2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benimki de meyve seviyor bi de kuru kaysı yedim mi çok net hissediyorum :)

kızlar bizim bebişler tam geçiş mevsiminde doğacak.

Nasıl kıyafetler almak lazım var mı deneyimli olan aranızda?

Korkuyorum hasta olacak ordan burdan grip kapacak diye
canım tecrübeli değilim ama çoğunlukla uzun kollu olucak... çünkü kış bebesi olucaklar bi nevi... hele de o dönem vücut ısılarrını ayarlayamıyorlar yaa...

Benimki ne sevio bilmiomda yuzustu yatio hep ultrasyonda oyle gorunuo anasina cekmis o konuda bende yuzustu yatarim hep

Benimki ne sevio bilmiomda yuzustu yatio hep ultrasyonda oyle gorunuo anasina cekmis o konuda bende yuzustu yatarim hep
Kıyamam :)) benimki hep sirtustu yatiyo bende normalde yüzüstü yatmayı seviyorum ama hamilelikten dolayı yatmıyorum şu an genelde sırt üstü yatıyorum soluma dönmeye çalışıyorum ama bi süre sonra sıkılıp tekrar sırtüstü buluyorum kendimi 1 ay daha sonra istesekte sırtüstü de yatamıcaz sanırım

benimki de tatlı meyveleri seviyor özellikle sulu olanlar:)
o kadar su az geliyo daha da tatlı sular istiyolar demek :) çok güzel zamana denk geldik meyve açısından ama su an bile sıcaklar mahvediyo beni dün hastaneye gittim geldim ter içinde kaldım ki daha sıcak bile denmez altı üstü 30 derece :)

sormaya geçen mağaza görevlisi kadına trip attim oğluşuma sadece bu kadarcık mı yer ayırdınız diye kadınla eşim bayağı güldüler bana

Canım dışardan anlaşılıyor mu hamile olduğun

Benim anlaşılmıyor pek açıkcası

15.haftada gidikliyordu anniskosunu 16.haftada pit pit atmaya başladı yavrimu 17. Haftada yiz bu hafta coştu resmen tekme yediğim hissediyorum hemde baya Fıkır Fıkır oynuyor :)
Ayyy maşallaaaah darısı başımaaa inşallah

aynen canım yaa bi de akdeniz bölgesindeyim ben kahramanmaraşta... nemli ve sıcak... ama urfadan iyi yine de... normalde urfalıyım... bayramda muhtemellen 6 aylıkken urfada olcam kara kara düşünmüyor değilim... bi de örtülüyüm... rabbim yardım etsin inşallah bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…