bu hamile giyim ürünleri neden normal ürünlerden daha pahalı insanların zayıflıklarından faydalanıyorlar valla
bu hamile giyim ürünleri neden normal ürünlerden daha pahalı insanların zayıflıklarından faydalanıyorlar valla
internetten almanızı tavsiye ederim daha uygun
Kesinlikle haklısın canım ya sanki farklı kumaşlardan yapılıyor.
Canım ya göründüğü gibi oluyor mu önerdiğin bir site var mı
siyah pantolonlar mı acaba? ben de internetten beğenip almıştım, gelince mahvetti beni o kalın kumaş. mavi, kot rengi olanlar daha hafif. defacto'dan da almak istiyorum ama koskoca istanbul anadolu yakasındaki mağazalarında doğru düzgün ürün ve stok yok. 1-2 deneyip uygun bedeni bulsam, internetten vereceğim siparişi.
İnternetten alınca da beden sıkıntısı yaşanıyor malum her tarafımız farklı şişti. Fırsatım olsa bende lcw'ye gidicem ama vakit yok. İnternetten bakıyorum sinir oluyorum hele bir yerde 180 tl yazıyordu nasıl bir kumaşsa artık
allah nasip ederse ben de ramazandan sonra elbiseler almak istiyorum onlarla geçirelim temmuz ağustosu hayırlısıyla..canım biz yaz gebesi olacağız, pantolon bir tane lazım da,
daha çok tay + tunik veya elbiseye yönelmeni tavsiye ederim.
ben geçenkinde 2 elbise ile yazı geçirmiştim, sürekli yıkıyorsun deforme oluyor ama olsun yani :)
Bugünde bende doğum yapıyordum oğlum ve eşim kapıda bekliyorlardı onları görünce duygulandim ağladım çok duygusaldı uyandım duygulandim tekrar gerçekten agladim :)Kızlar rüyamda aşırı kanamam olnuştu gercek gibiydi. O kadar coktuki bebeğimi kaybedeceğimi düşündüm hatta size yazıyorumkanam oldugunu .
Bir öncekiyasadığım olayın etkisinden kurtulamıyorum
allah nasip ederse ben de ramazandan sonra elbiseler almak istiyorum onlarla geçirelim temmuz ağustosu hayırlısıyla..
şimdilik siyah ve açık renk bir kaç gebe pant. aldım işte falan onu giyiyorum.. haftasonu için de kot aldım yine.
üst hiç almadım :)
ay evet ben de yaa ne koycam bilmiyorumkız olsa çok da erkeğe az sanki.
şimdi yeni soru??
bebeklerle, hamilelikle ilgili kitap okuyan var mı?
Kızlar yorumlarınızı okudum da çok şeker çok tatlı yorumlar yapmışsınız
Hadi bakalım şimdi de benim kadar tecrübeli 3 gebelik yaşamış 40 yaşında ki ablanız içinde biraz yorum yapın lütfen.
Onca tecrübeme rağmen kafam çok dağınık odaklanma sorunu yaşıyorum.
Mesela bugün 16+1 günlük olduk fakat kızımı kaçıncı hafta da hissettiğimi hiç hatırlamıyorum?
İkinci bebeğimin hareketleri durduğu için şüphelenip doktora gittiğim de bebeğimin öldüğünü öğrendiğim o anı hiç unutamıyorum.Benim için kötü bir deneyim olmuştu.Ve 19 senenin üzerine hamile kalınca bebeği ne zaman hissetmeliyim bilemiyorum.Odaklanıp hissetmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bebeğim de bir sorunmu var yoksa hareketlerini hissetmek için daha erkenmi bilemiyorum?
Boyum 1.70 ve hayatım da hiç kilolu olmadım kendimi bildim bileli hep 38 beden oldum.Kilolu kadınlar da bebek hareketlerini hissetmek geciktiğini bildiğim için kendimi yazdım.
Ama 16 hafta da nerdeyse 8 kilo aldım boğazım hiç durmuyor mide kapakçığım da sorun olduğu için mide bulantım olsa da hiç kusmadım.
Beslenmeme dikkat ediyorum. Herşeyi yiyorum onu yemem bunu yemem diye bir sorunum yok çok şükür.
Kısacası oğlumu ne zaman hissederim?
En son geçen hafta salı günü gördüm bebeğimi sonra ki kontrolüm çarşamba günü.
İleri yaş gebesi olduğum için ayda en az 3 kere doktor kontrolündeyim.
Çarşambaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum?
Kızlar bebeğim iyimidir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?