Gunaydin canim bende aksamlari soltarafima yatib sabah sağ tarafimda uyananlardanim ne kadar yapiyorsam alisamiyorumgünaydın annişkolar :) günümüz, hafta sonumuz güzel geçmesi dileğiyle...
sizlere bir sorum var. gece yatarken yatış pozisyonunuz nasıl?? sırt üstü yatanınız var mı? sağ taraf yada sol tarafayatan var mı? sadece sol tarafına yatan var mı??
ben sadece sol tarafıma yatıyorum ve artık sol tarafım çöktü sanki ya :s
evet ya şimdiden başladık mırın kırın yapmaya göbek kocaman olunca napcaz acababursa3394 bana doktor sırtüstü yüzüstü yatma sola yatmaya çalış dedi ama sırtüstü yatmanın sakıncasını bende bilmiyorm ya. Geceleri en az 3 kez uyanıyorm. Uyanıp uyuyamıyorm. Şimdiden başladık artk 6 aydan snra naparz bilmem :))
Bende yuzukoyun yatardim hep. Bazen uyaninca tam üstünde olmasada yan yuzukoyun vaziyette buluyorum kendimi, Dr bişey olmaz dedi bana:/ ama dikkat etmem lazım sanırımBen normalde hep yüzükoyun yatardım.. ama gebelik başlayınca göğüsler ağrımaya başladı yüzükoyun yatamıyorum hiç ..zaten artık karnımız da şişti ya imkansız oldu iyice :) ben soluma yatıyorum hep.. sağıma yatınca falan çok rahat edemiyorum.. hem faydalıymış sola yatmak sevindim :)
Hiç sorma benim annemde bi gittim hamile olduğumu öğrendim bi gittim seni doğurdum geldim diyor. Ailem benden uzakta doktordan sonra ultrason fotolarını yolluyorum; ultrason fotoğraflarını yollayınca özellikle annem fotoğrafa bakamıyor bile, çok ilginç geliyor. Hala adapte olamadı :))))Kızlar akşam annemdeydim eski hamileliklerden bahsediyor kadıncağız bi gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş bi de gitmiş doğurmuş gelmiş yok ağrım var yok yan yattım yok ağır kaldırdm niye size bişey olmadı diyor bende sen gibi hamileydim dedi beni doğum yapacağı gün 2 ton kömür çekmiş sonrada doğuma gitmiş bense yaklaşık 20 günde bir doktordayım ilaçlar takviye vitaminler eşim köyden organik besinler getirmesi ağır kaldırma gibi lüksüm zaten yok acaba biz mi çok üstüne düşüyoruz yoksa zaman mı bunu gerektiyor bilemedim
Canim, annem kizlar gec hisssedilir demisti. Bilmiyorum ne kadari dogru.Ogrendim canim
Kiz olacak benim minnos
Dün kontrole gittiğimde bir kadın gordum 40+3 olmuş umrunda değil doktor kızıyor niye gelemdin diye kadının 7-8 tane çocuğu varmış kadın ne rahat ben olsam hergün hastaneye giderdim :)Kızlar akşam annemdeydim eski hamileliklerden bahsediyor kadıncağız bi gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş bi de gitmiş doğurmuş gelmiş yok ağrım var yok yan yattım yok ağır kaldırdm niye size bişey olmadı diyor bende sen gibi hamileydim dedi beni doğum yapacağı gün 2 ton kömür çekmiş sonrada doğuma gitmiş bense yaklaşık 20 günde bir doktordayım ilaçlar takviye vitaminler eşim köyden organik besinler getirmesi ağır kaldırma gibi lüksüm zaten yok acaba biz mi çok üstüne düşüyoruz yoksa zaman mı bunu gerektiyor bilemedim
benim babaannem 7 çocuğunuda tarlada çalışırken doğurmuş doğum yaptıktan sonra bebeği bırakıp yine tarlada çalışmaya devam etmiş.şimdi bunu yapmak mümkün mü günümüzde?? şimdi yok kimyasal gebelikmiş yok gelişmemişmiş bilmem neler geliyor başımıza o yüzden daha çok üstüne düşüyoruz.şimdi ufacık birşeyden enfeksiyon kapma riskimiz çok yüksek biz çok mu çok narin olduk.yediklerimiz ne kadar sağlıklı?? pazardan domates alıyoruz içi beyaz salatalık alıyoruz içi pof pof sütçüden süt alıyoruz içinde su var.benim annemler babaannemler ananemler hayvanlarıda tarlalarıda var olduğundan tereyağından peynirine domates salata karpuz kavun biber patlıcan herşeyleri kendilerinden yetişmeymiş bahçeden kopardıkları gibi ne güzel yerlermiş.kaçımızda bu kadar imkan var şimdi?Kızlar akşam annemdeydim eski hamileliklerden bahsediyor kadıncağız bi gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş bi de gitmiş doğurmuş gelmiş yok ağrım var yok yan yattım yok ağır kaldırdm niye size bişey olmadı diyor bende sen gibi hamileydim dedi beni doğum yapacağı gün 2 ton kömür çekmiş sonrada doğuma gitmiş bense yaklaşık 20 günde bir doktordayım ilaçlar takviye vitaminler eşim köyden organik besinler getirmesi ağır kaldırma gibi lüksüm zaten yok acaba biz mi çok üstüne düşüyoruz yoksa zaman mı bunu gerektiyor bilemedim
ya kimisi erkek çocuk erken hissedilir diyorlar kimiside kız çocuğu erken hissedilir diyor hangisine inanıcaz?? banada kaynanam kız çocuğu erken hissedilirmiş hissediyormusun diye soruyor oda bi yerden duymuş. bence bizim bünyemizle de alakalı olabilir bu durumCanim, annem kizlar gec hisssedilir demisti. Bilmiyorum ne kadari dogru.
aeden rahme gecen bebeği besleyen iki damar varmış canım sırtustü yatınca onlara baskı yapıp bebeğin beslenmesini zayıflatıyormuşuz...bursa3394 bana doktor sırtüstü yüzüstü yatma sola yatmaya çalış dedi ama sırtüstü yatmanın sakıncasını bende bilmiyorm ya. Geceleri en az 3 kez uyanıyorm. Uyanıp uyuyamıyorm. Şimdiden başladık artk 6 aydan snra naparz bilmem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?