2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canım neden yalnızsın
Ben de kendimi yalnız hissediyorum nedense. Eşimle aramda bozuk.
Hisseden arkadaşlar gazla onu ayırabiliyorlar.
Görümcen çok biliyormuş senin ya

Maşallaaaaaah kırkbinkere..
Ahh oğluşunu Allah bağışlasın canım

Kizlar bende garip garip şeyler olmaya basladi, çarpintim cok. Kan sayimi yaptirdim normal cikti. Sirtimda sag kaburgama bicak batiyor sanki, gogüs kafesime elimle dokununca kemigi agriyor resmen. Karnim buyudukce bi garip seyler oluyor acaba cok zor gunlermi bekliyor bizi, korkuyorum

masallah .:) .şimdi kaç haftalıksın cnm nasıl süpriz olmuştur:)

Maşallaaaaaah kırkbinkere..
Ahh oğluşunu Allah bağışlasın canım
Amin canım çok sağol :) bu arada eşini çok takma onlarda bizle birlikte hamile zannediyorlar kendilerini oğlum eşime benzicekse de huyu benzemesin derim hep sen mi hamilesin ben mi belli değil diyorum her seyimi yapıyo çok şükür ama bazen sebepsiz suratını asıyo küçücük bişeyde bagiriyo ama çok şükür yanımızdalar ya Allah yokluk larını gostermesin

Amin inşallah

masallah .:) .şimdi kaç haftalıksın cnm nasıl süpriz olmuştur:)
Canım ben 15+3 te başka doktora gitmiştim o erkek demişti biliyordum yani ama doktoruma başka doktora gittim öğrendim demek üstüne gül koklamış gibi olcak diye bilmiyormuş ayağına yattım :) 17+6 ydı bugün

en iyisini yapmışsın:).darısı bna kızım var buda 12.haftada erkege benziyor dedi 16da kız dedi bnada supriz olsa keşke :))

Canım senin bu sükunetine bayılıyorum ya Allah gönlüne göre versin

Bende merak ediyorum bu soruyu ben elimi gezdirirken karnımda bazen sert bişiler hissediyorum bebeğim midir acaba diye düşünüyorum
Ben 17 haftalikken damar segirmesi gibi hissetmeye basladim.ilk once baska seydir dedim ama her gun belli araliklarla olunca bebis olduguna kanaat getirdim :) doktor da hissedersin arrik dedi onayladı

en iyisini yapmışsın:).darısı bna kızım var buda 12.haftada erkege benziyor dedi 16da kız dedi bnada supriz olsa keşke :))
Rabbim gönlüne göre versin canım:) ama önce hayırlı sağlıklı olsunda kızıda bir erkeği de :)

Dualarimda Sen de olacaksin canim genelde hic bisey cikmiyormus ondan,icin rahat olsun.Ve tabiiki prensesini hayirli olsun,saglikla kavusun

Amin canım inş kimse kötü haberler getirmesin inş.
Canım neden yalnızsın
Ben de kendimi yalnız hissediyorum nedense. Eşimle aramda bozuk.
Hisseden arkadaşlar gazla onu ayırabiliyorlar.
Görümcen çok biliyormuş senin ya
Canım esimle islerimiz gereği 10 günde bir fln ancak gorusebiliyoruz, yazları rahatiz ikimizde neler yaşadım 4 senelik evliligimde anlatsam Roman olur. Bu bebiş bize uğur getircek inş. Ailemden de uzaktayim, sadece arkadaşlarım var. Bebeğim gelince hiç yalnız olmayacağım inş. Yine duygusallastim kusura bakmayın.
Canım inanın bizi görün yanyana olduğunuz için birbirinizin kıymetini bilin. Sağlık olsun, küçük şeyler için kirmayin kalbinizi, bak az önce aradı videolu görüşme yaptık. 5 günlüğüne yurtdışında suan gobegime ordan bakıyor, ordan seviyor :'( haziranın 10unu dört gözle bekliyorum. uzun süre gorusecegiz ozaman inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…