2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Inşallah geçer hayırlısını dileyerek gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum. Inşallah sağ salim dünyaya gelir bebeklerimiz. Rabbim bebeklerimize bol şifa versin inşallah
CANIM allah bebegine şifa versin inşş düzelecek .. @olipps sende sıkma canını iinş suyun artacak bebekte iiyi olcak

eşinde ben ve eşimle aynı düşüncedeymiş eşimle bebek arabalarına bakınca fenalık geliyor hadi hadi çıkalım diye kolumdan çekiştiriyor. ben 2000'den fazla vermek istemiyorum üstelik bu 2000 içinde pusetide olsun istiyorum ama bakalım ne olacak, sıpam gelsin de Allah yardım eder.

Canim benim de eşim urfali biz dr bayramda urfaya gidicez buyuk ihtimal ve orasi cook sicak oluyor bunaltiyor nasil olcak bilmiyorum

Allahtan temmuz agustos gibi hic urfada bulunmadim :) fenalik gelirdi yoksa. Bir de Ben konyaliyim soguk iklime alişigim...
sana tavsiyem penye tarzı kıyafetler götür yanında ve geniş ferah olsun kıyafetlerin :) bir urfalıdan inciler gibi oldu bu ama :) çok ciddiyim :) ben de konyayı hep merak etmişimdir inşallah bi gün gitmek kısmet olur :)

Kizlar ben bugun kesinlikllle hissediyorum. Kim ne derse desin Bu bagirsak falan degil bence hissediyorum işte :))))
hissediyoruz tabiki canım benim doktor daha anlamazsın diyo ama elimi koyduğum yerde bile hissediyorum altında bişey in vurduğunu :) yerim ben yaa hareketleri ben süt içtim uyudu heralde hareket yok hiç :)

http://urun.n11.com/travel-sistem-b...-sistem-bebek-arabasi-siyah-kirmizi-P67529378
benim de bunlar hoşuma gidiyor bebek arabasında ama ben eşime birşey göstermiyorum daha bakalım teker teker önüne çıkartınca ne dicek

Insallah canim. Haklisin penye tarzi kiyafetler daha uygun olur :)

Kızlar birsey diyceeeem inanılmaz birsey olduuu

İçerden beni birley dürtüyor sanki.. İnanamıyorum çümkü sürekli oldu son bi saattir .emin olamadım sadece .

İnanamıyorum
ayy anneler gününde sabah bir kere bana da olmuştu hani biri seni parmağı ile dürter yaa onun içten yapılmış hali idi çok güzeldi şehzadem hediyesini verdi aradan çıktı , ama çok güzel birşeydi

Kızlar birsey diyceeeem inanılmaz birsey olduuu

İçerden beni birley dürtüyor sanki.. İnanamıyorum çümkü sürekli oldu son bi saattir .emin olamadım sadece .

İnanamıyorum
işte o dürtüklerin nedeni minnaklar küçücük ayaklarıyla elleriyle dürtüyorlar annelerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…