2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yaa benim de işte kasılıyor karnım patlicak sanki korkuyorum

Hanimlar bu arada zeytinyağı icmek fetusun gelisimini hizlandiriyor diye yaziyor nette..ayrica eskiden ebeler dogum aninda zeytinyagi surerlermis.nette bir hafta kala surmeye baslayanlar var etkisi var midir sizce?

Yaa benim de işte kasılıyor karnım patlicak sanki korkuyorum
Canım anlıyorum seni ben geçen hafta çarşamba hastaneye yatmıstım ya pazar günü tuvalette bişeyler olmaya başladı içerden bişey etimi cekistiriyo sanki hemen anneme seslendim ağladım aglıcam bebeğe bişey oluyo sandım annem doktor çağırdı hemen kanama var mı dedi yok dedim tamam o zaman normal dedi serum bağladı geçti :) şimdi de arada oluyo artık korkmuyorum en ufak bi agrida nasıl panik yapıyorum anlatamam ama kan gormedigin sürece sakin ol diyo doktorlar

İyi geçicek canım gittin mi ne dedi?

Canım benek şimdilik iyi ama ense kalınlıgı hala yüksekmiş.
21. Haftada kalbine bakılacak. O zamana kadar belirsiz yani. Çıktıgımdan beri ağlıyorum. Şu süreç bana zehir gibi geçti.

21. Haftada kalbine bakılacak. O zamana kadar belirsiz yani. Çıktıgımdan beri ağlıyorum. Şu süreç bana zehir gibi geçti.
Cnm sen harmony test yaptırmamışmıydın? Hala neden testlere sokuyorlar seni anlamadım... bence bişey çıkmayacak nolur nolmaz diye bakıyorlardır. Kendini üzme bak kızın da üzülür etkilenir...

Canım ben şimdi gördüm, bak 21.haftaya kadar belirsizmiş lütfen o zamana kadar kendini hırpalayıp bebeğide etkileme. Psikolojimizin de iyi olması çok önemli biliyorsun. Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış ve bol bol dua et.. Ben de edicem sizin için

A Ankaaa sıkma canını bu doktorlar bizi iyice mahvetti inan bana bak .. benimde cok sıkıntılı geciyor korkutuolar riskli görüor profa yönel diyor... inan bana moralini yuksek tutmaya claış , dua edelim birbirimize ALLAH görüyor durumumuzu

İnşallaaah.
Artık çok yoruldum inan. Hamileliğim zehir oldu. Ulstrasonda bebege doğru dürüst bakmadım bile o kadar sinirlerim bozuldu.
Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…