@leyl-i efruz seninle bebıslerımız aynı. ıyı haberlerine sevindim. benımde oglum olcak insallah.
biliyorsunuz kızlar benım kayınvalıde geldi, dun aksam tansıyonumu 14 e 11 e cıkardı. durumumu zerre kadar umursamıyo. yemekleri bol tuzlu yapmış ınadına. kızlarını arıyo daha sızde gelin dıyo. bugun 2. posta gelıyo zten. daha başka ınsanları da cagırıyor. cıldırmak üzereyim ne yaptıysam düşmüyor. bir de sürekli söyleniyor. ben varım diye böle yapıyo diye eşime.
birsey sorcam progestan içsem tansıyonumu düşürür mü. hemde uyurum. bu haftalarda yan etkisi de olmaz galiba hala içenler var dimi
Geçmiş oldun canım Allah korumuş resmen
Sizinde mi ayrı gayrı geçiyor canim? Burda bi hocamız dağa var benimle ayni durumda, kader ortağı diyoruz birbirimize, cok şükür mide bulantısı olduğunda annem geldi yanıma, şimdi de daha rahatım şükür. Haziran da benim dönem bitiyor, eşimin de rahatlama dönemi bakalım. ne olucak netlesir inş.
Senin nasıl gidiyor hamilelik?
Amin canım sağolun
Çok geçmiş olsun allahım korumuş seni
Allah korusun canım insanın başına nerde ne geleceği belli olmuyor
Geçmiş olsun canım
@leyl-i efruz seninle bebıslerımız aynı. ıyı haberlerine sevindim. benımde oglum olcak insallah.
biliyorsunuz kızlar benım kayınvalıde geldi, dun aksam tansıyonumu 14 e 11 e cıkardı. durumumu zerre kadar umursamıyo. yemekleri bol tuzlu yapmış ınadına. kızlarını arıyo daha sızde gelin dıyo. bugun 2. posta gelıyo zten. daha başka ınsanları da cagırıyor. cıldırmak üzereyim ne yaptıysam düşmüyor. bir de sürekli söyleniyor. ben varım diye böle yapıyo diye eşime.
birsey sorcam progestan içsem tansıyonumu düşürür mü. hemde uyurum. bu haftalarda yan etkisi de olmaz galiba hala içenler var dimi
Yuhh yaa hamile birinin evine başkalarını çağırmak ne demek yaa birde oğlunu dolduruyor bari hamile iken bıraksın ya sana bir şey olsa kendi oğlunun canı yanacak. hem hamile olmasan bile kendi evi değil başkalarını çağırmak ne demek ya. Benim kayınvaliden çok kayınpeder problemli haber vermeden çat kapı gelmişlerdi adam hamile olduğumu duyunca hiç olumsuz bir davranışta bulunmamıştı. Hamilesin sen ne derlerse desinler nazlan sızlan tansiyon yüksekliği önemlidir hamilelikte doktorunla görüş hatta eşinin yanında görüş ki dikkat etsin ona göre. Ay çok sinir oldum sabah sabah@leyl-i efruz seninle bebıslerımız aynı. ıyı haberlerine sevindim. benımde oglum olcak insallah.
eşin bir şey demiyorsa sen keyfine bak, zorla kaldırırlarsa falan ayaktayken birden ağrı girmiş gibi falan yap git yat yine, hatta misafirlerin yanında biraz daha abartıp yap azıcık ders olsun ,biraz vicdanı varsa zorlamaz zaten yani. Deli oluyorum böyle anlayış kıtı insanlara.@leyl-i efruz seninle bebıslerımız aynı. ıyı haberlerine sevindim. benımde oglum olcak insallah.
Gecmis olsun canim allahim korumus cok sukur senide bebeginidegünaydın kızlar, dün büyük bir kaza atlatmışım. işten 4te çıktım otobüse bindim ve eve gittim. midem tuttuğu içinde gider gitmez yattım. annem aradı nerdesin diye evdeyim yatıyorum dedim sancaktepede patlama olmuş merak ettim dedi. iş yerim sancaktepede. iyiyim dedim uyumaya devam ettim, haberlerde gördümki otobüsün geçtiği yolda ben geçtikten en fazla 15dk snra olmuş patlama... ve eğer bir sonraki otobüse kalsaydım Allah korusun banada denk gelebilirdi... çok korktum dün akşamdan beri sersemledim resmen. Rabbim hepimizi korusun inşallah
Tesekur ederim canimhayal0101 sağol canım. hayırlı olsun oğluşun
Tesekur ederim canim
Hayirli olsun canin rabbim giydirip eskitmeyi nasip etsin insallah kac haftaliksin biz 19 devirdik ama hala esim yanasmio pek fazla bisi almaya erken dioKızlar dün eşiimin kız kardeşiyle alışverişe çıkmıştık.
Ama kendimize alışveriş yaptık.
Sonra benibek magazasına girdik. Ki ben temmuza kadar birşey almıcam demiştim.
Ama kızımın halası dayanamadı o kadsr güzel şeyler aldıkı allahım nasip etsede giyinse diyorum .
Hayirli olsun canin rabbim giydirip eskitmeyi nasip etsin insallah kac haftaliksin biz 19 devirdik ama hala esim yanasmio pek fazla bisi almaya erken dio
Valla listede yapmadim esim zamani gelince aliriz dio zaten burda iki tane bebek magazasi var girip gozume carpan gerekli seyleri alcam 13 senedir hep bebek ozlemi cektigim icin herzaman okur bakardim neler alinir neler yapilir felan kismet simdiyeymis cokta acemi sayilmam yaniCanım ben temmuza kadar birsey almıcam korkuyorum.
Ben şuanda 17+3 üm şuanda.
Canım bence biraz bekle liste yap bak tabi ama bence alma henüz
13 yıldır mı canım.Valla listede yapmadim esim zamani gelince aliriz dio zaten burda iki tane bebek magazasi var girip gozume carpan gerekli seyleri alcam 13 senedir hep bebek ozlemi cektigim icin herzaman okur bakardim neler alinir neler yapilir felan kismet simdiyeymis cokta acemi sayilmam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?