2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm sakindigin goze cop batar derler ya ailem esim stresten sikintidan uzak durmami istiyo ama abim hastaneye yatti cikti bosaniyo esim cok buyuk kaza yapti ben nasil stresten uzak duruyum
Canım inan çok haklısın ama çok şükür abın çıkmış hastaneden eşin iyi yanınızda bunları düşünüp rahatla bebegin annesini mutlu görmek istiyo. sadece o minnaklar için dayanır insan her türlü sıkıntıya. tabi o an yapıyoruz stres ama bak sonuçları güzel sende bunları düşün bol duayla atlat zorlukları

Acaba ilk hamileliği olup bebeğini hisseden biri varmı kaç haftalikken hissettiniz nasıl ne hissettiniz ben hala hissedemiyorum
17.haftada en net hisettim aha bu bebekti dedim çok tatli yemis tim belki o tetikledi bilmiyorum hergün hisettim çok sukur böyle içinde balık hareket eder gibi bi duygu gazla onu ayırt edersin yani başka bi hareket mükemmel bir duygu :)

bişey sormak istiyorum bende yarın 19 a girecem normalde hergün hissediyordum ama bugun hissedemedim normal mi panik olmak da istemiyorum dünden beri moralim bozuk ondan mi acaba Sana da oldu mu hiç bu tarz bişey. yada kızlar normal mi bu durum bilen varsa yazsın nolur bi kaybım var zaten ödüm kopuyor

Kizlarr mendee güzel haberler getirdim bişey hariç plesantayı cekmiyo sıpa ama ne yapalım 1 ay daha süre tanıdık sonra kızmaya başlıcam doktor her seyine baktı bebisimin çok şükür güzel gidiyoruz haftasıyla uyumlu sen kilo alma dedi bana o nasıl olacak bilmiyorum :) ben almıyorum bu 4 kilo vermiş halim dedim Ohh ne güzel alma bebek alsın dedi herkes kilo alırkene beni kilo vererek doğurtcak ilk yapma peşinde heralde :) en son (13+5) kız demiştiniz hala kız mı dedim kız dediğimi kimseye söylemediniz dimi dedi yok söylemedik dedim çok büyük ayıp etmişim bu baya bi erkek şu an sünnet olcak durumda dedi :) çok şükür Rabbime bugünde güzel haber aldım doğuma kadar güzel haber alırım inşallah darısı beklemede olan durumu karışık olan yakınlarda muayenesi olan herkese.. (mesajımı okuyanlardan bi maşallah isterim bebisime) :)

Garip di mi hissetmememem (
Nasıl birsey canım anlatır mısın?
ya ben sürekli sırt üstü uzanıp dinliyorum belki ondan. ama öyle bir duygu ki her hareketinde dua ediyorum Alah her kadına tattirsin.içinde minik bişey yani balık gibi bişey yer değiştiriyor.anlıyorsun bebek :) en kisa zamanda hissedersin inslh

Tatlım çok sevindim senin adına, bak busefer o bebiş seninle olacak inş. Benimde tam 1 hafta kaldı geçmiyor günler çok özledim bebeğimi, bazen içime bi korku geliyor ama dün gece öyle güzel bir rüya gördüm ki rahatladım çok şükür. oglusuna maşallah

canım oluyor tabi... daha net hissedemiyoruz yaa ondan... bazen 2-3 gü hissetmiyom... hakkaten moralde etkiliyor... düştüğüm gün o kadar ağlamıştım ki yazık ultrasondaki halini görecektiniz bacaklarını karnına çekmiş gözlerini kapamış... nasıl kalp atışını duydum gülmeye başladım elini kolunu hareket ettirdi...

masaAllah gözün aydin çok sukur güzel haberler olsun hep kaç gündür aklımdan çıkmıyor açıkçay Herkes böyle güzel haberle gelsin inslh .gözün aydin :)

gerçekten 2-3 gün hissetmediğin oldu mu panik yapmıyorum o zaman :)ya gerçekten o kadar etkileniyorlar demek ki.Allahim kucağımiza almayi nasip etsin yavrularimizi

maşallah bebişine :) çok sevindim yaa:) plesentasını da cekecek gör bak :) bu arada oğluşun olucakmış hadi hayırlı olsun :)

Ben hamileligini çoğu zaman yalnız geçiren biriyim arkadaşlar, ilk hamileliğim bu ama sanırım hafif pıt pıtları son 1 haftadır hissediyorum. Bebeğim bana yalnız olmadığımı hatırlatıyor, anne bak ben yanındayım diyor heralde herseferinde gözlerimden yaşlar iniyor. ama genelde akşamları uzandigimda net hissediyorum.
Birde hissetmeyen arkadaşlar korkmayın, herkesin bünyesi farklı. Ayrıca 21. Haftaya kadar normal mis. gorumceme geçen anlatma gafletinde bulundum. Benimle o gazdir diye dalga geçti. ama umrumda değil ben gaz olmadığını biliyorum.
Birde bebekler günün 20 saati uyuyor 4 saat uyanık dolayısıyla bazı günler siz uyurken belki aktifler ondan hissetmezsiniz, korkmayın stres olmayın.

hareketlerini tamamen hissedelim daha rahat olcaz inşallah ben doktora hissediyorum diyorum daha hissetmezsin diyo hıhh sen çok biliyon ne tekmelicek başka beni dicektim de yemedi :) ınsallah canım yaa hep hastaneden çıktıktan sonra bi oğlum cennette bu oğlumu kucağıma almayı nasip et Allahım diye dua ettim. hepimiz kavusalim şu minnaklara gazını uykusunu konuşalım inşallah

Benimde iki kaybım var canım inş bunları kucağımiza almayi nasip etsin rabbim

canım insan ayırt ediyor gazla çok farklı.. üff zaten görümceler de çok biliyor sanki

masaAllah gözün aydin çok sukur güzel haberler olsun hep kaç gündür aklımdan çıkmıyor açıkçay Herkes böyle güzel haberle gelsin inslh .gözün aydin :)
acikcay toparlanacak inşallah canım su an acısı çok yeni toparlanması uzun sürecek ama yine gülüp yine eğlencek ve en önemlisi onu bir bebek hayata bağlıycak inşallah 3-4 ay sonra ona hayırlı olsun bebeğin deriz hepimiz. muayene günü nasıl tedirgin oluyoruz ama inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz evimize

maşallah bebişine :) çok sevindim yaa:) plesentasını da cekecek gör bak :) bu arada oğluşun olucakmış hadi hayırlı olsun :)
inşallah canım yaa bi çekse plesantayı daha çok rahatlıcam ama son dakikaya kadar beklicek heralde :) Sağol canım sağ salim kavusalim inşallah bebislere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…