2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kendi iki hamilelik yaşadı diye herseyi kendisi biliyor sanıyor. onun harici diğer anne olmuş arkadaşlarımın hiçbiri yadirgamadi bu dediğimi. . . neyse inanmazsa inanmasin.
sallamayın yaa görümceler hep bi çekemiyorlar nedense
ah yaa kıyamam ben ona annesi... bizim moralimiz çok etkiliyo işte, üzülmüş kuzucuk annesi ağlıyo diye
sorma canım yaa... onu öyle görünce daha bi kızdım kendime...

geçmiş olsun canım yaa... rabbim korumuş seni...

canım doktora danışmadan bişey yapma... ya varya çok sinir oluyorum yaa böyle duyunca yeminlen... eşin farkında değil mi...söyle istersen kayanana benim durumum ortada daha niye kızlarını çağırıyon diye gitsin kendi evinde ağırlasın kızlarını...eşine söyle bu durumu... yemeği tuzlu yapmasın yani... hayır sen umurunda değilsen bile tornuda mı umrunda değil... çok sinir oldum şu an...

çok sakin olmaya calısıyorum ama vucut ıstemsız tepkı veriyo ve tansiyonum yukseliyo ya. kazasız belasız bi gittselerdi. doktorumu bugun bi arıcam bakalım. acarsa telefonu danısırım. limonu falan sordum birkaç doktora hiç yaramaz dedi. tansiyon ilacını da hemen vermiyolar. cok tehlikeliymiş hamilelikte. mutlaka tansiyonunuzu ölçtürün sık sık. MarV-el tek çare progestan gibi geldi. 3 ay kullanmıtım hep düşürüyodu. kendi kendime önlem almaya calısıyorum

Maşallah canım umarım daha güzel haberlerle gelirsin :)

canım benim yaa... kayınvalidesi kendi kızına yapınca da acaba böyle sakin durur mu... eşinin yol vermesi lazım ya da diğerlerinin gelmesini engellemesi lazım... ama sen kendini germe... yüz de verme...

13 yıldır mı canım.
Zor bir süreçtir eminim..
Evet zordu ilk evliligim 8 senenin sonunda cocuk icin bitti kac sene annemlerde bekar kaldim bu esimle bi sene once evlendim esim yurtdisindaydi ben turkiyede islemler 10 ay surdu yaklasik geldim ilk ay hamile kaldim cok sukur bugunume

Hadi bu kayınvalde hanım bunları yapıyorda eşin niye ağzını açıp birşey söylemiyor ya madem kendi kızlarını topluyor kendi evinde ağırlasın çok sinir oluyorum böyle insanlara biraz düşünceli olsanız ne olur ya

İsim konusunda kararsız olan arkadaşlar için fikir olur belki. Bizim cinsiyetimiz belli olmadığı için kendimce devamlı isim bakıyorum. İsimler genelde türkçe kökenli kendimce öyle bir takıntı oldu illa türkçe kökenli olsun diye, birçoğunun anlamına bakmıştım ama sağdan soldan duyduğum isimlerde var

Evet zordu ilk evliligim 8 senenin sonunda cocuk icin bitti kac sene annemlerde bekar kaldim bu esimle bi sene once evlendim esim yurtdisindaydi ben turkiyede islemler 10 ay surdu yaklasik geldim ilk ay hamile kaldim cok sukur bugunume
canım yaa rabbim bağışlasın sana :) sağlıcakla kavuş inşallah

Eminim kendi kızlarına kaynanaları böyle yapsa dünyayı yıkarlar.

canım yaa rabbim bağışlasın sana :) sağlıcakla kavuş inşallah
Amin insallah canim yillar sonra oldugu icin cok evhamliyim bikac hafta doktora gitmeyince kuruntular baslio bisimi oldu diyekendi kendimide esimide yiyorum iki haftaydi kibirdamio niye diye uzuluodum dun aksam uzeri gordum iyiydi cok sukur esim bu sabah icindeki tilki cikmis kumesten bu sabah bisimi oldu demion kuruntun yok dio gordumya iki haftaya kadar sesim cikmaz merak etme dedim

ayy benimkindede var aynı sıkıntııı. diyorum ya hamileYİZ biz :)) şükür yanımızdalar, herşeyimi yapıyor benim eşimde evin işlerini falan
Aynen canım yaa bizim hormonlar la birlikte onların hormonlarda tavan yapıyo heralde :) ona şükür dimi ben bişey almaya kalkayım neden bana söylemiyorsun yat çabuk diye kızıyo o yüzden şükür düşünüyo en azından beni de yavrumuzuda :)

çok normal canım... bizim de iki yıldan sonra oldu... bayağı evhamlı oluyor insan... ama sen içini ferah tut sürekli :)hareketlensinler o zaman bu kadar evhamımız kalmaz inşallah..

süpersin ya.
benim kız erkek seçeneklerim belli, belirlemeden önce görseydim keşke :)

ay canım ay, yüksek tansiyon çok zararlı, muhakkak acilen bu durumu doktoruna bildir.
tuzlu tüketme,
pirinç tüketme,
hamur işi tüketme,
tatlı tüketme.

Karatay usülü beslenmeye çalış kısaca.
doktorunun seni çok iyi takip etmesi gerekir.
benim yakın akrabamda var yüksek tansiyon problemi, doktoru ne yiyeceğine, hangi saatlerde yiyeceğine bile karışıyor, sanırsın kadın doğumcu değil de diyetisyen.

inş. canım
Gunaydin kizlar 19+1olduk bugun cinsiyetimizde bello oldu bizde pipiligillerdeniz bebegimi henuz hissetmiyorum doktor 2haftaya kadar hissedersin dedi
canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun inş.
Canım benim allah razı olsun. inş. kimseyi ayrı koymasın rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…