2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar rüyamda aşırı kanamam olnuştu gercek gibiydi. O kadar coktuki bebeğimi kaybedeceğimi düşündüm hatta size yazıyorumkanam oldugunu .
Bir öncekiyasadığım olayın etkisinden kurtulamıyorum

İnternetten alınca da beden sıkıntısı yaşanıyor malum her tarafımız farklı şişti. Fırsatım olsa bende lcw'ye gidicem ama vakit yok. İnternetten bakıyorum sinir oluyorum hele bir yerde 180 tl yazıyordu nasıl bir kumaşsa artık

M melek1212 acikcay ayy lcw ye baktım da pantolan kumaşı çok sert geldi canım malum sıcaklar artacak yumuşak kumaş arıyorum defactoya bakmadım
siyah pantolonlar mı acaba? ben de internetten beğenip almıştım, gelince mahvetti beni o kalın kumaş. mavi, kot rengi olanlar daha hafif. defacto'dan da almak istiyorum ama koskoca istanbul anadolu yakasındaki mağazalarında doğru düzgün ürün ve stok yok. 1-2 deneyip uygun bedeni bulsam, internetten vereceğim siparişi.

canım biz yaz gebesi olacağız, pantolon bir tane lazım da,
daha çok tay + tunik veya elbiseye yönelmeni tavsiye ederim.
ben geçenkinde 2 elbise ile yazı geçirmiştim, sürekli yıkıyorsun deforme oluyor ama olsun yani :)

allah nasip ederse ben de ramazandan sonra elbiseler almak istiyorum onlarla geçirelim temmuz ağustosu hayırlısıyla..
şimdilik siyah ve açık renk bir kaç gebe pant. aldım işte falan onu giyiyorum.. haftasonu için de kot aldım yine.
üst hiç almadım :)

Kızlar rüyamda aşırı kanamam olnuştu gercek gibiydi. O kadar coktuki bebeğimi kaybedeceğimi düşündüm hatta size yazıyorumkanam oldugunu .
Bir öncekiyasadığım olayın etkisinden kurtulamıyorum
Bugünde bende doğum yapıyordum oğlum ve eşim kapıda bekliyorlardı onları görünce duygulandim ağladım çok duygusaldı uyandım duygulandim tekrar gerçekten agladim :)

kızlar merhaba;

ilk doğan oğluma Çilek marka bebek odası takımı almıştım ama teşhirden. (uygun fiyatlıydı, erkek çocuğundan çok kız çocuğuna daha iyi gidebilir, lila renkte)

hiç bir sorunu yok, çiziği falan yok, sadece gardrobun ayaklarında dengesizlik var, bir tanesinin altına karton koyarak dengeliyorum.
Yeniden taşınma durumumuz sebebiyle bazı eşyaları elden çıkaracağım.
Bu takımı da ihtiyacı olan birine vermek istiyorum.
Bir ay sonra boşa çıkacak.

Gebzede oturuyorum.
Nakliyatı alan kişiye ait olacak şekilde maddi beklenti olmadan vereceğim.
Sizin veya tanıdığınız birinin ihtiyacı olursa fotoğraflarını çekip gönderebilirim.

Aklınızda bulunsun.

ben eski hamileliğimden kalma bir pantolonum var, baya eskidi ama onu giyiyorum,
bir de özendiğim için bunda salopet aldım,
şimdilik bu kadar :)

kızlar eski hamileliğimde ilerleyen dönemde şöyle bir olay başıma geldi.

yolda yürüyorum, hapşurdum baya şiddetli şekilde, ve alttan neredeyse bir su bardağı kadar su geldi, suyum geldi sanıp doktora gittim, suda azalma yok dedi, ebeye de danıştım ama çiş kaçırma durumu da olabilir dedi,
ama çiş gibi kokmamıştı da.

neyse o zaman bir kez başıma gelmişti.

şimdikinde 2 kez başıma geldi şimdiden, ama o kadar fazla su gelmedi, bakıyorum kokuyor mu diye, kokmuyor da, bebeğin suyu değildir umarım.

bir de ebe şey demişti, çiş kaçırma problemi ise normal doğumu tavsiye etmem.

cheesecake30
ben bebek bakımı ile ilgili pek bilgi sahibi olmadığım için Tracy Hogg'ın kitabını almıştım bebek bakımı konusunda bilgilenmek için eski hamileliğimde.

pedagojik olarak da;
Haluk Yavuzer'in bazı kitaplarını edinmiştim.

Adem Güneş'in sitesini de karıştırırım arada.

canım ben ilkini 20de hissettim, o zaman da forumu takip ediyordum, herkes hissetmişti bende tık yok, ama meğer benim bebiş sakin bir bebekmiş, çok hareketli değildi hiç bir zaman.

Sonraki hamileliklerde daha erken hissedilebiliyormuş, ben de şöyle bir araştırdım ama 16. haftadan önce anne hissettiğini iddia etse bile o bebek değildir diyor bir çok uzman. en erken 16. haftayı işaret ediyorlar. zaten mantıklısı da o, 9-10 gr lik bir bebek nasıl hissedecek bir vurma yapabilir ki.
kilo aldığını da hesaba katarsak belki senin hissetmen bir kaç hafta daha geç olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…