cnm çok geçmiş olsun ... rutin kontrolde mi farkedildi.. ilaç verdi mi dr? evet sen dinlen kendini toparlayacaktır rahim inşallahKizlar aglamaktan gözlerim yaniyor artikdoktordan geldim, bebek aşağı inmis, düşük tehliken var dedi. Yaticakmisim, haftaya kadar bekle bakicaz dedi. Tekrar yukari cikar İnsaallah. Progestani sabah aksama cikardi fitil olarak, boyle bebegi asagi inen sonra yukari cikan varmi aranizda
Canım belirtin var mıydı ??Kizlar aglamaktan gözlerim yaniyor artikdoktordan geldim, bebek aşağı inmis, düşük tehliken var dedi. Yaticakmisim, haftaya kadar bekle bakicaz dedi. Tekrar yukari cikar İnsaallah. Progestani sabah aksama cikardi fitil olarak, boyle bebegi asagi inen sonra yukari cikan varmi aranizda
AY BENDE DÜN GECE DOĞUM YAPTIM KARNIMDA BEBEĞİN AĞLAMA SESİNİ DUYUYORUM SUSTURMAK İÇİN DOĞURUP KUCAĞIMA ALIYORUM KIZIM OLUCAK ALLAH NASİP EDERSE AMA DOĞURDUĞUM BEBEK ERKEKTİBugünde bende doğum yapıyordum oğlum ve eşim kapıda bekliyorlardı onları görünce duygulandim ağladım çok duygusaldı uyandım duygulandim tekrar gerçekten agladim :)
akıntı rengi beyaz veya şeffaf değilse ve koku varsa doktora gitmekte fayda var vajinal enfeksiyon olabilir bu dönemde boşlanacak şeyler değil bunlarkızlar ya benimde 3 gündür sarımtırak akintim var normalde yoktu bukadar acaba bi sorun mu var benim gibi olan varmı çok korkuyorum.inslh normaldir.çok şu içemiyorum bu aralar ondan mi acaba
bende geçen gece rüyamda sokak ortasında doğumdur, arkadan geçen bi teyze gelişinden belli erkek bu dedi ama ben kendim doğruup göğsüme yatırınca göremedim cinsiyetini. sadece sapsarı saçları ve kaşları olan çok güzel bir bebekti. biraz küçüktü sadece sanki ama banada öyle gelmiş olabilirAY BENDE DÜN GECE DOĞUM YAPTIM KARNIMDA BEBEĞİN AĞLAMA SESİNİ DUYUYORUM SUSTURMAK İÇİN DOĞURUP KUCAĞIMA ALIYORUM KIZIM OLUCAK ALLAH NASİP EDERSE AMA DOĞURDUĞUM BEBEK ERKEKTİ
İNŞALLAH RUYADAKİLER GİBİ KOLAY DOĞURURUZbende geçen gece rüyamda sokak ortasında doğumdur, arkadan geçen bi teyze gelişinden belli erkek bu dedi ama ben kendim doğruup göğsüme yatırınca göremedim cinsiyetini. sadece sapsarı saçları ve kaşları olan çok güzel bir bebekti. biraz küçüktü sadece sanki ama banada öyle gelmiş olabilir
Sagol canim dualrinizi bekliyorum.. Okadar cok bunaldim ki bunun tarfi yok ciddenHayırlı haftalar Ekim anneleri.besyo_86 ve bayan diyet Rabbim şifanızı versin bebişiniz sıkı sıkı tutunsun size inşallah, öyle deyin onlara. Bugün ü saymazsam iki gün sonra bebeğimi görmeye gideceğim inşallah özledim mıncırığımı Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah
Ben gittim doktora kasiklarim agrior ve iki gündür hiçbir kıpırtı yoktu korktum doktora gittim. O sırada cikti. Progestani sabah akşama çıkardı fitil olarakcnm çok geçmiş olsun ... rutin kontrolde mi farkedildi.. ilaç verdi mi dr? evet sen dinlen kendini toparlayacaktır rahim inşallah
BaskaE="besyo_86, post: 46313536, member: 676022"]bayan diyet korkma dicem ama ben yaklasik 3 aydir yatiorumm .Sdide kendi doktorun birakti beni plesanta çok asagida büyük risk dedi özel hastaneye gidoyodum tam teşekkullu universtiye yonlendirdi brni.simdilik sen sadece yat dinlen bi şey yapma 3 aydur yatan biri olarak konusuyorum bunu... Asil kritik noktada 20. Haftalarda yukari cikmamamsiymis.. Yapacagin tek şey yatmakk başka cidden yalcak bisey yok maalesef;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?