2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gorumcene bakma sen doğru tespit yapmışsın aksamlari eve gittiğimde yemekten sonra oturuyorum ayaklarımi uzatiyorum dinlenme moduna geçince hemen hareketleniyor canımın ici:)

Amin canım insallah sağ salim dünyaya getirmek nasip olur :) ah hareketlenince hersey bitmiyor ki bide gün içerisinde hiç hareket etmediğini hissetsek oda bi dert rabbim bebeklerimize kan can versin Fıkır Fıkır oynasınlar

Selam hanımlar.. Hayırlı cumalar herkese...
@leyl-i efruz ve hayal0101 canlarım hayırlı olsun oğluşunuz.. sağlıkla gelsin inşallah.. hayal0101 canım inşallah herşey güzel olacak bundan sonra, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.
@olipps çok sevindim tatlım. çok şükür Rabbime, Allah bir daha kötü gün yaşatmasın inşallah...
G gunesjuly1234 canım Allah sabır versin sana da. tansiyonuna çok dikkat et sakin olmaya çalış. herşeyden önce bebeğini düşün. bu da geçecek, bebeğini kucağına alacağın anı getir gözlerinin önüne, mis kokusunu duyacağın günü düşün. rahatlamaya çalış.. sonuçta onlar da eşinin ailesi. tansiyon yüksekliği devam ederse de ihmal etme.. çok geçmiş olsun.
@triton-x canım çok üzüldüm bu anlarında yalnız olmana. neyse ki bu bir süreç yakın zamanda kavuşursunuz ve hiç ayrılmazsınız inşallah... hem yalnız değilsin, bizler varız, her daim desteğiz... güzel günler çok yakında inşallah...
sedabk canım çok geçmiş olsun sana da... Allah korumuş..
A Ankaaa canım güle güle giysin kızın cicilerini inşallah. moralini yüksek tutmaya çalış, herşey güzel olacak Allahın izniyle.

kızlar ben de her zaman giremiyorum, okuyorum cevap yazayım diyorum ama son sayfaya gelene kadar kime ne yazacağımı unutuyorum.. kusuruma bakmayın. herkesi seviyorum ve yazmasam da okurken herkes için iyi dileklerde bulunuyorum.

sağlıcakla kalın.... mutlu kalın...

Canimmm rabbim sabır versin güç versin sana az kalmış eşinle hasret gidermeye üzülme ama.yanliz değilsin bebiton seninle :) Yoldaş olucaksiniz birbirinize allaha emanet olun ikinizde :*

Bende öyle canım dün Ferace giydim gittim bide simsiyah hangi akla hizmet bütün güneşi çektim :) kıyafet almam lazım ama nasıl bilmiyorum netten bakındım biraz hiç hoşuma gitmedi kontrollere pijamayla gitcez olacağı o :) tunik kaç tane denedim göbek bi yandan çıktı göğüs bi yandan hiçbir şeyim olmuyo artık

sag
sagol canım sağlıkla gelsin inşallah hepimizin yavruları :)

pantolon lcw dan aldım çok rahatlar canım da tunik konusunda ben de sıkıntılıyım... ferace ben de çok seviyorum ama hamilelikte bunaltıyor... ne yapcam ben de bilmiyorum... elbise giymeyi de sevmiyorum... zaten tombik bir isanım elbise de her yerim pörtlüyor... ama eşimin tişörtleri bazen çok kurtarıcı oluyor üstüne de penye hırka :)

bizden korkulur canım doktorun hissedemezsin daha dediğini bile hissediyorsak ne yapar eder harekete geçiririz biz yavruları :)

Ya evet bende onun farkındayım,canımı sıkıyo bu durum.Ağrım oluyo diyorum "normal onlar ya salak salak sorular sormayın" gibi bi tavır takınıyo ultrason görüntüsünü vermediler bana diyorum daha çok fotoğrafın olur başındasın yolun diyo,cinsiyeti soruyorum ya bunlar önemli değil belli olur sakin olun bekleyin diyo bu tavrı hoşuma gitmiyo bende sırf prof olduğunda gidiyorum valla

Hayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
Çok geçmiş olsun canım sen moralini sakin bozma bebeklerimiz gerçekten çok güçlüler masallah...

Kızlar kıyafet konusunda en büyük tavsiyem ilk iki ay için çok kıyafet almayın çünkü en hızlı büyüme dönemi o zaman oldugu için hemen küçük geliyo.bi de Yenidoğan degilde 0-3ay alın.çünkü Yenidoğan lar dogdugu ilk hafta bile küçük geliyo bebege.ben kızımda Yenidoğan zıbınlar falan almıstım bir kez bile giydiremedim

Hayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
Çok geçmiş olsun canım, inşallahhh hiç bir sorun kalmadan kucağına alacaksın bebeğini.. Doktorlar da korkutuyor insanı biraz rahatlatmıyorlar kii; ama olsun seninki yerini bi kat daha sağlamlaştırmışş maşallahhh :)

Bende geçen sene almıştım 2 tane hamile pantolonu ama o zaman Aralık Ocak gibi almıştım şu an kalın geliyo o pantolonlar 2 taneye daha ihtiyacım var biraz ince olursa daha iyi olur tabi :) lcwda çiçekli çiçekli tunik ler oluyo onlarda bol olanları idare eder bizi 7. ay bitene kadar ben zaten bitek doktora gidiyorum ondan elbiseyi çok tercih etmiyorum doktor göbeğe bakarken kaldırmam lazım tamamen alta pantolon giydikten sonra ne anladım elbiseden ama agustos gibi artık gez derse o zaman düşünebilirim elbiseyi o zaman istediği kadar pörtleyelim hamielikten deriz :)

Canım senin adına çok sevindim ya, bak sakın umudunu kaybetme, herzaman güzel şeyler olacak diye düşün :)
Gorumcene bakma sen doğru tespit yapmışsın aksamlari eve gittiğimde yemekten sonra oturuyorum ayaklarımi uzatiyorum dinlenme moduna geçince hemen hareketleniyor canımın ici:)
Demi canım, sen benim kardeşim yaşındasın. Kardeşimle 10 yaş var aramızda, her zaman çocuğum gibi görmüşümdür. Sen de genç anne olacaksın maşallah :)
Canimmm rabbim sabır versin güç versin sana az kalmış eşinle hasret gidermeye üzülme ama.yanliz değilsin bebiton seninle :) Yoldaş olucaksiniz birbirinize allaha emanet olun ikinizde :*
İnş. canım inş. yazı dört gözle bekliyorum.
ruza canımsın beni çok duygulandırdın. Zaten burası da olmasa geçmez zaman, alah hepinizden razı olsun. Bebeğim sağlıklı olsun da varsın ayrı olalım napayım...Doğduğunda birarada olalım yeter...

Arkadaslar merhabalar inanin bayadir giremiyorum ama aklım hep burda :) alıstim sizlerle sohbete burayı okumadan gün geciremiyorum.hani aret anneler olur ya bizde kendimize ne desek ne anneler olsak aramızda ? Bazı arkadaşlar hareket hissedemiyor diye moral bozmasinlar lütfen hepimizin bünyesi farklı hani ilk hamilelikte 20.haftadan önce hissedilmez diyorlar ama benim ilk hamileliğim olmasına rağmen 15.haftada hissetmeye başladım çok şükür bence hepimizin bünyesinden kaynaklanıyor. Birgün burda hepimiz hissedicez birbirimize anlatıcaz :) benim bebitomda bu hafta o kadar çok hareketliydi ki anlatamam yarım saatte bir 1 saatte bir sürekli oynuyordu beni o kadar çok alistirdi ki oynamasina dün sadece sabah uyanırken hissettim Fıkır Fıkırdi ve gün içerisinde başka hiç hareket hissetmedim öyle çok canım sıkıldı ki sonra kızdım kızıma aksama seni babana şikayet etcek dedim eve gittim babasına şikayet ettim sonra bulasiklari yıkarken oynamaya başladı korktu babickosundan şimdiden şikayet etmeye başladım babasına ama babası benim kızım bi tane diyor bende anası da bi tane dimi diyorum haftaya cumartesi allahın izniyle randevum var o zaman gittigimizde de doktor kesin kız der ise alışverişe öyle baslicam inşallah yoksa daha şimdiye kadar birseycik almadım kızıma Ayy daa ona cekmecelerimde yer ayircam bizim eşyalar zor şigiyor bide hanımefendiyi sikistiricaz aramıza çok şükür kızlar bugunlerimize.insallah randevusu olan arkadaşlarımız guzeeeeelll haberlerle gelirler.

Hepimize maşallah :) ah yaz gelsin ne ciciler giydiricem susleyip puslucem ben kızımı :) babasıda kıskancak bizi Ayy bide babamizin triplerini cekcez

geçen hafta aldım hatta pantolonları:) inceydi esnekti:) iyi serinler :) netten bi bak bence :)

geçen hafta aldım hatta pantolonları:) inceydi esnekti:) iyi serinler :) netten bi bak bence :)
benim üst bacaklarım çok kalın canım netten anlayabilir miyim ki pantolonu :/ çok sıkarsa bacaklarımı diye emin olamadım netten hangi siteler güvenilir ? ben çok netten alışveriş yapmıyorum eşim net düşmanı sanki çıkıp gezip almaya halim var olsa zaten kendim almam da el mahkum burdan bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…