Aynen canım popo kısmında "dikkat gaz kaçağı var" - "çevreye verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı Özür dilerim " gibi yazılı olanlarda var çok tatlılar yaa :)Cok fazla var canım bu yazi popo kisminda yaziyor bende alacam
ay ilahiçocuğun sapığı olcaz Kıyamam cikmasaydim içerde daha rahattım anne diye düşünmez inşallah :)
canım anneme demiştim çoğunu giyemiyolar diye kızdı bana :)) bi de iki tane almış hatta diyorki bi de mavi alacam diye :))ilk kez anneanne oluyor hevesini kırmak istemedim ben de :) olmadı ikinciye saklarım :) zaten rabbim kısmet ederse aralarını çok uzak tutmak istemem çünkü pco luyum :) 2 sene uğraştık bu bebiş için :)Selam kızlar..alışveriş topiğine yazdım ama orayı okuyamayan olursa die burayada yazmak istedim.bebişlere alışveriş yaparken 10lu set almamanızı tavsiye ederim.içindeki çogu ürün daha ilk günden küçük geldiği için hiç kullanılamıyo.örnegin zıbın..ben kızım da ciccim 10lu set almıştım 70tl ye.ama yazık oldu onun yerine 5li set yada 3 lü set daha mantıklı.tabi genede siz bilirsiniz.
"doktor değilim ama hastam çok " bundanda alalım :) bizim ailede ilk torun eşimin ailesinde de 10-11 senedir bebek yok benimki sağ salim.gelsin diye herkes canla başla ugraşıyo inşallah orasını burasını mıncıklamazlar bebegimin :)ay ilahivalla aynen sapığı olacam bekliyom şimdiden ısırma sıktırma planlarım var ama başkasına yasak sadece ben yapabilirm heheyt
ben kafayı yiyecem herhalde :)) tahmin edemiyorumay ilahivalla aynen sapığı olacam bekliyom şimdiden ısırma sıktırma planlarım var ama başkasına yasak sadece ben yapabilirm heheyt
ben kesin çocuğu kucağımdan indirmem babasına bile verememben kafayı yiyecem herhalde :)) tahmin edemiyorum
Cok begendigim bir araba ama cok buyuk bagaj istiyor ya
9 aydir icerdeydim yazan cok komik geliyor bana:))Aynen canım popo kısmında "dikkat gaz kaçağı var" - "çevreye verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı Özür dilerim " gibi yazılı olanlarda var çok tatlılar yaa :)
bizimde iki tarafta da ilk torun ama ben şimdiden yolunu yapıyorm bebek hassas olur uzaktan sevmek lazım falan"doktor değilim ama hastam çok " bundanda alalım :) bizim ailede ilk torun eşimin ailesinde de 10-11 senedir bebek yok benimki sağ salim.gelsin diye herkes canla başla ugraşıyo inşallah orasını burasını mıncıklamazlar bebegimin :)
aynen kıskanırım sanırsamben kesin çocuğu kucağımdan indirmem babasına bile veremembence kafayı yedik bile
inşallah tipleri de huyları da annelerine benzeraynen kıskanırım sanırsam
aslında huyu bana benzemesin yaa... ben çok sulugöz ve hakkını arayamıyan bi insanım hep susmayı tercih eden biriyim bu nedenle de birazcık kindarım unutamıyorum :) ben bu konuda kızkardeşime benzesin istiyorum :) o eli maşalı ve hakkını yedirtmeyen biriinşallah tipleri de huyları da annelerine benzer
Ben 6. ay bittikten sonra hastane çıkışı alayım 2 takım diyordum ama giyemez mi ki gerçi o biraz bebeğin büyüklüğüyle de alakali 2660 doğdu bi bebek Yenidoğanın içinde bile yok gibiydi :) almakta lazım ama 0-3 büyük gelirse hiç hoş durmaz Yenidoğan hastane çıkışlarından az parçalı olanları mi alalım ?
canım anneme demiştim çoğunu giyemiyolar diye kızdı bana :)) bi de iki tane almış hatta diyorki bi de mavi alacam diye :))ilk kez anneanne oluyor hevesini kırmak istemedim ben de :) olmadı ikinciye saklarım :) zaten rabbim kısmet ederse aralarını çok uzak tutmak istemem çünkü pco luyum :) 2 sene uğraştık bu bebiş için :)
reklam var onla ilgili gördün mü :) 9 ay içerde yattım şu ise bakki çıkar çıkmaz yine girdim gibi bişey diyo besige koyuyorlar çocuğu :)9 aydir icerdeydim yazan cok komik geliyor bana:))
bende kız kardeşin gbiyim o yüzden diyorum çocuk bana benzesin azcık uyanık olsunaslında huyu bana benzemesin yaa... ben çok sulugöz ve hakkını arayamıyan bi insanım hep susmayı tercih eden biriyim bu nedenle de birazcık kindarım unutamıyorum :) ben bu konuda kızkardeşime benzesin istiyorum :) o eli maşalı ve hakkını yedirtmeyen biriaha böyle biri
Yaa canım aynen hahahaah :))))reklam var onla ilgili gördün mü :) 9 ay içerde yattım şu ise bakki çıkar çıkmaz yine girdim gibi bişey diyo besige koyuyorlar çocuğu :)
Bende diyorum yeni doğan bebek opulmemeli diye inşallah öpmezler baksınlar maşallah desinler illa öpeceklerse elinden falan öpsünler çok hassas tenleri bi 6 aylık olsun oğlum secsin kimin opecegini :)bizimde iki tarafta da ilk torun ama ben şimdiden yolunu yapıyorm bebek hassas olur uzaktan sevmek lazım falanama ben kendim baya yakın markaj sevecem miniğimi inşallah
maşallah canım kızın cok iyi doğmuş ama bazi bebekler 7 aylik geliveriyo o yüzden ben 6. ay bitince cantami hazirlicam diyorum en azından bir iki takım Yenidoğan almakta fayda var gibi 10lu olmasa bile 5li falan :)Benim kızım3.650 dogmustu kullanamadım.en azından son ayı beklemek lazım diye düşünüyorum bu setleri illa alınmak isteniyosa.çünkü 8.ayda doktorlar bebegin yaklasık olarak ne kadar agırlıkta dogacagını tahmin ediyolar.ona göre karar verilebilir
maşallah canım kızın cok iyi doğmuş ama bazi bebekler 7 aylik geliveriyo o yüzden ben 6. ay bitince cantami hazirlicam diyorum en azından bir iki takım Yenidoğan almakta fayda var gibi 10lu olmasa bile 5li falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?