2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım ben temmuza kadar birsey almıcam korkuyorum.

Ben şuanda 17+3 üm şuanda.
Canım bence biraz bekle liste yap bak tabi ama bence alma henüz

ben de cinsiyeti bekliyorum alışveriş için.
unisex ürünlerden alsam mı diye de arada düşünmüyor değilim.
kısmetse p.tesi öğrenirim diye düşünüyorum, o kadar sabredicem artık.
ama doktor söylemezse artık alıcam :)

Selçuk tuncer ama ankarada yaşamıyorum,sık gidiyorum gittikçede ona uğruyorum
Benim doktorum da Selçuk Tuncer. Ben düzenli kontrollerimi onda yaptırıyorum. Prof olduğu için güveniyorum. Ancak biraz rahat bir doktor. Şuram ağrıyor ne denektir hocam diyorum hemen onlar olur normaldir diyor. Panikletmiyor beni. Bu güzel ama bilemiyorum biraz ilgili olması da iyi olurdu sanki.

amin inslh Allah tez zamanda onunda yeniden yüzünü guldursun

canım bu zamanlarda genelde uyuyorlarmış zaten, ama tüm gün hissetmemek yine de normal olmayabilir.
doktoruna görün.
benim ilk hamileliğimde başıma gelmişti,24 saati geçik hiç hareket etmemişti, hemen doktora gitmiştim, bebek iyiydi, doktorum canını bir şeye sıkmışsın bebek de hissetmiş demişti.
sen de biraz rahatlayıp çikolata falan yiyip bir kendini dinle bir iki saat.
hareket olmazsa riske atma, doktoruna bir danış derim ben.
ama panik de olma, muhtemelen iyidir bebiş.

Canım inşallah hayırlısıyla öğrenirsin:)

e söylemedi mi sebebini, yok benden istememişti ilk hamileliğimde, bunda da henüz bir şey yok.

Evet zordu ilk evliligim 8 senenin sonunda cocuk icin bitti kac sene annemlerde bekar kaldim bu esimle bi sene once evlendim esim yurtdisindaydi ben turkiyede islemler 10 ay surdu yaklasik geldim ilk ay hamile kaldim cok sukur bugunume

Canım insallah mutlu olursun :)
Eski kötü günleride unutursun..

şimdi uzanıyorm minik kedicik hareket ediyor gerçekten moral etkiliyor buna inandım çok şukur sıkıntı yok yani olabiliyor demekki evet ama dediğin gibi 24 saat hiç hareket olmasa korkardim heralde

:)
canım sezeryan olacaksa madem, yürüyüş yap kendini iyi hissettiğince.
zaten en çok önerilen spor hamilelikte, bir de yüzme öneriliyor ama onda da hijyen problemi var, gideceğin havuzu çok iyi seçmen gerekir, ben o riski alamıyorum.
iş çıkışı arada yürümeye çalışıyorum.

Evet zordu ilk evliligim 8 senenin sonunda cocuk icin bitti kac sene annemlerde bekar kaldim bu esimle bi sene once evlendim esim yurtdisindaydi ben turkiyede islemler 10 ay surdu yaklasik geldim ilk ay hamile kaldim cok sukur bugunume
Allah bu kez yüzünü guldursun inslh .oğlusunda sağlıkla gelsin...

canım yanlış anlama ama erkek çocuğunda zaten seçenekler kısıtlı,
benim ilk doğanım erkek,
bir mağazaya gidiyorsun 4/5i kız, erkeğe küçücük bir reyon ayırmışlar, hepsi mavi kırmızı, alıp çıkıyorsun .

kızlarda seçenekler gani, ben artık hevesim geçsin diye yeğenlerime falan alıyorum, o kadar tatlı şeyler var ki.
ama bu hamileliğim kız olursa fena cozutabilirim :)

Ben içiyorum canım günde 3 defa 100 mg ama bilmiyorum düşürür mü tansiyonun en önemli düşürücüsü stres yapmaman takmaman bırak ne yaparsa yapsın kayinvaliden ne yemekleri elle ne bulasiklari ben bi doğurayım sağ salim o zaman sizi güzelce misafir ederim ama şu an hiç halim yok ağrım var doktorda ayakta kalmamami istedi de. bir an önce giderler inşallah

şimdi uzanıyorm minik kedicik hareket ediyor gerçekten moral etkiliyor buna inandım çok şukur sıkıntı yok yani olabiliyor demekki evet ama dediğin gibi 24 saat hiç hareket olmasa korkardim heralde
Bende moral yok belkide ondan hareket etmiyor minnoşum

Ya ben de yanlış anlşılmasın diye yazmadım ama ..
Dün gittigimde gördüm kızlar için inanılmaz şeyler var

Ya ben de yanlış anlşılmasın diye yazmadım ama ..
Dün gittigimde gördüm kızlar için inanılmaz şeyler var

ha ha, biz ilk hamilelikte, eşimle hayran hayran kız reyonlarını gezerdik, sonra alacağımızı erkek reyonundan alıp çıkardık.
hepsi aynı rengin değişik versiyonu zaten, çok düşünecek bir şey yok.
gerçi sonradan bazı dükkanlar keşfettim, daha çok erkek kıyafet üzerine yoğunlaşan, oralara gidiyorum şimdi.
ama yine de yenidoğanda seçenekler hep aynı...

Gunaydin kizlar 19+1olduk bugun cinsiyetimizde bello oldu bizde pipiligillerdeniz bebegimi henuz hissetmiyorum doktor 2haftaya kadar hissedersin dedi
hayırlı olsun canım oğluşun :) ben 18+0 ım bugün 16+3 lerden beri hissediyorum da doktor daha hissedemezsin diyo hissediyorum işte :)

teşekkür ederim canım inşallah sağ salim kucaklarz hepimiz yavruları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…