2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım anneme demiştim çoğunu giyemiyolar diye kızdı bana :)) bi de iki tane almış hatta diyorki bi de mavi alacam diye :))ilk kez anneanne oluyor hevesini kırmak istemedim ben de :) olmadı ikinciye saklarım :) zaten rabbim kısmet ederse aralarını çok uzak tutmak istemem çünkü pco luyum :) 2 sene uğraştık bu bebiş için :)

ay ilahi valla aynen sapığı olacam bekliyom şimdiden ısırma sıktırma planlarım var ama başkasına yasak sadece ben yapabilirm heheyt
"doktor değilim ama hastam çok " bundanda alalım :) bizim ailede ilk torun eşimin ailesinde de 10-11 senedir bebek yok benimki sağ salim.gelsin diye herkes canla başla ugraşıyo inşallah orasını burasını mıncıklamazlar bebegimin :)

Aynen canım popo kısmında "dikkat gaz kaçağı var" - "çevreye verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı Özür dilerim " gibi yazılı olanlarda var çok tatlılar yaa :)
9 aydir icerdeydim yazan cok komik geliyor bana:))

bizimde iki tarafta da ilk torun ama ben şimdiden yolunu yapıyorm bebek hassas olur uzaktan sevmek lazım falan ama ben kendim baya yakın markaj sevecem miniğimi inşallah

inşallah tipleri de huyları da annelerine benzer
aslında huyu bana benzemesin yaa... ben çok sulugöz ve hakkını arayamıyan bi insanım hep susmayı tercih eden biriyim bu nedenle de birazcık kindarım unutamıyorum :) ben bu konuda kızkardeşime benzesin istiyorum :) o eli maşalı ve hakkını yedirtmeyen biri aha böyle biri

Benim kızım3.650 dogmustu kullanamadım.en azından son ayı beklemek lazım diye düşünüyorum bu setleri illa alınmak isteniyosa.çünkü 8.ayda doktorlar bebegin yaklasık olarak ne kadar agırlıkta dogacagını tahmin ediyolar.ona göre karar verilebilir

Canım gene kendin bilirsin ama az para da degil 10lu setler.onun yerine kullanıslı daha baska seyler almak daha mantıklı.arayı uzun tutmama fikrine kesinlikle katılıyorum çünkü arkadas gibi büyürler.hatta düşünüp uyguladım.kızım 9aylık ve ben ikinciye hamileyim.illa zorlugu da olacak tabi.rabbim yardımcımız olsun

bende kız kardeşin gbiyim o yüzden diyorum çocuk bana benzesin azcık uyanık olsun eşim de hakkını aramaz hiç içine atar hep ama tipi sana benzesin bence annesi seni hiç görmedim tabi de bence sana benzemeli o kdr taşıyorz bak

bizimde iki tarafta da ilk torun ama ben şimdiden yolunu yapıyorm bebek hassas olur uzaktan sevmek lazım falan ama ben kendim baya yakın markaj sevecem miniğimi inşallah
Bende diyorum yeni doğan bebek opulmemeli diye inşallah öpmezler baksınlar maşallah desinler illa öpeceklerse elinden falan öpsünler çok hassas tenleri bi 6 aylık olsun oğlum secsin kimin opecegini :)

maşallah canım kızın cok iyi doğmuş ama bazi bebekler 7 aylik geliveriyo o yüzden ben 6. ay bitince cantami hazirlicam diyorum en azından bir iki takım Yenidoğan almakta fayda var gibi 10lu olmasa bile 5li falan :)

maşallah canım kızın cok iyi doğmuş ama bazi bebekler 7 aylik geliveriyo o yüzden ben 6. ay bitince cantami hazirlicam diyorum en azından bir iki takım Yenidoğan almakta fayda var gibi 10lu olmasa bile 5li falan :)

Sagol canım allah razı olsun..40.haftada dogmustu kızım o yüzden iyiydi kilosu..Tabi canım mantıklı.son ayı beklemeyi 10lu alcaklar için söylemiştim.ben de önceden alcam ama 10lu değil 5li lerin 0-3 ay olanlarındam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…