2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım rahat ettiğin pozisyonda yat korkma. Daha erken. Zaten ilerleyen zamanlarda sadece belli pozisyonda uyuyabiliyosun. Oğluma hamileyken hamileliğin ileri döneminde zaten sırt üstü yatamamıştım. Bebek diyaframa baskı yaptığından nefesin daralıyo. Sağ tarafa yattığımda da oğlum sağlam tekmeliyordu, o da ondan rahat edememişti:) gına geliyo ama ilerleyen zamanlarda sadece sol tarafına yatabiliyorsun zaten. Eğer şimdi uyurken rahatsan tadını çıkar, kasma kendini :))

Bu arada benim de bugün hep sağ tarafım ağrıyo ama sana söyledğm şeyleri tekrarlıyuorum hep kendime. @triton-x
Yarına geçer inşallah
Yok canım kanamam yok çok şükür agrida azaldı baya birde yarın sağlık ocağında kalp atışını dinleyim yeter bana sende stres olma canım inş kendilerine yer aciyorlar sanırım.

Merhaba öncelikle.. Ben de henüz hiçbirsey hissedemedim :) kız minnoş benimki . Agırdan alacak heralde. Bebeginiz iyidir inşallah telaşlanmayın.

Ama tahminen erkendir daha kötü dşünmeyelim biz .
Ben henüz kilo almadım ama iştahım arttı bende bayağı kilo alıcam sanırım.

Canim senin takvimine. Baktim da ogrenemedin mi daha benimde 2. Kizim geliyor galiba ama erkenden hissettim cinsiyetle alakasi oldugunu dusinmuyorum

Kizlar hic kilo almadim ama 2 gundir istahimin masallahi var herseyi canim istiyor bu saatte esim istediklerimi bulmaya gitti Hamilelik cok guzel bise dicemde 3 hafta oncesine kadar surunuyordum lavabolarda yarin kontrolum var 3 yasindaki kizimla gitcem babamizin dersi var Allahim insallah tum bebisler cok iyi olur saaglikli sihhatli gelirler kucaklarimiza

Hadi bakalım Perşembe veya cuma haber veririm inşallah
Beklemesi bile güzel kiii

Kızlar bir dakika önce bebeğim öyle bir tekme attı ki koltuktan fırladım resmen. Normalde kasığıma ufak ufak dokunurdu. Noldu birden bire hiçbir şey anlamadım. Hala devam ediyor.
Gayet normal bir durum biz tekme atmıyor diye panik yapıyoruz canım.
Bebekler genelde geceleri daha çok hareket eder tabiri caizse tekmeler yani.
Gece yatmadan önce içilen bir bardak sütte bu durumu tetikler.
Gönlünüz rahat olsun tadını çıkarın derim

Kızlar günaydınn :) her sabah olan sabah öğürmelerim bu sabah olmadı ilk kez tıka basa kahvaltı yaptm belirtilerimin azalması iyi mi kötü mü acep yahu

GÜNAYDIN KIZLAR ANKARADA YAŞAYANLAR İÇİN BEBEK İÇİN ODA YAPACAK OLAN DOLAP BEŞİK ALACAK OLAN VARSA EĞER KEÇİÖREN DE KUŞCAĞIZ DA ANNE BEBEK DİYE Bİ MAĞAZA VAR ORDA GAYET UCUZ BİZ BEŞİK+YATAK+UYKU SETİ+3 KAPILI DOLAP (BEŞİK BÜYÜYEN BEİŞ VE SONRASINDA ÇALIŞMA MASASI OLARAK KULLANILABİLİYIR ) 1345 TL YE ALDIK

Yok canım kanamam yok çok şükür agrida azaldı baya birde yarın sağlık ocağında kalp atışını dinleyim yeter bana sende stres olma canım inş kendilerine yer aciyorlar sanırım.
oh çok şükür canım. ben de dün dinlenince ağrım geçti demek ki hemen panik olmuycakmışız ders oldu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…