Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim cümlemizin evladını esirgesin inşallah.Gozun aydin canim insalalh sagsalim kucagina alirsin bebegini umarim onemli bisi degildir ben yaptirmaidm otur testleri bilgim yok icini ferah tut canim duam sizle
hakkında hayırlısı canım :) benim de eşim bilgisayar oyunlarına bayılır eskiden çok kızardım şimdi umrumda olmuyor :) sorduğunda da bebişimle başbaşa kalıyorum fenamı diyorum :) bu kez o bizi yalız bırak mıyorUmarim oyle olur zaten temenni donus yapicazda 15 sene sonra felan yani 15 sene dayanabilicekmiyim bilmiyorum evet esim oyle diyince bende bazen napcam seni bebegim var yeter bana diyorum
Inşallah geçer tez vakitte. Rabbime emanet meleklerimiz.canım o genelde sonradan geçen bi durum içini ferah tut...
prensesin hayırlı olsun canım hosgelsin inşallah :) hiç stres panik yapma Allahın izniyle 25. haftada hepsi kaybolacak o parıltıların kistlerin hepimiz sağlıkla alcaz inşallah yavruları kucağımızaMerhaba hanımlar biraz önce kontrolden geldim. Allah nasip ederde değişmez ise kızım olacak insallah.Herşey gayet güzel ama küçük bir sorun var ki inşallah küçüktür aksini düşünmek dahi istemiyorum. Bu konu ile bilginiz var mı duydunuz mu fikrinize ve duanıza ihtiyacım var. Bebeğimin kalbinde ufak bi parıltı var kireçlenme diye de biliniyormus. Doktor bazı bebeklerde olabileceğini söyledi ama down sendromunda da olma ihtimali olabiliyormus. Iki testte 1/10000 çıktı üçlüyü verdik haftaya çıkacak sonuç. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı. Rabbim cümlemizin evladını esirgesin sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Uzun oldu biraz. Hakkınızı helal edin...
öyle canım ...Inşallah geçer tez vakitte. Rabbime emanet meleklerimiz.
Yok allah var esim beni yanliz birakmaz kimsem yok burda diyede ben sevemiyorum pek belki alisirim bilmiyorum da zor yabanci ulkede kalmak heleki dil bilmiosan din farkliysa basindaki esarbi bile garipsiolarhakkında hayırlısı canım :) benim de eşim bilgisayar oyunlarına bayılır eskiden çok kızardım şimdi umrumda olmuyor :) sorduğunda da bebişimle başbaşa kalıyorum fenamı diyorum :) bu kez o bizi yalız bırak mıyor
Teşekkür ederim inşallah tez vakitte kaybolur. Hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz hepimiz.prensesin hayırlı olsun canım hosgelsin inşallah :) hiç stres panik yapma Allahın izniyle 25. haftada hepsi kaybolacak o parıltıların kistlerin hepimiz sağlıkla alcaz inşallah yavruları kucağımıza
ben direkt fiyatına baktım ben o paraya şahin alırım yaa
muhakkak ama sanırsam diğer ülkelerdense almanya da daha çok insanımız var diye bi nebze daha rahat alışırsın inşallah :)Yok allah var esim beni yanliz birakmaz kimsem yok burda diyede ben sevemiyorum pek belki alisirim bilmiyorum da zor yabanci ulkede kalmak heleki dil bilmiosan din farkliysa basindaki esarbi bile garipsiolar
aynı eşim gibi konuştun canım eşime madem almıyoruz da kenara para ayır bak bebek arabaları 3 milyar falan diyorum o paraya araba alırız çocuğun şimdiden arabasi olur diyo :) bende o kadar para verme taraftarı değilim ama ucuz dandik bu arabada istemem orta yoldan gidip buluruz inşallahben direkt fiyatına baktım ben o paraya şahin alırım yaa
newcity canim masallah prensesine,insallh sorunun da duzelir bu parlama kavramini da ne cok duyar olduk benimkinde de bobreginde var dediler.allahim saglik versin meleklerimize
Teşekkür ederim.Rabbime emanet meleklerimiz inşallah tez vakitte geçecek. Gönlümüzü ferah tutalım ki bebeklerimiz etkilenmesin inşallah. Rabbim cümlemizin bebeğine bol bol şifa sağlık versin inşallah.newcity canim masallah prensesine,insallh sorunun da duzelir bu parlama kavramini da ne cok duyar olduk benimkinde de bobreginde var dediler.allahim saglik versin meleklerimize
Evet varda benim oturdugum yerde hic turk yok diycek kadar az yani cevremde hic yok daha hic turke rastlamadim carsida bazen rastliyoruz okadar ama tanidigim gorustugum hic yok komsularimda hepsi alman ve ben konusmayi bilmiyorum allah kerim elbet birgun alisirimmuhakkak ama sanırsam diğer ülkelerdense almanya da daha çok insanımız var diye bi nebze daha rahat alışırsın inşallah :)
inşallah canım...Evet varda benim oturdugum yerde hic turk yok diycek kadar az yani cevremde hic yok daha hic turke rastlamadim carsida bazen rastliyoruz okadar ama tanidigim gorustugum hic yok komsularimda hepsi alman ve ben konusmayi bilmiyorum allah kerim elbet birgun alisirim
Hissedersin canım telaşe yapmaAY İNŞALLAH BENDE HİSSEDERİM 16 HAFTANIN İÇİNDEYİM KASIK BATMALARI DISINDA BISEY HISSETMIYORUM
bende de cıktı canım o durum. doktor zamanla gecebılır, gecmeyebılır dedi. ama ayrıntılı ultrason ve fetal eko cektırmemı istedi. ınsallah kaybolur bu durum ve bebıslerımız saglıklı olur. daha kalplerını tam kullanamadıkları ıcın böle oluyormus. buyudukce gelısecekler. ıyı dusunelım ıyı olsun.Merhaba hanımlar biraz önce kontrolden geldim. Allah nasip ederde değişmez ise kızım olacak insallah.Herşey gayet güzel ama küçük bir sorun var ki inşallah küçüktür aksini düşünmek dahi istemiyorum. Bu konu ile bilginiz var mı duydunuz mu fikrinize ve duanıza ihtiyacım var. Bebeğimin kalbinde ufak bi parıltı var kireçlenme diye de biliniyormus. Doktor bazı bebeklerde olabileceğini söyledi ama down sendromunda da olma ihtimali olabiliyormus. Iki testte 1/10000 çıktı üçlüyü verdik haftaya çıkacak sonuç. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı. Rabbim cümlemizin evladını esirgesin sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Uzun oldu biraz. Hakkınızı helal edin...
Canım burda bir kaç arkadaşımızın da öyle bir problemi vardı umarım geçici birşeydir inşallah sen moralini yüksek tut ki kızında sağlıklı buyur inşallah. İçine Sinmez ise birkaç doktora daha görün istersen. İnşallah doktor yanlış görmüştür yada geçici birşeydir. Kızın hayırlı olsun sağlıkla dunyaya gelir inşallah annesiMerhaba hanımlar biraz önce kontrolden geldim. Allah nasip ederde değişmez ise kızım olacak insallah.Herşey gayet güzel ama küçük bir sorun var ki inşallah küçüktür aksini düşünmek dahi istemiyorum. Bu konu ile bilginiz var mı duydunuz mu fikrinize ve duanıza ihtiyacım var. Bebeğimin kalbinde ufak bi parıltı var kireçlenme diye de biliniyormus. Doktor bazı bebeklerde olabileceğini söyledi ama down sendromunda da olma ihtimali olabiliyormus. Iki testte 1/10000 çıktı üçlüyü verdik haftaya çıkacak sonuç. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı. Rabbim cümlemizin evladını esirgesin sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Uzun oldu biraz. Hakkınızı helal edin...
Inşallah geçer hayırlısını dileyerek gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum. Inşallah sağ salim dünyaya gelir bebeklerimiz. Rabbim bebeklerimize bol şifa versin inşallahCanım burda bir kaç arkadaşımızın da öyle bir problemi vardı umarım geçici birşeydir inşallah sen moralini yüksek tut ki kızında sağlıklı buyur inşallah. İçine Sinmez ise birkaç doktora daha görün istersen. İnşallah doktor yanlış görmüştür yada geçici birşeydir. Kızın hayırlı olsun sağlıkla dunyaya gelir inşallah annesi
Kizlar ben bugun kesinlikllle hissediyorum. Kim ne derse desinhayırlı olsun canım oğluşun :) ben 18+0 ım bugün 16+3 lerden beri hissediyorum da doktor daha hissedemezsin diyo hissediyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?