2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cok gecmis olsun canim

canım geçmiş olsun... tuzu falan azalt...

Hissetsem keşke
Ben 17. haftamın başında düştüm. O gün içimden bir şeylerin kaydığını hissettim ve sonraki birkaç gün içinde de hareketlerini hissettim hep. Yani yaklaşık 2-3 haftadır hissediyorum ama cinsiyetini göremedik henüz. Bu hafta 20. haftamdayım ve hareketler daha sert. bu haftaya kadar göbek deliğimin hemen altında hissediyordum ama bugün kasığıma daha yakın bir yere indi.

tatlım çok geçmiş olsun Rabbim eşini bağışlamış sana inşallah o korkuyu da bir an önce atlatırsınız.
Cnm sakindigin goze cop batar derler ya ailem esim stresten sikintidan uzak durmami istiyo ama abim hastaneye yatti cikti bosaniyo esim cok buyuk kaza yapti ben nasil stresten uzak duruyum

icecreamm canim hayirli olsun prenses,insallah bir sey cikmaz ve saglikla kucagina alirsin.
besyo_86 canim plasenta 24e kadar yukari cikiyor sanirim,insallah cikar.

G gunesjuly1234 canim insallah sorun düzelir,dikkat et kendine

Bu arada hareketlerini hissedemiyorum diye panikteydim cogunlugun hissetmemesi beni mutlu etti

Bende merak ediyorum bu soruyu ben elimi gezdirirken karnımda bazen sert bişiler hissediyorum bebeğim midir acaba diye düşünüyorum
M Museva ben hissediyorum en net 17.haftada hissetmeye başladım ve hergün minik hareketlerini hissediyorum...Bugün biraz moralim bozuk o sebepten heralde bugün hissetmedim daha. inlsh iyidir...

Tamam canım ben herkes için konusmadim zaten, umarım bundan sonra herkesin ortak paylaşımı olur. Bela ol bize kabul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…