2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
A Ankaaa bilmiyorm ama benim 11. Haftada olmuştu bi süre daha snra doktora gttm bebek sağdaydı batmada sağdaydı doktora sordm ani hareketlerde olur dedi ben ani hareket prensesiyim ztn :)) ama batmalar canımı yakmıyodu senin şiddetliyse diye dedim bi görün istersen diye

Canim ben bugun cok temizlik yaptim balkon yikadim ayaklarimdan soguk aldim belkide
Ani hareketlerde fena oluyo gercekten cok yasiyorum. Ben de sendenim

canım bu haftada kız dediyse kızdır , Hayırlısı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin ...
Uyku konusunda en güzelini yapmışız gerçekten kutluyorum bizi Dediğin gibi çocukta rahat uyuyor bizde.. Gece karanlıkta büyüme hormonu salgılanırmış bide.. Tabi istisnai durumlarda Işıkla uyusunlar , süreçtir belki, bi de çocuklar arkadaşlarından etkileniyor diye düşünüyorum , oğlun kaç yaşındaydı Arkadaşı gece karanlık korkuyorum falan dediyse...
Küçük hanım da öyle olur inşallah , nasıl başlarsak öyle olurlar inşallah

Bir de benim hamileliğim boyunca çok sık başım ağrıdı hatta şu anda da ağrıyor, baş ağrıyınca da erkek olur diyorlar, var mı yaşayan acaba
canım benim ilk gebelikte hiç başım ağrımamıştı , kızım Doğdu şimdi öğrendiğimden beri fena başım ağrıyor ,15. Haftadan sonra biraz azaldı şükür.. Ve doktor Erkeğe benzetti bebeğimin cinsiyetini

Kizlar kiloyu hic takmayin ilk gebeligimde 19 kilo aldim sonra verdim ayni kilodan hamile kaldim ama su 16 haftada hic kilo almadim uzuluyorum istahim hic yok 2 kiz annesi olacagim insallah ilk hamilelivimle tamamen farkliydi mide bulantim ilkinde hastanelere dusecek kadardi bunda bulaniyor ama hemen geciyordu cok rahat bi hamilelik gecirdim bas agrim bunda coktu betahcg 23 dusuk yani karnim sivri ayva gibi butun tak imler erkek herkes erkek Diyor 2.kizimyolda yani canlar her hamilelik kendine ozgu oluyor bu hamileligimde o kadar guzellestim bi oncekinde yuzum cok kotuydu hayirlisi bakalim am siz yinede ben gibi yapmayin ben 5 ay bise yemedim 19 u son 4 ay almıştım

Bende 28 kilo almıştım top gibiydim ay ben çok zor verdim ama ilkte canım çok tatlı şeyler istiyordu ama bunda tatlıyı gormek bile istemiyorum bakalım kaç kilo alacam

günaydın annişkolar :) günümüz, hafta sonumuz güzel geçmesi dileğiyle...

sizlere bir sorum var. gece yatarken yatış pozisyonunuz nasıl?? sırt üstü yatanınız var mı? sağ taraf yada sol tarafayatan var mı? sadece sol tarafına yatan var mı??
ben sadece sol tarafıma yatıyorum ve artık sol tarafım çöktü sanki ya :s

Kızlar sola yatmK zorunda mıyız
Açıkçası ben doktoruma sormadım zaten en son bebişi görünce soracaklarımı bile sormayı unutmuşum:))) Saç boyatmak gibi,, okuduğum kadarıyla sola yatmak bebiş için daha iyiymiş.. Alıntı yapıyorum canım şuan
... " Gebelikte en uygun yatış pozisyonu; sol yan tarafınıza yatıp dizlerinizi kırarak bacaklarınızın arasına yastık koyup yatmanız hem sizin için hem de bebeğiniz için de en iyi yatış pozisyonudur.Bu pozisyona ‘’SOS’’ pozisyonu da denir.Bu yatış biçimi yalnız besinlerin ve kanın plesantaya en üst düzeyde ulaşmasını sağlamakla kalmaz .Aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlar.Böylece atıkların ve sıvıların vücuttan daha iyi atılımı ve diz ve ellerde daha az şişmedir." denilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…