CANIM allah bebegine şifa versin inşş düzelecek .. @olipps sende sıkma canını iinş suyun artacak bebekte iiyi olcakInşallah geçer hayırlısını dileyerek gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum. Inşallah sağ salim dünyaya gelir bebeklerimiz. Rabbim bebeklerimize bol şifa versin inşallah
aynı eşim gibi konuştun canım eşime madem almıyoruz da kenara para ayır bak bebek arabaları 3 milyar falan diyorum o paraya araba alırız çocuğun şimdiden arabasi olur diyo :) bende o kadar para verme taraftarı değilim ama ucuz dandik bu arabada istemem orta yoldan gidip buluruz inşallah
Canim benim de eşim urfali biz dr bayramda urfaya gidicez buyuk ihtimal ve orasi cook sicak oluyor bunaltiyor nasil olcak bilmiyorumaynen canım yaa bi de akdeniz bölgesindeyim ben kahramanmaraşta... nemli ve sıcak... ama urfadan iyi yine de... normalde urfalıyım... bayramda muhtemellen 6 aylıkken urfada olcam kara kara düşünmüyor değilim... bi de örtülüyüm... rabbim yardım etsin inşallah bize...
ouww çok sıcak canım :) gerçi yine bayram iyi zamanda temmuzun sonu ağustosun başı çok daha fena ...Canim benim de eşim urfali biz dr bayramda urfaya gidicez buyuk ihtimal ve orasi cook sicak oluyor bunaltiyor nasil olcak bilmiyorum
Allahtan temmuz agustos gibi hic urfada bulunmadim :) fenalik gelirdi yoksa. Bir de Ben konyaliyim soguk iklime alişigim...ouww çok sıcak canım :) gerçi yine bayram iyi zamanda temmuzun sonu ağustosun başı çok daha fena ...
sana tavsiyem penye tarzı kıyafetler götür yanında ve geniş ferah olsun kıyafetlerin :) bir urfalıdan inciler gibi oldu bu ama :) çok ciddiyim :) ben de konyayı hep merak etmişimdir inşallah bi gün gitmek kısmet olur :)Allahtan temmuz agustos gibi hic urfada bulunmadim :) fenalik gelirdi yoksa. Bir de Ben konyaliyim soguk iklime alişigim...
Canım tabiki hissediyorsun ya ben gıdıklanıyor gibi oluyorum.Kizlar ben bugun kesinlikllle hissediyorum. Kim ne derse desinBu bagirsak falan degil bence hissediyorum işte :))))
hissediyoruz tabiki canım benim doktor daha anlamazsın diyo ama elimi koyduğum yerde bile hissediyorum altında bişey in vurduğunu :) yerim ben yaa hareketleri ben süt içtim uyudu heralde hareket yok hiç :)Kizlar ben bugun kesinlikllle hissediyorum. Kim ne derse desinBu bagirsak falan degil bence hissediyorum işte :))))
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...-sistem-bebek-arabasi-siyah-kirmizi-P67529378aynı eşim gibi konuştun canım eşime madem almıyoruz da kenara para ayır bak bebek arabaları 3 milyar falan diyorum o paraya araba alırız çocuğun şimdiden arabasi olur diyo :) bende o kadar para verme taraftarı değilim ama ucuz dandik bu arabada istemem orta yoldan gidip buluruz inşallah
Insallah canim. Haklisin penye tarzi kiyafetler daha uygun olur :)sana tavsiyem penye tarzı kıyafetler götür yanında ve geniş ferah olsun kıyafetlerin :) bir urfalıdan inciler gibi oldu bu ama :) çok ciddiyim :) ben de konyayı hep merak etmişimdir inşallah bi gün gitmek kısmet olur :)
Bu haftalarda uzun yolculuk yapan var mı doktorlarıniz ne diyor arkadaşlar?
ben bu gece yapacağım doktoruma da sormadım iki hafta önce uçak yolculuğum oldu onu sormuştum bu haftalarda problem yok istediğin gibi gidebilirsin dedi. Eğer yasak olsaydı doktor söylerdi canım.Bu haftalarda uzun yolculuk yapan var mı doktorlarıniz ne diyor arkadaşlar?
ayy anneler gününde sabah bir kere bana da olmuştu hani biri seni parmağı ile dürter yaa onun içten yapılmış hali idi çok güzeldi şehzadem hediyesini verdi aradan çıktı , ama çok güzel birşeydiKızlar birsey diyceeeem inanılmaz birsey olduuu
İçerden beni birley dürtüyor sanki.. İnanamıyorum çümkü sürekli oldu son bi saattir .emin olamadım sadece .
İnanamıyorum
işte o dürtüklerin nedeni minnaklar küçücük ayaklarıyla elleriyle dürtüyorlar annelerini :)Kızlar birsey diyceeeem inanılmaz birsey olduuu
İçerden beni birley dürtüyor sanki.. İnanamıyorum çümkü sürekli oldu son bi saattir .emin olamadım sadece .
İnanamıyorum
Canım benim durumumdan dolayı yasak zaten gittiğim yerde yattıktan sonra ne anladım gitmekten :) bence doktoruna sor öyle çık yolculuğa ikiz bide senin belki sakıncalıdırBu haftalarda uzun yolculuk yapan var mı doktorlarıniz ne diyor arkadaşlar?
Ne guzel masallah canim darisi benim basimaKızlar birsey diyceeeem inanılmaz birsey olduuu
İnanamıyorum
çok güzelmiş bu üründe bende göstermeye kalktığımda hemen daha erken diyo dogsun zaten ilk gün bebeğime arkasında "babamın parasına çatır çatır ediuorum" yazılı kıyafetlerden giydircem :)http://urun.n11.com/travel-sistem-b...-sistem-bebek-arabasi-siyah-kirmizi-P67529378
benim de bunlar hoşuma gidiyor bebek arabasında ama ben eşime birşey göstermiyorum daha bakalım teker teker önüne çıkartınca ne dicek
Gözün aydın tatlım maşallah bebitona :))) çok güzel bir his sonsuz şükür olsun rabbime :)Kizlar ben bugun kesinlikllle hissediyorum. Kim ne derse desinBu bagirsak falan degil bence hissediyorum işte :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?