2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Ya gercekten inanamıyorum.
Ben varım diye böyle yapıyor mu diyor.
Allah sana sanır versin ben burda sinirden çıldırdım şuanda

Geçmiş oldun canım Allah korumuş resmen

Allah korusun canım insanın başına nerde ne geleceği belli olmuyor

Geçmiş olsun canım

sağolun kızlar. Allah kimsenin başın vermesin

Allah sabır versin canım.ben de aynı seyleri yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.ama sunu gecde olsa anladım.öyle anlayıssız insanlar için ne gününü kötü geçirmeye değer ne de esinle aranı bozmaya.hiç umursamıycaksın.ye iç keyfine bak..

Yuhh yaa hamile birinin evine başkalarını çağırmak ne demek yaa birde oğlunu dolduruyor bari hamile iken bıraksın ya sana bir şey olsa kendi oğlunun canı yanacak. hem hamile olmasan bile kendi evi değil başkalarını çağırmak ne demek ya. Benim kayınvaliden çok kayınpeder problemli haber vermeden çat kapı gelmişlerdi adam hamile olduğumu duyunca hiç olumsuz bir davranışta bulunmamıştı. Hamilesin sen ne derlerse desinler nazlan sızlan tansiyon yüksekliği önemlidir hamilelikte doktorunla görüş hatta eşinin yanında görüş ki dikkat etsin ona göre. Ay çok sinir oldum sabah sabah

eşin bir şey demiyorsa sen keyfine bak, zorla kaldırırlarsa falan ayaktayken birden ağrı girmiş gibi falan yap git yat yine, hatta misafirlerin yanında biraz daha abartıp yap azıcık ders olsun ,biraz vicdanı varsa zorlamaz zaten yani. Deli oluyorum böyle anlayış kıtı insanlara.

Gecmis olsun canim allahim korumus cok sukur senide bebeginide

@leyl-i efruz hayırlı olsun oğluşun canım :)

@triton-x canım ya rabbim size de sabır versin gerçekten eşini insan yanında istiyor inşallah çabucak geçer günleri kavuşursunuz

G gunesjuly1234 ya tatlım annemle aynı şehirdeyseniz anne gitsen bu nası bir saçmalık ya insan da biraz da olsa düşünce olur.geç odana yat dinlen sen boşver herşeyi bebeğini düşün

Kızlar dün eşiimin kız kardeşiyle alışverişe çıkmıştık.
Ama kendimize alışveriş yaptık.

Sonra benibek magazasına girdik. Ki ben temmuza kadar birşey almıcam demiştim.
Ama kızımın halası dayanamadı o kadsr güzel şeyler aldıkı allahım nasip etsede giyinse diyorum .

Hayirli olsun canin rabbim giydirip eskitmeyi nasip etsin insallah kac haftaliksin biz 19 devirdik ama hala esim yanasmio pek fazla bisi almaya erken dio

Hayirli olsun canin rabbim giydirip eskitmeyi nasip etsin insallah kac haftaliksin biz 19 devirdik ama hala esim yanasmio pek fazla bisi almaya erken dio

Canım ben temmuza kadar birsey almıcam korkuyorum.

Ben şuanda 17+3 üm şuanda.
Canım bence biraz bekle liste yap bak tabi ama bence alma henüz

Canım ben temmuza kadar birsey almıcam korkuyorum.

Ben şuanda 17+3 üm şuanda.
Canım bence biraz bekle liste yap bak tabi ama bence alma henüz
Valla listede yapmadim esim zamani gelince aliriz dio zaten burda iki tane bebek magazasi var girip gozume carpan gerekli seyleri alcam 13 senedir hep bebek ozlemi cektigim icin herzaman okur bakardim neler alinir neler yapilir felan kismet simdiyeymis cokta acemi sayilmam yani

13 yıldır mı canım.
Zor bir süreçtir eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…