Bende urfaliyim canim ama ilcesindenim hilvan ilcesiaynen canım yaa bi de akdeniz bölgesindeyim ben kahramanmaraşta... nemli ve sıcak... ama urfadan iyi yine de... normalde urfalıyım... bayramda muhtemellen 6 aylıkken urfada olcam kara kara düşünmüyor değilim... bi de örtülüyüm... rabbim yardım etsin inşallah bize...
Canım evden çıkartmayız olur biter
Tesekur ederim canim insallah hepimizn icin bundan sonra hersey cok guzel olurSelam hanımlar.. Hayırlı cumalar herkese...
@leyl-i efruz vehayal0101 canlarım hayırlı olsun oğluşunuz.. sağlıkla gelsin inşallah.. hayal0101 canım inşallah herşey güzel olacak bundan sonra, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.
@olipps çok sevindim tatlım. çok şükür Rabbime, Allah bir daha kötü gün yaşatmasın inşallah...
@gunesjuly1234 canım Allah sabır versin sana da. tansiyonuna çok dikkat et sakin olmaya çalış. herşeyden önce bebeğini düşün. bu da geçecek, bebeğini kucağına alacağın anı getir gözlerinin önüne, mis kokusunu duyacağın günü düşün. rahatlamaya çalış.. sonuçta onlar da eşinin ailesi. tansiyon yüksekliği devam ederse de ihmal etme.. çok geçmiş olsun.
@triton-x canım çok üzüldüm bu anlarında yalnız olmana. neyse ki bu bir süreç yakın zamanda kavuşursunuz ve hiç ayrılmazsınız inşallah... hem yalnız değilsin, bizler varız, her daim desteğiz...güzel günler çok yakında inşallah...
@sedabk canım çok geçmiş olsun sana da... Allah korumuş..
A Ankaaa canım güle güle giysin kızın cicilerini inşallah. moralini yüksek tutmaya çalış, herşey güzel olacak Allahın izniyle.
kızlar ben de her zaman giremiyorum, okuyorum cevap yazayım diyorum ama son sayfaya gelene kadar kime ne yazacağımı unutuyorum..kusuruma bakmayın. herkesi seviyorum ve yazmasam da okurken herkes için iyi dileklerde bulunuyorum.
sağlıcakla kalın.... mutlu kalın...
canım direkt lcw nın kendi sayfasına gir :) canım orda zaten beden tablosu var ölçülerinle eşleşen bedeni al :) yani mezroyla ölçülerini ölçüp o tabloda yerine koy bedenini bulursun :) yazık çıkamıyorsun yani ne yapcan başka çaren yok... biz çocuğun arabasını beşiğini falanda netten isteyeceğiz inşallah :) bur da beğenip aynı modelli netten istetecez... arada çok fiyat farkı oynuyor... burdaki esnaflar cok acımasız...benim üst bacaklarım çok kalın canım netten anlayabilir miyim ki pantolonu :/ çok sıkarsa bacaklarımı diye emin olamadım netten hangi siteler güvenilir ? ben çok netten alışveriş yapmıyorum eşim net düşmanı sanki çıkıp gezip almaya halim var olsa zaten kendim almam da el mahkum burdan bakıyorum
ayyy hemşerim benim :)) ben de aslen siverekliyim ama merkezde büyüdüm :))Bende urfaliyim canim ama ilcesindenim hilvan ilcesi
Benimde kokenim siverek amcalarim hep siverekte koylerde akrabalr ben hilvanda buyudum belkide akrabayiz ha ne dersinayyy hemşerim benim :)) ben de aslen siverekliyim ama merkezde büyüdüm :))
sağol canım bi girip bakayım inşallah :) nette bebekler için çok güzel bebek odaları falan var bende son Ayıma kadar gezemezsem beşiği netten isteyebilirim ama araba dolap falan onlar için önce gezcem :) onların acelesi yok bebegimle dolaşırken alırız :)canım direkt lcw nın kendi sayfasına gir :) canım orda zaten beden tablosu var ölçülerinle eşleşen bedeni al :) yani mezroyla ölçülerini ölçüp o tabloda yerine koy bedenini bulursun :) yazık çıkamıyorsun yani ne yapcan başka çaren yok... biz çocuğun arabasını beşiğini falanda netten isteyeceğiz inşallah :) bur da beğenip aynı modelli netten istetecez... arada çok fiyat farkı oynuyor... burdaki esnaflar cok acımasız...
olabilir canım :) neticede küçük yer :)) kesin tanışıyorlardır aileler ama :) benim de dayılarım amcalarım hep orda esnaf :))Benimde kokenim siverek amcalarim hep siverekte koylerde akrabalr ben hilvanda buyudum belkide akrabayiz ha ne dersin
araba beğendik bile biz :) burda gördük hoşumuza gitti n11 den istetecez inşallah :)sağol canım bi girip bakayım inşallah :) nette bebekler için çok güzel bebek odaları falan var bende son Ayıma kadar gezemezsem beşiği netten isteyebilirim ama araba dolap falan onlar için önce gezcem :) onların acelesi yok bebegimle dolaşırken alırız :)
Çikolata yedin mi hareketleniyomuş ozaman. Hit canım için rahat etsin :)Iste o hissi dunden beri hissetmiyorum gibi geliyorvesvesede olabilir yarin dr a gideyim en iyisi dunden beri kuyruk sokumumda agri var kadik ağrısı da var :s
araba beğendik bile biz :) burda gördük hoşumuza gitti n11 den istetecez inşallah :)
hayırlı olsun canım:) biz de kıyafetleri hallettik :) bu ay biberon ve küveti halledecez :) arabayı 7. ayda alıcaz herhalde :) exelde alışverişi aylara böldük teleş olmadan alalım diye :)bizde takımı aldık ama arabayı somra alacağız puseti ablamdan alıyorum mama sandalyesi alacağız birde tabiki odayı yerleşştirince eksiklere bakacağız kısmetse :)) banyo takımı aldık birde :))
biz bi de çoğunlukla ülkemizde üretilen şeyleri almaya dikkat ediyoruz :) araba da türkiyede üretiliyor :) yeni bi marka beneto:)arabayı denedim kalitesi cidden güzel :) bi de alimünyumdan yapıldığı için oldukça hafif :) rahatlıkla taşıabilir yani :) travel sistem 450 falan dı :)
AY İNŞALLAH BENDE HİSSEDERİM 16 HAFTANIN İÇİNDEYİM KASIK BATMALARI DISINDA BISEY HISSETMIYORUM15.haftada hafif hafif hissetmeye başladım 16.haftada kesin emin oldum o olduğundan 17.haftda da coştu önüne geçilmiyor maşallah
tabi tatlım :) uzun biraz ondan boş bi vaktim de yazsam olur di mi :)bizde arabayı doğumdan sonra da alırız diye düşündük kışın zaten kullanamayacağız nasıl olsa diye aslında bizde öyle liste yapabiliriz bizle de paylaşır mısın listeni :))
hayırlı olsun canım:) biz de kıyafetleri hallettik :) bu ay biberon ve küveti halledecez :) arabayı 7. ayda alıcaz herhalde :) exelde alışverişi aylara böldük teleş olmadan alalım diye :)
tabi tatlım :) uzun biraz ondan boş bi vaktim de yazsam olur di mi :)
biz kanguruyu sonradan alıcaz :) onu da momfortbaby i düşünüyorum bakın bi.. özelliklede erkek bebişler için o olması lazım bence bacak arasına baskı yapmıyor ...bizde arabayı doğumdan sonra da alırız diye düşündük kışın zaten kullanamayacağız nasıl olsa diye aslında bizde öyle liste yapabiliriz bizle de paylaşır mısın listeni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?