aynı doktor A gidiş tarihleri de. Ben 5 Mayıs ta gitcem inşallah
bence çok tatlışay hiç sevmiyorum zaten adımıgeçende heramora ya ay'lı isim düşündüğünde kendi adımı önermiştim hadi söyleyim bari ismim ışılay ama nolur lay lay,ışıl,ışık diye takılmayın hiç sevmem bu yüzden hiç sevmiyorum adımı bide kendi adımı düzgün söyleyemiyorum galiba biriyle tanıştığımda önce bi enteresan şekilde suratıma bakıyor çok zor geliyor ismimi telaffuz etmesi
bir gün önce yada bir gün sonra takvimde yazaydı iyiydi benim doğduğum güne yazarak iyi yapmamışlar yanibence çok tatlış. takvimde ışılay gbi bir isim yazdığını da hiç tahmin etmezdim
Al benden de o kadar bende kilolu hamile kaldım ve şu ana kadar kilo almadım iştahım normal canım da bir şey istemiyor yok 4. aydan sonra tutamazsın, yok 6. ayda ben 7 kilo aldım sende alırsın, aaa şimdi normal son ay 5er 5er alacaksın kiloları bende senin gibiydim 25 kilo aldım gibi gibi uzayıp giden konuşmalar hiç canını sıkma moralini de bozma burda kaç kişiyiz hepimizin hamileliği bir mi hamileliğin tadını çıkar sağlıklı beslendikten sonra da bişeycik olmaz biz çok seviyoruz millet olarak kendimizi referans almayı ayyy sinirlendimbirden çünkü bana da çok yorumlar geliyor aklıma onlar geldi hep beraber hamileliğimizin tadını çıkaralım kimseyi de takmayalım he he deyip geçelim
gayet güzel ismin bence:)bir gün önce yada bir gün sonra takvimde yazaydı iyiydi benim doğduğum güne yazarak iyi yapmamışlar yani
neyse Allahtan anlamı kötü bir şey değil ismimin anlamı : aydan gelen ışınlar bu aradabeğenmiyorum ama idare ediyoruz işte napcan
öyle diyenlere az dedin 120 olcam ben de bakalım bi daha agızlarını açıyolar mıMalesef bende 65 kiloyum henüz kilo almadım ama 9. Ayda 100 olursun diyen oldu. En sonunda sinirlendirdiler beni. Yahu 100-65=? Kaç eder farkında değiller..
İnsallah saglıklı geçsinde hamileliğimiz sonra veririz allahın iZmiyle.
Canım cok iyi kiloyla tamamlamışşın. Tebrikelrben oglumda oyleydim ya deli gibi tatli yiyordum toplamda 13 kilo almistim ama sadece bir haftada tatli yemekten abartmiyorum 4 kilo almıştım dikkat et cnm
Teşekkür ederim canımm :))) beni şımartıyorsunuzgayet güzel ismin bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?