Cnm sen harmony test yaptırmamışmıydın? Hala neden testlere sokuyorlar seni anlamadım... bence bişey çıkmayacak nolur nolmaz diye bakıyorlardır. Kendini üzme bak kızın da üzülür etkilenir...
Benim sigortamın karşıladığı 590₺ normalde daha da yüksek ama net rakam bilmiyorum. AcıbademKizlar ayrintili ultrasona nereye gideceksiniz fiyatlari nasil bilgi verebilir misiniz
dogrudur kıyamam sıkma canınıİnşallaaah.
Artık çok yoruldum inan. Hamileliğim zehir oldu. Ulstrasonda bebege doğru dürüst bakmadım bile o kadar sinirlerim bozuldu.
Allah yardımcımız olsun
Canım moralini bozma lütfen burda biri yazmıştı ense kalınlığı hep yüksek çıkıyormus sonra bebek çok iri doğmuş belki seninki de iri bi bebek olacak ondan yüksek. hem sen en önemli testi yaptırdın yüzde 99 sağlıklı geldi daha neyi ölcüpte fazla diyo doktor anlamış değilim. ayrıntılı ultrasonda her şeye bakılacak biraz daha sabır üzme kendini sen bebeginle konuş spor yap annem ensen çok göze batıyo de eğlenmene bak. bak benim ve bir kaç kişinin plesanta lari asagida her an aşırı bi kanamayla sadece bebek değil biz bile tehlikedeyiz ama ne yapalım Allahın dedigi olacak ben her gün bebeğime uyan biraz spor yap çek artık plesantani diye konuşuyorum nasıl masum her şeyden habersiz büyüyorlar biz sadece bunu düşünerek mutlu olalımİnşallaaah.
Artık çok yoruldum inan. Hamileliğim zehir oldu. Ulstrasonda bebege doğru dürüst bakmadım bile o kadar sinirlerim bozuldu.
Allah yardımcımız olsun
Canım sen doktoruna seni bıraktığı için kızgın mısın?benim gittigim özel hastanede 250 liraymıs ayrıntılı ama doktorum beni bıraktıgı için o hastaneye gitmem diye düşünüyorum bakalım üniversitede profa yaptırıcaz ozaman mecbur .. bide o sıkıntı var ben onu unutmustum
ben istanbuldayım devlet hastanesi çok uzak tarih veriyo hep dolu .özel hastaneleri araştırdım en uygun Çamlıca invitro görüntüleme merkezi 150 tl dedi heralde oraya giderim diğerleri çok pahali. bide son olarak zeynep kamil hastanesine sorayım diyorumKizlar ayrintili ultrasona nereye gideceksiniz fiyatlari nasil bilgi verebilir misiniz
Canım moralini bozma lütfen burda biri yazmıştı ense kalınlığı hep yüksek çıkıyormus sonra bebek çok iri doğmuş belki seninki de iri bi bebek olacak ondan yüksek. hem sen en önemli testi yaptırdın yüzde 99 sağlıklı geldi daha neyi ölcüpte fazla diyo doktor anlamış değilim. ayrıntılı ultrasonda her şeye bakılacak biraz daha sabır üzme kendini sen bebeginle konuş spor yap annem ensen çok göze batıyo de eğlenmene bak. bak benim ve bir kaç kişinin plesanta lari asagida her an aşırı bi kanamayla sadece bebek değil biz bile tehlikedeyiz ama ne yapalım Allahın dedigi olacak ben her gün bebeğime uyan biraz spor yap çek artık plesantani diye konuşuyorum nasıl masum her şeyden habersiz büyüyorlar biz sadece bunu düşünerek mutlu olalım
beni bırakması beni düşündüğü için diye düşünmeye basladım beni riskli görünce bıraktı tam tesekküllü hastanede olmalısın dedi bence hastanesinede güvenemedi gibi geldi.. suan sinirlendigim profa yonlendirdi beni.. arasıtıryoruz hamillelik takibini proflar yapmıyomuşş güya ... asistanlarımı yapcak bilemiyoruz , eee ben profa adam gibi bişey soramıcaksam ne analamı var... bi kaç. kişiyle görüştüm iki prof var ikisi içinde cok laf alamaazsınız dediler ... bakalım bitanesine kesin gidicem haftaya nolur...tam doktorumku buldum derken suan bosta kaldımCanım sen doktoruna seni bıraktığı için kızgın mısın?
dogrudur kıyamam sıkma canınıALLAH büyük O'na emenaet bebişlerimiz.... sen elinden geleni yaptındiger testi de yaptırdın şimdi sadece dua edip beklemeliyiz inş hiçbir sıkıntı yoktur canım sıkılınca yaz buraya içini ferahlat en aızndan
Zeynep kamili bnde dusUnuyorum bilgi alirsan banada yazarmisben istanbuldayım devlet hastanesi çok uzak tarih veriyo hep dolu .özel hastaneleri araştırdım en uygun Çamlıca invitro görüntüleme merkezi 150 tl dedi heralde oraya giderim diğerleri çok pahali. bide son olarak zeynep kamil hastanesine sorayım diyorum
çok aşırı ağrım olmadigi ve kan gormedigim sürece güzel düşünüyorum canım ki güzel olsun :) amin canım Allah yardımcımız.. nasıl bebegi oraya koymak bizim elimizde değilse sağlıklı olup olmaması ya da ömrünün olması da bizim elimizde değil biz duamızı edip bekliycez Rabbim en hayırlısini nasip edecek bizeCanım ne kadar sevimlisin ya sukunetine bayıldım
Allah insallah yardımcımız olsun
Bende öyle diyecektim canım doktor ya kendine guvenemedi ya da hastaneye o yüzden seni bıraktı bu duruma kızma hatta Sevin diyecektim çünkü beni biliyorsun 1 hafta kivrandim sancidan ilk hamileligimde belki beni yönlendirseydi prof a daha güzel olacaktı. sen trabzondaydın dimi canim ? çarşıda falan özel muayenesi olan bi doktorun tabelası dikkatinizi çekti mi ? mesela bi apartman dairesi kiralıyorlar muayene orda yapıyo ama doğum kürtaj ya da başka işlemlerde anlaşmalı olduğu özel hastaneye ya da devlet hastanesine yönlendiriyor yinede kendi gelip orda yapıyo işlemi. benim doktor manisada celal bayar Üniversitesinde kadın doğum bölüm başkanı ama muayenesi çarşıda bi apartman dairesi tabelası var kocaman prof faik mümtaz koyuncu kadın doğum uzmanı ve perinotolog diye. orda en güzel aletleri de var ayrıntılı falan kendi yapacak zaten her muayenede renkli bakiyo her şeyine ayrıntılı gibi bişey muayene ucreti 300 lira. ama kan idrar bütün testlerim celal bayar da ücretsiz hastaneye yattim mesela ücretsiz orda asistanlar bakiyo her gün ama doktor her sabah gelip bana halimi hatrımı sordu asistanlar dan bilgi aldı. bana dikiş atılır sa celal bayarda atacak doğumu da orda yaptircak böyle bi doktor yok mu ki trabzon dabeni bırakması beni düşündüğü için diye düşünmeye basladım beni riskli görünce bıraktı tam tesekküllü hastanede olmalısın dedi bence hastanesinede güvenemedi gibi geldi.. suan sinirlendigim profa yonlendirdi beni.. arasıtıryoruz hamillelik takibini proflar yapmıyomuşş güya ... asistanlarımı yapcak bilemiyoruz , eee ben profa adam gibi bişey soramıcaksam ne analamı var... bi kaç. kişiyle görüştüm iki prof var ikisi içinde cok laf alamaazsınız dediler ... bakalım bitanesine kesin gidicem haftaya nolur...tam doktorumku buldum derken suan bosta kaldım
yani öyle yonlendirmesi güzel fakat işte sıkıntıya düştük böylede suan doktorum yok@leyl-i efruz dedigin gibi prof yok işte burda keske özel muayenesi olsada gitsemm senin dedigin gibi. üniversitede varmıs sadece prof ,dedigin gibi muayenesi olan dr ben yok diye biliyorum zaten topu topu iki prof var ve onların olmadıgından eminim .muayensi olan doktor varsada zaten onlarda prof degil..
ne kadar tuhaf yaa koca şehirde yok.. doktorun keşke bi isim verseydi suna git diyeburalarda yasasan izmir istanbul ankara prof perinotolog kaynıo bi kaçı oralara gelse bari@leyl-i efruz dedigin gibi prof yok işte burda keske özel muayenesi olsada gitsemm senin dedigin gibi. üniversitede varmıs sadece prof ,dedigin gibi muayenesi olan dr ben yok diye biliyorum zaten topu topu iki prof var ve onların olmadıgından eminim .muayensi olan doktor varsada zaten onlarda prof degil..
Aynen cnm tek dileğim. Aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?