2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar hepiniden Allah razı olsun. Doktor bana kasiklarin agrimiyormu senin, bu çocuk aşağı inmiş kasiklarina baski yapmiyormu dedi. Benimde kasık ağrım çöktü o yüzden gittim. Bide kipirtilari kaybolmuştu. Ben haftasonu pikniğe gittim arabada langir lungur çok salladı, ondan oldu sanırım. İnşaallah geçer yukarı çıkar hepimizin Rabbim yardimcisi olsun

Hiiiii bende de aşırı kasık ağrısı var
Batma vs vajinalagrıda var. Doktor birsey demedi

BEBEK NE ZAMAN KARIN KISMINA ÇIKIYOR KIZLAR BENİM HALA SAĞ KASIĞIN BİR TIK ÜSTÜNDE

Merhaba banada doktor 3 hafta önce plesantan aşağıda dikkat etmen lazım dedi bende dikkat ettim çarşamba randevum var inş.yukarı çıkmıştır moralini yüksek tut bu konuyu çık araştırdım birçok kişinin sonradan yukarı çıkıyormuş ben o yüzden moralimi hiç bozmadım strese girmeyip dinlendim bol bol

besyo_86 bayan diyet kızlar benim bebeğimde iki haftadr aşağıda iki farklı doktora gittim ikisi de ilk gebeliğin kendini yukarı çeker dediler çekmezse nolur dye ikisine de sordm 6. Ayda çekmemiş olrsa istirahatle bitirirsn hamileliği ve sezaryan olrsn dediler ikisi de. Ve biri yılların hocası her sene amerikaya seminerlere giden bi hoca yani kendi doktorum olan. Ve kendi dokttorm bana rahat ol sen suyu yerinde iyi bebeğin kendini çeker diyo. Ağrın olr demedi bana kanaman olrsa hemen gel dedi sadce. Allah allah beni iki doktor da endişelendrmedi hiç şaşırdm

İnsaallah canım. İlaç ne kullandin

aynen canım banada kanama olursa gel dedi istirat vermedi benim doktorda başarılı bir doktor %90 5. aydan sonra yukarı çıkıyormuş bu durumda olanların bebekleri inş.bizimkilerde çıkar ben rapor gerekir mi istirat gerekir mi dedim yok gerekmez dedi

Kizlar cok moralim bozuk abim bosaniyo ve psikolojisi bozuldugu icin hastanede yatiyo uyku ilaci veriyolarmis sesi cok kotu geliyo annemler flnda kotu yani ben hem isten izin alamiyorum hemde esim orda ortam kotu gitme dedigi icin gidemedim abim cikinca hep birlikte yanima gelcekler ama bi haftadir ne uyuyorum nede moralimi duzeltebiliyorum insallah bebegim etkilenmiyodur cunku esime de soleyemiyorum cok destekcimiz ama dogal olarak bebek icin endiseleniyo sizden ricam dua eder misiniz sikintili gunlerden tez zamanda cikalim insallah

Bu haftalarda herkesin asagida oluyor plesentasi diye duymustum,20.haftadan sonra cikmasi ya da cikmis olmasi bekleniyor sanirim.Canim gelmis gecmis olsun,ben de 23 Nisan provalarinda ayakta kalmistim baya ertesi gün bir sanci,kramp kasiklarimda aksami da acik kahverengi leke geldi,sorduk dr'a olabilir bu haftalarda rahim buyuyor,plesenta yukari cikiyor,kendini yorma,uzan dinlen dedi.Ben zaten bu gebeligime kanama Ve sonrasinda kahverengi lekelerle basladim,Allah yardimcimiz olsun,Insallah saglicakla aliriz minnoslari kucagimiza.
besyo_86 canim Sana en son yine yat dinlen mi demisti Ben orayi kacirmisim.Cok cok gecmis olsun,insallah gecer bu gunlerde guzel gunler goruruz yavrularimiz kucagimizda insallah.Yormicaz kendimizi,dinlencez Bol Bol hep beraber.

bayan diyet canım geçmiş olsun bende de o tarz korkular var epey bi zamandır karnıma ve rahmime sancı girip çıkıyodu dün geceden beride sanki sağ kasığıma taş oturmuş gibi hissediyorum bide acayip evhamlıyım dra 10 günüm var eşimde senin yerine ben doğurdum artık yeter deyip gününde gidelim diyo şaştım açıkçası
ama herşey rabbimden tabiki sabredip dua edicez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…