sallamayın yaa görümceler hep bi çekemiyorlar nedenseKendi iki hamilelik yaşadı diye herseyi kendisi biliyor sanıyor. onun harici diğer anne olmuş arkadaşlarımın hiçbiri yadirgamadi bu dediğimi. . . neyse inanmazsa inanmasin.
sorma canım yaa... onu öyle görünce daha bi kızdım kendime...ah yaa kıyamam ben ona annesi... bizim moralimiz çok etkiliyo işte, üzülmüş kuzucuk annesi ağlıyo diye
geçmiş olsun canım yaa... rabbim korumuş seni...günaydın kızlar, dün büyük bir kaza atlatmışım. işten 4te çıktım otobüse bindim ve eve gittim. midem tuttuğu içinde gider gitmez yattım. annem aradı nerdesin diye evdeyim yatıyorum dedim sancaktepede patlama olmuş merak ettim dedi. iş yerim sancaktepede. iyiyim dedim uyumaya devam ettim, haberlerde gördümki otobüsün geçtiği yolda ben geçtikten en fazla 15dk snra olmuş patlama... ve eğer bir sonraki otobüse kalsaydım Allah korusun banada denk gelebilirdi... çok korktum dün akşamdan beri sersemledim resmen. Rabbim hepimizi korusun inşallah
canım doktora danışmadan bişey yapma... ya varya çok sinir oluyorum yaa böyle duyunca yeminlen... eşin farkında değil mi...söyle istersen kayanana benim durumum ortada daha niye kızlarını çağırıyon diye gitsin kendi evinde ağırlasın kızlarını...eşine söyle bu durumu... yemeği tuzlu yapmasın yani... hayır sen umurunda değilsen bile tornuda mı umrunda değil... çok sinir oldum şu an...@leyl-i efruz seninle bebıslerımız aynı. ıyı haberlerine sevindim. benımde oglum olcak insallah.
biliyorsunuz kızlar benım kayınvalıde geldi, dun aksam tansıyonumu 14 e 11 e cıkardı. durumumu zerre kadar umursamıyo. yemekleri bol tuzlu yapmış ınadına. kızlarını arıyo daha sızde gelin dıyo. bugun 2. posta gelıyo zten. daha başka ınsanları da cagırıyor. cıldırmak üzereyim ne yaptıysam düşmüyor. bir de sürekli söyleniyor. ben varım diye böle yapıyo diye eşime.
birsey sorcam progestan içsem tansıyonumu düşürür mü. hemde uyurum. bu haftalarda yan etkisi de olmaz galiba hala içenler var dimi
hayırlı olsun canım oğlun :)Gunaydin kizlar 19+1olduk bugun cinsiyetimizde bello oldu bizde pipiligillerdeniz bebegimi henuz hissetmiyorum doktor 2haftaya kadar hissedersin dedi
Maşallah canım umarım daha güzel haberlerle gelirsin :)Kizlarr mendee güzel haberler getirdim bişey hariç plesantayı cekmiyo sıpa ama ne yapalım 1 ay daha süre tanıdık sonra kızmaya başlıcamdoktor her seyine baktı bebisimin çok şükür güzel gidiyoruz haftasıyla uyumlu sen kilo alma dedi bana o nasıl olacak bilmiyorum :) ben almıyorum bu 4 kilo vermiş halim dedim Ohh ne güzel alma bebek alsın dedi herkes kilo alırkene beni kilo vererek doğurtcak ilk yapma peşinde heralde :) en son (13+5) kız demiştiniz hala kız mı dedim kız dediğimi kimseye söylemediniz dimi dedi yok söylemedik dedim çok büyük ayıp etmişim bu baya bi erkek şu an sünnet olcak durumda dedi :) çok şükür Rabbime bugünde güzel haber aldım doğuma kadar güzel haber alırım inşallah darısı beklemede olan durumu karışık olan yakınlarda muayenesi olan herkese.. (mesajımı okuyanlardan bi maşallah isterim bebisime) :)
canım benim yaa... kayınvalidesi kendi kızına yapınca da acaba böyle sakin durur mu... eşinin yol vermesi lazım ya da diğerlerinin gelmesini engellemesi lazım... ama sen kendini germe... yüz de verme...çok sakin olmaya calısıyorum ama vucut ıstemsız tepkı veriyo ve tansiyonum yukseliyo ya. kazasız belasız bi gittselerdi. doktorumu bugun bi arıcam bakalım. acarsa telefonu danısırım. limonu falan sordum birkaç doktora hiç yaramaz dedi. tansiyon ilacını da hemen vermiyolar. cok tehlikeliymiş hamilelikte. mutlaka tansiyonunuzu ölçtürün sık sık.MarV-el tek çare progestan gibi geldi. 3 ay kullanmıtım hep düşürüyodu. kendi kendime önlem almaya calısıyorum
Tesekur ederim canimhayırlı olsun canım oğlun :)
Evet zordu ilk evliligim 8 senenin sonunda cocuk icin bitti kac sene annemlerde bekar kaldim bu esimle bi sene once evlendim esim yurtdisindaydi ben turkiyede islemler 10 ay surdu yaklasik geldim ilk ay hamile kaldim cok sukur bugunume13 yıldır mı canım.
Zor bir süreçtir eminim..
çok sakin olmaya calısıyorum ama vucut ıstemsız tepkı veriyo ve tansiyonum yukseliyo ya. kazasız belasız bi gittselerdi. doktorumu bugun bi arıcam bakalım. acarsa telefonu danısırım. limonu falan sordum birkaç doktora hiç yaramaz dedi. tansiyon ilacını da hemen vermiyolar. cok tehlikeliymiş hamilelikte. mutlaka tansiyonunuzu ölçtürün sık sık.MarV-el tek çare progestan gibi geldi. 3 ay kullanmıtım hep düşürüyodu. kendi kendime önlem almaya calısıyorum
canım yaa rabbim bağışlasın sana :) sağlıcakla kavuş inşallahEvet zordu ilk evliligim 8 senenin sonunda cocuk icin bitti kac sene annemlerde bekar kaldim bu esimle bi sene once evlendim esim yurtdisindaydi ben turkiyede islemler 10 ay surdu yaklasik geldim ilk ay hamile kaldim cok sukur bugunume
Eminim kendi kızlarına kaynanaları böyle yapsa dünyayı yıkarlar.Hadi bu kayınvalde hanım bunları yapıyorda eşin niye ağzını açıp birşey söylemiyor ya madem kendi kızlarını topluyor kendi evinde ağırlasın çok sinir oluyorum böyle insanlara biraz düşünceli olsanız ne olur ya
Amin insallah canim yillar sonra oldugu icin cok evhamliyim bikac hafta doktora gitmeyince kuruntular baslio bisimi oldu diyekendi kendimide esimide yiyorum iki haftaydi kibirdamio niye diye uzuluodum dun aksam uzeri gordum iyiydi cok sukur esim bu sabah icindeki tilki cikmis kumesten bu sabah bisimi oldu demion kuruntun yok dio gordumya iki haftaya kadar sesim cikmaz merak etme dedimcanım yaa rabbim bağışlasın sana :) sağlıcakla kavuş inşallah
sağol canım hepimiz alalım inşallah kavusalim minik yavrulara :)@leyl-i efruz canımm hayırlı olsun oğluun :)) sağlıcakla kucağına al inşallah :)
Aynen canım yaa bizim hormonlar la birlikte onların hormonlarda tavan yapıyo heralde :) ona şükür dimi ben bişey almaya kalkayım neden bana söylemiyorsun yat çabuk diye kızıyo o yüzden şükür düşünüyo en azından beni de yavrumuzuda :)ayy benimkindede var aynı sıkıntııı. diyorum ya hamileYİZ biz :)) şükür yanımızdalar, herşeyimi yapıyor benim eşimde evin işlerini falan
çok normal canım... bizim de iki yıldan sonra oldu... bayağı evhamlı oluyor insan... ama sen içini ferah tut sürekli :)hareketlensinler o zaman bu kadar evhamımız kalmaz inşallah..Amin insallah canim yillar sonra oldugu icin cok evhamliyim bikac hafta doktora gitmeyince kuruntular baslio bisimi oldu diyekendi kendimide esimide yiyorum iki haftaydi kibirdamio niye diye uzuluodum dun aksam uzeri gordum iyiydi cok sukur esim bu sabah icindeki tilki cikmis kumesten bu sabah bisimi oldu demion kuruntun yok dio gordumya iki haftaya kadar sesim cikmaz merak etme dedim
İsim konusunda kararsız olan arkadaşlar için fikir olur belki. Bizim cinsiyetimiz belli olmadığı için kendimce devamlı isim bakıyorum. İsimler genelde türkçe kökenli kendimce öyle bir takıntı oldu illa türkçe kökenli olsun diye, birçoğunun anlamına bakmıştım ama sağdan soldan duyduğum isimlerde var
Eki Görüntüle 1831656 Eki Görüntüle 1831657
çok sakin olmaya calısıyorum ama vucut ıstemsız tepkı veriyo ve tansiyonum yukseliyo ya. kazasız belasız bi gittselerdi. doktorumu bugun bi arıcam bakalım. acarsa telefonu danısırım. limonu falan sordum birkaç doktora hiç yaramaz dedi. tansiyon ilacını da hemen vermiyolar. cok tehlikeliymiş hamilelikte. mutlaka tansiyonunuzu ölçtürün sık sık.MarV-el tek çare progestan gibi geldi. 3 ay kullanmıtım hep düşürüyodu. kendi kendime önlem almaya calısıyorum
canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun inş.Gunaydin kizlar 19+1olduk bugun cinsiyetimizde bello oldu bizde pipiligillerdeniz bebegimi henuz hissetmiyorum doktor 2haftaya kadar hissedersin dedi
Canım benim allah razı olsun. inş. kimseyi ayrı koymasın rabbim...@leyl-i efruz hayırlı olsun oğluşun canım :)
@triton-x canım ya rabbim size de sabır versin gerçekten eşini insan yanında istiyor inşallah çabucak geçer günleri kavuşursunuz
G gunesjuly1234 ya tatlım annemle aynı şehirdeyseniz anne gitsen bu nası bir saçmalık ya insan da biraz da olsa düşünce olur.geç odana yat dinlen sen boşver herşeyi bebeğini düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?