Cok gecmis olsun canimbende kontrolden geldim 3 gündür yuksek tansıyon sorunum vardı. kac kez ölctuler yıne yuksek cıktı. kardıyolojıye sevk ettiler. orda da 2 haftalık takip verdiler. dusmezse tansıyon ilacına başlıcaz. cok öenmliymıs gebelikta tansiyon. allahım yardımcımız olsun.
canım geçmiş olsun... tuzu falan azalt...bende kontrolden geldim 3 gündür yuksek tansıyon sorunum vardı. kac kez ölctuler yıne yuksek cıktı. kardıyolojıye sevk ettiler. orda da 2 haftalık takip verdiler. dusmezse tansıyon ilacına başlıcaz. cok öenmliymıs gebelikta tansiyon. allahım yardımcımız olsun.
Umarım bebeklerimiz cok sağlıklıdır canımCanım bendende istedi ama benim problemleriö var diye. Senden öylesine istemistir. Doktordan doktora degişir yani
1.gebeliğimde 20. Haftada , 2. Yani şimdi 18. Haftada hissetmeye başladım canım , bugün ayakta iş yaparken hissettim kuzumu aerobik yapıyordu herhaldeKIZLAR BEBİŞLERİNİZİ HİSSETMEYE BAŞLADINIZ MI? KAÇINCI HAFTADA BAŞLADINIZ?
kuzucuklar yaa ufacık dönmeleri bile bizi asıl mutlu ediyor :)1.gebeliğimde 20. Haftada , 2. Yani şimdi 18. Haftada hissetmeye başladım canım , bugün ayakta iş yaparken hissettim kuzumu aerobik yapıyordu herhalde
Hissetsem keşkeKIZLAR BEBİŞLERİNİZİ HİSSETMEYE BAŞLADINIZ MI? KAÇINCI HAFTADA BAŞLADINIZ?
Sen de mi hacettepeye gidiyorsun? Doktorun kim?Ay kızlar benim çocuğum hani burdaben seçemedim ya
Ben 17. haftamın başında düştüm. O gün içimden bir şeylerin kaydığını hissettim ve sonraki birkaç gün içinde de hareketlerini hissettim hep. Yani yaklaşık 2-3 haftadır hissediyorum ama cinsiyetini göremedik henüz. Bu hafta 20. haftamdayım ve hareketler daha sert. bu haftaya kadar göbek deliğimin hemen altında hissediyordum ama bugün kasığıma daha yakın bir yere indi.Hissetsem keşke
Cnm cok bakamiyorum buraya tesekkur ederim. Cok sukur ki allah koruduçok geçmiş olsun canım sana ve ailenize bağışlamış eşini.
Cnm sakindigin goze cop batar derler ya ailem esim stresten sikintidan uzak durmami istiyo ama abim hastaneye yatti cikti bosaniyo esim cok buyuk kaza yapti ben nasil stresten uzak duruyumtatlım çok geçmiş olsun Rabbim eşini bağışlamış sana inşallah o korkuyu da bir an önce atlatırsınız.
Bende merak ediyorum bu soruyu ben elimi gezdirirken karnımda bazen sert bişiler hissediyorum bebeğim midir acaba diye düşünüyorumAcaba ilk hamileliği olup bebeğini hisseden biri varmı kaç haftalikken hissettiniz nasıl ne hissettiniz ben hala hissedemiyorum
hiç mi hissetmiyorsun yani minik hareketler fln içinde biseylerin oynadığı gibi bi his sırt üstü uzanıp dinlesen belki hiseedersinHissetsem keşke
M Museva ben hissediyorum en net 17.haftada hissetmeye başladım ve hergün minik hareketlerini hissediyorum...Bugün biraz moralim bozuk o sebepten heralde bugün hissetmedim daha. inlsh iyidir...Bende merak ediyorum bu soruyu ben elimi gezdirirken karnımda bazen sert bişiler hissediyorum bebeğim midir acaba diye düşünüyorum
Hayir canim pek hissetmiyorum 2 saattir elim karnimda kendi kendime vesvese yapip duruyorumCanım bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladın mı? Ben de kilolu hamile kaldım hic hissetmiyorum
Tamam canım ben herkes için konusmadim zaten, umarım bundan sonra herkesin ortak paylaşımı olur. Bela ol bize kabulamanın kızlar nadir yazmayın sık girin topiğimiz canlı olsun... yani ben kasıtlı cevap vermeme olduğunu düşünmüyorum mesela bi soru sorulduğunda bilgi sahibi değilsem yanlış bilgi vermemek adına kafa bulandırmıyorum araya girmiyorum... muhakkak benim gibi düşünenler de vardır... yani bence kişisel algılamayın bu durumu...bi de ortak sıkıntıları yaşayanlar daha çok birlikte yazışıyor olabilirler hani bundan da anlam çıkarmamaya çalışıyorum... hani kesinlikle bu dediklerinizden sizi yargılamıyorum sadece kendi üstümden ve düşüncelerimden yola cıkarak açıklama yapmak istedim ... burdaki herkes birbirinin dert ortağı... sakın öyle düşünmeyin... zaten farkettim son zamanlarda bi durgunlaşma var topikde... yani yanlış anlaşılmasın başta bana çok söylendi facebook ya da whatsup grubu kuralım diye bu nedenle kurmak istemedim... zaten bir önceki aylarda kesin uyarı da vardı bu nedenle ... bunu açıklamaya çalışmıştım... siz yine de yazın kesinlikle uzaklaşmayın...bundan sonra hepinize yazıcağım aha başıızın belası oldum yandınız siz
Ilk bebegimi 18 haftalik hissettim ikinciyi hala net hisedemedimAcaba ilk hamileliği olup bebeğini hisseden biri varmı kaç haftalikken hissettiniz nasıl ne hissettiniz ben hala hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?