2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gecmis olsun canim

hayırlı olsun canım oğluşun :) ben 18+0 ım bugün 16+3 lerden beri hissediyorum da doktor daha hissedemezsin diyo hissediyorum işte :)
Ben henuz hissetmiom belki kiloluyum diye bide ilk cocugum diye ama iki haftaya hissedermisim doktor oyle dedi

Ben henuz hissetmiom belki kiloluyum diye bide ilk cocugum diye ama iki haftaya hissedermisim doktor oyle dedi
22. Haftadan sonra hissetmeyen kalmiyomus canım sabır biraz daha bende hissediyorum dediğim düzenli değil tabi günde 2-3 sefer anca düzenli hissetmeye başlayınca 4 saatte en az 10 defa hissedecekmisiz

Hayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
Masallah sanada bebeginede canim

22. Haftadan sonra hissetmeyen kalmiyomus canım sabır biraz daha bende hissediyorum dediğim düzenli değil tabi günde 2-3 sefer anca düzenli hissetmeye başlayınca 4 saatte en az 10 defa hissedecekmisiz
Sabrediyorumda iste merak da oluo insanda bazen aksama kadar kalkmiom lavabo haric acaba pitpit edermi diye

Hayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
hayırlı cumalar canım ne güzel haber bu böyle :) Rabbim bebeğini sana bağışlıcak inşallah bebeğin sana tutunmak için elinden geleni yapıyo sende güzel düşün bebeginle konus hep güzel olacak inşallah canım

Sabrediyorumda iste merak da oluo insanda bazen aksama kadar kalkmiom lavabo haric acaba pitpit edermi diye
sıpalar kafalarına göre takılıyo canım benimki meyveyi çok seviyo anasına hiç çekmemis o konuda :) ne zaman meyve yesem uçan tekmeler sallıyo :) :) sende meyve ye öyle uzan canım bide ben sırt ustu yatarken anlıyorum sadece

Bende moral yok belkide ondan hareket etmiyor minnoşum
az kaldı canım bir iki haftaya kesin hissedersin minigini ya ben haber bile seyredemiyorum ergen gibi oldun çok duygusalimm. beni üzen şeylerden uzak duruyorum sende öyle yapmaya çalışsan düşünme başka uğraş bul kafanı dağıtmaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…