2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
besyo_86 canım öncelikle moralini yüksek tut ben pazartesi günü bi doktora gittim o bana son 3 ay plesantanın yeri önemli şu an çok takılma dedi. Birde doktorunun dediği gayet mantıklı ben şu an profa gidiyorum özel muayenesine biraz ücretleri fazla ama beni böyle önemsesin helal olsun her sabah gelip halimi hatrımı soruyo tahlil sonuclarima bakiyo ve en küçük bişeyde hastaneye yatırıp gözlem altına alıyo belki özele gitsem takmayacak ki kanamam oldugunda takmadi... normalde kanda crp nin 0-0.5 arası olması gerekiyordu 5 olunca bile çıkarıyorlar hastaneden ben 12yle yattım şu an 5 asistanlar cçıkabilirsin demesine rağmen kendi doktorum sıfırlanana kadar kalacak dedi sende bi prof bul hatta perinotolog prof daha iyi olur inşallah önce Allahın izni sonra doktorların tedbiri yle alcaz bebisleri kucağımıza

Yani benimde ikiz gebeliğim sonlandırılmıştı ne kadar üzülmüş ve ağlamıştım, bebişlerimizin varlığı yeter onlar sağlıklı olsun aldığımızı da veririz Allah'ın izni ile onların peşinde koşarken sporda yapmış oluruztek ki sağlıkla sıhhatle gelsinler zaten emzirme döneminde yediklerimize içtiklerimize dikkat edersek o kilolar spora bile gerek kalmadan gidecek :)

Canım sıkmamaya çalış canını allah var keder yok sen iyi bir prof bul Allahın izniyle bebeginde sende kurtulursun ne riskli gebelikler var sende kolayca anlatırsın insallah

Bana da herkes aynı şeyi dedi ya şu elbiseni artk at sen bu olmaz doğumdan snra şu pantolonu giymeyi unut sen bilmem ne gıcıklar. Hiç de kilo almadm tartılıyorm her hafta sadece bi kilo aldm ilk 3.5 ayda. Sefaam olsun

Bana da herkes aynı şeyi dedi ya şu elbiseni artk at sen bu olmaz doğumdan snra şu pantolonu giymeyi unut sen bilmem ne gıcıklar. Hiç de kilo almadm tartılıyorm her hafta sadece bi kilo aldm ilk 3.5 ayda. Sefaam olsun
Şuan bende öyle aldım ama zaten kilo 6. Aydan itibaren alınıyor ilk oglumda 28 kilo almıştım :) zor verdim valla

Canım ya dünden bu yana bakıyorum sana, üzüldüm ama dur bakalım iyi bir doktor bakın onun yorumunu da dinleyin, hemen uzUlme lütfen,

Kizlar aksama dogru sol kasigimda batma basladi hala devam ediyor. Endiselenmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…