benimki de meyve seviyor bi de kuru kaysı yedim mi çok net hissediyorum :)sıpalar kafalarına göre takılıyo canım benimki meyveyi çok seviyo anasına hiç çekmemis o konuda :) ne zaman meyve yesem uçan tekmeler sallıyo :) :) sende meyve ye öyle uzan canım bide ben sırt ustu yatarken anlıyorum sadece
ay cok sevindim. insallah daha da iyi olcak herşey. bol bol dua et.Hayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
canım tecrübeli değilim ama çoğunlukla uzun kollu olucak... çünkü kış bebesi olucaklar bi nevi... hele de o dönem vücut ısılarrını ayarlayamıyorlar yaa...kızlar bizim bebişler tam geçiş mevsiminde doğacak.
Nasıl kıyafetler almak lazım var mı deneyimli olan aranızda?
Korkuyorum hasta olacak ordan burdan grip kapacak diye
Tesekur ederim canimHayırlı olsun oglusun canım..
Benimki ne sevio bilmiomda yuzustu yatio hep ultrasyonda oyle gorunuo anasina cekmis o konuda bende yuzustu yatarim hepsıpalar kafalarına göre takılıyo canım benimki meyveyi çok seviyo anasına hiç çekmemis o konuda :) ne zaman meyve yesem uçan tekmeler sallıyo :) :) sende meyve ye öyle uzan canım bide ben sırt ustu yatarken anlıyorum sadece
ama eksi değil tatlı meyveleri seviyo benimki :) kuru kayısı bende her sabah yiyiyorum 2-3 tane ama hiç farketmedim sabahlarıbenimki de meyve seviyor bi de kuru kaysı yedim mi çok net hissediyorum :)
benimki de tatlı meyveleri seviyor özellikle sulu olanlar:)ama eksi değil tatlı meyveleri seviyo benimki :) kuru kayısı bende her sabah yiyiyorum 2-3 tane ama hiç farketmedim sabahları
Kıyamam :)) benimki hep sirtustu yatiyo bende normalde yüzüstü yatmayı seviyorum ama hamilelikten dolayı yatmıyorum şu an genelde sırt üstü yatıyorum soluma dönmeye çalışıyorum ama bi süre sonra sıkılıp tekrar sırtüstü buluyorum kendimi 1 ay daha sonra istesekte sırtüstü de yatamıcaz sanırımBenimki ne sevio bilmiomda yuzustu yatio hep ultrasyonda oyle gorunuo anasina cekmis o konuda bende yuzustu yatarim hep
o kadar su az geliyo daha da tatlı sular istiyolar demek :) çok güzel zamana denk geldik meyve açısından ama su an bile sıcaklar mahvediyo benibenimki de tatlı meyveleri seviyor özellikle sulu olanlar:)
Canım evden çıkartmayız olur biterkızlar bizim bebişler tam geçiş mevsiminde doğacak.
Nasıl kıyafetler almak lazım var mı deneyimli olan aranızda?
Korkuyorum hasta olacak ordan burdan grip kapacak diye
sormaya geçen mağaza görevlisi kadına trip attim oğluşuma sadece bu kadarcık mı yer ayırdınız diyekadınla eşim bayağı güldüler bana
15.haftada hafif hafif hissetmeye başladım 16.haftada kesin emin oldum o olduğundan 17.haftda da coştu önüne geçilmiyor maşallahKIZLAR BEBİŞLERİNİZİ HİSSETMEYE BAŞLADINIZ MI? KAÇINCI HAFTADA BAŞLADINIZ?
Canım tekme gibi mi15.haftada hafif hafif hissetmeye başladım 16.haftada kesin emin oldum o olduğundan 17.haftda da coştu önüne geçilmiyor maşallah
15.haftada gidikliyordu anniskosunu 16.haftada pit pit atmaya başladı yavrimu 17. Haftada yiz bu hafta coştu resmen tekme yediğim hissediyorum hemde baya Fıkır Fıkır oynuyor :)Canım tekme gibi mi
Dün akşam bulasik yıkarken kıpır kipirdi1.gebeliğimde 20. Haftada , 2. Yani şimdi 18. Haftada hissetmeye başladım canım , bugün ayakta iş yaparken hissettim kuzumu aerobik yapıyordu herhalde
Ayyy maşallaaaah darısı başımaaa inşallah15.haftada gidikliyordu anniskosunu 16.haftada pit pit atmaya başladı yavrimu 17. Haftada yiz bu hafta coştu resmen tekme yediğim hissediyorum hemde baya Fıkır Fıkır oynuyor :)
15.haftada gidikliyordu anniskosunu 16.haftada pit pit atmaya başladı yavrimu 17. Haftada yiz bu hafta coştu resmen tekme yediğim hissediyorum hemde baya Fıkır Fıkır oynuyor :)
aynen canım yaa bi de akdeniz bölgesindeyim ben kahramanmaraşta... nemli ve sıcak... ama urfadan iyi yine de... normalde urfalıyım... bayramda muhtemellen 6 aylıkken urfada olcam kara kara düşünmüyor değilim... bi de örtülüyüm... rabbim yardım etsin inşallah bize...o kadar su az geliyo daha da tatlı sular istiyolar demek :) çok güzel zamana denk geldik meyve açısından ama su an bile sıcaklar mahvediyo benidün hastaneye gittim geldim ter içinde kaldım ki daha sıcak bile denmez altı üstü 30 derece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?