:)))) ay çok şükür maşallah gözün aydın o zamanKızlar birsey diyceeeem inanılmaz birsey olduuu
İçerden beni birley dürtüyor sanki.. İnanamıyorum çümkü sürekli oldu son bi saattir .emin olamadım sadece .
İnanamıyorum
Gozun aydin canim. Cok sukurHayirli cumalar hanimlar simdi kendi doktorumdan geldim.doktorum suyunun pazartesiye gore arttigini,mesanenin boyutu cok buyuk degil iyiye gidiyor dedi. Allahima bin sukur,allah hakkimizda hayirlisini verssin masallah
ben buna bayıldım canım cok guzelmishttp://urun.n11.com/travel-sistem-b...-sistem-bebek-arabasi-siyah-kirmizi-P67529378
benim de bunlar hoşuma gidiyor bebek arabasında ama ben eşime birşey göstermiyorum daha bakalım teker teker önüne çıkartınca ne dicek
merhaba arkadaşlar bir sorum olucak kasım annesi olucam bende nasipse dün ikili tarama testi yaptım bi çogunuz yapmıştır sanırım sizden 1 ay gerideyim ense NT 1.6 ölçü dr kendi dr baktığında ise burun kemiğini göremediğini söyledi kan sonucum ckınca değerlendireceğini söyledi böyle bi durum yaşayan varmıbu arada 12+4 haftalık gebeyim
Bebek isterken erken demiyorlar ama. Benim eşimede arkadaşlarından biri bizim bebek arabamız duruyor verelim demişler 6 yıl falan önce alınmış. Eşimde para harcamaya pek hevesli değil ortalığı kaldırdım durmumuz varken ilk çocuğumda eskileri kullanamam diye. Şimdi herşeyi kendim bakıyorum internetten zamanı gelince bunlar bunlar dicem. Babamın parasını yiyorum fikri iyiymiş düşünülebilirçok güzelmiş bu üründe bende göstermeye kalktığımda hemen daha erken diyo dogsun zaten ilk gün bebeğime arkasında "babamın parasına çatır çatır ediuorum" yazılı kıyafetlerden giydircem :)
Hakkı'mızda hayırlısı inşallah Can'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbimCanim benim minnosum ense kalingli 3,02 olcukdu. Bayagi yuksekti. Burun kemigi var.
Harmony test yaptirdik temiz uclu test temiz
21. Haftada kalbine bakilacak.
bana artık isim söyle karar verelim ben oğluma ismiyle hitap etmek istiyorum diyorum daha erken diyo çocuk hem isimsiz hemde bi eşyası olmadan dogcak Kıyamam gerçi onları takacak değilim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de alırız elbet canım :)Bebek isterken erken demiyorlar ama. Benim eşimede arkadaşlarından biri bizim bebek arabamız duruyor verelim demişler 6 yıl falan önce alınmış. Eşimde para harcamaya pek hevesli değil ortalığı kaldırdım durmumuz varken ilk çocuğumda eskileri kullanamam diye. Şimdi herşeyi kendim bakıyorum internetten zamanı gelince bunlar bunlar dicem. Babamın parasını yiyorum fikri iyiymiş düşünülebilir
vardı canım ben alt almamıştım ama ilk oğlumda zıbınlar almıştım "babama benziyorum ama annemin oğluyum " "Üzgünüm baba aynı kadına aşığız" gibi yazılar vardı eşimde sen bu çocuğu bana düşman yetistircen galiba diyordu nasip olmadı şimdi de 6. ayı bitireyim alcam kıyafetlerini oglusumun :)@leyl-i efruz babamın parasına çatır çatır ediyorum çok iyiymiş canım ya nette varsa ben hemen alayım
bak nasıl güzeller :)@leyl-i efruz hemen bakayım netten alayım şunlardan ya çok tatlıııı
ay yerim ya ısırırım o şey eden yerini ben yavrumunbak nasıl güzeller :)
Ben 6. ay bittikten sonra hastane çıkışı alayım 2 takım diyordum ama giyemez mi ki gerçi o biraz bebeğin büyüklüğüyle de alakali 2660 doğdu bi bebek Yenidoğanın içinde bile yok gibiydi :) almakta lazım ama 0-3 büyük gelirse hiç hoş durmaz Yenidoğan hastane çıkışlarından az parçalı olanları mi alalım ?Selam kızlar..alışveriş topiğine yazdım ama orayı okuyamayan olursa die burayada yazmak istedim.bebişlere alışveriş yaparken 10lu set almamanızı tavsiye ederim.içindeki çogu ürün daha ilk günden küçük geldiği için hiç kullanılamıyo.örnegin zıbın..ben kızım da ciccim 10lu set almıştım 70tl ye.ama yazık oldu onun yerine 5li set yada 3 lü set daha mantıklı.tabi genede siz bilirsiniz.
Cok fazla var canım bu yazi popo kisminda yaziyor bende alacam@leyl-i efruz babamın parasına çatır çatır ediyorum çok iyiymiş canım ya nette varsa ben hemen alayım
çocuğun sapığı olcaz Kıyamam cikmasaydim içerde daha rahattım anne diye düşünmez inşallah :)ay yerim ya ısırırım o şey eden yerini ben yavrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?