korkma canim o zaman zaten doktor ultasona girdinde soyler sana amniyion sivin nasil bende normaldir senin akintinCanim masallah yavrularina :) ikizler hep oyle oluyor ya biri minik biri daha iri :)
Canim su gibi olan.az geliyor aslinda ayakta cok durunca geliyor. Insallah.normaldir
ınsallah hersey yolundadır. En son gecen hafta pazartesı gıttım hersey yolunda dedı aa ınsallah oyledırkorkma canim o zaman zaten doktor ultasona girdinde soyler sana amniyion sivin nasil bende normaldir senin akintin
erken zaten doktorum 40+2ye kadar her hafta kontrolle dogum surecini takip etti 40 hafta dolunca bebis bir hafta daha bekler gelisimi tamamladi ama normal dogum olmaz dedi ve bence de doğru bir karardı 3760 gr 52 ve gayet kolay bir dogum oldu38 bana erken geliyor ya, eğer bir sorun yoksa.
39 bitmeli en azından.
Önce 1 kız 1 erkek sonra 2 kız gibi en son iki erkek :)canım yaa ben fazla takip edemiyorum ama sana iki kız demişlerdi ilk tahminde dimi öyle hatırlıyorum iki erkek mi olmuşş maş:).
şanslısın ne güzle bulmuşsnuz, ismiyle yaşasın annesi :)
Teşekkürler cnm. Benimde su gibi akıntım vardı dr baktı iyi suları bebeklerin dedi.Canim masallah yavrularina :) ikizler hep oyle oluyor ya biri minik biri daha iri :)
Canim su gibi olan.az geliyor aslinda ayakta cok durunca geliyor. Insallah.normaldir
ay ne tatlı ismi varmış alayım onu da :)
evet cani normal doktorumun ultrasonla gostermedi kendsni sounda 2 gun once obstretik ultrasonda kizi olucagin oyrendm cok sukur rabbimeınsallah hersey yolundadır. En son gecen hafta pazartesı gıttım hersey yolunda dedı aa ınsallah oyledır
senın cınsıyet bellı mı
zaten adı üstünde doğumun normali o keşke herkes normale musait olsada bebegimizi ilk biz görüp en fazla 2 saat sonra ayaklansak ama malesef durumlar elvermeyince sezeryan olup en son biz görebiliriz sağlıkla dogsunlarda en son görelim sonra nasıl olsa hep biz görcez :) benim 20 haftalık kaybettiğim bebegimde doktor normale musait değil kemik yapın 500 gram in üstü çıkmaz demişti eğer yine öyleyse sezeryan kesin gibi ama ben komple uyutun dicem hiçbir şey hissetmek istemiyorumBir kac gun gozlemliyim bakalim.ne olacak :/
Sor bakalim.canim ne diyecek senin.o olabilir evet :/bende hic onemsememistjm ama dunden beri.aklima takildi
Amin insallah. Bende normal dogum cok istiyorum insallah.bebegim icinde sagliklisi o olur ama sezeryan iyiyse bebegim icin.mecbur sezeryan tabi :/ ama her anne gibi bebegimi gormek istiyorum ama sezeryan sirasinda uyanik olursam hissederim aciyi diye korkuyorum. Zaten parmagim kesilse kesigi gorsem basim donuyo.fena oluyorum hayirlisi bakalim :/
ben düşünüyorum araştırıcağım o konuyu bir akrabam yaptırdı yurtdışına gönderilen bir şirkette. Türkiye'de de saklayan yerler var faydalı birşey aslında çok ama maliyetli tabi.bebegin kordon kanını yahut kordon dokusunu saklatacak olanlar vaRMI aranızda ?? ilerde cıkabilcek bircok hastalıkta tedavi AMACLI kullanıiabiliyormus ..
benim ilk gebeliğim ama ben hissediyorum yakızlar en merak ettiğim şu
kaçıncı haftada hissediliyor bebişlerimiz
merakla bekliyorum ama henüz tık yok
bebektir canim aynisni de ben hiss edyorumbenim ilk gebeliğim ama ben hissediyorum yabağırsak hareketi falan değil tam bebeğimin olduğu yerde göbek deliğimin alt kısımlarında bebitomu hiisediyorum bazen sırt üstü yatıyorum elimle hafif bastırıyorum hareket ettiğini hissediyorum hatta bugünde saat 11 civarı baya hareket etti yaa:))))) böyle bir şey daha önce hiç hissetmemiştim kesin bebeğim yani bu
normali 40 ne kadar dursa kar ama olsun yasasında 32 ye bile razıyım yeterki daha önce gelmesin.. hastanede herkesin ayrı ayrı sorunu var kiminin suyu az kiminin fazla kimi 41 hafta bitmiş gelmiyo bebegi kimi 35 haftada sancıyla gelmiş yapmış dogumunu 35 haftalık doğan 2 gün kalmış kuvez de çıkmış 40 haftalık doğan aglamamıs en az 10 gün kuvez de kalacak demişler. çeşit çeşit hikayeler bizim için hangi doğum şekli hayırlı olacaksa öyle dogsun en hayırlı zamanda gelsinler38 bana erken geliyor ya, eğer bir sorun yoksa.
39 bitmeli en azından.
benim ilk gebeliğim ama ben hissediyorum yabağırsak hareketi falan değil tam bebeğimin olduğu yerde göbek deliğimin alt kısımlarında bebitomu hiisediyorum bazen sırt üstü yatıyorum elimle hafif bastırıyorum hareket ettiğini hissediyorum hatta bugünde saat 11 civarı baya hareket etti yaa:))))) böyle bir şey daha önce hiç hissetmemiştim kesin bebeğim yani bu
normali 40 ne kadar dursa kar ama olsun yasasında 32 ye bile razıyım yeterki daha önce gelmesin.. hastanede herkesin ayrı ayrı sorunu var kiminin suyu az kiminin fazla kimi 41 hafta bitmiş gelmiyo bebegi kimi 35 haftada sancıyla gelmiş yapmış dogumunu 35 haftalık doğan 2 gün kalmış kuvez de çıkmış 40 haftalık doğan aglamamıs en az 10 gün kuvez de kalacak demişler. çeşit çeşit hikayeler bizim için hangi doğum şekli hayırlı olacaksa öyle dogsun en hayırlı zamanda gelsinler
ya hani ilk hamilelikte 20.haftadan önce hissedilmez derler benim ilk hamileliğim daha erken gibi geliyor ama yok anacım bu bebitom benim yabebektir canim aynisni de ben hiss edyorum
evet banada öyle diyorlar ama ben eminim bu bebeğimin hareketi.çünkü elimle hafif bastırdığımda hafif biraz sert bir şey kayıyor gibi oldu.çok yumuşak ılık bir şey bu hissettiğim.oy ne güzel erkenden başlamışsın ya bana 5 aylıkken hissedersin diyorlar
bende merakımdan bazen bastırıyorum ama tık yok yani inşallah diyorum
iş yerinde değil ilk evde hissederim çığlık falan atmıyım
cnm takip edemiyorum bu ara senin dikisler noldu en son beklemedeydin sonrasini cok takip edemedimnormali 40 ne kadar dursa kar ama olsun yasasında 32 ye bile razıyım yeterki daha önce gelmesin.. hastanede herkesin ayrı ayrı sorunu var kiminin suyu az kiminin fazla kimi 41 hafta bitmiş gelmiyo bebegi kimi 35 haftada sancıyla gelmiş yapmış dogumunu 35 haftalık doğan 2 gün kalmış kuvez de çıkmış 40 haftalık doğan aglamamıs en az 10 gün kuvez de kalacak demişler. çeşit çeşit hikayeler bizim için hangi doğum şekli hayırlı olacaksa öyle dogsun en hayırlı zamanda gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?