2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende urfaliyim canim ama ilcesindenim hilvan ilcesi

Tesekur ederim canim insallah hepimizn icin bundan sonra hersey cok guzel olur

canım direkt lcw nın kendi sayfasına gir :) canım orda zaten beden tablosu var ölçülerinle eşleşen bedeni al :) yani mezroyla ölçülerini ölçüp o tabloda yerine koy bedenini bulursun :) yazık çıkamıyorsun yani ne yapcan başka çaren yok... biz çocuğun arabasını beşiğini falanda netten isteyeceğiz inşallah :) bur da beğenip aynı modelli netten istetecez... arada çok fiyat farkı oynuyor... burdaki esnaflar cok acımasız...

sağol canım bi girip bakayım inşallah :) nette bebekler için çok güzel bebek odaları falan var bende son Ayıma kadar gezemezsem beşiği netten isteyebilirim ama araba dolap falan onlar için önce gezcem :) onların acelesi yok bebegimle dolaşırken alırız :)

araba beğendik bile biz :) burda gördük hoşumuza gitti n11 den istetecez inşallah :)

araba beğendik bile biz :) burda gördük hoşumuza gitti n11 den istetecez inşallah :)

bizde takımı aldık ama arabayı somra alacağız puseti ablamdan alıyorum mama sandalyesi alacağız birde tabiki odayı yerleşştirince eksiklere bakacağız kısmetse :)) banyo takımı aldık birde :))

bizde takımı aldık ama arabayı somra alacağız puseti ablamdan alıyorum mama sandalyesi alacağız birde tabiki odayı yerleşştirince eksiklere bakacağız kısmetse :)) banyo takımı aldık birde :))
hayırlı olsun canım:) biz de kıyafetleri hallettik :) bu ay biberon ve küveti halledecez :) arabayı 7. ayda alıcaz herhalde :) exelde alışverişi aylara böldük teleş olmadan alalım diye :)

biz bi de çoğunlukla ülkemizde üretilen şeyleri almaya dikkat ediyoruz :) araba da türkiyede üretiliyor :) yeni bi marka beneto:)arabayı denedim kalitesi cidden güzel :) bi de alimünyumdan yapıldığı için oldukça hafif :) rahatlıkla taşıabilir yani :) travel sistem 450 falan dı :)

bizde arabayı doğumdan sonra da alırız diye düşündük kışın zaten kullanamayacağız nasıl olsa diye aslında bizde öyle liste yapabiliriz bizle de paylaşır mısın listeni :))

hayırlı olsun canım:) biz de kıyafetleri hallettik :) bu ay biberon ve küveti halledecez :) arabayı 7. ayda alıcaz herhalde :) exelde alışverişi aylara böldük teleş olmadan alalım diye :)

Canım kaç tane ne alınır ben hiç bilmiyorum ya:)

bizde arabayı doğumdan sonra da alırız diye düşündük kışın zaten kullanamayacağız nasıl olsa diye aslında bizde öyle liste yapabiliriz bizle de paylaşır mısın listeni :))
biz kanguruyu sonradan alıcaz :) onu da momfortbaby i düşünüyorum bakın bi.. özelliklede erkek bebişler için o olması lazım bence bacak arasına baskı yapmıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…