kızlar eski hamileliğimde ilerleyen dönemde şöyle bir olay başıma geldi.
yolda yürüyorum, hapşurdum baya şiddetli şekilde, ve alttan neredeyse bir su bardağı kadar su geldi, suyum geldi sanıp doktora gittim, suda azalma yok dedi, ebeye de danıştım ama çiş kaçırma durumu da olabilir dedi,
ama çiş gibi kokmamıştı da.
neyse o zaman bir kez başıma gelmişti.
şimdikinde 2 kez başıma geldi şimdiden, ama o kadar fazla su gelmedi, bakıyorum kokuyor mu diye, kokmuyor da, bebeğin suyu değildir umarım.
bir de ebe şey demişti, çiş kaçırma problemi ise normal doğumu tavsiye etmem.
kızlar selamlar, iyi haftalar olsun
kıyafet konusunda ben bi siyah pantalon aldım kendime işte giymek için, arkadaşlarda salopet ve ince kot pantalon almışlardı sağolsunlar. 2 tane hamile tişörtüm var ama kendi tişörtlerimde bol olduğu için onları giyebiliyorum. hamile ürünlerinin hepsi lcw'den. hatta bu haftasonu bide lacivert pantalon alırım diye düşünüyorum. ben elbise giysemde tayt gitmeden giyemem bacaklar tombik olduğundan pişik oluyo hemen. annemle gezerken göğüs altından lastikli ince şifon bi elbise aldık bide aynı tarzda bendede var zaten elbise yeter diye düşünüyorum şimdilik ama tişört alıcam düz bulabilirsem daah şahane yoksa erkek reonlarına bakıcam valla :)
büyük çamaşırcılarda belki olabilir canım bakıcam bende. evdeki uzun tayları falan giyiyorum bazen ben bel kısımları gevşek biraz göbeğin altında bırakıyorum rahat oluyo ama şimdilik tabiicanım bu elbise altına giymeye kısa tayt bulabilirsen bana da yaz.
hamile ürünü olarak bulamadım ben bir türlü, hep uzun taytlar var ya da kapri şeklinde.
büyük çamaşırcılarda belki olabilir canım bakıcam bende. evdeki uzun tayları falan giyiyorum bazen ben bel kısımları gevşek biraz göbeğin altında bırakıyorum rahat oluyo ama şimdilik tabii
bide bana doktorum çatlak için krem vs önermedi. şimdilik 2-3 günde bir zeytinyağı kullanıyorum. karnın büyüdükçe her gün kullanmaya başlıycaksın dedi. zeytinyağının kokusu rahatsız ederse arko yada nivea kremde kullanabilirsin dedi. banada mantıklı geldi açıkçası önemli olan nemlendirmek cildi. niveanın duşta nemlendiricisini alıcam, annemde kullandım çok memnun kaldım. bide zeytinyağına devam zaten. arada aklıma geldikçe iş yerinde yine nivea nemlendirici sürüyorum göbeğime :)
ben daha hiç almadım, destekli kullanıyorum normalde, evde yanlışlıkla bol aldığım, yada gevşemiş büyümüşler vardı onları kullanıyorum şimdilik ama onlardanda taşıyolar sanki. 1 beden büyük emzirme sütyeni almayı planlıyorum yakın zamanda inşallahKızlar herkes dış giyim mevzusunda konuşmuş. Bir ben mi member sıkıntısı yaşıyorum yahu sütyen öldürüyor beni ya yok mu çözüm her ay yenisini mi alıyorsunuz
Kızlar herkes dış giyim mevzusunda konuşmuş. Bir ben mi member sıkıntısı yaşıyorum yahu sütyen öldürüyor beni ya yok mu çözüm her ay yenisini mi alıyorsunuz
canım bepanten de deneyebilirsin, ben bayılıyorum ona, oğluma almıştım ben kullanıyorum :)
ama göbeğime bir şey sürmüyorum, çatlak konusunda ilkinde çok araştırdım ama çatlayacağı varsa çatlıyor kararına vardım.
elbette kaşıntı olmasın vs diye nemlendirdim.
ama zaten bebeğim çok kiloluydu, o göbeğin çatlamadan durmasına imkan yoktu
Kizlar aglamaktan gözlerim yaniyor artikdoktordan geldim, bebek aşağı inmis, düşük tehliken var dedi. Yaticakmisim, haftaya kadar bekle bakicaz dedi. Tekrar yukari cikar İnsaallah. Progestani sabah aksama cikardi fitil olarak, boyle bebegi asagi inen sonra yukari cikan varmi aranizda
canım çok geçmiş olsun, doktorun tavsiyesinden çıkma ve üzme kendini. her üzüntü rahim kasılmasına neden olur unutma, dua et bizde edelim inşallah haftaya güzel haberlerle gelirsin. Rabbim şifa versinKizlar aglamaktan gözlerim yaniyor artikdoktordan geldim, bebek aşağı inmis, düşük tehliken var dedi. Yaticakmisim, haftaya kadar bekle bakicaz dedi. Tekrar yukari cikar İnsaallah. Progestani sabah aksama cikardi fitil olarak, boyle bebegi asagi inen sonra yukari cikan varmi aranizda
bepanthane i sormadım ama ilaç firmasında çalışıyorum, kullandığımız programdan baktım gebelikte geniş alana uygulanmaktan kaçınılmalıdır diyo ondan kullanmadım. en doğalı zeytinyağı sanırım
Eki Görüntüle 1824722
bende normal içerikli zannediyodum ama gebelikteki uyarısı düşündürdü beni hiç kullanmıyorum. rica ederim canımcanım sağolasın.
bilmiyordum.
ben bepanteni normal nemlendirici olarak kullanıyorum şu anda.
karnım büyüğünce nemlendirici kullanırım dönem dönem, ama dediğim gibi çatlak önleyici düşünmüyorum.
16 haftadan sonra düşük olabilirmiymiş ilk defa duyuyorum sıkma canını yukarı çıkar bence bu hafta bol bol yat rabbim büyükKizlar aglamaktan gözlerim yaniyor artikdoktordan geldim, bebek aşağı inmis, düşük tehliken var dedi. Yaticakmisim, haftaya kadar bekle bakicaz dedi. Tekrar yukari cikar İnsaallah. Progestani sabah aksama cikardi fitil olarak, boyle bebegi asagi inen sonra yukari cikan varmi aranizda
en büyük tecrübesiz olarak :) 2. ya da 3. bebiş bekleyen annelerden rica ediyoruz alınması gereken elzem şeyleri yeni topiğimize eklesinler di miCanım bende dayanamicam 20 gün daha ya birde göbek deligimin içinde semsert sarı birsey büyüyor devamlı açıkçası ondan korktum enfeksiyonmu diye. Alamiyorumda çok acıtıyor bi zarar vermeyim dedim. Böylece bir bahanem olmuş oldu :) pazartesi dr niye geldin dicek, ama dicem söz bebeği hissedince bu kadar sık gelmicem diye.. Birde cinsiyet soylermi bakalım.
Canım supersin, bizim gibi tecrübesiz annelere yol gösterici olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?