öyle valla bişey de yapamıyoruz aslında ama memnunlar heralde hallerinden bende anneme gideyim diyorum eşim bırakmıyo:) iyi günde kötü günde dedik sonuçta hem ikimizin parçası için yatıyoruz onlar da bu kadarına katlanıyor inşallah sag salim alırız kucağımıza bebisleri@leyl-i efruz esim hayatta birakmaz)) yok canim zaten en çok gelişen yer burasi bu bölgede ... Annemlere gideyim dedikm gecende orda prof nakalim dedim sen surdan carsiya gidemiom dedi bana
Canım ben onları netten öğrendim plesanta previa deniyomus sanırım bizim duruma ama benim doktor beni cahil buldu herhal sadece plesanta rahim ağzında duruyo dedi :/ benim 12. Haftamda çok aşırı kanamam oldu canım parça parça kanlar geldi hastaneye gidene kadar Ped koymama rağmen pijamam altımdaki havlu her Taraf battı bebeğim dustü diye gittim ama çok şükür bebeğime bişey olmadı o zamandan beri de yatıyorum içeride kanama vardı en son. bide benim ilk hamileliğim 20 haftalıkken su kesem gelme sonucu sonlandırıldı. doktor 2 neden olabilir ya enfeksiyon ya rahim ağzı yetmezliği diyi serviks boyumu ölcüyo şu an 3.5 cm 3 ün altına düşerse dikiş atacak yatmamda onunda etkisi var plesanta rahim ağzındayken dikiş atması çok zormuş kısalma olmasın diye de yatıyorum ama yinede kısalırsa dikişi denicekYok demedi sadece ağır kaldırma stres yapma iyi beslen dedi yürüş yap dedi iştirakte gerek yok dedi
çalışıyorum rapor falan vermedi benimki Previa marjinal seninki tam mı kapatıyor rahim ağzını
Anladım Can'ım inşallah sağ salim doğar bebişlerimizCanım ben onları netten öğrendim plesanta previa deniyomus sanırım bizim duruma ama benim doktor beni cahil buldu herhal sadece plesanta rahim ağzında duruyo dedi :/ benim 12. Haftamda çok aşırı kanamam oldu canım parça parça kanlar geldi hastaneye gidene kadar Ped koymama rağmen pijamam altımdaki havlu her Taraf battı bebeğim dustü diye gittim ama çok şükür bebeğime bişey olmadı o zamandan beri de yatıyorum içeride kanama vardı en son. bide benim ilk hamileliğim 20 haftalıkken su kesem gelme sonucu sonlandırıldı. doktor 2 neden olabilir ya enfeksiyon ya rahim ağzı yetmezliği diyi serviks boyumu ölcüyo şu an 3.5 cm 3 ün altına düşerse dikiş atacak yatmamda onunda etkisi var plesanta rahim ağzındayken dikiş atması çok zormuş kısalma olmasın diye de yatıyorum ama yinede kısalırsa dikişi denicek
Bak simdi senin benden 3 gün önce yani 9 ağustosta 32+0 oluyorsun o gün çalışabilir raporu alacaksın, 21 günün yanacak 1 eylülde seminere başlayacağız hemen bitiminde pazartesi kurban bayramı cuma bitecek sen 37+0 olacaksın o gün de çalışmaz raporu lacaksin bu kadar doğum öncesindeki 56 gününün sadece 21 günü yanacak 21 de dogum öncesi izin kullanacağım mecbur, doğum sonrası da 56+14=70 gun yaklaşık izin olacak aralık sonu bitecek izinlerimiz ben doktoruma konuştum ilk dönemi katacak şekilde raporu da verecek. Ben sonra 2. Dönem ücretsiz izin alacağım haziranda da işbaşı yapıp seminerlere katılacağım yani güzel olacak inşallah.Gecmez kuzum ama soda biraz etki edebiliyor tavsiye ederim
Ay kapatabiiyor muyuz kizlar yaaaa ilk dönemi. Hani su yazin rapor alma olayi var ya ben hala anlayamadim simdi bizim 32 den itibaren izinde sayilicaz yanacak mi iznimiz
Bende 3 gündür mide bulantısı çekiyorum ama havalar etkiledi belli, akşam gaz da oluyor midem çok sis o nedenle aksam yiyemiyorum bazen sadece meyve bazen gece kalkip sadece bir kase yoğurt yiyorum o kadar.Kizlar bu havalar beni mahvetti her ayaklarim usudugunde hasta oluyorum. Bugun cok usudum bas agrisi bide midem bulaniyo...
Amin canım inşallahAnladım Can'ım inşallah sağ salim doğar bebişlerimiz
nasıl yani canım benim ağrıyo bi yerler ama rahim ağrısı olduğunu nerden anlıcam :/kızlar rahim ağrısı yaşayan varmııı yaaaa
Canım benim acaba başka doktorlara da mı gitsen? Gitmişsindir belki. Üzülmen normal ama umutsuzluğunu kaybetme inşallah bi yanlışlık vardır oluyormuş böyle çünküCanım benek şimdilik iyi ama ense kalınlıgı hala yüksekmiş.
21. Haftada kalbine bakılacak. O zamana kadar belirsiz yani. Çıktıgımdan beri ağlıyorum. Şu süreç bana zehir gibi geçti.
Ya ben anlamadım noluyor büyümeden mi kaynaklanıyor anlamadımCanım anlıyorum seni ben geçen hafta çarşamba hastaneye yatmıstım ya pazar günü tuvalette bişeyler olmaya başladı içerden bişey etimi cekistiriyo sanki hemen anneme seslendim ağladım aglıcam bebeğe bişey oluyo sandım annem doktor çağırdı hemen kanama var mı dedi yok dedim tamam o zaman normal dedi serum bağladı geçti :) şimdi de arada oluyo artık korkmuyorum en ufak bi agrida nasıl panik yapıyorum anlatamam ama kan gormedigin sürece sakin ol diyo doktorlar
Ay sen niye gidiyodun ben ne zamandır okuyamıyorum formuYarın yine perinatolog randevum var ondan tırsıyorum
git bakalım canım bize de haber verYa ben anlamadım noluyor büyümeden mi kaynaklanıyor anlamadımyarın sabah gitcem içim rahat etsin
Tamam canım söylerim. Sakin kalmaya çalışıyorum ama rahat değilimgit bakalım canım bize de haber ver
Benim ikiz gebelik canim 30 da rapor almam lazimmis sanirim benim daha fazla yanacak fazladan verdikleri 2 haftada komple bosa gidecekacaba haftayi geride gosteremez miyiz kiii? Hani agustos ortasinda 30.hafta gostersek ne olur ki? O zaman daha az yanar zaten muhtemelen dogumum eylul ortasi olacak okulda dogurmiyimBak simdi senin benden 3 gün önce yani 9 ağustosta 32+0 oluyorsun o gün çalışabilir raporu alacaksın, 21 günün yanacak 1 eylülde seminere başlayacağız hemen bitiminde pazartesi kurban bayramı cuma bitecek sen 37+0 olacaksın o gün de çalışmaz raporu lacaksin bu kadar doğum öncesindeki 56 gününün sadece 21 günü yanacak 21 de dogum öncesi izin kullanacağım mecbur, doğum sonrası da 56+14=70 gun yaklaşık izin olacak aralık sonu bitecek izinlerimiz ben doktoruma konuştum ilk dönemi katacak şekilde raporu da verecek. Ben sonra 2. Dönem ücretsiz izin alacağım haziranda da işbaşı yapıp seminerlere katılacağım yani güzel olacak inşallah.
Benim de kasiklarimda rahmimde bazen bacaklarima vuran agrilar oluyor doktor hepsii normal dedi bazen siddetli oluyor dedim yinede normal yaziyor dedinasıl yani canım benim ağrıyo bi yerler ama rahim ağrısı olduğunu nerden anlıcam :/
Benimde aşırı yukarida midemle beraber büyüyor anlamadim ki bu işiYa kızlar benim karnım büyüyor ama biraz aşağıda şekil olarak sizde öyle olan var mı? :)
Benim 2. gebelik ve görseniz ikiz gibi ilkinde yoktu bileBenimde aşırı yukarida midemle beraber büyüyor anlamadim ki bu işi
Ben bugun ağrıdan aglayacaktim dersleri yapamadım oturdum zaten Haftaiçi yazililar baslayacak tekrar yapın dedim. Şimdi geçti ağrı evde dinleninceBenim de kasiklarimda rahmimde bazen bacaklarima vuran agrilar oluyor doktor hepsii normal dedi bazen siddetli oluyor dedim yinede normal yaziyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?