2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
deli mi ne ya oo korkutmak da ne... anasııfında sanıyor kendini zar...
valla deliler içine düştüm resmen.akıllı insana hasretim. bide özellikle bana yapıyorlar diye daha çok sinir oluyorum hani gülsem taviz versem yüz buluyorlar diyeceğim ama sinirlenip kızmama rağmen gerizekalılar karşımda gülüp ne korkaksın diyorlar aptallar.valla hamile olmasam bu kadar sinirlenmem ama benim bebeğim var bana bunu yapmamaları lazım

öyle canım gayet cahil tiplermiş ayy bir an kendimi ilber ortaylı gibi hissettim

öyle canım gayet cahil tiplermiş ayy bir an kendimi ilber ortaylı gibi hissettim
valla burayı iyiki açmışsın canım kadınlar matinasına çevirdik nerelerdeeeeen arkadaşlar edindik.hepimizin ortak konusu bebitolarımız tombalak totolularımız gerçekten hergün burayı takip etmeye çalışıyorum pazar günleri hariç burasıda olmasa işyerinde nasıl zaman geçirirmişim :) birbirimize kırıcı olmadan güzel yorumlar yapıyoruz endişelerimizde birbirimizi teselli ediyoruz :)

teşekkür ederim canım bende hepinizi öpüyorum (enfeksiyon bulaşıcı değilmiş ) :) hep birlikte bitirelim şu 6 ayı da alalım kucağımıza inşallah sağ salim
inşallah canım birbirimizi doğum hikayelerini de okuyacağız burda :) sen rahatına bak olabildiğince tedavini tamamlasınlar :)

ay yerim ben o tombalak totoluları yine kabarttın benim anaç duygularımıanam ben zaten yengeç burcuyum resmen ayaklı anneyim bi de bu hamilelik beni hepten anaç yaptı

teşekkür ederim canım bende hepinizi öpüyorum (enfeksiyon bulaşıcı değilmiş ) :) hep birlikte bitirelim şu 6 ayı da alalım kucağımıza inşallah sağ salim
şaka maka hepimiz rahatlıkla 3 ayı biraz korkarak, ultrasonda görüp sağlıklı olduğunu görüp sevinerek bitirdik çok şükür :) tatlım çok geçmiş olsun sanada.eminim ki hepimiz ekim ayında bebitolarımızı doğurup ne kadar tatlı olduklarını anlatıcaz birbirimize

yok canım olmamıştır. benim sıpalar da ışığı kapatıp saklanmışlar, ferk etmedim hiç. bi bağırdılar sıçradım resmen. ondan sonra kontrolüm vardı normal dedi her şey.

o daha bişey mi uyutmuyor bu diye burda triplere gireceğiz daha

Kozlar moral bozuk oyuzden yazamadm ...plesanta bebegin onunu kapatior Dr 20
Haftada cikmazsa üniversiteye yollucam dedi..Kanaman cçok olabilir dedi.. Derken benim tansiyon sikintim var uzun hikaye birkaç defa bayilmisligimda dun kalp drunada yönlendirdi beni.bayildigim zamanlrda tannsionla birlikte nabizda düşmüş cok riskli yani.. Kendi kadim dogcumm üniversitede prof arayin dedi.. Beni birakti riskli diğer moral çok bozuk ya

canım yaa geçmiş olsun bozma moralini... buldunuz mu bari prof..

canım çok geçmiş olsun. ama şu an dr bulmaya odaklan, hamilelik devam ediyor bebek sağlıklı. sadece daha kontrollü koşullara ihtiyacın var o şekilde düşün.

son iki ay kendime bakamadim cnm cenazemiz vardi evde kostururken alamadim yoksa 20 yi bulurdu cnm o yüzden diyorum ya dikkat yoksa o kilolar yapisiyor ben. O eksigi emzirirken geri aldim cunku sutum yokktu verene kadar mahvoldum sonra

besyo_86 canım kıyamam sana yaa lütfen üzülme üzülmen çok etkilicek bebeği sen moralini iyi tut biliyorm çok zor ama. Keşke doktr da olumlu şeylerden de bahsedeydi. Bak doktor değiştirecekmişsin senin için daha iyi olacaktr belki

biz de isim bulamıyoruz kızımıza dostlar. çünkü eşim ne desem bi şey söylüyor. her şeye bi cevap. hırs yaptım ben de.

ay yerim ben o tombalak totoluları yine kabarttın benim anaç duygularımıanam ben zaten yengeç burcuyum resmen ayaklı anneyim bi de bu hamilelik beni hepten anaç yaptı
hayali bile coşturuyor içimizi :))))))))))) o tonbul bacaklarını ısırcaz dimi evin içinde bezli koca totosuyla paytak paytak yürüycek :) babiçkoları işten geldiğinde sevinçten çığlık atıcaklar dimii :) ay o minicik ellriyle annişkolarımız saçımızı yolucaklar :)) olsun yolsuuuuun büyüsün bende onun saçını yolarım rabbim inşallah acılarını görmeden sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…