biz kanguruyu sonradan alıcaz :) onu da momfortbaby i düşünüyorum bakın bi.. özelliklede erkek bebişler için o olması lazım bence bacak arasına baskı yapmıyor ...
şimdiden hayırlı olsun canım :)o tarz şeyleri hep ablam verecek işte biz :)) kıyafetleri de ablam kızına çok almıştı hevesle etiketi duruyor üzerinde çoğunun ona göre bakıp eksik olana alcağız :))
,inşallah hepimize canım :))şimdiden hayırlı olsun canım :)
O zaman kesin taniolardir dedigin gibi kucuk yerolabilir canım :) neticede küçük yer :)) kesin tanışıyorlardır aileler ama :) benim de dayılarım amcalarım hep orda esnaf :))
öyle canım :) bu arada urfada mı yaşıyorsun yoksa başka yerde mi :)O zaman kesin taniolardir dedigin gibi kucuk yer
çok tatlış kırmızı kırmızı :)
bizim hiç öyle şeylere bakma huyumuz yok canım eşim sağolsun ilk hamileliğimde zar zor 2-3 parça kıyafet almıştım ne beşik bakıyordu ne araba sonra kaybedince iyiki daha fazlasına izin vermemiş bidaha hamile kalırsam 6. ay bitmeden almıcam bişey dedim şimdi nette kıyafet gösteriyorum bak ne tatlı diye sen ne demiştin diyo tamam almıcam bakıyorum sadece diyorum şu 6. ayı bitireyim hayırlısıyla öyle başlarım inşallah kıyafet hazırlamaya yavaştan ama büyük şeyleri beşiktir arabadir dolaptir oto koltuğu hep son ay belki beşik dışı son ay bile almam doğumdan sonra alırım:) Rabbim ömür versin bebislere gerisi paradan haber ver diyo alınır elbet :)araba beğendik bile biz :) burda gördük hoşumuza gitti n11 den istetecez inşallah :)
Hilvanda yasiodum bu yasima kadar canim 7 ay felan oldu almanyaya esimin yanina geldim canimöyle canım :) bu arada urfada mı yaşıyorsun yoksa başka yerde mi :)
öyle canım... rabbim başta baş sağlık versin keratalara eşya kolay dediğin gibi...bizim hiç öyle şeylere bakma huyumuz yok canım eşim sağolsun ilk hamileliğimde zar zor 2-3 parça kıyafet almıştım ne beşik bakıyordu ne araba sonra kaybedince iyiki daha fazlasına izin vermemiş bidaha hamile kalırsam 6. ay bitmeden almıcam bişey dedim şimdi nette kıyafet gösteriyorum bak ne tatlı diye sen ne demiştin diyo tamam almıcam bakıyorum sadece diyorum şu 6. ayı bitireyim hayırlısıyla öyle başlarım inşallah kıyafet hazırlamaya yavaştan ama büyük şeyleri beşiktir arabadir dolaptir oto koltuğu hep son ay belki beşik dışı son ay bile almam doğumdan sonra alırım:) Rabbim ömür versin bebislere gerisi paradan haber ver diyo alınır elbet :)
canım benim birden gurbet haa... mutlu olursun inşallah da alışırsın zamanla gurbete de inşallah :)Hilvanda yasiodum bu yasima kadar canim 7 ay felan oldu almanyaya esimin yanina geldim canim
Merhaba hanımlar biraz önce kontrolden geldim. Allah nasip ederde değişmez ise kızım olacak insallah.Herşey gayet güzel ama küçük bir sorun var ki inşallah küçüktür aksini düşünmek dahi istemiyorum. Bu konu ile bilginiz var mı duydunuz mu fikrinize ve duanıza ihtiyacım var. Bebeğimin kalbinde ufak bi parıltı var kireçlenme diye de biliniyormus. Doktor bazı bebeklerde olabileceğini söyledi ama down sendromunda da olma ihtimali olabiliyormus. Iki testte 1/10000 çıktı üçlüyü verdik haftaya çıkacak sonuç. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı. Rabbim cümlemizin evladını esirgesin sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Uzun oldu biraz. Hakkınızı helal edin...
Gozun aydin canim insalalh sagsalim kucagina alirsin bebegini umarim onemli bisi degildir ben yaptirmaidm otur testleri bilgim yok icini ferah tut canim duam sizleMerhaba hanımlar biraz önce kontrolden geldim. Allah nasip ederde değişmez ise kızım olacak insallah.Herşey gayet güzel ama küçük bir sorun var ki inşallah küçüktür aksini düşünmek dahi istemiyorum. Bu konu ile bilginiz var mı duydunuz mu fikrinize ve duanıza ihtiyacım var. Bebeğimin kalbinde ufak bi parıltı var kireçlenme diye de biliniyormus. Doktor bazı bebeklerde olabileceğini söyledi ama down sendromunda da olma ihtimali olabiliyormus. Iki testte 1/10000 çıktı üçlüyü verdik haftaya çıkacak sonuç. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı. Rabbim cümlemizin evladını esirgesin sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Uzun oldu biraz. Hakkınızı helal edin...
canım o genelde sonradan geçen bi durum içini ferah tut...Merhaba hanımlar biraz önce kontrolden geldim. Allah nasip ederde değişmez ise kızım olacak insallah.Herşey gayet güzel ama küçük bir sorun var ki inşallah küçüktür aksini düşünmek dahi istemiyorum. Bu konu ile bilginiz var mı duydunuz mu fikrinize ve duanıza ihtiyacım var. Bebeğimin kalbinde ufak bi parıltı var kireçlenme diye de biliniyormus. Doktor bazı bebeklerde olabileceğini söyledi ama down sendromunda da olma ihtimali olabiliyormus. Iki testte 1/10000 çıktı üçlüyü verdik haftaya çıkacak sonuç. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı. Rabbim cümlemizin evladını esirgesin sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Uzun oldu biraz. Hakkınızı helal edin...
Evet gurbet simdilik alisamam heralde diyorum esim cocuk olursa biraZ daha iyi gelir sana dio bakalim umarim alisirim canimcanım benim birden gurbet haa... mutlu olursun inşallah da alışırsın zamanla gurbete de inşallah :)
alışılıyor canım yaa emin ol :) eşin doğru demiş hele bi bebiş olsun :) gerisine çabuk alışırsın :)Evet gurbet simdilik alisamam heralde diyorum esim cocuk olursa biraZ daha iyi gelir sana dio bakalim umarim alisirim canim
Evet doktor da dedi kayboluyor zamanla üçlü test sonucun çıkınca bakarız tekrar dedi. Ama malum annelik biraz evham yaptırıyor..canım beenmi bilgim yok ama korkma sakın sen burda bir kaç kişi daha yazmıştı sora kayboluyormuş
Umarim oyle olur zaten temenni donus yapicazda 15 sene sonra felan yani 15 sene dayanabilicekmiyim bilmiyorum evet esim oyle diyince bende bazen napcam seni bebegim var yeter bana diyorumalışılıyor canım yaa emin ol :) eşin doğru demiş hele bi bebiş olsun :) gerisine çabuk alışırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?