besyo_86
canım öncelikle moralini yüksek tut ben pazartesi günü bi doktora gittim o bana son 3 ay plesantanın yeri önemli şu an çok takılma dedi. Birde doktorunun dediği gayet mantıklı ben şu an profa gidiyorum özel muayenesine biraz ücretleri fazla ama beni böyle önemsesin helal olsun her sabah gelip halimi hatrımı soruyo tahlil sonuclarima bakiyo ve en küçük bişeyde hastaneye yatırıp gözlem altına alıyo belki özele gitsem takmayacak ki kanamam oldugunda takmadi... normalde kanda crp nin 0-0.5 arası olması gerekiyordu 5 olunca bile çıkarıyorlar hastaneden ben 12yle yattım şu an 5 asistanlar cçıkabilirsin demesine rağmen kendi doktorum sıfırlanana kadar kalacak dedi sende bi prof bul hatta perinotolog prof daha iyi olur inşallah önce Allahın izni sonra doktorların tedbiri yle alcaz bebisleri kucağımıza
kızlar şu kilo içi moraliizi bozmayın çok ciddiyim :) diyenlere kullağınızı tıkayın :) ben 15 ay bebiş istedim :) zaten tombik biriydim tedavi sürecinde yaklaşık 20 kilo aldım ilaç vs... 89 ile hamile kaldım... bulantı döneminde 3 kilodan fazla verdim... ve şimdi 86 kiloyum... herkese kullaklarım kapalı canım oğluşumun varlığı yeterli :) ve inşallah en fazla 5 lilo alıp doğumdan sonra çatır çatır spor yapıp vericem :) içiizi ferah tutun :) bebişler sağolsun :) hamile kalamayacağım ben diye aylarca gözlerim şişene kadar ağladığımı bilirim... kilo da neki :)
Yani benimde ikiz gebeliğim sonlandırılmıştı ne kadar üzülmüş ve ağlamıştım, bebişlerimizin varlığı yeter onlar sağlıklı olsun aldığımızı da veririz Allah'ın izni ile onların peşinde koşarken sporda yapmış oluruztek ki sağlıkla sıhhatle gelsinler zaten emzirme döneminde yediklerimize içtiklerimize dikkat edersek o kilolar spora bile gerek kalmadan gidecek :)
Kozlar moral bozuk oyuzden yazamadm ...plesanta bebegin onunu kapatior Dr 20
Haftada cikmazsa üniversiteye yollucam dedi..Kanaman cçok olabilir dedi.. Derken benim tansiyon sikintim var uzun hikaye birkaç defa bayilmisligimda dun kalp drunada yönlendirdi beni.bayildigim zamanlrda tannsionla birlikte nabizda düşmüş cok riskli yani.. Kendi kadim dogcumm üniversitede prof arayin dedi.. Beni birakti riskli diğer moral çok bozuk ya
Canım sıkmamaya çalış canını allah var keder yok sen iyi bir prof bul Allahın izniyle bebeginde sende kurtulursun ne riskli gebelikler var sende kolayca anlatırsın insallah
Bana da herkes aynı şeyi dedi ya şu elbiseni artk at sen bu olmaz doğumdan snra şu pantolonu giymeyi unut sen bilmem ne gıcıklar. Hiç de kilo almadm tartılıyorm her hafta sadece bi kilo aldm ilk 3.5 ayda. Sefaam olsun
Bana da herkes aynı şeyi dedi ya şu elbiseni artk at sen bu olmaz doğumdan snra şu pantolonu giymeyi unut sen bilmem ne gıcıklar. Hiç de kilo almadm tartılıyorm her hafta sadece bi kilo aldm ilk 3.5 ayda. Sefaam olsun
Kozlar moral bozuk oyuzden yazamadm ...plesanta bebegin onunu kapatior Dr 20
Haftada cikmazsa üniversiteye yollucam dedi..Kanaman cçok olabilir dedi.. Derken benim tansiyon sikintim var uzun hikaye birkaç defa bayilmisligimda dun kalp drunada yönlendirdi beni.bayildigim zamanlrda tannsionla birlikte nabizda düşmüş cok riskli yani.. Kendi kadim dogcumm üniversitede prof arayin dedi.. Beni birakti riskli diğer moral çok bozuk ya
bursa3394
ben yarın buldğm doktora gitmekten vazgeçtim artk ya annemle konştm rahat ol bşy olmaz rahatla fln dedi :)) kendi doktorm teee 16 17 mayısa gün verdi senin de vardı heralde bayaa :))