- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
cnm iyi gelicek sen kullan ve dinlen.. çok geçmiş olsun cnm..Ben gittim doktora kasiklarim agrior ve iki gündür hiçbir kıpırtı yoktu korktum doktora gittim. O sırada cikti. Progestani sabah akşama çıkardı fitil olarak
cnm hayırlı olsun oğluş.. sağlıkla gelsin inşKızlaaaaar bizim de oğlumuz olacakmışİnşallah hep birlikte sağlıkla alırız minnoşları kucağımızaa
Hiiiii bende de aşırı kasık ağrısı varKızlar hepiniden Allah razı olsun. Doktor bana kasiklarin agrimiyormu senin, bu çocuk aşağı inmiş kasiklarina baski yapmiyormu dedi. Benimde kasık ağrım çöktü o yüzden gittim. Bide kipirtilari kaybolmuştu. Ben haftasonu pikniğe gittim arabada langir lungur çok salladı, ondan oldu sanırım. İnşaallah geçer yukarı çıkarhepimizin Rabbim yardimcisi olsun
Merhaba banada doktor 3 hafta önce plesantan aşağıda dikkat etmen lazım dedi bende dikkat ettim çarşamba randevum var inş.yukarı çıkmıştır moralini yüksek tut bu konuyu çık araştırdım birçok kişinin sonradan yukarı çıkıyormuş ben o yüzden moralimi hiç bozmadım strese girmeyip dinlendim bol bolKizlar aglamaktan gözlerim yaniyor artikdoktordan geldim, bebek aşağı inmis, düşük tehliken var dedi. Yaticakmisim, haftaya kadar bekle bakicaz dedi. Tekrar yukari cikar İnsaallah. Progestani sabah aksama cikardi fitil olarak, boyle bebegi asagi inen sonra yukari cikan varmi aranizda
Canım her kasik ağrısı aynı degildr çünkü rahim büyüdüğü içinde çok ağrı olurBEBEK NE ZAMAN KARIN KISMINA ÇIKIYOR KIZLAR BENİM HALA SAĞ KASIĞIN BİR TIK ÜSTÜNDE
İnsaallah canım. İlaç ne kullandinMerhaba banada doktor 3 hafta önce plesantan aşağıda dikkat etmen lazım dedi bende dikkat ettim çarşamba randevum var inş.yukarı çıkmıştır moralini yüksek tut bu konuyu çık araştırdım birçok kişinin sonradan yukarı çıkıyormuş ben o yüzden moralimi hiç bozmadım strese girmeyip dinlendim bol bol
aynen canım banada kanama olursa gel dedi istirat vermedi benim doktorda başarılı bir doktor %90 5. aydan sonra yukarı çıkıyormuş bu durumda olanların bebekleri inş.bizimkilerde çıkar ben rapor gerekir mi istirat gerekir mi dedim yok gerekmez dedibesyo_86 bayan diyet kızlar benim bebeğimde iki haftadr aşağıda iki farklı doktora gittim ikisi de ilk gebeliğin kendini yukarı çeker dediler çekmezse nolur dye ikisine de sordm 6. Ayda çekmemiş olrsa istirahatle bitirirsn hamileliği ve sezaryan olrsn dediler ikisi de. Ve biri yılların hocası her sene amerikaya seminerlere giden bi hoca yani kendi doktorum olan. Ve kendi dokttorm bana rahat ol sen suyu yerinde iyi bebeğin kendini çeker diyo. Ağrın olr demedi bana kanaman olrsa hemen gel dedi sadce. Allah allah beni iki doktor da endişelendrmedi hiç şaşırdm
Her ağrı aynı değildir canım. Rahim büyüdüğü icinde agrirHiiiii bende de aşırı kasık ağrısı var
Batma vs vajinalagrıda var. Doktor birsey demedi
ilaç vermedi rahattı rapor istirat vermedi marjinal previa dedi plasenta aşağıdaymış ama şimdi daha iyi hissediyorum ağır kaldırmadım ev işi falan yapmadım yormadım kendimi çarşamba randevum var inş.çıkmıştırİnsaallah canım. İlaç ne kullandin
Yanlış oldu cnm baskasina yaziordum pardonCanım her kasik ağrısı aynı degildr çünkü rahim büyüdüğü içinde çok ağrı olur
Bu haftalarda herkesin asagida oluyor plesentasi diye duymustum,20.haftadan sonra cikmasi ya da cikmis olmasi bekleniyor sanirim.Canim gelmis gecmis olsun,ben de 23 Nisan provalarinda ayakta kalmistim baya ertesi gün bir sanci,kramp kasiklarimda aksami da acik kahverengi leke geldi,sorduk dr'a olabilir bu haftalarda rahim buyuyor,plesenta yukari cikiyor,kendini yorma,uzan dinlen dedi.Ben zaten bu gebeligime kanama Ve sonrasinda kahverengi lekelerle basladim,Allah yardimcimiz olsun,Insallah saglicakla aliriz minnoslari kucagimiza.Kızlar hepiniden Allah razı olsun. Doktor bana kasiklarin agrimiyormu senin, bu çocuk aşağı inmiş kasiklarina baski yapmiyormu dedi. Benimde kasık ağrım çöktü o yüzden gittim. Bide kipirtilari kaybolmuştu. Ben haftasonu pikniğe gittim arabada langir lungur çok salladı, ondan oldu sanırım. İnşaallah geçer yukarı çıkarhepimizin Rabbim yardimcisi olsun
Oraya da bak canım kesinlikle@melek1212acikcay ayy lcw ye baktım da pantolan kumaşı çok sert geldi canım malum sıcaklar artacak yumuşak kumaş arıyorum defactoya bakmadım
BENDE ANORMAL Bİ KASIK AĞRISI YOK CANIM ÇOK YÜRÜSEM BİRAZ AĞRIYOCanım her kasik ağrısı aynı degildr çünkü rahim büyüdüğü içinde çok ağrı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?