valla deliler içine düştüm resmen.akıllı insana hasretim. bide özellikle bana yapıyorlar diye daha çok sinir oluyorum hani gülsem taviz versem yüz buluyorlar diyeceğim ama sinirlenip kızmama rağmen gerizekalılar karşımda gülüp ne korkaksın diyorlar aptallar.valla hamile olmasam bu kadar sinirlenmem ama benim bebeğim var bana bunu yapmamaları lazımdeli mi ne ya oo korkutmak da ne... anasııfında sanıyor kendini zar...
geçmiş olsun canım benim sana kocaman sevgi ve moraller gönderiyoruzBen hastanede yatıyorum canım sabah öğlen akşam serum veriyorlar o şekilde bitirmeye çalışıyorlar enfeksiyonu inşallah biter Sağol sorduğun için :)
öyle canım gayet cahil tiplermişvalla deliler içine düştüm resmen.akıllı insana hasretim. bide özellikle bana yapıyorlar diye daha çok sinir oluyorum hani gülsem taviz versem yüz buluyorlar diyeceğim ama sinirlenip kızmama rağmen gerizekalılar karşımda gülüp ne korkaksın diyorlar aptallar.valla hamile olmasam bu kadar sinirlenmem ama benim bebeğim var bana bunu yapmamaları lazım
teşekkür ederim canım bende hepinizi öpüyorum (enfeksiyon bulaşıcı değilmiş ) :) hep birlikte bitirelim şu 6 ayı da alalım kucağımıza inşallah sağ salimgeçmiş olsun canım benim sana kocaman sevgi ve moraller gönderiyoruz
öyle canım gayet cahil tiplermişayy bir an kendimi ilber ortaylı gibi hissettim
inşallah canım birbirimizi doğum hikayelerini de okuyacağız burda :) sen rahatına bak olabildiğince tedavini tamamlasınlar :)teşekkür ederim canım bende hepinizi öpüyorum (enfeksiyon bulaşıcı değilmiş ) :) hep birlikte bitirelim şu 6 ayı da alalım kucağımıza inşallah sağ salim
ay yerim ben o tombalak totolularıvalla burayı iyiki açmışsın canım kadınlar matinasına çevirdik nerelerdeeeeen arkadaşlar edindik.hepimizin ortak konusu bebitolarımız tombalak totolularımız gerçekten hergün burayı takip etmeye çalışıyorum pazar günleri hariç burasıda olmasa işyerinde nasıl zaman geçirirmişim :) birbirimize kırıcı olmadan güzel yorumlar yapıyoruz endişelerimizde birbirimizi teselli ediyoruz :)
şaka maka hepimiz rahatlıkla 3 ayı biraz korkarak, ultrasonda görüp sağlıklı olduğunu görüp sevinerek bitirdik çok şükür :) tatlım çok geçmiş olsun sanada.eminim ki hepimiz ekim ayında bebitolarımızı doğurup ne kadar tatlı olduklarını anlatıcaz birbirimizeteşekkür ederim canım bende hepinizi öpüyorum (enfeksiyon bulaşıcı değilmiş ) :) hep birlikte bitirelim şu 6 ayı da alalım kucağımıza inşallah sağ salim
Kızlarrr size danışmam lazımmmmm. Bugün okulda çocuklarımdan biri çok kötü düştü o an gözümn önnde aniden oldu ve o kdr çok korktm ki yüreğime otrdu baya 5 dk kendime gelemedim. Karnıma ağrı girmedi kasıklarıma gln ağrı grmedi ama çok korktm anidenbebeğime bi şey olmuşmudur ya (
o daha bişey mi uyutmuyor bu diye burda triplere gireceğiz dahaşaka maka hepimiz rahatlıkla 3 ayı biraz korkarak, ultrasonda görüp sağlıklı olduğunu görüp sevinerek bitirdik çok şükür :) tatlım çok geçmiş olsun sanada.eminim ki hepimiz ekim ayında bebitolarımızı doğurup ne kadar tatlı olduklarını anlatıcaz birbirimize
canım yaa geçmiş olsun bozma moralini... buldunuz mu bari prof..Kozlar moral bozuk oyuzden yazamadm ...plesanta bebegin onunu kapatior Dr 20
Haftada cikmazsa üniversiteye yollucam dedi..Kanaman cçok olabilir dedi.. Derken benim tansiyon sikintim var uzun hikaye birkaç defa bayilmisligimda dun kalp drunada yönlendirdi beni.bayildigim zamanlrda tannsionla birlikte nabizda düşmüş cok riskli yani.. Kendi kadim dogcumm üniversitede prof arayin dedi.. Beni birakti riskli diğer moral çok bozuk ya
Kozlar moral bozuk oyuzden yazamadm ...plesanta bebegin onunu kapatior Dr 20
Haftada cikmazsa üniversiteye yollucam dedi..Kanaman cçok olabilir dedi.. Derken benim tansiyon sikintim var uzun hikaye birkaç defa bayilmisligimda dun kalp drunada yönlendirdi beni.bayildigim zamanlrda tannsionla birlikte nabizda düşmüş cok riskli yani.. Kendi kadim dogcumm üniversitede prof arayin dedi.. Beni birakti riskli diğer moral çok bozuk ya
son iki ay kendime bakamadim cnm cenazemiz vardi evde kostururken alamadim yoksa 20 yi bulurdu cnm o yüzden diyorum ya dikkat yoksa o kilolar yapisiyor ben. O eksigi emzirirken geri aldim cunku sutum yokktu verene kadar mahvoldum sonraAy mahvoldum ya doktor çok kızdı. Tatlıyı kesinlikle bırakmam gerekiyor. Kanamam bitmiş şükür, ufaktan yürüyüşe başla dedi. Ya sen o kadar tatlı yemeye nasıl 13 kilo aldın ki? Az yani 13. Imdattt, yardım , tatlıyı direkt kesince yoluna girer mi acaba???
sagol cnm asiri dikkat etmedim ama bol yogurt ve sutun faydasini gordumCanım cok iyi kiloyla tamamlamışşın. Tebrikelr
hayali bile coşturuyor içimizi :))))))))))) o tonbul bacaklarını ısırcaz dimiay yerim ben o tombalak totolularıyine kabarttın benim anaç duygularımı anam ben zaten yengeç burcuyum resmen ayaklı anneyim bi de bu hamilelik beni hepten anaç yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?