Canım ben temmuza kadar birsey almıcam korkuyorum.
Ben şuanda 17+3 üm şuanda.
Canım bence biraz bekle liste yap bak tabi ama bence alma henüz
Insallah canim hareketleri bi baslasa bi ogun gelseçok normal canım... bizim de iki yıldan sonra oldu... bayağı evhamlı oluyor insan... ama sen içini ferah tut sürekli :)hareketlensinler o zaman bu kadar evhamımız kalmaz inşallah..
Iste o hissi dunden beri hissetmiyorum gibi geliyorDışardan anlaşılan bi his değil sadece sen içinde bi tuhaflık hissediyorsun.
Benim doktorum da Selçuk Tuncer. Ben düzenli kontrollerimi onda yaptırıyorum. Prof olduğu için güveniyorum. Ancak biraz rahat bir doktor. Şuram ağrıyor ne denektir hocam diyorum hemen onlar olur normaldir diyor. Panikletmiyor beni. Bu güzel ama bilemiyorum biraz ilgili olması da iyi olurdu sanki.Selçuk tuncer ama ankarada yaşamıyorum,sık gidiyorum gittikçede ona uğruyorum
amin inslh Allah tez zamanda onunda yeniden yüzünü guldursunacikcay toparlanacak inşallah canım su an acısı çok yeni toparlanması uzun sürecek ama yine gülüp yine eğlencek ve en önemlisi onu bir bebek hayata bağlıycak inşallah 3-4 ay sonra ona hayırlı olsun bebeğin deriz hepimiz. muayene günü nasıl tedirgin oluyoruz ama inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz evimize
bişey sormak istiyorum bende yarın 19 a girecem normalde hergün hissediyordum ama bugun hissedemedim normal mi panik olmak da istemiyorum dünden beri moralim bozuk ondan mi acaba Sana da oldu mu hiç bu tarz bişey. yada kızlar normal mi bu durum bilen varsa yazsın nolur bi kaybım var zaten ödüm kopuyor
Canım inşallah hayırlısıyla öğrenirsin:)ben de cinsiyeti bekliyorum alışveriş için.
unisex ürünlerden alsam mı diye de arada düşünmüyor değilim.
kısmetse p.tesi öğrenirim diye düşünüyorum, o kadar sabredicem artık.
ama doktor söylemezse artık alıcam :)
Doktorum 20-22. Haftalar arasi fetal eko çektirmemi söyledi. Ayrıntılı ultrasondan sonraki haftaya denk geliyor aşağı yukarı.ben başta prosedür gereğidir diye çok üstünde durmadım ama şimdi aklıma takılmaya başladı.acaba doktor bi olumsuzluk görmüş olabilir mi diye. Doktorunuz sizden de bunu istedi mi kızlar?
Evet zordu ilk evliligim 8 senenin sonunda cocuk icin bitti kac sene annemlerde bekar kaldim bu esimle bi sene once evlendim esim yurtdisindaydi ben turkiyede islemler 10 ay surdu yaklasik geldim ilk ay hamile kaldim cok sukur bugunume
şimdi uzanıyorm minik kedicik hareket ediyor gerçekten moral etkiliyor buna inandım çok şukur sıkıntı yok yani olabiliyor demekki evet ama dediğin gibi 24 saat hiç hareket olmasa korkardim heraldecanım bu zamanlarda genelde uyuyorlarmış zaten, ama tüm gün hissetmemek yine de normal olmayabilir.
doktoruna görün.
benim ilk hamileliğimde başıma gelmişti,24 saati geçik hiç hareket etmemişti, hemen doktora gitmiştim, bebek iyiydi, doktorum canını bir şeye sıkmışsın bebek de hissetmiş demişti.
sen de biraz rahatlayıp çikolata falan yiyip bir kendini dinle bir iki saat.
hareket olmazsa riske atma, doktoruna bir danış derim ben.
ama panik de olma, muhtemelen iyidir bebiş.
ya aslında bende düşünüyorum platese gitmeyi. doğumdada yardımcı oluyo ya iyi oluyo ama bi yandanda diyorum tüp bebek zaten riskli ve sezeryan yüksek ihtimalle. kendini zor eve atıyosun ne platesi patates olcan zaten boşver, vazgeçiyorum gidip yatıyorum :)
Allah bu kez yüzünü guldursun inslh .oğlusunda sağlıkla gelsin...Evet zordu ilk evliligim 8 senenin sonunda cocuk icin bitti kac sene annemlerde bekar kaldim bu esimle bi sene once evlendim esim yurtdisindaydi ben turkiyede islemler 10 ay surdu yaklasik geldim ilk ay hamile kaldim cok sukur bugunume
Valla listede yapmadim esim zamani gelince aliriz dio zaten burda iki tane bebek magazasi var girip gozume carpan gerekli seyleri alcam 13 senedir hep bebek ozlemi cektigim icin herzaman okur bakardim neler alinir neler yapilir felan kismet simdiyeymis cokta acemi sayilmam yani
Ben içiyorum canım günde 3 defa 100 mg ama bilmiyorum düşürür mü tansiyonun en önemli düşürücüsü stres yapmaman takmaman bırak ne yaparsa yapsın kayinvaliden ne yemekleri elle ne bulasiklari ben bi doğurayım sağ salim o zaman sizi güzelce misafir ederim ama şu an hiç halim yok ağrım var doktorda ayakta kalmamami istedi de. bir an önce giderler inşallah@leyl-i efruz seninle bebıslerımız aynı. ıyı haberlerine sevindim. benımde oglum olcak insallah.
biliyorsunuz kızlar benım kayınvalıde geldi, dun aksam tansıyonumu 14 e 11 e cıkardı. durumumu zerre kadar umursamıyo. yemekleri bol tuzlu yapmış ınadına. kızlarını arıyo daha sızde gelin dıyo. bugun 2. posta gelıyo zten. daha başka ınsanları da cagırıyor. cıldırmak üzereyim ne yaptıysam düşmüyor. bir de sürekli söyleniyor. ben varım diye böle yapıyo diye eşime.
birsey sorcam progestan içsem tansıyonumu düşürür mü. hemde uyurum. bu haftalarda yan etkisi de olmaz galiba hala içenler var dimi
Bende moral yok belkide ondan hareket etmiyor minnoşumşimdi uzanıyorm minik kedicik hareket ediyor gerçekten moral etkiliyor buna inandım çok şukur sıkıntı yok yani olabiliyor demekki evet ama dediğin gibi 24 saat hiç hareket olmasa korkardim heralde
Ya ben de yanlış anlşılmasın diye yazmadım ama ..canım yanlış anlama ama erkek çocuğunda zaten seçenekler kısıtlı,
benim ilk doğanım erkek,
bir mağazaya gidiyorsun 4/5i kız, erkeğe küçücük bir reyon ayırmışlar, hepsi mavi kırmızı, alıp çıkıyorsun .
kızlarda seçenekler gani, ben artık hevesim geçsin diye yeğenlerime falan alıyorum, o kadar tatlı şeyler var ki.
ama bu hamileliğim kız olursa fena cozutabilirim :)
Ya ben de yanlış anlşılmasın diye yazmadım ama ..
Dün gittigimde gördüm kızlar için inanılmaz şeyler var
hayırlı olsun canım oğluşun :) ben 18+0 ım bugün 16+3 lerden beri hissediyorum da doktor daha hissedemezsin diyo hissediyorum işte :)Gunaydin kizlar 19+1olduk bugun cinsiyetimizde bello oldu bizde pipiligillerdeniz bebegimi henuz hissetmiyorum doktor 2haftaya kadar hissedersin dedi
teşekkür ederim canım inşallah sağ salim kucaklarz hepimiz yavruları :)@leyl-i efruz hayırlı olsun oğluşun canım :)
@triton-x canım ya rabbim size de sabır versin gerçekten eşini insan yanında istiyor inşallah çabucak geçer günleri kavuşursunuz
@gunesjuly1234 ya tatlım annemle aynı şehirdeyseniz anne gitsen bu nası bir saçmalık ya insan da biraz da olsa düşünce olur.geç odana yat dinlen sen boşver herşeyi bebeğini düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?