2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydin canim bende aksamlari soltarafima yatib sabah sağ tarafimda uyananlardanim ne kadar yapiyorsam alisamiyorum

A Ankaaa heramora ruziyye nickminckyok kızlar bana doktor hamileliğin en başından sağına yada soluna dönerek dizlerini biraz içeri çekerek uyuyacaksın demişti ben en başından beri hep ya sağa yada sola yatıyorum çok özledim yüzüstü yatmayı bacaklarımı karnıma kadar çekmeyi. son 1buçuk aydırda sadece sol tarafıma yatıp uyuyorum acikcay ında kaynaktan bulduğu yazıya benzer biyazıda ben okumuştum o yüzden sola daha çok yatmaya başladım son bir kaç gündür belim ağrıyor diye sırt üstü yatıyordum sırt üstü yatmanın ne gibi bir sakıncası olabilir ki?

Ben normalde hep yüzükoyun yatardım.. ama gebelik başlayınca göğüsler ağrımaya başladı yüzükoyun yatamıyorum hiç ..zaten artık karnımız da şişti ya imkansız oldu iyice :) ben soluma yatıyorum hep.. sağıma yatınca falan çok rahat edemiyorum.. hem faydalıymış sola yatmak sevindim :)

bursa3394 bana doktor sırtüstü yüzüstü yatma sola yatmaya çalış dedi ama sırtüstü yatmanın sakıncasını bende bilmiyorm ya. Geceleri en az 3 kez uyanıyorm. Uyanıp uyuyamıyorm. Şimdiden başladık artk 6 aydan snra naparz bilmem :))

evet ya şimdiden başladık mırın kırın yapmaya göbek kocaman olunca napcaz acaba

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
Ben dün akşam sütlü Türk Kahvesi icmistim, birde üstüne çilek yedim. Önce otururken baloncuk patlaması gibi bir his başladı. Yattigimda ise daha net sol tarafimda hissettim. Bi 10 dk kadar sürdü.
Benim ilk hamileliğim, ama yapı olarak vucudumdaki her değişikliği rahatlıkla farkedebilen biriyim. Yumurtladigimi çok rahat hissederdim.
Bi kaç iyi Dr un makalesini okudum ve orada hakikaten ilk hareketlerin baloncuk patlaması kelebek cirpmasi gibi olacağı yazılmış. hisseden arkadaşlar ö bebegimdi değilmi? Sanırım ileriki haftalarda siddetlenecek bu hisler şimdi hafif hafif.. .

günaydın kızlar. ben de sola yatmaya çalışıyorum. eşimi de yastık gibi kullanıyorum sakın pozisyon değiştirme o zaman dönüyorum diye de kızıyorum :)))) olmadığı zamanlarda yastık koyuyorum bacakalrımın arasına. ama arada uyanınca bi kaç dakika sırt üstü yatıp dinlendiriyorum sırtımı :) yüzükoyun yatmayı çokkkkkkk özledimmmmmmm :)

Bende yuzukoyun yatardim hep. Bazen uyaninca tam üstünde olmasada yan yuzukoyun vaziyette buluyorum kendimi, Dr bişey olmaz dedi bana:/ ama dikkat etmem lazım sanırım

Kızlar akşam annemdeydim eski hamileliklerden bahsediyor kadıncağız bi gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş bi de gitmiş doğurmuş gelmiş yok ağrım var yok yan yattım yok ağır kaldırdm niye size bişey olmadı diyor bende sen gibi hamileydim dedi beni doğum yapacağı gün 2 ton kömür çekmiş sonrada doğuma gitmiş bense yaklaşık 20 günde bir doktordayım ilaçlar takviye vitaminler eşim köyden organik besinler getirmesi ağır kaldırma gibi lüksüm zaten yok acaba biz mi çok üstüne düşüyoruz yoksa zaman mı bunu gerektiyor bilemedim

Hiç sorma benim annemde bi gittim hamile olduğumu öğrendim bi gittim seni doğurdum geldim diyor. Ailem benden uzakta doktordan sonra ultrason fotolarını yolluyorum; ultrason fotoğraflarını yollayınca özellikle annem fotoğrafa bakamıyor bile, çok ilginç geliyor. Hala adapte olamadı :))))
Vitaminmiş, takviye gıdalarmış nerdeee dediğin gibi ya biz çok üzerine düşüyoruz ya da zaman bunu gerektiriyor.

Kızlarrr bu arada dayanamadım gittim o diğer doktora şimdi çıktm doktordan. Bebişim çok iyi kalbi de atıyor maşallah ay ben çok fena bi anne olacam heraldee kızım olursa veremem kimselere oğlum olursa da aldırmam kimselerii

Dün kontrole gittiğimde bir kadın gordum 40+3 olmuş umrunda değil doktor kızıyor niye gelemdin diye kadının 7-8 tane çocuğu varmış kadın ne rahat ben olsam hergün hastaneye giderdim :)

benim babaannem 7 çocuğunuda tarlada çalışırken doğurmuş doğum yaptıktan sonra bebeği bırakıp yine tarlada çalışmaya devam etmiş.şimdi bunu yapmak mümkün mü günümüzde?? şimdi yok kimyasal gebelikmiş yok gelişmemişmiş bilmem neler geliyor başımıza o yüzden daha çok üstüne düşüyoruz.şimdi ufacık birşeyden enfeksiyon kapma riskimiz çok yüksek biz çok mu çok narin olduk.yediklerimiz ne kadar sağlıklı?? pazardan domates alıyoruz içi beyaz salatalık alıyoruz içi pof pof sütçüden süt alıyoruz içinde su var.benim annemler babaannemler ananemler hayvanlarıda tarlalarıda var olduğundan tereyağından peynirine domates salata karpuz kavun biber patlıcan herşeyleri kendilerinden yetişmeymiş bahçeden kopardıkları gibi ne güzel yerlermiş.kaçımızda bu kadar imkan var şimdi? acikcay nickminckyok

Canim, annem kizlar gec hisssedilir demisti. Bilmiyorum ne kadari dogru.
ya kimisi erkek çocuk erken hissedilir diyorlar kimiside kız çocuğu erken hissedilir diyor hangisine inanıcaz?? banada kaynanam kız çocuğu erken hissedilirmiş hissediyormusun diye soruyor oda bi yerden duymuş. bence bizim bünyemizle de alakalı olabilir bu durum

aeden rahme gecen bebeği besleyen iki damar varmış canım sırtustü yatınca onlara baskı yapıp bebeğin beslenmesini zayıflatıyormuşuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…