2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim masallah yavrularina :) ikizler hep oyle oluyor ya biri minik biri daha iri :)

Canim su gibi olan.az geliyor aslinda ayakta cok durunca geliyor. Insallah.normaldir
korkma canim o zaman zaten doktor ultasona girdinde soyler sana amniyion sivin nasil bende normaldir senin akintin

38 bana erken geliyor ya, eğer bir sorun yoksa.
39 bitmeli en azından.
erken zaten doktorum 40+2ye kadar her hafta kontrolle dogum surecini takip etti 40 hafta dolunca bebis bir hafta daha bekler gelisimi tamamladi ama normal dogum olmaz dedi ve bence de doğru bir karardı 3760 gr 52 ve gayet kolay bir dogum oldu

Kizlar dun bizde gorduk oglusumuzu cok sukur gelisimi iyi progestani biraktim artik sadece vitaminler var icmem gereken 31 mayisa ayrintili icin gun aldik tam 27 gun var insana uzun geliyor ama saglikli olunca da artik sik gitmek istemiyorum zaten allah nasip ederse hareketlerini normal hissedince zaten ona odaklanir gitmek istemeyiz die dusunuyorumbide hala arada kusuyorum heralde tamamen gecti die bise yok

Canim masallah yavrularina :) ikizler hep oyle oluyor ya biri minik biri daha iri :)

Canim su gibi olan.az geliyor aslinda ayakta cok durunca geliyor. Insallah.normaldir
Teşekkürler cnm. Benimde su gibi akıntım vardı dr baktı iyi suları bebeklerin dedi.

ınsallah hersey yolundadır. En son gecen hafta pazartesı gıttım hersey yolunda dedı aa ınsallah oyledır
senın cınsıyet bellı mı
evet cani normal doktorumun ultrasonla gostermedi kendsni sounda 2 gun once obstretik ultrasonda kizi olucagin oyrendm cok sukur rabbime

zaten adı üstünde doğumun normali o keşke herkes normale musait olsada bebegimizi ilk biz görüp en fazla 2 saat sonra ayaklansak ama malesef durumlar elvermeyince sezeryan olup en son biz görebiliriz sağlıkla dogsunlarda en son görelim sonra nasıl olsa hep biz görcez :) benim 20 haftalık kaybettiğim bebegimde doktor normale musait değil kemik yapın 500 gram in üstü çıkmaz demişti eğer yine öyleyse sezeryan kesin gibi ama ben komple uyutun dicem hiçbir şey hissetmek istemiyorum

bebegin kordon kanını yahut kordon dokusunu saklatacak olanlar vaRMI aranızda ?? ilerde cıkabilcek bircok hastalıkta tedavi AMACLI kullanıiabiliyormus ..
ben düşünüyorum araştırıcağım o konuyu bir akrabam yaptırdı yurtdışına gönderilen bir şirkette. Türkiye'de de saklayan yerler var faydalı birşey aslında çok ama maliyetli tabi.

kızlar en merak ettiğim şu
kaçıncı haftada hissediliyor bebişlerimiz
merakla bekliyorum ama henüz tık yok
benim ilk gebeliğim ama ben hissediyorum ya bağırsak hareketi falan değil tam bebeğimin olduğu yerde göbek deliğimin alt kısımlarında bebitomu hiisediyorum bazen sırt üstü yatıyorum elimle hafif bastırıyorum hareket ettiğini hissediyorum hatta bugünde saat 11 civarı baya hareket etti yaa:))))) böyle bir şey daha önce hiç hissetmemiştim kesin bebeğim yani bu

bebektir canim aynisni de ben hiss edyorum

38 bana erken geliyor ya, eğer bir sorun yoksa.
39 bitmeli en azından.
normali 40 ne kadar dursa kar ama olsun yasasında 32 ye bile razıyım yeterki daha önce gelmesin.. hastanede herkesin ayrı ayrı sorunu var kiminin suyu az kiminin fazla kimi 41 hafta bitmiş gelmiyo bebegi kimi 35 haftada sancıyla gelmiş yapmış dogumunu 35 haftalık doğan 2 gün kalmış kuvez de çıkmış 40 haftalık doğan aglamamıs en az 10 gün kuvez de kalacak demişler. çeşit çeşit hikayeler bizim için hangi doğum şekli hayırlı olacaksa öyle dogsun en hayırlı zamanda gelsinler

oy ne güzel erkenden başlamışsın ya bana 5 aylıkken hissedersin diyorlar
bende merakımdan bazen bastırıyorum ama tık yok yani inşallah diyorum
iş yerinde değil ilk evde hissederim çığlık falan atmıyım

canım orası öyle, benim yeğenim 35 haftalık doğdu düşün.
ben sadece planlı sezeryansa mesela kilolu bebek ya da normal doğum yapmak istememek gibi, 39. un bitmesini beklemek daha iyi diye söyledim.
yoksa acil durumda ona mı bakılır :)

bebektir canim aynisni de ben hiss edyorum
ya hani ilk hamilelikte 20.haftadan önce hissedilmez derler benim ilk hamileliğim daha erken gibi geliyor ama yok anacım bu bebitom benim ya eminim yani gaz olsa gaz olunca dışardan sesi duyuluyor bide böyle cızz gurrr eder gibi ses çıkartıyor benim bu hissettiğim öyle bir şey değil çok değişik bir şey daha yumuşakımsı bir şey bir şey yumuşak ılık ılık kayıyor gibi. oyy kurban olurum ben ona.

evet banada öyle diyorlar ama ben eminim bu bebeğimin hareketi.çünkü elimle hafif bastırdığımda hafif biraz sert bir şey kayıyor gibi oldu.çok yumuşak ılık bir şey bu hissettiğim.

O
cnm takip edemiyorum bu ara senin dikisler noldu en son beklemedeydin sonrasini cok takip edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…