yazarım mutlaka canım perşembe günü akşam muayenemi anlatırım güzel haberler getiririm inşallah. zaten en çok serviks boyu için gidiyorum canım inşallah kısalmamıstır ama 3 ün altı dikiş şart kısaldıysa dikiş için gün veriryaz mutlaka olur mu. bide serviks boyunu da sorar mısın. benimki 3.3 cm simdilik. 3un altında olmaması gerekıyor dedi. yatıyorum evde genelde. ama calısıyorum butun gun cok ağrım oluyor. hepimiz bebişleri gideek yükselsin insallah.
Ya bence iğne gibi şeyler tok aç farketmez heralde bi arkadaşım msj atti tok mu aç mi diye sordun mu dedi kafam karıştı bide burdaki arkadaslara sorayım dedimAç ya da tok farketmiyor canım.ama bence tok git.basın falan dönebilir aç karna yorgunluktan..bi de kol çok fazla agrı yapıyo 3 gün
Aynı fikirdeyim , benim doktor en son muayenede toplamda kafasına 10 Sn Anca bakmıştır, bi tek kafasına değil heryerine... Rabbim sağlık versin evlatlarımıza, sağ salim alalım kucağımızaCanımm çok geçmiş olsun.. bence bir çok bebekte bu vardır ama her doktor göremiyordur sonra da kayboluyordur.. doktorun deneyimli ve iyi bir doktormuş bak,kaybolur demiş.. perinatolog da öyle diycek bence.. tabi ki git perinatologa da içiniz rahat etsin. Dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarımızla.. iyi haberlerini bekliyoruz kuzucum
gözünaydın canım inşallah tüm korkularımız böyle mutlu sonlanır artık rahat bi nefes alabilirsin darısı tüm beklemede olanlara onlarda güzel haberler alır inşallahKızlarrrr şimdi çıktm perinotologtan sorun yok bu kist kaybolur kist bile diyemem sorunsuz bi şey dedi elhamdülillah sağolun dualarnız için rabbim tüğm minişleri korusn :))
Canım ben ilk gebeliğimde 20. Veya 21, haftada hissetmeye başlamıştım emin olamadım şimdi , bu ikinci gebeliğim 10 gündür hissediyorum , Endişe etme normal hissetmemenBirisi kasik ağrısını sormuş sanırım bir ara bende yaşadım. Netten arastirmistim normal yazıyor. Rahim buyudukce oluyormuş. Kızlar bişey sorcam cevap verirseniz çok sevinirim takıntı yaptım çünkü. Ben bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum benimle aynı tarihte olanlar herkes hissettimi acaba bişey mi oldu cumartesi randevum var ama çok korkuyorum
Gözün aydın canımmmmmKızlarrrr şimdi çıktm perinotologtan sorun yok bu kist kaybolur kist bile diyemem sorunsuz bi şey dedi elhamdülillah sağolun dualarnız için rabbim tüğm minişleri korusn :))
bana dr 2.5cm in altında olmaması gerekli demişti. her doktorun kendine göre bi risk sınırı var sanırımyaz mutlaka olur mu. bide serviks boyunu da sorar mısın. benimki 3.3 cm simdilik. 3un altında olmaması gerekıyor dedi. yatıyorum evde genelde. ama calısıyorum butun gun cok ağrım oluyor. hepimiz bebişleri gideek yükselsin insallah.
oh şükür ne güzel bir haber bu gözün aydın canım benimKızlarrrr şimdi çıktm perinotologtan sorun yok bu kist kaybolur kist bile diyemem sorunsuz bi şey dedi elhamdülillah sağolun dualarnız için rabbim tüğm minişleri korusn :))
Çok Şüküüüür gözünaydın canımKızlarrrr şimdi çıktm perinotologtan sorun yok bu kist kaybolur kist bile diyemem sorunsuz bi şey dedi elhamdülillah sağolun dualarnız için rabbim tüğm minişleri korusn :))
Canim bende ayni senin gibiyim ozellikle sut urunleri ictigimde mahvoluyorum. Karnım iki katina çıkıyor. Göbek deligim tamamen kayboldu.
benim de öyle malesef gaz birikimi olduğunu düşünüyorum bebek henüz o kadar büyük değil karnım 2 ay önden gidiyor gibiSinir yapıyor bir de bende bu karın mide gerginliği ya çatıyorum herkese. Oyyyyy nasıl geçer ki
Kızlar merhaba bebeğimin hareketlerini çok erken hissetmeye başlamıştım son 1 aydır maşallah çok hareket ediyordu ama dün hiç hareket etmedi bugünde henüz hissedemedim ne bi tekme ne kıpırdanma
Evet 1 gün önce bi olaya aşırı stres yaptım içten içe üzüldüm ondan mı oldu acabailk hamileliğimde bir kez başıma geldi, hemen doktora gittim ertesi gün, bebiş iyidi Allahtan, doktorum sen kafaya bir şeyi takmışsın bebek de hissetmiş dedi.
doktoruna git canım, umarım iyidir bebiş, bir şeye stres yaptıysan da rahatlamaya çalış.
çikolata falan yiyip biraz dinleni belki hareket eder.
Evet 1 gün önce bi olaya aşırı stres yaptım içten içe üzüldüm ondan mı oldu acabaşimdide hareket etmiyor diye takmaktan üzülüyorum
gözünaydın canım sevindimKızlarrrr şimdi çıktm perinotologtan sorun yok bu kist kaybolur kist bile diyemem sorunsuz bi şey dedi elhamdülillah sağolun dualarnız için rabbim tüğm minişleri korusn :))
Canım çok sevindim maşallah hayırlı olsun inş.Kızlarrrr şimdi çıktm perinotologtan sorun yok bu kist kaybolur kist bile diyemem sorunsuz bi şey dedi elhamdülillah sağolun dualarnız için rabbim tüğm minişleri korusn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?