2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
günaydın kızlar :) dün hiç giremedim bizde de bahar temizliği var hazır eşimi yakalamışken aradan çıkaralım dedim bitmedi ama az kaldı en azından

cnm çok geçmiş olsun ... rutin kontrolde mi farkedildi.. ilaç verdi mi dr? evet sen dinlen kendini toparlayacaktır rahim inşallah

Canım belirtin var mıydı ??
Allahın izniyle hiç birsey olmaz inşallah

Bugünde bende doğum yapıyordum oğlum ve eşim kapıda bekliyorlardı onları görünce duygulandim ağladım çok duygusaldı uyandım duygulandim tekrar gerçekten agladim :)
AY BENDE DÜN GECE DOĞUM YAPTIM KARNIMDA BEBEĞİN AĞLAMA SESİNİ DUYUYORUM SUSTURMAK İÇİN DOĞURUP KUCAĞIMA ALIYORUM KIZIM OLUCAK ALLAH NASİP EDERSE AMA DOĞURDUĞUM BEBEK ERKEKTİ

bayan diyet çok geçmiş olsun isnlh bol bol dinlenirsen düzelir ayaklarının altına yastık koy uzan yukarı çıkar inslh.karşı komşuma da öyle demişler sürekli yatmış şimdi oğlu kocaman inslh düzelir üzülme sakin.
belirti varmiydi nasıl ortaya çıktı yada neden olmuş acaba ?

kızlar ya benimde 3 gündür sarımtırak akintim var normalde yoktu bukadar acaba bi sorun mu var benim gibi olan varmı çok korkuyorum.inslh normaldir.çok şu içemiyorum bu aralar ondan mi acaba

kızlar ya benimde 3 gündür sarımtırak akintim var normalde yoktu bukadar acaba bi sorun mu var benim gibi olan varmı çok korkuyorum.inslh normaldir.çok şu içemiyorum bu aralar ondan mi acaba
akıntı rengi beyaz veya şeffaf değilse ve koku varsa doktora gitmekte fayda var vajinal enfeksiyon olabilir bu dönemde boşlanacak şeyler değil bunlar

AY BENDE DÜN GECE DOĞUM YAPTIM KARNIMDA BEBEĞİN AĞLAMA SESİNİ DUYUYORUM SUSTURMAK İÇİN DOĞURUP KUCAĞIMA ALIYORUM KIZIM OLUCAK ALLAH NASİP EDERSE AMA DOĞURDUĞUM BEBEK ERKEKTİ
bende geçen gece rüyamda sokak ortasında doğumdur, arkadan geçen bi teyze gelişinden belli erkek bu dedi ama ben kendim doğruup göğsüme yatırınca göremedim cinsiyetini. sadece sapsarı saçları ve kaşları olan çok güzel bir bebekti. biraz küçüktü sadece sanki ama banada öyle gelmiş olabilir

bayan diyet cok gecmis olsun,allah acil sifalar versn.kendi doktorun disinda baska dr a da git bence.bana devletteki dr icte kanama var azicik dedi. Ozeldeki dr o birlesme noktasi bak 1 haftaya yok olacak dedi.oyle de oldu allahin izniyle.

İNŞALLAH RUYADAKİLER GİBİ KOLAY DOĞURURUZ

Kizlar devler hastanesibe gittin test yaptirmak icin.
Ultrasondan bakti. Bebek iyi dedi.
Bana gostermedi ama nedense.
Guvenmeli miyim? Iyi midir bebegim :

bayan diyet korkma dicem ama ben yaklasik 3 aydir yatiorumm .Sdide kendi doktorun birakti beni plesanta çok asagida büyük risk dedi özel hastaneye gidoyodum tam teşekkullu universtiye yonlendirdi brni.simdilik sen sadece yat dinlen bi şey yapma 3 aydur yatan biri olarak konusuyorum bunu... Asil kritik noktada 20. Haftalarda yukari cikmamamsiymis.. Yapacagin tek şey yatmakk başka cidden yalcak bisey yok maalesef;((

E="besyo_86, post: 46313536, member: 676022"] bayan diyet korkma dicem ama ben yaklasik 3 aydir yatiorumm .Sdide kendi doktorun birakti beni plesanta çok asagida büyük risk dedi özel hastaneye gidoyodum tam teşekkullu universtiye yonlendirdi brni.simdilik sen sadece yat dinlen bi şey yapma 3 aydur yatan biri olarak konusuyorum bunu... Asil kritik noktada 20. Haftalarda yukari cikmamamsiymis.. Yapacagin tek şey yatmakk başka cidden yalcak bisey yok maalesef;(([/QUOTE]
Baska
Sagol canim dualrinizi bekliyorum.. Okadar cok bunaldim ki bunun tarfi yok cidden bide kendi dpktorumda birakinca iyice kotu oldum..simdi prof arioruz iyi

cnm çok geçmiş olsun ... rutin kontrolde mi farkedildi.. ilaç verdi mi dr? evet sen dinlen kendini toparlayacaktır rahim inşallah
Ben gittim doktora kasiklarim agrior ve iki gündür hiçbir kıpırtı yoktu korktum doktora gittim. O sırada cikti. Progestani sabah akşama çıkardı fitil olarak

Maşallah hayirli oldunSoğlusun canimmpost: 46314473, member: 661311"]Kızlaaaaar bizim de oğlumuz olacakmışİnşallah hep birlikte sağlıkla alırız minnoşları kucağımızaa[/QUOTE]
Masallah hayirli olsun oglusun canimm

Baska

Sagol canim dualrinizi bekliyorum.. Okadar cok bunaldim ki bunun tarfi yok cidden bide kendi dpktorumda birakinca iyice kotu oldum..simdi prof arioruz iyi[/QUOTE]
Rabbim hakkınızda hayırlı olan doktor ile karşılaştırsın inşallah, şimdi hafta hafta hamilelik bilgileri ini okurken gördüm özellikle ilk gebeliğinizse plesantanın yukarı çıkması için biraz daha sabredin yazıyordu

Slm kizlar bugun deli bas donmesiyle uyandim kahvaltiyi zor hazirladim sonra asm takibi vardi oraya gittim tansiyonum sürünüyor 9 4 olmus tuzlu ayran falan biraz iyiyimde basim catliyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…