2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım senin bu sükunetine bayılıyorum ya Allah gönlüne göre versin
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin Rabbim . bende aslında çok pimpirikli çok Tezcanlıyım ama sakin olmaya güzel düşünmeye çalışıyorum basit şeylerle mutlu olmaya çalışıyorum mesela bugün kendimi foto çekip shop yapıp gülüyorum iste yen deli desin ne yapayım akıllı olunca basimiz göğe ermiyo ya :)

Hayir olsun:.Ruyan:)Guzel haberlerle gel insallah canim

Acaba ilk hamileliği olup bebeğini hisseden biri varmı kaç haftalikken hissettiniz nasıl ne hissettiniz ben hala hissedemiyorum
Ben aslında geçen hafta bişeyler hissettim ama gazdır dedim sonra dr a sordum hissedebilirsin artık dedi. Yani 17. Haftaya girerken başladı. Gaz sancısı zannedebilirsin çok tuhaf bi his tarif edemem sanırım. Ama normalde 20. Haftada hala hissedemeyenler var kafana takacağın bir durum değil. Ben ilk defa çikolatalı bisküvi yiyince belirgin hissettim. Dün bayadır balık yemiyordum, yedim daha belirgin hissettim. Tabi bunları yiyince hissedeceksin bişi yok da bana denk geldi. :)

Günaydın hanımlar bugün 9:30 da randevum var heyecandan yatamadım en son bebeğimi 5 nisanda gördüm inşallah sağlıklıdır. Rabbim nasip ederse bebeğim de gösterirse cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah Rabbim hayırlı haberler aldırmayı nasip etsin cümlemizin evladını esirgesin

Hayir olsun:.Ruyan:)Guzel haberlerle gel insallah canim
Canım benim çok sağol. inş son 6 gün Ayy şafak sayıyorum
Ayy sen bendende sabirliymissin canım bende en son 18 nisanda gördüm. hadi inş. Güzel haberlerle gel.

önemli tabii canım benim. şişme/ödem oluyomu sende?

M merve.b canım ben yeni yeni sanki içerde bişi kayıyomuş gibi hissediyorum arada bi ama gaz mı bebekmi emin olamıyorum. bide arada tekme yiyorum 1-2 tam acabamı derken kesiliyo onlarda. bu sabah alerjik astımım tuttu öksürdüm bayaa bi servise binince oturduğum yerde öksürünce takla attırdım içerde kuzuyu sanırım daha güçlü hissettim :)

ah yaa kıyamam ben ona annesi... bizim moralimiz çok etkiliyo işte, üzülmüş kuzucuk annesi ağlıyo diye

Canım benim ya sende mi hamileliğini tek başına geçirenlerdensin hamilelik öncesi insan bir nevze idare ediyorda hamilelikte zor geçiyor inşallah çok fazla hamilelik sorunların yoktur

ayy benimkindede var aynı sıkıntııı. diyorum ya hamileYİZ biz :)) şükür yanımızdalar, herşeyimi yapıyor benim eşimde evin işlerini falan

Allah kavuştursun daha büyük ayrılıklar yaşamayın inşallah canım

günaydın kızlar, dün büyük bir kaza atlatmışım. işten 4te çıktım otobüse bindim ve eve gittim. midem tuttuğu içinde gider gitmez yattım. annem aradı nerdesin diye evdeyim yatıyorum dedim sancaktepede patlama olmuş merak ettim dedi. iş yerim sancaktepede. iyiyim dedim uyumaya devam ettim, haberlerde gördümki otobüsün geçtiği yolda ben geçtikten en fazla 15dk snra olmuş patlama... ve eğer bir sonraki otobüse kalsaydım Allah korusun banada denk gelebilirdi... çok korktum dün akşamdan beri sersemledim resmen. Rabbim hepimizi korusun inşallah

Geçmiş oldun canım Allah korumuş resmen

Canım benim ya sende mi hamileliğini tek başına geçirenlerdensin hamilelik öncesi insan bir nevze idare ediyorda hamilelikte zor geçiyor inşallah çok fazla hamilelik sorunların yoktur
Sizinde mi ayrı gayrı geçiyor canim? Burda bi hocamız dağa var benimle ayni durumda, kader ortağı diyoruz birbirimize, cok şükür mide bulantısı olduğunda annem geldi yanıma, şimdi de daha rahatım şükür. Haziran da benim dönem bitiyor, eşimin de rahatlama dönemi bakalım. ne olucak netlesir inş.
Senin nasıl gidiyor hamilelik?

Allah kavuştursun daha büyük ayrılıklar yaşamayın inşallah canım
Amin canım sağolun
Çok geçmiş olsun allahım korumuş seni

Allah korusun canım insanın başına nerde ne geleceği belli olmuyor

Geçmiş olsun canım

@leyl-i efruz seninle bebıslerımız aynı. ıyı haberlerine sevindim. benımde oglum olcak insallah.
biliyorsunuz kızlar benım kayınvalıde geldi, dun aksam tansıyonumu 14 e 11 e cıkardı. durumumu zerre kadar umursamıyo. yemekleri bol tuzlu yapmış ınadına. kızlarını arıyo daha sızde gelin dıyo. bugun 2. posta gelıyo zten. daha başka ınsanları da cagırıyor. cıldırmak üzereyim ne yaptıysam düşmüyor. bir de sürekli söyleniyor. ben varım diye böle yapıyo diye eşime.
birsey sorcam progestan içsem tansıyonumu düşürür mü. hemde uyurum. bu haftalarda yan etkisi de olmaz galiba hala içenler var dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…