Canım rahat ettiğin pozisyonda yat korkma. Daha erken. Zaten ilerleyen zamanlarda sadece belli pozisyonda uyuyabiliyosun. Oğluma hamileyken hamileliğin ileri döneminde zaten sırt üstü yatamamıştım. Bebek diyaframa baskı yaptığından nefesin daralıyo. Sağ tarafa yattığımda da oğlum sağlam tekmeliyordu, o da ondan rahat edememişti:) gına geliyo ama ilerleyen zamanlarda sadece sol tarafına yatabiliyorsun zaten. Eğer şimdi uyurken rahatsan tadını çıkar, kasma kendini :))günaydın annişkolar :) günümüz, hafta sonumuz güzel geçmesi dileğiyle...
sizlere bir sorum var. gece yatarken yatış pozisyonunuz nasıl?? sırt üstü yatanınız var mı? sağ taraf yada sol tarafayatan var mı? sadece sol tarafına yatan var mı??
ben sadece sol tarafıma yatıyorum ve artık sol tarafım çöktü sanki ya :s
Yok canım kanamam yok çok şükür agrida azaldı baya birde yarın sağlık ocağında kalp atışını dinleyim yeter bana sende stres olma canım inş kendilerine yer aciyorlar sanırım.Bu arada benim de bugün hep sağ tarafım ağrıyo ama sana söyledğm şeyleri tekrarlıyuorum hep kendime. @triton-x
Yarına geçer inşallah
Kızlar yorumlarınızı okudum da çok şeker çok tatlı yorumlar yapmışsınız
Hadi bakalım şimdi de benim kadar tecrübeli 3 gebelik yaşamış 40 yaşında ki ablanız içinde biraz yorum yapın lütfen.
Onca tecrübeme rağmen kafam çok dağınık odaklanma sorunu yaşıyorum.
Mesela bugün 16+1 günlük olduk fakat kızımı kaçıncı hafta da hissettiğimi hiç hatırlamıyorum?
İkinci bebeğimin hareketleri durduğu için şüphelenip doktora gittiğim de bebeğimin öldüğünü öğrendiğim o anı hiç unutamıyorum.Benim için kötü bir deneyim olmuştu.Ve 19 senenin üzerine hamile kalınca bebeği ne zaman hissetmeliyim bilemiyorum.Odaklanıp hissetmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bebeğim de bir sorunmu var yoksa hareketlerini hissetmek için daha erkenmi bilemiyorum?
Boyum 1.70 ve hayatım da hiç kilolu olmadım kendimi bildim bileli hep 38 beden oldum.Kilolu kadınlar da bebek hareketlerini hissetmek geciktiğini bildiğim için kendimi yazdım.
Ama 16 hafta da nerdeyse 8 kilo aldım boğazım hiç durmuyor mide kapakçığım da sorun olduğu için mide bulantım olsa da hiç kusmadım.
Beslenmeme dikkat ediyorum. Herşeyi yiyorum onu yemem bunu yemem diye bir sorunum yok çok şükür.
Kısacası oğlumu ne zaman hissederim?
En son geçen hafta salı günü gördüm bebeğimi sonra ki kontrolüm çarşamba günü.
İleri yaş gebesi olduğum için ayda en az 3 kere doktor kontrolündeyim.
Çarşambaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum?
Kızlar bebeğim iyimidir sizce?
Ayy benimde 14.45 insallah iyilerdir bebisler bizimde kesinlesecek cinsiyet bskslim kizimiz diye alistik bile..Kızlar yarın 15:20 de randevum var inşallah bu sefer cinsiyetini ve gelişim durumunu öğrenirim dua edin benim için bu bebiş inatçı çıktı ya
Hadi bakalım Perşembe veya cuma haber veririm inşallahOyyyyy sen minnoşa bak annesini heyecanlandırmış. Rüyaların tersi çıkar tabikiiii. Bebişin çok çok iyi ve gönlünden geçen cinsiyeti kendi doktorundan duyacaksın. Bak benim 6. hissim çok kuvvetlidir. Öğrenince haber ver sevincimizi paylaşalım :)))
Gayet normal bir durum biz tekme atmıyor diye panik yapıyoruz canım.Kızlar bir dakika önce bebeğim öyle bir tekme attı ki koltuktan fırladım resmen. Normalde kasığıma ufak ufak dokunurdu. Noldu birden bire hiçbir şey anlamadım. Hala devam ediyor.
İnşallah canım benim ya geçmiyor vakitler hemen gelse şu randevu vaktiT tugbavebebik guzel haberlerle gel inş canim...
Valla bende kız diye alistirdim kendimi allah hayirlisini versin haber et canım doktordan cikincaAyy benimde 14.45 insallah iyilerdir bebisler bizimde kesinlesecek cinsiyet bskslim kizimiz diye alistik bile..
oh çok şükür canım. ben de dün dinlenince ağrım geçtiYok canım kanamam yok çok şükür agrida azaldı baya birde yarın sağlık ocağında kalp atışını dinleyim yeter bana sende stres olma canım inş kendilerine yer aciyorlar sanırım.
Ohh afiyet olsun yarasın bebişeeeacikcay sağol canım ya sadece sabah oluyodu ama kahvaltı yapamıyodm şmdi daha iyi beslendm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?