Canim ben bugun cok temizlik yaptim balkon yikadim ayaklarimdan soguk aldim belkide
Bugun esime anlattim he aldim ya duramiyom de mutlu olsunlar birakta diyo dedim evet bole benmde canimi sikiyolarHah işte doğru kelime hasetliklerinden yapıyor bunlarRebel92 , Allaha havale et geç bence. Kulak tıka bunlara...
Teşekkür ederim canım hepimizin yavruları inşallahKızlar hayırlı olsun oğluşlarınız..sağlıkla gelsinler, adlarıyla yaşasınlar
Günaydın...
canım ya benimki de karanlıkta uyuyordu. aynı tepkileri annem de dahil olmak üzere ben de aldım ve kulak tıkadım....gece lambası istemiyordu. şimdilerde canavarlar korkusu başladı :) o yüzden anne bu gece iyi geceler lambası takalım mı diyor.. :) ismi de iyi geceler lambası.. :) hiç yanımda yatağımda yatırmadım, iyi ki de zamanında ayırmışım diyorum. o da rahat uyuyor biz de. bakalım bu küçük hanımda ne olacak.. geçen hafta devletteki doktoruma gittim canım. 3lü test istedi. ultrasonda da kız dedi yine. bu hafta kendi doktoruma gideceğim inşallah artık netleşir de rahatlarım..
canım benim ilk gebelikte hiç başım ağrımamıştı , kızım Doğdu şimdi öğrendiğimden beri fena başım ağrıyor ,15. Haftadan sonra biraz azaldı şükür.. Ve doktor Erkeğe benzetti bebeğimin cinsiyetiniBir de benim hamileliğim boyunca çok sık başım ağrıdı hatta şu anda da ağrıyor, baş ağrıyınca da erkek olur diyorlar, var mı yaşayan acaba
Bende 28 kilo almıştım top gibiydim ay ben çok zor verdim ama ilkte canım çok tatlı şeyler istiyordu ama bunda tatlıyı gormek bile istemiyorum bakalım kaç kilo alacamKizlar kiloyu hic takmayin ilk gebeligimde 19 kilo aldim sonra verdim ayni kilodan hamile kaldim ama su 16 haftada hic kilo almadim uzuluyorum istahim hic yok 2 kiz annesi olacagim insallah ilk hamilelivimle tamamen farkliydi mide bulantim ilkinde hastanelere dusecek kadardi bunda bulaniyor ama hemen geciyordu cok rahat bi hamilelik gecirdim bas agrim bunda coktu betahcg 23 dusuk yani karnim sivri ayva gibi butun tak imler erkek herkes erkek Diyor 2.kizimyolda yani canlar her hamilelik kendine ozgu oluyor bu hamileligimde o kadar guzellestim bi oncekinde yuzum cok kotuydu hayirlisi bakalim am siz yinede ben gibi yapmayin ben 5 ay bise yemedim 19 u son 4 ay almıştım
maalesef ki çooooook var daha hatırlamak bile istemiyorumbursa3394 canım senin kontrole de vardı di mi dahaaa :))
Kızlar sola yatmK zorunda mıyızGünaydınnnn kızlaaarrr...
Ben de sol tarafa yatıyorumbursa3394 ve sanki sol kalça kemiğim yerinden çıkacak gece uyanıyorum uyuyamıyorum sola yatmaktan bunaldım yaaa
Yok yok yalnız değilsin :))))acikcay bende gece uyanıyorm 1 saat uyuyamıyorm tekim zannediyodm :))
Açıkçası ben doktoruma sormadım zaten en son bebişi görünce soracaklarımı bile sormayı unutmuşum:))) Saç boyatmak gibi,, okuduğum kadarıyla sola yatmak bebiş için daha iyiymiş.. Alıntı yapıyorum canım şuanKızlar sola yatmK zorunda mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?