inşallah canım hepimiz güzel haberler getirelim inşallah :) hepimizin finali birbirinden güzel doğum hikayeleri olsunMaşallah canım umarım daha güzel haberlerle gelirsin :)
Gecmis olsun canimgünaydın kızlar, dün büyük bir kaza atlatmışım. işten 4te çıktım otobüse bindim ve eve gittim. midem tuttuğu içinde gider gitmez yattım. annem aradı nerdesin diye evdeyim yatıyorum dedim sancaktepede patlama olmuş merak ettim dedi. iş yerim sancaktepede. iyiyim dedim uyumaya devam ettim, haberlerde gördümki otobüsün geçtiği yolda ben geçtikten en fazla 15dk snra olmuş patlama... ve eğer bir sonraki otobüse kalsaydım Allah korusun banada denk gelebilirdi... çok korktum dün akşamdan beri sersemledim resmen. Rabbim hepimizi korusun inşallah
Aminnnnninşallah canım hepimiz güzel haberler getirelim inşallah :) hepimizin finali birbirinden güzel doğum hikayeleri olsun
Ben henuz hissetmiom belki kiloluyum diye bide ilk cocugum diye ama iki haftaya hissedermisim doktor oyle dedihayırlı olsun canım oğluşun :) ben 18+0 ım bugün 16+3 lerden beri hissediyorum da doktor daha hissedemezsin diyo hissediyorum işte :)
sormaya geçen mağaza görevlisi kadına trip attim oğluşuma sadece bu kadarcık mı yer ayırdınız diyeYa ben de yanlış anlşılmasın diye yazmadım ama ..
Dün gittigimde gördüm kızlar için inanılmaz şeyler var
Hayirli olsun oglusun canimmmGunaydin kizlar 19+1olduk bugun cinsiyetimizde bello oldu bizde pipiligillerdeniz bebegimi henuz hissetmiyorum doktor 2haftaya kadar hissedersin dedi
22. Haftadan sonra hissetmeyen kalmiyomus canım sabır biraz daha bende hissediyorum dediğim düzenli değil tabi günde 2-3 sefer anca düzenli hissetmeye başlayınca 4 saatte en az 10 defa hissedecekmisizBen henuz hissetmiom belki kiloluyum diye bide ilk cocugum diye ama iki haftaya hissedermisim doktor oyle dedi
Hosbuldum canin tesekur ederimHayirli olsun oglusun canimmmayrica aramiza hosgeldin
Masallah sanada bebeginede canimHayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
Sabrediyorumda iste merak da oluo insanda bazen aksama kadar kalkmiom lavabo haric acaba pitpit edermi diye22. Haftadan sonra hissetmeyen kalmiyomus canım sabır biraz daha bende hissediyorum dediğim düzenli değil tabi günde 2-3 sefer anca düzenli hissetmeye başlayınca 4 saatte en az 10 defa hissedecekmisiz
Gunaydin kizlar 19+1olduk bugun cinsiyetimizde bello oldu bizde pipiligillerdeniz bebegimi henuz hissetmiyorum doktor 2haftaya kadar hissedersin dedi
hayırlı cumalar canım ne güzel haber bu böyle :) Rabbim bebeğini sana bağışlıcak inşallah bebeğin sana tutunmak için elinden geleni yapıyo sende güzel düşün bebeginle konus hep güzel olacak inşallah canımHayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
çok şükür tatlım :)))) çok mutlu oldum bu habere :)Hayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
tamam tatlım hemen ekliyorum :)
hayırlı olsun oğluşun canım :) ekliyorum :)MarV-el cnm bnmde erkek çınar bir ismi
sıpalar kafalarına göre takılıyo canım benimki meyveyi çok seviyo anasına hiç çekmemis o konuda :) ne zaman meyve yesem uçan tekmeler sallıyo :) :) sende meyve ye öyle uzan canım bide ben sırt ustu yatarken anlıyorum sadeceSabrediyorumda iste merak da oluo insanda bazen aksama kadar kalkmiom lavabo haric acaba pitpit edermi diye
az kaldı canım bir iki haftaya kesin hissedersin minigini ya ben haber bile seyredemiyorum ergen gibi oldun çok duygusalimm. beni üzen şeylerden uzak duruyorum sende öyle yapmaya çalışsan düşünme başka uğraş bul kafanı dağıtmaya çalış...Bende moral yok belkide ondan hareket etmiyor minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?