Amin canım hepimizin gönlüne göre versin Rabbim . bende aslında çok pimpirikli çok Tezcanlıyım ama sakin olmaya güzel düşünmeye çalışıyorum basit şeylerle mutlu olmaya çalışıyorum mesela bugün kendimi foto çekip shop yapıp gülüyorum iste yen deli desin ne yapayım akıllı olunca basimiz göğe ermiyo ya :)Canım senin bu sükunetine bayılıyorum ya Allah gönlüne göre versin
Hayir olsun:.Ruyan:)Guzel haberlerle gel insallah canimTatlım çok sevindim senin adına, bak busefer o bebiş seninle olacak inş. Benimde tam 1 hafta kaldı geçmiyor günler çok özledim bebeğimi, bazen içime bi korku geliyor ama dün gece öyle güzel bir rüya gördüm ki rahatladım çok şükür. oglusuna maşallah
Ben aslında geçen hafta bişeyler hissettim ama gazdır dedim sonra dr a sordum hissedebilirsin artık dedi. Yani 17. Haftaya girerken başladı. Gaz sancısı zannedebilirsin çok tuhaf bi his tarif edemem sanırım. Ama normalde 20. Haftada hala hissedemeyenler var kafana takacağın bir durum değil. Ben ilk defa çikolatalı bisküvi yiyince belirgin hissettim. Dün bayadır balık yemiyordum, yedim daha belirgin hissettim. Tabi bunları yiyince hissedeceksin bişi yok da bana denk geldi. :)Acaba ilk hamileliği olup bebeğini hisseden biri varmı kaç haftalikken hissettiniz nasıl ne hissettiniz ben hala hissedemiyorum
Dışardan anlaşılan bi his değil sadece sen içinde bi tuhaflık hissediyorsun.Hayir canim pek hissetmiyorum 2 saattir elim karnimda kendi kendime vesvese yapip duruyorum
Canım benim çok sağol. inş son 6 gün Ayy şafak sayıyorumHayir olsun:.Ruyan:)Guzel haberlerle gel insallah canim
Ayy sen bendende sabirliymissin canım bende en son 18 nisanda gördüm. hadi inş. Güzel haberlerle gel.Günaydın hanımlar bugün 9:30 da randevum var heyecandan yatamadım en son bebeğimi 5 nisanda gördüm inşallah sağlıklıdır. Rabbim nasip ederse bebeğim de gösterirse cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah Rabbim hayırlı haberler aldırmayı nasip etsin cümlemizin evladını esirgesin
önemli tabii canım benim. şişme/ödem oluyomu sende?bende kontrolden geldim 3 gündür yuksek tansıyon sorunum vardı. kac kez ölctuler yıne yuksek cıktı. kardıyolojıye sevk ettiler. orda da 2 haftalık takip verdiler. dusmezse tansıyon ilacına başlıcaz. cok öenmliymıs gebelikta tansiyon. allahım yardımcımız olsun.
ah yaa kıyamam ben ona annesi... bizim moralimiz çok etkiliyo işte, üzülmüş kuzucuk annesi ağlıyo diyecanım oluyor tabi... daha net hissedemiyoruz yaa ondan... bazen 2-3 gü hissetmiyom... hakkaten moralde etkiliyor... düştüğüm gün o kadar ağlamıştım ki yazık ultrasondaki halini görecektiniz bacaklarını karnına çekmiş gözlerini kapamış... nasıl kalp atışını duydum gülmeye başladım elini kolunu hareket ettirdi...
Canım benim ya sende mi hamileliğini tek başına geçirenlerdensinAmin canım inş kimse kötü haberler getirmesin inş.
Canım esimle islerimiz gereği 10 günde bir fln ancak gorusebiliyoruz, yazları rahatiz ikimizde neler yaşadım 4 senelik evliligimde anlatsam Roman olur. Bu bebiş bize uğur getircek inş. Ailemden de uzaktayim, sadece arkadaşlarım var. Bebeğim gelince hiç yalnız olmayacağım inş. Yine duygusallastim kusura bakmayın.
Canım inanın bizi görün yanyana olduğunuz için birbirinizin kıymetini bilin. Sağlık olsun, küçük şeyler için kirmayin kalbinizi, bak az önce aradı videolu görüşme yaptık. 5 günlüğüne yurtdışında suan gobegime ordan bakıyor, ordan seviyor :'( haziranın 10unu dört gözle bekliyorum. uzun süre gorusecegiz ozaman inş.
ayy benimkindede var aynı sıkıntııı. diyorum ya hamileYİZ biz :)) şükür yanımızdalar, herşeyimi yapıyor benim eşimde evin işlerini falanAmin canım çok sağol :) bu arada eşini çok takma onlarda bizle birlikte hamile zannediyorlar kendilerini oğlum eşime benzicekse de huyu benzemesin derim hep sen mi hamilesin ben mi belli değil diyorum her seyimi yapıyo çok şükür ama bazen sebepsiz suratını asıyo küçücük bişeyde bagiriyo ama çok şükür yanımızdalar ya Allah yokluk larını gostermesin
Allah kavuştursun daha büyük ayrılıklar yaşamayın inşallah canımAmin canım inş kimse kötü haberler getirmesin inş.
Canım esimle islerimiz gereği 10 günde bir fln ancak gorusebiliyoruz, yazları rahatiz ikimizde neler yaşadım 4 senelik evliligimde anlatsam Roman olur. Bu bebiş bize uğur getircek inş. Ailemden de uzaktayim, sadece arkadaşlarım var. Bebeğim gelince hiç yalnız olmayacağım inş. Yine duygusallastim kusura bakmayın.
Canım inanın bizi görün yanyana olduğunuz için birbirinizin kıymetini bilin. Sağlık olsun, küçük şeyler için kirmayin kalbinizi, bak az önce aradı videolu görüşme yaptık. 5 günlüğüne yurtdışında suan gobegime ordan bakıyor, ordan seviyor :'( haziranın 10unu dört gözle bekliyorum. uzun süre gorusecegiz ozaman inş.
günaydın kızlar, dün büyük bir kaza atlatmışım. işten 4te çıktım otobüse bindim ve eve gittim. midem tuttuğu içinde gider gitmez yattım. annem aradı nerdesin diye evdeyim yatıyorum dedim sancaktepede patlama olmuş merak ettim dedi. iş yerim sancaktepede. iyiyim dedim uyumaya devam ettim, haberlerde gördümki otobüsün geçtiği yolda ben geçtikten en fazla 15dk snra olmuş patlama... ve eğer bir sonraki otobüse kalsaydım Allah korusun banada denk gelebilirdi... çok korktum dün akşamdan beri sersemledim resmen. Rabbim hepimizi korusun inşallah
Sizinde mi ayrı gayrı geçiyor canim? Burda bi hocamız dağa var benimle ayni durumda, kader ortağı diyoruz birbirimize, cok şükür mide bulantısı olduğunda annem geldi yanıma, şimdi de daha rahatım şükür. Haziran da benim dönem bitiyor, eşimin de rahatlama dönemi bakalım. ne olucak netlesir inş.Canım benim ya sende mi hamileliğini tek başına geçirenlerdensinhamilelik öncesi insan bir nevze idare ediyorda hamilelikte zor geçiyor inşallah çok fazla hamilelik sorunların yoktur
Amin canım sağolunAllah kavuştursun daha büyük ayrılıklar yaşamayın inşallah canım
Çok geçmiş olsun allahım korumuş senigünaydın kızlar, dün büyük bir kaza atlatmışım. işten 4te çıktım otobüse bindim ve eve gittim. midem tuttuğu içinde gider gitmez yattım. annem aradı nerdesin diye evdeyim yatıyorum dedim sancaktepede patlama olmuş merak ettim dedi. iş yerim sancaktepede. iyiyim dedim uyumaya devam ettim, haberlerde gördümki otobüsün geçtiği yolda ben geçtikten en fazla 15dk snra olmuş patlama... ve eğer bir sonraki otobüse kalsaydım Allah korusun banada denk gelebilirdi... çok korktum dün akşamdan beri sersemledim resmen. Rabbim hepimizi korusun inşallah
Allah korusun canım insanın başına nerde ne geleceği belli olmuyorgünaydın kızlar, dün büyük bir kaza atlatmışım. işten 4te çıktım otobüse bindim ve eve gittim. midem tuttuğu içinde gider gitmez yattım. annem aradı nerdesin diye evdeyim yatıyorum dedim sancaktepede patlama olmuş merak ettim dedi. iş yerim sancaktepede. iyiyim dedim uyumaya devam ettim, haberlerde gördümki otobüsün geçtiği yolda ben geçtikten en fazla 15dk snra olmuş patlama... ve eğer bir sonraki otobüse kalsaydım Allah korusun banada denk gelebilirdi... çok korktum dün akşamdan beri sersemledim resmen. Rabbim hepimizi korusun inşallah
Sizinde mi ayrı gayrı geçiyor canim? Burda bi hocamız dağa var benimle ayni durumda, kader ortağı diyoruz birbirimize, cok şükür mide bulantısı olduğunda annem geldi yanıma, şimdi de daha rahatım şükür. Haziran da benim dönem bitiyor, eşimin de rahatlama dönemi bakalım. ne olucak netlesir inş.
Senin nasıl gidiyor hamilelik?
Benim şimdilik iyi ama ilk zamanlar mide bulantıların olduğu dönem iki hafta kayınvalidem vardı, sonrasında genellikle tek geçti . İşi gereği gitmesi gerektiği için de çok söylenemiyorum bizim de önümüz Ramazan biraz rahatlarız sonrası yine malum. zaten bebişde sağlıkla gelseydi doğum iznini memlekette geçirecem
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar, dün büyük bir kaza atlatmışım. işten 4te çıktım otobüse bindim ve eve gittim. midem tuttuğu içinde gider gitmez yattım. annem aradı nerdesin diye evdeyim yatıyorum dedim sancaktepede patlama olmuş merak ettim dedi. iş yerim sancaktepede. iyiyim dedim uyumaya devam ettim, haberlerde gördümki otobüsün geçtiği yolda ben geçtikten en fazla 15dk snra olmuş patlama... ve eğer bir sonraki otobüse kalsaydım Allah korusun banada denk gelebilirdi... çok korktum dün akşamdan beri sersemledim resmen. Rabbim hepimizi korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?