2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Haftaya kesin öğrenirsin bence canım :))) aramızda 1 gün varmış , güzel haberlerini bekliyorummmm
Cnm evet dr ilk beni görünce dedi cinsiyet için mi geldin diye dedim yok cinsiyeti söylemeyin eşim yokken.beraber duymak istiyoruz sadece iyi mi diye bakalım dedim. Bence de haftaya söyleyecek. Çok heyecanlı. İnşallaj her şey yolunda gider. Hiçbişiy hissetmiyorum da zaten iki cimsiyete eşit mesafedeyim son 1 aydır

Canım ya şimdide sağ karın bölgemde kasılma gibi bir ağrı var. Allahım Yarabbim inş. önemli bişey değildir. Dr a gitmeyecem dedikçe bişey çıkıyor.
Benim de sağ kasığımda hep bi kasılma hep bi seğirme var.. öksürdüğüm dönemde de oram acıyodu.. dr bişi yok kaslarla alakalıdır demişti.. sen uzan şimdi. Yarına kadar yorulma, yarına geçmezse git dra geçmediğini anlat...

Canım sağ kasıkta değil benim karnimda belimë doğru dinleniyorum bakalım inş önemli bişey değildir.

Canım sağ kasıkta değil benim karnimda belimë doğru dinleniyorum bakalım inş önemli bişey değildir.
Cnm kanaman olmadıkça çok stres olma.. ağrılar oluyor çünkü bu haftalar bebişkoların en çok büyüdüğğ dönemler doğal olarak rahim de byüyo falan bişiyler oluyo :) yani büyük bi ihtimal ondandır geçer dinlen sen uzan.. geçmezse panik ol cnm...

Bence senin de erkek :))) hadi bakalım, haber et bana

Çevremin %90 ı erkek diyor %10 kız diyen var. Bakalım neymiş bizim minnak bekleyip göreceğiz sağlıklı olsun da
Evet evet sağlıklı olsunlar da önemli olan o benim çevremin dediği tuttu valla :))) kız diyen yoktu , şeye benzedi bu kim 500bin isterde joker kullanınca izleyiciye soruyorlar ve hep biliyor ya o seyirciler :))))) onun gibi bişi oldu benimki hahahhh

Ahahaaha :) eşinde mi erkek diyordu ?
Benim eşim kız dedi ilk haberi aldığından beri.. ilk öğrendiğimde ben de kız hissetmiştim... sonra çevremdekiler özellikle işyerimdekiler erkek kesin dedikçe erkek hissettirdiler bana.. ama son 1 aydır bütün hislerim geçti gitti boşlukta yüZüyo gibiyim çok hastalık yaşadım onun da etkisi vardır..
İşyerinde istianasıZ herkes erkek diyor.
Sadece aileden bi kaç kuzenim,eşim ve eltim kız diyorlar.. bakalım kim haklı ben çekimserim

Eşim ile ben hiç yorum yapmadık. Ben zaten hiçbir şey hissetmedim de, ama etrafımızdaki herkes erkek diyordu :)))
Bence de erkek seninki

Kızlar yorumlarınızı okudum da çok şeker çok tatlı yorumlar yapmışsınız
Hadi bakalım şimdi de benim kadar tecrübeli 3 gebelik yaşamış 40 yaşında ki ablanız içinde biraz yorum yapın lütfen.
Onca tecrübeme rağmen kafam çok dağınık odaklanma sorunu yaşıyorum.
Mesela bugün 16+1 günlük olduk fakat kızımı kaçıncı hafta da hissettiğimi hiç hatırlamıyorum?
İkinci bebeğimin hareketleri durduğu için şüphelenip doktora gittiğim de bebeğimin öldüğünü öğrendiğim o anı hiç unutamıyorum.Benim için kötü bir deneyim olmuştu.Ve 19 senenin üzerine hamile kalınca bebeği ne zaman hissetmeliyim bilemiyorum.Odaklanıp hissetmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bebeğim de bir sorunmu var yoksa hareketlerini hissetmek için daha erkenmi bilemiyorum?
Boyum 1.70 ve hayatım da hiç kilolu olmadım kendimi bildim bileli hep 38 beden oldum.Kilolu kadınlar da bebek hareketlerini hissetmek geciktiğini bildiğim için kendimi yazdım.
Ama 16 hafta da nerdeyse 8 kilo aldım boğazım hiç durmuyor mide kapakçığım da sorun olduğu için mide bulantım olsa da hiç kusmadım.
Beslenmeme dikkat ediyorum. Herşeyi yiyorum onu yemem bunu yemem diye bir sorunum yok çok şükür.
Kısacası oğlumu ne zaman hissederim?
En son geçen hafta salı günü gördüm bebeğimi sonra ki kontrolüm çarşamba günü.
İleri yaş gebesi olduğum için ayda en az 3 kere doktor kontrolündeyim.
Çarşambaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum?
Kızlar bebeğim iyimidir sizce?

Hayırlı olsun bebişin.inşallah hepimiz saglıklı bir sekilde hayırlısıyla kucagımıza alırız.benim ikinci bebegim
İlkini de cok gec hissetmiştim.şimdide henüz hissetmiyorum.aslında kız olursa gec hissedilir erkekse bebek cok erken hissedilir diyo cevremdeki herkes.ne derecede doğru bilmiyorum ta bi.henüz cinsiyeti ögrenmedik
İlk bebegim kızdı onu baya bi gec hissetmiştim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…