2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
yazarım mutlaka canım perşembe günü akşam muayenemi anlatırım güzel haberler getiririm inşallah. zaten en çok serviks boyu için gidiyorum canım inşallah kısalmamıstır ama 3 ün altı dikiş şart kısaldıysa dikiş için gün verir

Aç ya da tok farketmiyor canım.ama bence tok git.basın falan dönebilir aç karna yorgunluktan..bi de kol çok fazla agrı yapıyo 3 gün
Ya bence iğne gibi şeyler tok aç farketmez heralde bi arkadaşım msj atti tok mu aç mi diye sordun mu dedi kafam karıştı bide burdaki arkadaslara sorayım dedim
Zaten claxene birer gün arayla vuruldugum için iğneyi alıştım ama açısından korkuyorum

Aynı fikirdeyim , benim doktor en son muayenede toplamda kafasına 10 Sn Anca bakmıştır, bi tek kafasına değil heryerine... Rabbim sağlık versin evlatlarımıza, sağ salim alalım kucağımıza

Kızlarrrr şimdi çıktm perinotologtan sorun yok bu kist kaybolur kist bile diyemem sorunsuz bi şey dedi elhamdülillah sağolun dualarnız için rabbim tüğm minişleri korusn :))
gözünaydın canım inşallah tüm korkularımız böyle mutlu sonlanır artık rahat bi nefes alabilirsin darısı tüm beklemede olanlara onlarda güzel haberler alır inşallah

Canım ben ilk gebeliğimde 20. Veya 21, haftada hissetmeye başlamıştım emin olamadım şimdi , bu ikinci gebeliğim 10 gündür hissediyorum , Endişe etme normal hissetmemen

bana dr 2.5cm in altında olmaması gerekli demişti. her doktorun kendine göre bi risk sınırı var sanırım

Kızlar merhaba bebeğimin hareketlerini çok erken hissetmeye başlamıştım son 1 aydır maşallah çok hareket ediyordu ama dün hiç hareket etmedi bugünde henüz hissedemedim ne bi tekme ne kıpırdanma

Canim bende ayni senin gibiyim ozellikle sut urunleri ictigimde mahvoluyorum. Karnım iki katina çıkıyor. Göbek deligim tamamen kayboldu.
Sinir yapıyor bir de bende bu karın mide gerginliği ya çatıyorum herkese. Oyyyyy nasıl geçer ki
benim de öyle malesef gaz birikimi olduğunu düşünüyorum bebek henüz o kadar büyük değil karnım 2 ay önden gidiyor gibi yapacak bişey olduğunu da sanmıyorum az ve sık yemek belki çok yüklenmemek mideye ama ayran yoğurt süt gibi gıdaları tükettikçe de gaz olur o gıdaları da almak da mecburi zaten

Kızlar merhaba bebeğimin hareketlerini çok erken hissetmeye başlamıştım son 1 aydır maşallah çok hareket ediyordu ama dün hiç hareket etmedi bugünde henüz hissedemedim ne bi tekme ne kıpırdanma

ilk hamileliğimde bir kez başıma geldi, hemen doktora gittim ertesi gün, bebiş iyidi Allahtan, doktorum sen kafaya bir şeyi takmışsın bebek de hissetmiş dedi.

doktoruna git canım, umarım iyidir bebiş, bir şeye stres yaptıysan da rahatlamaya çalış.
çikolata falan yiyip biraz dinleni belki hareket eder.

Evet 1 gün önce bi olaya aşırı stres yaptım içten içe üzüldüm ondan mı oldu acaba şimdide hareket etmiyor diye takmaktan üzülüyorum

Evet 1 gün önce bi olaya aşırı stres yaptım içten içe üzüldüm ondan mı oldu acaba şimdide hareket etmiyor diye takmaktan üzülüyorum

canım benim doktorum bunu demişti, kontrol etmişti öncesinde ultrasonla da bebek iyiydi.
kafanı bir şeyi takma dedi.
sen de imkanın varsa doktoruna görün, ama öncesinde biraz yat dinlen bakalım bir şeyler atıştırıp.
stresin bebekleri bu kadar etkileyeceğini ben de bilmiyordum açıkçası, benimki bir tam gün hiç hareket etmemişti.

merhabalar,

benim gittiğim hastanede (ist.anadolu yakasındayım) 4 boyutlu ultrasonla bakılmıyor..bebeğimizin yüzünün kime benzedğini cok merak edıyoruz :) bildiginiz uygun ücretle bir yer var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…