2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

CANIM BEN ÇOK YAZI YAZAMIYORUM YOĞUN ÇALISIYORUM ÖZÜR DİLERİM GERÇEKTEN SAĞLIK DURUMU İYİ Mİ BEBEĞİNİN

1 ay beklemelerindeki Hayır inşallah bebeginin sağlığına kavuşması olacak canım. dediğin gibi sen sık sık gidip bebeğin suyunu ölçtür zaten normale dönmesi demek bebeğin artık idrar yapabiliyo demek. inşallah her şey güzel olur

canım benimmm bize kırılırmıştaaa ben hayırlı olsun dedim diye hatırliyorum demediysem kızıcam kendime hatta hayırlı olsun kızın canım hemen ekliyorum yazdım sanki rabbim ömürlü etsin kızını

hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda bunlar tatlı söylemler :) ben eşimle kardeşimin karışımı olsun istiyorum hep :):) iki sevdiğim adama benzesin diyorum :)

benim oglum oyle iste insallah rabbim senin gonlune gore versin

Ayy bende erkek kardeşimin bebekliğini tekrardan yaşamak istiyorum hem çok akıllı idi, yeme problemi yoktu usluydu ve o kadar tatlıydı ki tombiş kıvır kıvır saçlar beyaz ten kocaman siyah gözler , fındık burun kiraz dudak herkes hayranıydı hamileler karşısına geçip bana Allah'ım bana böyle erkek çocuk ver derlerdi, ama tabi 5 yaşına kadar benzesin sonra dayıya çekmesin

Oyy kuzum küsmüş bize bu haftasonu yaşadıklarımızdan dolayı hepimiz bir dağıldık seninle ilgili bir durum değil kızçen hayrlı olsun sağlıkla sıhhatle kavuşur büyütürsün inş.

Güzel yaptığınız birşey için niye demek ki yanlış yapmışım diyorsunuz? İyi niyet iyi davranış her daim insanı yüceltir. Burada o kadar hızlı sayfalar geçiyor ki, kim nerede ne yazmış kaçıyor gidiyor. Ben bakındım göremedim mesela nereye yazdığınızı. Hayırlı olsun bebeğiniz, ömrü uzun ve hayırlı olsun inşallah.

C

Ahh canım kırılma lütfen.
Tabiki iyi olman ve bebeginin saglıklı olması muhtesem birsey .
Ama bak birkacımızın gebeligi problemli sürekli doktor arastırıyoruz vs.
Dualarına ihtiyacımız var.
Kusura bakma yinede

Canım gerçekten çok özür dilerim..haklısın tabi..kendimi çok kötü hissettim..ama fark etmedim inanki..hayırlı ugurlu olsun..inşallah saglıklıca kucagına alırsın..lütfen kırılma..senin fikirlerine yorumlarına hepimizin ihtiyacı var ..

valla cnm ben gormedim cinsiyet mesajini pek giremiyorum bu ara yogunluktan yinede kusura bakma cnm hayırlı olsun kızın rabbim kucagina almayı nasip etsin

Canım kendi adıma Özür dilerim gerçekten ben ne zaman mesaj atsam senden hep yanıt geldi. ama sakın dün yaptigimiz eşşeklik yüzünden küsüp gitme Sen yazmaya devam et.
bebisinin iyi olmasına çok sevindim hemde prensesin olacak Rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin hosgelsin prensesin :) bende bugün gitcem darısı benim başıma inşallah güzel haberler getirebilirim

ayy esmer de çok severim haa :) çikolata oğlum diye peşinden koştururum artık ama na mümkün ailenin en esmeri benim ben de buğday tenliyim :)
bizde çok büyük bi muamma var. ben bayaa esmerim kara kaş kara göz eşimde tipik karadenizli, sarışın ela gözlü. ortaya ne çıkıcak hiiiç bilmiyoruz :)

el-musavvir çekin diye duydum. o da olur mu

el-musavvir çekin diye duydum. o da olur mu
tatlım ya şafi rabbim şifa versin diye çeksin dedim...inan el müsavviri bilmiyorum tatlım... bi de düşük tehlikesi olanların eşlerinin işaret parmağını hanımının karnında dolandırıp 99 kez ya mübdiü çekmesi gerektiğini biliyorum :) merak ettim dur hemen araştırıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…