Gorumcene bakma sen doğru tespit yapmışsın aksamlari eve gittiğimde yemekten sonra oturuyorum ayaklarımi uzatiyorum dinlenme moduna geçince hemen hareketleniyor canımın ici:)Ben hamileligini çoğu zaman yalnız geçiren biriyim arkadaşlar, ilk hamileliğim bu ama sanırım hafif pıt pıtları son 1 haftadır hissediyorum. Bebeğim bana yalnız olmadığımı hatırlatıyor, anne bak ben yanındayım diyor heralde herseferinde gözlerimden yaşlar iniyor. ama genelde akşamları uzandigimda net hissediyorum.
Birde hissetmeyen arkadaşlar korkmayın, herkesin bünyesi farklı. Ayrıca 21. Haftaya kadar normal mis. gorumceme geçen anlatma gafletinde bulundum. Benimle o gazdir diye dalga geçti. ama umrumda değil ben gaz olmadığını biliyorum.
Birde bebekler günün 20 saati uyuyor 4 saat uyanık dolayısıyla bazı günler siz uyurken belki aktifler ondan hissetmezsiniz, korkmayın stres olmayın.
canım bana göre anlaşılıyor :) ama çevremdeki herkes belli değil karnın çıkmamış diyolar :) bi de geniş giyiniyorum yaa belki ondan çok anlamıyorlar :)Canım dışardan anlaşılıyor mu hamile olduğun
Benim anlaşılmıyor pek açıkcası
maşallah ona :)15.haftada hafif hafif hissetmeye başladım 16.haftada kesin emin oldum o olduğundan 17.haftda da coştu önüne geçilmiyor maşallah
Amin canım insallah sağ salim dünyaya getirmek nasip olur :) ah hareketlenince hersey bitmiyor ki bide gün içerisinde hiç hareket etmediğini hissetsek oda bi dert rabbim bebeklerimize kan can versin Fıkır Fıkır oynasınlarhareketlerini tamamen hissedelim daha rahat olcaz inşallah ben doktora hissediyorum diyorum daha hissetmezsin diyo hıhh sen çok biliyon ne tekmelicek başka beni dicektim de yemedi :) ınsallah canım yaa hep hastaneden çıktıktan sonra bi oğlum cennette bu oğlumu kucağıma almayı nasip et Allahım diye dua ettim. hepimiz kavusalim şu minnaklara gazını uykusunu konuşalım inşallah
Canimmm rabbim sabır versin güç versin sana az kalmış eşinle hasret gidermeye üzülme ama.yanliz değilsin bebiton seninle :) Yoldaş olucaksiniz birbirinize allaha emanet olun ikinizde :*Amin canım inş kimse kötü haberler getirmesin inş.
Canım esimle islerimiz gereği 10 günde bir fln ancak gorusebiliyoruz, yazları rahatiz ikimizde neler yaşadım 4 senelik evliligimde anlatsam Roman olur. Bu bebiş bize uğur getircek inş. Ailemden de uzaktayim, sadece arkadaşlarım var. Bebeğim gelince hiç yalnız olmayacağım inş. Yine duygusallastim kusura bakmayın.
Canım inanın bizi görün yanyana olduğunuz için birbirinizin kıymetini bilin. Sağlık olsun, küçük şeyler için kirmayin kalbinizi, bak az önce aradı videolu görüşme yaptık. 5 günlüğüne yurtdışında suan gobegime ordan bakıyor, ordan seviyor :'( haziranın 10unu dört gözle bekliyorum. uzun süre gorusecegiz ozaman inş.
Bende öyle canım dün Ferace giydim gittim bide simsiyah hangi akla hizmet bütün güneşi çektim :) kıyafet almam lazım ama nasıl bilmiyorum netten bakındım biraz hiç hoşuma gitmedi kontrollere pijamayla gitcez olacağı o :) tunik kaç tane denedim göbek bi yandan çıktı göğüs bi yandan hiçbir şeyim olmuyo artıkaynen canım yaa bi de akdeniz bölgesindeyim ben kahramanmaraşta... nemli ve sıcak... ama urfadan iyi yine de... normalde urfalıyım... bayramda muhtemellen 6 aylıkken urfada olcam kara kara düşünmüyor değilim... bi de örtülüyüm... rabbim yardım etsin inşallah bize...
sagol canım sağlıkla gelsin inşallah hepimizin yavruları :)Selam hanımlar.. Hayırlı cumalar herkese...
@leyl-i efruz vehayal0101 canlarım hayırlı olsun oğluşunuz.. sağlıkla gelsin inşallah.. hayal0101 canım inşallah herşey güzel olacak bundan sonra, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.
@olipps çok sevindim tatlım. çok şükür Rabbime, Allah bir daha kötü gün yaşatmasın inşallah...
G gunesjuly1234 canım Allah sabır versin sana da. tansiyonuna çok dikkat et sakin olmaya çalış. herşeyden önce bebeğini düşün. bu da geçecek, bebeğini kucağına alacağın anı getir gözlerinin önüne, mis kokusunu duyacağın günü düşün. rahatlamaya çalış.. sonuçta onlar da eşinin ailesi. tansiyon yüksekliği devam ederse de ihmal etme.. çok geçmiş olsun.
@triton-x canım çok üzüldüm bu anlarında yalnız olmana. neyse ki bu bir süreç yakın zamanda kavuşursunuz ve hiç ayrılmazsınız inşallah... hem yalnız değilsin, bizler varız, her daim desteğiz...güzel günler çok yakında inşallah...
sedabk canım çok geçmiş olsun sana da... Allah korumuş..
A Ankaaa canım güle güle giysin kızın cicilerini inşallah. moralini yüksek tutmaya çalış, herşey güzel olacak Allahın izniyle.
kızlar ben de her zaman giremiyorum, okuyorum cevap yazayım diyorum ama son sayfaya gelene kadar kime ne yazacağımı unutuyorum..kusuruma bakmayın. herkesi seviyorum ve yazmasam da okurken herkes için iyi dileklerde bulunuyorum.
sağlıcakla kalın.... mutlu kalın...
pantolon lcw dan aldım çok rahatlar canım da tunik konusunda ben de sıkıntılıyım... ferace ben de çok seviyorum ama hamilelikte bunaltıyor... ne yapcam ben de bilmiyorum... elbise giymeyi de sevmiyorum... zaten tombik bir isanım elbise de her yerim pörtlüyor... ama eşimin tişörtleri bazen çok kurtarıcı oluyor üstüne de penye hırka :)Bende öyle canım dün Ferace giydim gittim bide simsiyah hangi akla hizmet bütün güneşi çektim :) kıyafet almam lazım ama nasıl bilmiyorum netten bakındım biraz hiç hoşuma gitmedi kontrollere pijamayla gitcez olacağı o :) tunik kaç tane denedim göbek bi yandan çıktı göğüs bi yandan hiçbir şeyim olmuyo artık
bizden korkulur canım doktorun hissedemezsin daha dediğini bile hissediyorsak ne yapar eder harekete geçiririz biz yavruları :)Amin canım insallah sağ salim dünyaya getirmek nasip olur :) ah hareketlenince hersey bitmiyor ki bide gün içerisinde hiç hareket etmediğini hissetsek oda bi dert rabbim bebeklerimize kan can versin Fıkır Fıkır oynasınlar
Ya evet bende onun farkındayım,canımı sıkıyo bu durum.Ağrım oluyo diyorum "normal onlar ya salak salak sorular sormayın" gibi bi tavır takınıyoBenim doktorum da Selçuk Tuncer. Ben düzenli kontrollerimi onda yaptırıyorum. Prof olduğu için güveniyorum. Ancak biraz rahat bir doktor. Şuram ağrıyor ne denektir hocam diyorum hemen onlar olur normaldir diyor. Panikletmiyor beni. Bu güzel ama bilemiyorum biraz ilgili olması da iyi olurdu sanki.
Çok geçmiş olsun canım sen moralini sakin bozma bebeklerimiz gerçekten çok güçlüler masallah...Hayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
Çok geçmiş olsun canım, inşallahhh hiç bir sorun kalmadan kucağına alacaksın bebeğini.. Doktorlar da korkutuyor insanı biraz rahatlatmıyorlar kii; ama olsun seninki yerini bi kat daha sağlamlaştırmışş maşallahhh :)Hayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
Bende geçen sene almıştım 2 tane hamile pantolonu ama o zaman Aralık Ocak gibi almıştım şu an kalın geliyo o pantolonlar 2 taneye daha ihtiyacım var biraz ince olursa daha iyi olur tabi :) lcwda çiçekli çiçekli tunik ler oluyo onlarda bol olanları idare eder bizi 7. ay bitene kadar ben zaten bitek doktora gidiyorum ondan elbiseyi çok tercih etmiyorum doktor göbeğe bakarken kaldırmam lazım tamamen alta pantolon giydikten sonra ne anladım elbiseden ama agustos gibi artık gez derse o zaman düşünebilirim elbiseyi o zaman istediği kadar pörtleyelim hamielikten deriz :)pantolon lcw dan aldım çok rahatlar canım da tunik konusunda ben de sıkıntılıyım... ferace ben de çok seviyorum ama hamilelikte bunaltıyor... ne yapcam ben de bilmiyorum... elbise giymeyi de sevmiyorum... zaten tombik bir isanım elbise de her yerim pörtlüyor... ama eşimin tişörtleri bazen çok kurtarıcı oluyor üstüne de penye hırka :)
Canım senin adına çok sevindim ya, bak sakın umudunu kaybetme, herzaman güzel şeyler olacak diye düşün :)Hayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
Demi canım, sen benim kardeşim yaşındasın. Kardeşimle 10 yaş var aramızda, her zaman çocuğum gibi görmüşümdür. Sen de genç anne olacaksın maşallah :)Gorumcene bakma sen doğru tespit yapmışsın aksamlari eve gittiğimde yemekten sonra oturuyorum ayaklarımi uzatiyorum dinlenme moduna geçince hemen hareketleniyor canımın ici:)
İnş. canım inş. yazı dört gözle bekliyorum.Canimmm rabbim sabır versin güç versin sana az kalmış eşinle hasret gidermeye üzülme ama.yanliz değilsin bebiton seninle :) Yoldaş olucaksiniz birbirinize allaha emanet olun ikinizde :*
Hepimize maşallah :) ah yaz gelsin ne ciciler giydiricem susleyip puslucem ben kızımı :) babasıda kıskancak biziCanım senin adına çok sevindim ya, bak sakın umudunu kaybetme, herzaman güzel şeyler olacak diye düşün :)
Demi canım, sen benim kardeşim yaşındasın. Kardeşimle 10 yaş var aramızda, her zaman çocuğum gibi görmüşümdür. Sen de genç anne olacaksın maşallah :)
İnş. canım inş. yazı dört gözle bekliyorum.
ruza canımsın beni çok duygulandırdın. Zaten burası da olmasa geçmez zaman, alah hepinizden razı olsun. Bebeğim sağlıklı olsun da varsın ayrı olalım napayım...Doğduğunda birarada olalım yeter...
geçen hafta aldım hatta pantolonları:) inceydi esnekti:) iyi serinler :) netten bi bak bence :)Bende geçen sene almıştım 2 tane hamile pantolonu ama o zaman Aralık Ocak gibi almıştım şu an kalın geliyo o pantolonlar 2 taneye daha ihtiyacım var biraz ince olursa daha iyi olur tabi :) lcwda çiçekli çiçekli tunik ler oluyo onlarda bol olanları idare eder bizi 7. ay bitene kadar ben zaten bitek doktora gidiyorum ondan elbiseyi çok tercih etmiyorum doktor göbeğe bakarken kaldırmam lazım tamamen alta pantolon giydikten sonra ne anladım elbiseden ama agustos gibi artık gez derse o zaman düşünebilirim elbiseyi o zaman istediği kadar pörtleyelim hamielikten deriz :)
benim üst bacaklarım çok kalın canım netten anlayabilir miyim ki pantolonu :/ çok sıkarsa bacaklarımı diye emin olamadım netten hangi siteler güvenilir ? ben çok netten alışveriş yapmıyorum eşim net düşmanı sanki çıkıp gezip almaya halim var olsa zaten kendim almam da el mahkum burdan bakıyorumgeçen hafta aldım hatta pantolonları:) inceydi esnekti:) iyi serinler :) netten bi bak bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?