- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
İyi geçicek canım gittin mi ne dedi?Canım bende kasık agrısı dısında birsey yok. Bugun randevum var korka korka gidiyorum
Senin için heyecanlandım kendime tırstım üffff yaaa zamanda geçmez şimdiSen bence benim için heycanlandın
Yaa benim de işte kasılıyor karnım patlicak sankiCanım adet ağrısı gibi ağrıysa korkma o bende de var hatta bazen karnımın içinde derimi bişey çekiyo sanki kasılıyo ama doğum sancısı bambaşka bişey insan gözyaşlarını tutamıyo sancı dan ve 5 dakka arayla geliyo. ama hiç ağrısız pat diye açılıp suyu gelenleri de duydum. doktoruna gittiğinde sorarsın ölçer canım serviks boyunu rahim ağzında açılma var mı diye bakar için rahat eder ama 18. hafta bitmeden korkma genelde 19-24 haftalar arasında oluyomus
:):):):)Canım benim kasılma ağrısı var mı???valla bizde büyüdükhatta biz göbek deliği hizasından mezurayla ölçüyoruz 85 cm.cik göbeğim var kocama yaklaşmama az kaldı
Niye tırstın??Senin için heyecanlandım kendime tırstım üffff yaaa zamanda geçmez şimdi
Yarın yine perinatolog randevum var ondan tırsıyorumNiye tırstın??
Canım anlıyorum seni ben geçen hafta çarşamba hastaneye yatmıstım ya pazar günü tuvalette bişeyler olmaya başladı içerden bişey etimi cekistiriyo sanki hemen anneme seslendim ağladım aglıcam bebeğe bişey oluyo sandım annem doktor çağırdı hemen kanama var mı dedi yok dedim tamam o zaman normal dedi serum bağladı geçti :) şimdi de arada oluyo artık korkmuyorum en ufak bi agrida nasıl panik yapıyorum anlatamam ama kan gormedigin sürece sakin ol diyo doktorlarYaa benim de işte kasılıyor karnım patlicak sankikorkuyorum
İyi geçicek canım gittin mi ne dedi?
İnşallah senin iyi geçer canımYarın yine perinatolog randevum var ondan tırsıyorum
Cnm sen harmony test yaptırmamışmıydın? Hala neden testlere sokuyorlar seni anlamadım... bence bişey çıkmayacak nolur nolmaz diye bakıyorlardır. Kendini üzme bak kızın da üzülür etkilenir...Canım benek şimdilik iyi ama ense kalınlıgı hala yüksekmiş.
21. Haftada kalbine bakılacak. O zamana kadar belirsiz yani. Çıktıgımdan beri ağlıyorum. Şu süreç bana zehir gibi geçti.
Canım ben şimdi gördüm, bak 21.haftaya kadar belirsizmiş lütfen o zamana kadar kendini hırpalayıp bebeğide etkileme. Psikolojimizin de iyi olması çok önemli biliyorsun. Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış ve bol bol dua et.. Ben de edicem sizin içinCanım benek şimdilik iyi ama ense kalınlıgı hala yüksekmiş.
21. Haftada kalbine bakılacak. O zamana kadar belirsiz yani. Çıktıgımdan beri ağlıyorum. Şu süreç bana zehir gibi geçti.
Amin canım yaİnşallah senin iyi geçer canım
Tırscak bişi yok cnm zaten şikayetin de ypk öyle düşün üzme DoruğuYarın yine perinatolog randevum var ondan tırsıyorum
Doruk diyince bi hoş oldum elim göbeğime gitti :))) bu anneler gününde oğlumun hediyesi bir kaç kusma , tansiyon düşmesi , bayılma filan bekliyorum benTırscak bişi yok cnm zaten şikayetin de ypk öyle düşün üzme Doruğu
Ayyy inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?