- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Ben hamileligini çoğu zaman yalnız geçiren biriyim arkadaşlar, ilk hamileliğim bu ama sanırım hafif pıt pıtları son 1 haftadır hissediyorum. Bebeğim bana yalnız olmadığımı hatırlatıyor, anne bak ben yanındayım diyor heralde herseferinde gözlerimden yaşlar iniyor. ama genelde akşamları uzandigimda net hissediyorum.
Birde hissetmeyen arkadaşlar korkmayın, herkesin bünyesi farklı. Ayrıca 21. Haftaya kadar normal mis. gorumceme geçen anlatma gafletinde bulundum. Benimle o gazdir diye dalga geçti. ama umrumda değil ben gaz olmadığını biliyorum.
Birde bebekler günün 20 saati uyuyor 4 saat uyanık dolayısıyla bazı günler siz uyurken belki aktifler ondan hissetmezsiniz, korkmayın stres olmayın.
Kizlarr mendee güzel haberler getirdim bişey hariç plesantayı cekmiyo sıpa ama ne yapalım 1 ay daha süre tanıdık sonra kızmaya başlıcamdoktor her seyine baktı bebisimin çok şükür güzel gidiyoruz haftasıyla uyumlu sen kilo alma dedi bana o nasıl olacak bilmiyorum :) ben almıyorum bu 4 kilo vermiş halim dedim Ohh ne güzel alma bebek alsın dedi herkes kilo alırkene beni kilo vererek doğurtcak ilk yapma peşinde heralde :) en son (13+5) kız demiştiniz hala kız mı dedim kız dediğimi kimseye söylemediniz dimi dedi yok söylemedik dedim çok büyük ayıp etmişim bu baya bi erkek şu an sünnet olcak durumda dedi :) çok şükür Rabbime bugünde güzel haber aldım doğuma kadar güzel haber alırım inşallah darısı beklemede olan durumu karışık olan yakınlarda muayenesi olan herkese.. (mesajımı okuyanlardan bi maşallah isterim bebisime) :)
masallah .:) .şimdi kaç haftalıksın cnm nasıl süpriz olmuştur:)Kizlarr mendee güzel haberler getirdim bişey hariç plesantayı cekmiyo sıpa ama ne yapalım 1 ay daha süre tanıdık sonra kızmaya başlıcamdoktor her seyine baktı bebisimin çok şükür güzel gidiyoruz haftasıyla uyumlu sen kilo alma dedi bana o nasıl olacak bilmiyorum :) ben almıyorum bu 4 kilo vermiş halim dedim Ohh ne güzel alma bebek alsın dedi herkes kilo alırkene beni kilo vererek doğurtcak ilk yapma peşinde heralde :) en son (13+5) kız demiştiniz hala kız mı dedim kız dediğimi kimseye söylemediniz dimi dedi yok söylemedik dedim çok büyük ayıp etmişim bu baya bi erkek şu an sünnet olcak durumda dedi :) çok şükür Rabbime bugünde güzel haber aldım doğuma kadar güzel haber alırım inşallah darısı beklemede olan durumu karışık olan yakınlarda muayenesi olan herkese.. (mesajımı okuyanlardan bi maşallah isterim bebisime) :)
Amin canım çok sağol :) bu arada eşini çok takma onlarda bizle birlikte hamile zannediyorlar kendilerini oğlum eşime benzicekse de huyu benzemesin derim hep sen mi hamilesin ben mi belli değil diyorum her seyimi yapıyo çok şükür ama bazen sebepsiz suratını asıyo küçücük bişeyde bagiriyo ama çok şükür yanımızdalar ya Allah yokluk larını gostermesin
Maşallaaaaaah kırkbinkere..
Ahh oğluşunu Allah bağışlasın canım
Amin canım çok sağol :) bu arada eşini çok takma onlarda bizle birlikte hamile zannediyorlar kendilerini oğlum eşime benzicekse de huyu benzemesin derim hep sen mi hamilesin ben mi belli değil diyorum her seyimi yapıyo çok şükür ama bazen sebepsiz suratını asıyo küçücük bişeyde bagiriyo ama çok şükür yanımızdalar ya Allah yokluk larını gostermesin
Canım ben 15+3 te başka doktora gitmiştim o erkek demişti biliyordum yani ama doktoruma başka doktora gittim öğrendim demek üstüne gül koklamış gibi olcak diye bilmiyormuş ayağına yattım :) 17+6 ydı bugünmasallah .:) .şimdi kaç haftalıksın cnm nasıl süpriz olmuştur:)
en iyisini yapmışsın:).darısı bna kızım var buda 12.haftada erkege benziyor dedi 16da kız dedi bnada supriz olsa keşke :))Canım ben 15+3 te başka doktora gitmiştim o erkek demişti biliyordum yani ama doktoruma başka doktora gittim öğrendim demek üstüne gül koklamış gibi olcak diye bilmiyormuş ayağına yattım :) 17+6 ydı bugün
Arada ayaklarini sandals uzerine uzat,o da dinlendirir sizi canim.Gelmis gecmis olsun insallah.Doktor yalvardı rapor vereyim diye ama maalesef çalıştğım şirkette pozisyonumda şuan tek kişiyim ve boş bırakamıyorum
MasallahBen ilk hamilelikte 28/kilo almıştım ama tek hamile ben gibi yedim şimdi canım istediğini yiyorum ve yeteri kadar abartmiyorum kilo artisimin normal olduğunu dusunuyorum
Ben 17 haftalikken damar segirmesi gibi hissetmeye basladim.ilk once baska seydir dedim ama her gun belli araliklarla olunca bebis olduguna kanaat getirdim :) doktor da hissedersin arrik dedi onayladıBende merak ediyorum bu soruyu ben elimi gezdirirken karnımda bazen sert bişiler hissediyorum bebeğim midir acaba diye düşünüyorum
Rabbim gönlüne göre versin canım:) ama önce hayırlı sağlıklı olsunda kızıda bir erkeği de :)en iyisini yapmışsın:).darısı bna kızım var buda 12.haftada erkege benziyor dedi 16da kız dedi bnada supriz olsa keşke :))
Dualarimda Sen de olacaksin canimkızlar bide sizlerden dua istiyorum bebişimin kalbinde parlama görüldü tek başına anlam ifade etmiyomuş 3lüde temiz çıktı bi sonraki kontrolü 5 hafta sonraya verdi inşallah ozamana kadar düzelir minik kızımmmm
Amin canım inş kimse kötü haberler getirmesin inş.
Canım esimle islerimiz gereği 10 günde bir fln ancak gorusebiliyoruz, yazları rahatiz ikimizde neler yaşadım 4 senelik evliligimde anlatsam Roman olur. Bu bebiş bize uğur getircek inş. Ailemden de uzaktayim, sadece arkadaşlarım var. Bebeğim gelince hiç yalnız olmayacağım inş. Yine duygusallastim kusura bakmayın.Canım neden yalnızsın
Ben de kendimi yalnız hissediyorum nedense. Eşimle aramda bozuk.
Hisseden arkadaşlar gazla onu ayırabiliyorlar.
Görümcen çok biliyormuş senin ya
Bende ogrenmedim tatlım haftaya cuma inş. öğreneceğim.Kizlar herkes bebisin cinsiyetini ogrenmis ben sali ogrenicem cok heyecanliyim
Selçuk tuncer ama ankarada yaşamıyorum,sık gidiyorum gittikçede ona uğruyorumSen de mi hacettepeye gidiyorsun? Doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?