2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım kalp anomalisi olabiliyormuş ense kalınlığına bağlı
Cmm yazdıklarını okumuştum kalpte parlama olabilior sonra geçebiliyor diye. İlla bi sıkıntı olcak diye bişey yok bak üzme güzel kızını sakin ol detaylıyı bekle ama olumlu düşün hep iyiyiz biz sağlıklıyız biz de hep dualarını oku...

@leyl-i efruz canım senin plasente mı aşağıda bebiş mi
plesanta asagida canım ama bebeğin hareketlerini de çok asagida hissediyorum bebekte mi asagida bilmiyorum perşembe gününe randevu alcam o zaman ogrenirim inşallah plesanta hala asagida mı bebek nerde kanama devam ediyo mu serviks boyum nasıl her şey sorcam :)

@leyl-i efruz benimde plasenta rahim ağznı tam kapamış durumda son 3 kontrolde. Bende gidicem ya ben bebeği de hissedemiyorm daha. Ama plasentanın aşağıda olması illa ki düşündüryo azcık. Sakin olmamz lazım tbi her daim :))

Can'ım benimde plasenta aşagıda 19. Haftam çıkmamış henüz Prof.takip ediyor plasenta aşagıda olduğundan beslenmene daha çok dikkat et dedi çünkü besinler kan akımı falan yüzde yüz gitmiyormuş böyle durumlarda inşallah yukarı çıkar ben moralimi hep yüksek tutmaya çalışıyorum

Canım benim kendi doktorum prof perinotolog o dedi ki aniden kanaman olabilir ağrısız olduğu sürece panik yapma bebeğin plesantasına tekme atabilir dedi. ama onu dediğinde 14+0 dım çok şükür bişey olmadı. sonra ben 15+3 te başka bi doktora gittim o da plesanta asagida ama son 3 ay önemli bu durum şu an bi tehlikesi yok dedi. bugun 17+0 ım benim 2. gebeliğim belki o yüzden hissettim belki çok hareketli belki sürekli yatmamdan kaynaklanıyo ama bildiğin tekme atiyo sıpam bide aşağılarda atiyo hoşuma gidiyo ama korkuyorum plesantasına vuracak diye.

hadi yaa bana hiç doktor beslenmene dikkat et falan demedi artık az az yemeye başladım yemeklerden ama süt icemiyorum yumurta peynir yoğurt yiyiyorum ama sütü görmek bile istemiyorum en yararlı şey bide alacaklar inşallah plesantayı yukarıya bu zamana kadar kanaman oldu mu hiç canım ?

Benim plasenta bebeg
yok Can'ım şükür olmadı hiç 2 gün önce gittiğimde ayrıntılı ultrasona baktı işte orda kan akımı yüzde yüz değil doksan falan dedi olabiliyormuş aşagıdayken ama yukarı çıkabilirmiş duş Tevez bol bol Allah beterinden saklasın doktor zaten dedi daha önemli şeyler var beyni kalbi sıvısı onlar iyi derdi moral verdi

[QUObiç "leyl-i efruz, post: 46384310, member: 635906"]ne kadar tuhaf yaa koca şehirde yok.. doktorun keşke bi isim verseydi suna git diyeburalarda yasasan izmir istanbul ankara prof perinotolog kaynıo bi kaçı oralara gelse bari[/QUOTE]
Ahhhic sorma bende egeliyimm

Allah tan moral de veriyorlar bende plesanta asagida kanaman olabilir falan dedi başladım ağlamaya üzülme her şey güzel olacak falan dedi nedense doktor öyle diyince daha bi güvende hissediyoruz kendimizi. inşallah çekebilir bebisler RABBİm küçücük ellerine ayaklarına güç versin bebislerin dönerken aliversinler plesantayi yanına. sana yat dedi mi peki ? ben sadece tuvalete kalkıyorum :/

[QUObiç "leyl-i efruz, post: 46384310, member: 635906"]ne kadar tuhaf yaa koca şehirde yok.. doktorun keşke bi isim verseydi suna git diyeburalarda yasasan izmir istanbul ankara prof perinotolog kaynıo bi kaçı oralara gelse bari
Ahhhic sorma bende egeliyimm[/QUOTE]
gel kız o zaman bana nasıl olsa yatıyoruz sen bi cekyata ben bi cekyata yatarız doktor derdi de olmaz..
mesela izmir manisa arası çok yakın Trabzon'a çok yakın mesafede bi il var mı arabayla 1 saatlik yol olsa gidersiniz orda varda prof ?

Canim istanbul da yaşıyorum 2. Bebek erkek adi Kerim Bora 30 yasindayim ve ogretmenim beklenen dogum tarihi simdilik 13 ekim 2016 :)
Hoşgeldin ne kadar cok öğretmen var, hepimiz planliyiz ve ilkndonemi kesin kapatıyoruz , meb gorevlendirmeleri ayarlasın şimdiden. :)

Beslenme daisy5, post: 46384851, member: 729566"]Benim plasenta bebeg

yok Can'ım şükür olmadı hiç 2 gün önce gittiğimde ayrıntılı ultrasona baktı işte orda kan akımı yüzde yüz değil doksan falan dedi olabiliyormuş aşagıdayken ama yukarı çıkabilirmiş duş Tevez bol bol Allah beterinden saklasın doktor zaten dedi daha önemli şeyler var beyni kalbi sıvısı onlar iyi derdi moral verdi[/QUOTE]
Beslenme olayimi babada kimse bisey demedi

Sinir yapıyor bir de bende bu karın mide gerginliği ya çatıyorum herkese. Oyyyyy nasıl geçer ki
Gecmez kuzum ama soda biraz etki edebiliyor tavsiye ederim
Hoşgeldin ne kadar cok öğretmen var, hepimiz planliyiz ve ilkndonemi kesin kapatıyoruz , meb gorevlendirmeleri ayarlasın şimdiden. :)
Ay kapatabiiyor muyuz kizlar yaaaa ilk dönemi. Hani su yazin rapor alma olayi var ya ben hala anlayamadim simdi bizim 32 den itibaren izinde sayilicaz yanacak mi iznimiz

Yok demedi sadece ağır kaldırma stres yapma iyi beslen dedi yürüş yap dedi iştirakte gerek yok dedi
çalışıyorum rapor falan vermedi benimki Previa marjinal seninki tam mı kapatıyor rahim ağzını

Kamuttttt, post: 46385027, member: 524442"]Gecmez kuzum ama soda biraz etki edebiliyor tavsiye ederim

Ay kapatabiiyor muyuz kizlar yaaaa ilk dönemi. Hani su yazin rapor alma olayi var ya ben hala anlayamadim simdi bizim 32 den itibaren izinde sayilicaz yanacak mi iznimiz[/QUOTE]
Kapaticaz inş :))

Beslenme olayimi babada kimse bisey demedi[/QUOTE]
Doktorlar farklı ya ne bileyim beni öyle telaşlı görümcemi dedi bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…